BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 9 miesiąc temu #334822 przez Karola1990
na 4 kwietnia ... ale wiesz jak to moze być... nawet 18. a jak sobie pomyśle że jeszcze tyle czasu to drgawek dostaję.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #334824 przez Karola1990
nie mogę siedzieć bo mnie tyłek boli. :D
zresztą cały kręgosłup.

Idę do koleżanki na kawę... pewnie będzie miała dla mnie jakieś dobre ciacho. Zawsze ma. Może trochę mi się humor poprawi. Ubiorę się lżej bo zaraz się spocę i mnie przewieje. o ile się w cos zmieszcze

12 lata 9 miesiąc temu #334826 przez szolrak1
wiem wiem .... ale brzusio obnizony?? Olej to jeszcze kochana kilka dni ... nie nastawiaj sie na po terminie zobaczysz ze przed swietami smigniesz do szpitala! zobaczysz kochana! kobiety sie zawsze nastawiaja na po terminie a sie udaje przed:) w twoim przypadku tez tak bedzie! jeszcze troszke mała! a potem bedziesz siedziała z cora na tarasie czego ci zazdroszcze niesamowicie! ja mma tylko opcje otworzyc okno na parterze gdzie co chwile wlatuja jakies robale z jurrastick parc :P :) a fee

12 lata 9 miesiąc temu #334827 przez szolrak1
hahhahah karola masz te same problemy co ja!!! hahahha:D idz sie zrelaksujjjjjj !!!!!!!!! ja sie tez poce jak mops:D hehe

12 lata 9 miesiąc temu #334833 przez kala321
zjadłam 3 kostki czekolady;D i uśmiech mam na twarzy:D

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334837 przez ewelinda83
:)
Na mnie 3 S nie dziala :blush: :dry:
Wczoraj wykorzystalam meza :lol: chyba nawet corci sie to spodobalo bo jej aktywnosc w nocy wrocila do normy :) no a dzisiaj znowu malo ja czuje :( jak nic sie nie poprawi do wieczora to pojade do szpitala.
Czuje male ruchy, jak by plywala ale zawsze sie tak rozpychala, ze czulam a nawet widzialam nozke i pupke jak wypina.
Teraz pojade na male zakupy bo w lodowce przeciagi sie rozbia :silly: Mala lubi jezdzic autem moze to ja poruszy.
Karola a ty jak czujesz ruchy ???? pytam ciebie bo my te same daty mamy, a wyczytalam ze pod koniec aktywnosc dziecka spada.

Kala TORBA :)

12 lata 9 miesiąc temu #334841 przez szolrak1
zjedz ewelindus cos słodkiego i poloz sie na lewym boku zapodaj muzyczke głosniej i zobaczysz albo zrob dwa przysiady:* napweno jest wszystko dobrze! małej ciasno nie ma miejsca do zabawy dlatego czesciej spi i zbiera siłe na długa wedrówke.... jak sie znudzi to poczujesz " mamo wiosna przyszła, wychodze":D

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334850 przez Karola1990
wszyscy mi mówią że mam brzuch wysoko jeszcze ;(
opadł ale nie tyle żeby widzieć już zbliżający się poród.
no masakra.
bolą mnie plecy na dole jak przy korzonkach ... tak mi się wydaje bo nigdy nie miałam chorych :P
nie kręgosłup tylko przez całą szerokość.

Pochodziłam trochę na słoneczku... fakt nie długo...ale słoneczko grzało w brzuszek i jakby taka pogoda została to mogę jeszcze pobyć w ciąży i nawet byłoby to względnie znośne.

U mnie mała się rusza ale słabo... raczej takie wyciąganie wypychanie.

niby 11 dni zostało ale czuję że odwiedzi nas nieco później moja maleńka.

jutro z samego rana jedziemy z M na giełdę samochodową pooglądać autka.
później na pizze bo chodzi za mną jakiś czas.
niedaleko giełdy jest plaża więc pewnie się wybierzemy na spacerek.

12 lata 9 miesiąc temu #334853 przez szolrak1
a mnie sie wydaje ze urodzisz o czasie kochana!! bola cie plecki bo mała jest juz nizej pewnie . Nic sie nie martw Karolciu ! urodzisz o czasie ;] mi wszyscy mowia ze mam nisko ale uwierzyłam dopiero 3 dni temu jak zaczełam ciagle sikac lepiej oddychac a tak zapomnij w zyciu bym nie powiedziała! kregol boli fes i podobno to dobrze:P w naszym przypadku;] ciekawe czy faktycznie moj termin 16 sie zgadza czy lekarz sie pomylił bo mowilimi ze mały rosnie jakby o tydzien szybciej ciekawe ... ale wcale bym sie nie obraziła jakby wyskoczył 9 kwietnia hihi;] no najpozniej 17 wywołanie i to juz napawa optymistycznie ze nic wiecej bo juz sie czuje jak słonica Jumbo:P jeszcze 2 tyg i nie wejde w XL wow;]

mam straszny celulitis na udach i łydkach ale lekarz powiedział ze to celulitis wodny i ze zejdzie po porodzie..... oby bo to jak gabka do podłóg wyglada hehe:P:D

12 lata 9 miesiąc temu #334854 przez szolrak1
jestem pzrekonana ze masz juz nizej brzuszek musisz miec wkoncu niebawem masz termin a brzuch sie obniza nie przed samym porodem :* spokojnie chrupku :*

12 lata 9 miesiąc temu #334855 przez Karola1990
gąbka :D

zjadłabym wiecie co? ... kiełbasę z grilla :D
a teraz jada do mnie kabanosy z M :D

idę wstawić obiad do odgrzania i jeszcze chwilkę posiedze przy książkach.

od kilku dni jakoś tak inaczej się czuję tam na dole. ..ale to pewnie znak że urodzę za 3 tyg :]

12 lata 9 miesiąc temu #334856 przez szolrak1
kocik to pewnie znak ze juz tam nie masz placu:D ja bym stawiała na wczesniejszy termin:D!

12 lata 9 miesiąc temu #334858 przez Karola1990
już się napaliłam ale wszyscy mnie gaszą że mam brzuch za wysoko i napewno nie urodzę do 4 kwietnia. :/
wstręciuchy jedne ..

12 lata 9 miesiąc temu #334859 przez kala321
też bym sobie karkówkę lub kiełbaskę z grilla zjadła;)

12 lata 9 miesiąc temu #334861 przez Karola1990
z chlebkiem i musztardką ... mmmmmm

właśnie przeczytałam że nie wszystkim się brzuch przed porodem opuszcza :D hihihi ... głupia jestem że to czytam wszystko :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka