BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 3 miesiąc temu #425145 przez Elwerka00
my po szczepieniu.8,5 kg.
Maly nic nie zaplakal.teraz spi.

Aleksander < 3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #425170 przez Karola1990
łał :) no to fajnie waży

wiecie trafiłam 3 w totka :) niby tylko 24zł ale taka szczęśliwa jestem :)

ale co jest najśmieszniejsze :P

przedwczoraj gadałam ze znajoma i mówi mi: wiesz tak myślałam i myślałam z kąd tu 2 tys wziąć. no i mówię Panie Boże skąd tu wziąć dwa tysiące?
po dwóch dniach brała udział w wypadku. na szczęście nikomu nic się nie stało a jaj samochód tylko obcierkę ma ale za nią może dostać nawet 2.5tys. :)

no to mądra karolina myśli .. ja też spróbuję. I tak wczoraj jade samochodem i mówię. Boże jak ja bym chciała wygrać w totka :) a dziś taka niespodzianka :)

proszę was żebyście klikneły i zobaczyły co mozna fajnego otrzymać :)
miałam nie próbować ale co mi szkodzi ?

shinybox.pl/?ref=0438e0f

12 lata 3 miesiąc temu #425612 przez Elwerka00
znow zaczely sie koszmary;( maly budzi sie ze strasznym placzem i takim strachem w oczach;(

Aleksander < 3

12 lata 3 miesiąc temu #426117 przez Karola1990
o jejuuu... co tu się dzieje!! dziewczyny
zaglądacie tutaj chociaż?

nikt się nie udziela.

moja niunia wczoraj piła soczek jabłko malina i zrobiła dziś strasznie zieloną kupkę. wiem już że nie może go pić. tak stękała przy kupie że w kuchni ją słyszałam. bidulka moja mała.

12 lata 3 miesiąc temu #426166 przez kala321
jestem jestem idę prasować ubranka,bo mały zasnął

12 lata 3 miesiąc temu #426321 przez szolrak1
ja gotuje obiadek..

boje sie o wage małego niby wszystko oki ladnie je nie wymysla jest super widze ze przybiera ale ciekawa jestem ile wazy:/ nawet wagi nie mam:(

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #426373 przez iwcia
No to elwerka nasze maluchy ważą tyle samo hehe :D mi się wydaje że teraz Oliwka będzie przybierać już mniej bo je zupki, owoce, to jednak nie jest tak kaloryczne jak non stop mleko z puszki. Moja odpukać do tej pory jeszcze chora nie była, a 5 miesięcy już skończyła, ładnie je więc nie narzekam, mogłaby tylko przestać piszczeć hehe :P chociaż już jest troszkę mniej tego ;)

Madzia Twój Bruncio na zdjęciach bardzo dobrze sobie wygląda, taki okrąglutki, słodziak :) nie powiedziałabym żeby za mało ważył tak na oko :)

Nasza córeczka Oliwia :) ur.11.04.2012 r. godz.22.25

12 lata 3 miesiąc temu #426414 przez Karola1990
u waszych dzieci też wszystkie ząbki widać na dziąsełkach?
ja u Olusi wszystkie widzę pod skórką śmiesznie to wygląda

12 lata 3 miesiąc temu #426461 przez kala321
my też nie mamy wagi i czekam na szczepienie i ważenie

pękła nam wanienka:(
kupiłam nową,ale nie pasuje nam do stelaża:(
nigdzie nie ma takiej aby pasował w niektórych sklepach jest,ale nie chcą dac do domu do przymierzenia,a potem przyjać zwrot w razie czego

a ze stelażem i wózkiem ciężko chodzić:(

12 lata 3 miesiąc temu #426673 przez Elwerka00
ja zagladalam wczoraj co chwila ale nikt sie' nie udzielal to i ja nie pisalam.i tak bylam ostatnia z wpisem.

My wanienke kupilismy nowa wieksza,bo maly z tej mniejszej wyrosl. Jest rozowa ale co tam..

Madzia,Bruncio na poczatku mogl malo przybierac a teraz bedzie nadrabial,moj przybieral duzo a teraz zwalnia,to musialabys zobaczyc na siatce tej z rozwojem,tam tak jest i to sie sprawdza..takze sie kochana nie przejmuj;*

Ja tez widze u malego takie biale...no ale.. Mam gorsza wiadomosc.. Maly juz od 3 dni placze strasznie,budzi siie,co zasnie to jeczy przez sen,i wieczorem ryczy w glos.ida nam zabki bo posmaruje i maly spokojniejszy ale jak to wiadomo nie na dlugo.. Tak mi go szkoda... Placze i mamamama krzyczy.. Serce mnie boli ze mu pomoc nie moge..strasznie zle przechodzi zabkowanie;( lekarka na szczepieniu powiedziala ze czuc zabki ze juz ida;( do tego te cholerne koszmary..nie daje/mu ogladac tv ale jednak te wrazenia z calego dnia i sny juz nie ciekawe sa;(
Jestem wykonczona,ale nie tym ze latam cale dnie bo malemu zabki ida,ale ta bezradnoscia;( naprawde przez cale dnie malego boli moze tylko pare godzinek jest spokoj jak posmaruje,ale zelem mozna max 3x dziennie smarowac;( a on cierpi i co wtedy? Plakalam dzis razem z nim bo ja nie moge zniesc tego jak on blaga o pomoc a ja nie umiem mu pomoc;( tak mi go szkoda;(

A ta sasiadka,co jest wczesniakiem teraz ma 4 miesiace a terminowo mialaby niecale 3 ,wczoraj wyszedl jej zabek u gory i tez dawala cyrki,ze nie mogli jej uspokojic. ;(

Koszmar. Mi mama opowiadala ze moj najstarszy brat jak mleczaki mu wypadly to stale nie rosly bo mial jeszcze 3 zeby ktore blokowaly stale,tylko ze one byly bez korzeni,i zab wchodzil w zab. ;o nie wiem czy rozumiecie.. po tym moim tlumaczeniu,ale mial operacje na to i dopiero jak mu wycieli te zeby niepotrzebne wyszly normalne.nigdy z takim zjawiskiem sie nie spotkam.eh..

A wczoraj maly przez ten placz nie zostal wykapany,bo jak mam kapac dziecko gdy krzyczy;( i ululalam go brudaska.. rano go umylam nawilzona husteczka,zawsze cos..
;(

Wiem,ze trzeba przetrwac to wszystko,ale nie moge patrzec na to jak mi synek cierpi,gryzaki gryzie,schladzam te wodne by bardziej pomagaly a masc zlizuje bo slodka jest.. Ahh ;(
Dobra czas spac puki maly zasnal..wiec na dzis sie zegnam i zycze dobrej nocy wam i waszym malenstwom..

I niech to zabkowanie sie skonczy albo bedzie bezbolesneeeee!!!

Aleksander < 3

12 lata 3 miesiąc temu #427042 przez Elwerka00
jak tak dalej pojdzie to topik upadnie..

Odzywajcie sie,bo nawet nie ma z kim pogadac..

Aleksander < 3

12 lata 3 miesiąc temu #427095 przez szolrak1
elwi on od razu pieknie przybierał kilo na miesiac z teraz dopiero stanał wiesz... zobaczymy

u nas tez mruczenie i biale zaski pod dziasełkami

12 lata 3 miesiąc temu #427106 przez Elwerka00
no madzia,chociaz Ty jestes...

Noo zeby te marudzenie chociaz bylo ale teraz to u mnie placz okropny ;/

Aleksander < 3

12 lata 3 miesiąc temu #427235 przez kala321
Elwerka a czopek mu daj,działą szybko i na dłużej
pozwoli mu zasnąć i odpocząć,będzie spokojniejszy

12 lata 3 miesiąc temu #427237 przez kala321
a nie obciaza brzuszka i nie zostanie zlizany jak maść;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka