BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 10 miesiąc temu #325006 przez szolrak1
jakich kosmetyków , kremów używacie na rozstepy i czy pojawia sie wam cos?? :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #325017 przez Elwerka00
szorlak ja mam rozstepy wszedzie,gdzie sie da.. Na brzuchu,na biodrach na piersiach a nawet na wewnetrznej stronie nog,ud jak i lydek... Masakra.. I nic mi nie pomaga ;/ wczesniej stosowalam rozne specyfiki na rozstepy i takze bez rewelacji...

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #325022 przez szolrak1
elwerko dobre podejscie.... faceci zazwyczaj boja sie odpowiedzialnosci i tego ze ich zycie sie całkowicie zmieni... nie mysla o dziecku nie mysla o kobiecie tylko o sobie samczy egoizm... ale gdy zobacza dziecko to dopiero wtedy zaczynaja myslec i sie poczuwac.... niestety mezczyzni nie czuja od razu instynktui całe zycie im sie wali !! dlatego Bog stworzył kobiete , bo sami by sobei nie poradzili;]

jestes dzielna!!!

12 lata 10 miesiąc temu #325026 przez szolrak1
to uwarunkowania genetyczne... mozna wszystkiego stosowac i i tak wyłaza;/ ja stosuje rano balsamy z dove i nivea masło shea lub masło wisniowe a wieczorem po kapieli mustele 9 albo krem na rozstepy z AA rewelacja! na razie nic nei wyskoczyło ale ostatni miesiac jest najgorszy... zreszta jesli beda miały wyjsc to wyjda :/ moja mama ma pełno a siostra mamy nic

12 lata 10 miesiąc temu #325039 przez Elwerka00
wlasnie,moja mama tez nie ma..a ja mam.. Czasem nic nie pomoze juz,alee... Teraz mam wieksze zmartwienia niz te rozstepy... Glowa juz boli od tego lezenia... Masakra.. Czuje sie jak jakis flak.. Bez sily taki lezy bo lezy hehe

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #325042 przez nelka
biorę urinal, piję dużo, jem suszoną żurawinę - bardzo dobra takie zdrowe żelki :blink:

tyle się dziewczyny smarujecie a ja jestem leniwcem i tylko po kąpieli smaruję się oliwką i od czasu do czasu jak balsamem na rozstępy rosmannowym :huh: jak narazie brak... choć pare razy oddusiły mi się ciuchy i panikowałam :silly:

ale mi dzisaj hormony szaleją ;) aż sama ze sobą wytrzymać nie mogę...

12 lata 10 miesiąc temu #325053 przez szolrak1
ja sie smaruje jak jakis nawiedzeniec moja mama ma pełno rozstepow ale ona tez urodziła 3 dzieci rok po roku i nie miała takich kosmetyków ale z 2 strony i tak moge ich nie uniknac , martwie sie troszke bo moje ciało strasznie sie zmieniło , niby wygladam ok ale ten celulit na udach te dziury jakbym miała 50 kg nadwagii jakbym nigdy nie cwiczyła a moje zycie to sport normalnie jestem w szoku . Dlatego chciałabym uniknac problemu rozstepow bo łooo wiele lat mi zajecla akceptacja ciała i praca nad nim po problemach z tarczyca.

nelus widocznie tyle wystarcza Tobie! nic nie masz to dobrze!

elwerka wierze Ci ze tym sie nie martwisz , jestes padnieta własnie dlatego ze lezysz to normalne organizm ma mniej energii jedynie dostarczana poprzez zoładeczek. nie martw sie jeszcze troszke:D a potem zapomnisz o zmeczeniu lezeniem:D bedziesz marzyc o odpoczynku na kanapie:D

Ja mam dzisiaj faze na biszkopty wowwwwwwwwwwww jakie one sa zarabiste i jakie miekkie jak smakuja mniammmmmm tyle lat zmarnowałam na zycie w odsamotnieniu biszkoptowym:D nadrobie w połogu heheh:D

a Bruno dzisiaj chyba sie chce rozciagnac na maxa to co mi sie dzieje z brzuchem to normalnie szok same buły rozchodzi sie na boki jest niezły rozrywajacy ;] cudowny kochany zacny niepowtarzalnyyyyyyyyy ;]

pojde do rosmana sobie dzisiaj po podkład i kosmetyki dla maluszka z nivea bo amm bon na 20% znizki:D ze szkoły rodzenia:D a potem do przyjaciółki połoznej na klachy do jej pracki:D az mnie dzisiaj nosiiii co pewnie zauwazyłyscie nadmiernym pisaniem:P:P

sorry ale mam jazdeeeeeeee hormonalna hahahhaha ( jeszcze przez miesiac moge się tak tłumaczyc:P ) :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

12 lata 10 miesiąc temu #325055 przez szolrak1
nelussss nie martw sie zatem robisz wyszystko dobrze, tak jak powinnas, skoro nic nie dokucza i nie masz infekcji pewnie jest ok , taka reakcja organizmu jak u mnie i sama znika;] bedzie goOOooOOood!

:laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #325071 przez kala321
"tyle się dziewczyny smarujecie a ja jestem leniwcem i tylko po kąpieli smaruję się oliwką i od czasu do czasu jak balsamem... choć pare razy oddusiły mi się ciuchy i panikowałam"-ja też tak mam;)
chyba sobie budyń zrobię,może to brak wapnia mnie tak swędzi;P

12 lata 10 miesiąc temu #325082 przez Elwerka00
wiem ,jeszcze mi zabraknie tego lezenia ;p a moj maluszek dzis sie prawie w ogole nie rusza ;(

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #325090 przez kala321
elwerka zjedz coś słodkiego,ja zjadłam budyń i mały zaczął brykać;D

12 lata 10 miesiąc temu #325107 przez agata250885
Hej mamunie wróciłam. Sprzątałam ,prasowałam i jeszcze nie skończyłam. Spakowałam męża i byłam po prezencik na zajączka dla mojego 7 miesięcznego chrześniaka i jego siostrzyczki- mężuś przekaże ode mnie w Polsce. Fajne ceny u nas, jestem zadowolona.
Elwerka00 przepraszam ze tak się ciebie wypytywałam o twoje sprawy prywatne, ale wyczułam ze coś jest nie tak. Jak będzie ci smutno i będziesz potrzebowała wsparcia to wal prosto z mostu- ja zawsze cię pociesze, popisze z tobą i mamunie tez na pewno.;-). Teraz myśl o tym że będziesz miała cudownego bobaska dla którego będziesz najważniejsza , będziesz całym jego światem. Jak coś u mnie jest nie tak to zawsze pomyśle sobie o synku moim. To bardzo pomaga.
Kobietki jak chodzę i ruszam się to boli mnie pochwa, tak jakby rwie trochę, kości czy skóra na zewnątrz, no nie wiem nie umiem tego opisać. Zeszły cały tydzień tak miałam, potem przeszło i dziś znowu.Macie też tak? Co to może być?

12 lata 10 miesiąc temu #325113 przez kala321
Agatko-nie wiem co to jest,ja tak nie mam,ale może Ci się miednica rozjeżdza?
ja mam skurcze ostatnio co jakiś czas-chyba są to te przepowiadające,tak czasem jak na okres,a po chwili mija
ojej dziś zobaczyłąm że licznik do porodu się zmniejsza
36 dni,szok,kiedy to zleciało te 8 miesięcy,kurcze czy to za chwilę będziemy tulić maleństwa?

12 lata 10 miesiąc temu #325114 przez kala321
ja mam dziś takie suche brodawki na piersiach,szorstkie,też tak macie czasem?

12 lata 10 miesiąc temu #325124 przez agata250885
No może masz racje ze się powiększa. Te skurcze też już mi się zdarzają. Ja często mam takie suche brodawki właśnie jak ty dziś. Jak by miała skórka z nich zejść zaraz. To raczej nic złego kala.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka