BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 3 miesiąc temu #429505 przez szolrak1
załatwione poddasze
miałam ostatnio rozprawe w sadzie ale nie chce od tych borokow 2 dziadkow kasy oni ledwo maja na zycie za to firme atakennnnnnnnn

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #429543 przez Elwerka00
Madzius kochana,kleik dostaniesz w kazdym niemal sklepie. Kleik ryzowy dalam jako pierwszy..ale tylko troszke,potem dawalam wiecej,dalam potem kaszki malinowej z nestle. Tez ze sklepu zwyklego.. Potem marchewke ze sloiczka fujfuj wiecej nie dam,uczulen brak ,kupki ok.wiec moge dawac ale samej chyba juz nie dam bo nie smakowala. Zacznij Madziu od marchewki albo kleiku ,zalezy czy bedziesz dawala kaszki itp czy odrazu sloiczki. Ja daje kaszki bez glutenu... Podam po 10 msc wole nie ryzykowac..a ta malinowa zjada ze mmm;D

U nas znow zabki ;( ululalam malego,d sie kapie.chyba ma nadzieje,na co nie co,ale ja zdecydowanie NIE! Nie mam ochoty i ten strach...brrr...

Malym d nie umie sie zajmowac,stara sie ale nie idzie mu a jak maly zaczyna plakac a on ale co ci jest synus,i glupie miny strzela do niego majac nadzieje,ze go rozbawi a maly bardziej w ryk to juz go biore i wole sama sie nim zajmowac.. Takze pomocy brak.ehem.

oczywiscie nie obylo sie bez klotni na co maly zaczal plakac...koszmar

Aleksander < 3

12 lata 3 miesiąc temu #429605 przez nelka
U nas kliek bardzo smakuję, dzisiaj kupiłam kaszkę z jabłkiem ale ona ma w składzie cukier to rzadko będę dawać.

A dziewczyny soczki podajecie rozcieńczone wodą?

Ewelinda chyba na wakację pojechała z rodzinką a Agatka i Moniq kompletnie o nas zapomniały :dry:

Wogle to jakoś mi się tak wydaje tymi słoiczkami to się Zośka nie najada :huh: jakoś mało konkretne to jedzenie... Chyba przerzucimy się na schabowe :silly:

12 lata 3 miesiąc temu #429644 przez szolrak1
elwi hahah jestes cudnaaaaaaaaaa nie daj sie muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:d hahaha

nelus schabowe hahahah:D:D dobre:D

monisia pewnie nie ma dostepu do internetu

12 lata 3 miesiąc temu #429689 przez Elwerka00
ale narobilas mi smaka na schabowe.hahah;p

Dobry pomysl,tylko czym pogryzie te miesko?;p

Aleksander < 3

12 lata 3 miesiąc temu #430228 przez nelka
Byłyśmy dzisiaj u szczepienia Zosia ładnie przybrała, waży 6,8kg :laugh: od tego dokarmiania sztucznym mlekiem niby 1kg jej przybył a się tak spączkowała że szok, szczególnie na buźce :silly: ale nie w humorze dzisiaj jest :huh:

Pytałam o ten gluten i dziecią karmionym piersią powinną się stopniowo go wprowadzać około 5-6miesiąca.

Elwerka i jak tam wieczór z D?

12 lata 3 miesiąc temu #430293 przez szolrak1
spoko dziekuje nelus;];] ciekawe ile brunio wazy:( ja ide dopiero 4 pazdziernika na 3 szczzepienie boje sie tej wagi... jeszcze dzisiaj byla tesciowa i cały czas mi mowila ze mam juz wprowadzac i jak moje mleko/? czy mam pokarm.... ehh zdolowala mnie dzisiaj:(

12 lata 3 miesiąc temu #430294 przez szolrak1
nelus gratuluje wagi!!! jak pojde na szczepienia to sie spytam o to karmienie

12 lata 3 miesiąc temu #430372 przez Elwerka00
dobra waga;) gratuluje;)

A wieczor.hm.szkoda gadac.dzis bylismy na bioderkach.ogolnie dobrze u malego. A z d koszmar.klotnie caly czas.a dzis kolezanka do mnie,czy jest sens sie tak meczyc?a ja ze robie to dla syna.. Ale tak pomyslalam,czy ayn rzeczywiscie czuje sie bardziej szczesliwy gdy my sie tak klocimy?jestem w kropce...naprawde..;(

I zawsze pozostanie ta niepewnosc,czy lepiej byloby gdyby...
Czego nie zrobie ,zawsze cos wyjdzie nie tak... takze ... Sama juz nie wiem..

Przy malym mi nie pomaga w ogole. Tylko jestem zmeczony spac ide i glupie rady zebym zaczela sie odchudzac.dzis chyba powaznie pogadamy.. Bo jak ma tak byc dalej to ja dziekuje..

Aleksander < 3

12 lata 3 miesiąc temu #430572 przez Karola1990
jak ładnie :)
podobną wagę mają nasze małe księżniczki :)

elwerka... ja uważam że powinnaś go w dupę kopnąć i to z wielkim hukiem!! i zapomniała o nim raz na zawsze.
szybko podała o alimenty później starała się o jakieś pieniądze z mopsu i będziesz na pewno lepiej miała jak z nim. !
Ja to bym mu jeszcze dupę u wszystkich znajomych obrobiła że świnia dziecko go nie interesuje tylko fsiu bździu. uwierz mi nic z tego nie będzie nawet jeżeli myślisz że będzie.

a wierz skąd wiem? moja siostra w tej samej sytuacji była. tylko wzięła ślub bo w ciąży z takim palantem. dziecko do niego podobne w 100% a on testy dna robił.
wzięli rozwód .. niby się rozstali .. a teraz mają 3 dziecko w drodze.
ciągle jest tak samo kłótnie, dogadywanie że gruba itd.
niby mówi że go zostawi do komuny poda że psychicznie się znęca ... ale nie wiem czego się boi albo z lenistwa i wygody nie chce go zostawić. a te dzieci dzieciństwa nie maja bo wiecznie awantury i stresy mają.

możesz sobie pomyśleć że bez uczuć jestem ale takie mamy czasy już nie ma tak jak kiedyś że ludzie jakoś się dogadają.

a jak boisz się że już sama zostaniesz to się grubo mylisz :) mojego M brat będzie brał w przyszłym roku ślub z dziewczyną która ma 2 dzieci z innym facetem.

chciałabym Ci pomóc ale teraz to tylko sama możesz zadecydować o swoim życiu ... albo zostajesz w tym chorym układzie albo zaczynasz wszystko od nowa.
Chudniesz i pokazujesz temu gówniarzowi że zajebista laska jesteś i niech sobie patrzy bo nie dla psa kiełbasa!
Będziesz sobie chodzić taka sexi mamusia :) do schrupania :) bo śliczna jesteś naprawde.

ja też jestem śliczna ale jak jestem chudsza bo teraz taki balast mam że hohoho :D
i wg wszystkie super jesteśmy babeczki <3

12 lata 3 miesiąc temu #430599 przez Elwerka00
dzieki Karola;* wiem,ze masz racje...wszystko co piszesz to prawda... Ja bym chciala go zostawic,ale nie poradze sobie gdy on bedzie mi malego zabieral..;( ja to nie wiem... To sie tyle ciagnie.. I zadnej poprawy... Ooohhh czemu to jest takie choree?;/

A propo choroby,to angina mnie bierze;( katar,migdaly boooola.. jakie leki moge stosowac gdy karmie?pewnie tylko herbata z miodem..

Aleksander < 3

12 lata 3 miesiąc temu #430628 przez szolrak1
elwiiiiiiiiiii dobij go mmydlemmmmmmmmmmmmm co za dupa z trupaaaaaaaaaaaa kopnij go glebokoooooooo co za palantt i tak bedzie toba poniewierallll.... moja przyjaciolka tez nie ma całej rodziny ale sie cieszy bo rodzice tak sie klocili ze wolala ich miec szczesliwych z kims innym niz jazdy w domu ktory ma byc oaza spokoju i relaksuu milosci i radosci........................ co za wafel pieruńskiiiiiiiiiiiiii dupek saski ale mni wkurzyłllllllllllllll

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

12 lata 3 miesiąc temu #430646 przez Karola1990
ja też cos chora się robię.

a co do zabrania dziecka... jak będzie dalej tak często przyjeżdżał to Olek będzie u niego płakał i w końcu zrezygnuje.
wątpie wg żeby chciał się z nim widywać.
teraz to mu pewnie jego rodzice karzą.

Madzia 100całósków dla Twojego 5miesięcznego bobasiulka :)

12 lata 3 miesiąc temu #430654 przez szolrak1
elwi na poczatku zawsze dupki maja zapał a potem jak mały zacznie marudzic plakac wymagac wiekszej uwagi gdy zacznie raczkowac chodzic to ten gnom ogupieje i bedzie zlewa albo znowu na twojje glowie wsszystko!!!!!!!!!! mnie tez tesciowa wq i ciagle bebla o wadze i jedzeniu ale ise wkoncu postawilam i nie spier...... niech sie zajmnie swoimi hemoroidami !!!!!!!! ty nie bedziesz z nim szczesliwa! cos widze ze jesli z nim zamieszkasz nic sie nie zmieni poza tym ze bedziesz musiała wiecej gotowac sprzatac i bedziesz pod stała kontrola jego gnomiastych starych kwok!!! ogłupiejesz i sama zwiejesz... jak mozna powiedziec zebys sie odchudzala................ ja bym mu cukinie w dupe wsadzila za ten teksttttttttttttttt rwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

karolciu kochana dziekujeeeeeeeeeeeeeee wczoraj sobie zarezerwowalam miejsce w złobku prywatnymmmmmmmmm jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

www.akademiasmiechotka.pl/ jupiiiiiiiiiiiii

:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

12 lata 3 miesiąc temu #430764 przez Elwerka00
wlasnie,tez tak uwazam ze bedzie gorzej;( w nocy krecil sie,poduszke zwaalam,wylaczal zegar bo mu przeszkadzal,polozyl sie tak,ze nogi podsadzil mi pod nos! W koncu sie wkurzylam i wygonilam go do innego pokoju skoro mu nie wygodnie.. Tylko na to czekal ... Z malym sie bawi i to tyle. Bo on uwaza ze w tym czasie to ja powinnam sie nim zajmowac.. ostatnio do mnie ze mam syf w domu,bo szafka na klucze byla brudna.. Kurde u mnie brat jest mechanikiem tata elektrykiem,robi tez bramy a mama pracuje w stolarni.kazda praca to brudna robota.. I jedna szafka brudna a on juz takie rzeczy zaczal gadac ze szok.

W ogole wychowawczy mi sie nie nalezy.. Wiec ide na kuronia albo do pracy ale co z malym?eh..

Najlepszego dla Bruuuniiaaaa ;*

Aleksander < 3

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka