BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 3 miesiąc temu #430848 przez Karola1990
czemu nie należy?
ja do gopsu idę i 400zł miesięcznie będę dostawała
nie u pracodawcy.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #430851 przez szolrak1
a nie mozesz sie spytaczy przysługuje ci jakies dodatkowe kilka tygodni na prosbe od pracodawcy?? nie macie takiego czegos??

zobaczysz za chwilke jaki z niego jest porzadnis........... i zwracaj mu uwage... masz wygnieciona koszule... poplamiłes sie ... masz brudne wlosy......... chyba nie myles zebow!!!!!!!!!!! wal mu to elwi bo tzreba gnoja usmiadomic ze zniego taki ideał jak ze mnie alexis z dynasti!!!ale bym mu nakopała w łepetyne.............. moja elwi tak wq..........

12 lata 3 miesiąc temu #430856 przez Elwerka00
bo na macierzynskim skonvczyla mi sie umowa o prace..i teraz juz nie mam..
Dostalam 4 tyg dodatkowe do macierzynskiego i potem moge isc tylko na kuroniowke..

Czuje sie coraz gorzej... Jak mnie rozlozy to nie wiem..;/

Aleksander < 3

12 lata 3 miesiąc temu #430866 przez Karola1990
musisz sie dowiedziec w gopse o jakas pomoc. musi cos byc
ale i kuron dobry

12 lata 3 miesiąc temu #430868 przez szolrak1
a co to kuron??? pierwsze słysze:)

wy pod kołdry z dziecmi herbata goraca i witamina c!!! kobietki:*:*

12 lata 3 miesiąc temu #430900 przez Karola1990
kuroń

12 lata 3 miesiąc temu #430937 przez szolrak1
nio i co to za urlop ja nie wiem bo nauczyciele maja inaczej

12 lata 3 miesiąc temu #430949 przez KAMI
Kochane prosimy o zagłosowanie na Maksia :)
pl.lennylamb.com/user/show_photo/5413
Pięknie dziękujemy :)

12 lata 3 miesiąc temu #431031 przez Elwerka00
kuroniowka nalezy sie kazdemu chyba jesli przepracuje rok.tak mi sie wydaje..

Moja ciotka pracuje w gopsie pojde dzis wypelnic papiery do niej,albo jutro...bo cos kiepsko sie czuje..doszedl katar bol glowy i goraczka... ;( nie fajnie;(

D pojechal. Oczywiscie jeszcze byla wymiana zdan.tego nie uda sie uratowac.. Najgorzej mnie denerwuje ze nagada na mnie itp a potem jak gdyby nigdy nic przytula itp.chyba sobie jaja jakies robi;/ -i powiedzial mi,ze z moim charakterem zaden facet ze mna nie wytrzyma... Ja popprostu nie dam sobie wejsc na glowe!;/ ahhh ide kiwi zjesc .. Boje sie ze malego zaraze..wiec nie caluje i unikam bliskosci z nim...

Aleksander < 3

12 lata 3 miesiąc temu #431060 przez nelka
Elwi kopnij tego palanta w cztery litery i za drzwi! on cię powinien ozłocić za to że mu syna urodziłaś i mimo tego że jest dupkiem bo nie ma go przy was może się z nim widywać... To naprawdę trudno zrobić ale warto postawić wszystko na jedną kartę i zaryzykować i się rozstać. Nie ma szans że jeśli zamieszkacie razem to się zmieni. No zmieni ale na gorsze...

Kuroniówke się dostaje jak się idzie na bezrobocie nie? ale to chyba tylko 6 miesięcy i jakieś 800zł? a wychowawczy to są jakieś żart 400zł;)

A ja dzisiaj rano źle sie czułam jakoś mi słabo było i niedobrze :dry: zadzwoniłam do M czy może wcześniej wyjść z pracy a ten mi zadzwonił po teściową, wysłałam ją PIERWSZY RAZ NA SPACER Z ZOSIA :ohmy: nie dość że była zaledwie 35min to miała kupić jej mleko, mówie idz do biedronki bo tam jest najtańsze i kup dużo puszkę to poszła do apteki i kupiła dwie małe:laugh: mniej mleka a 20zł drożej :P

12 lata 3 miesiąc temu #431112 przez szolrak1
elwi tak samo mowil moj maz jak sie rozstalismy... robil to samo dlatego ze widzial ze psychicznie jest słabszy i chwytał sie wszystkiego chciał mnie psychicznie zniszczyc ale sie nie dałam i sam mi przyznał ze ejstem silniejsza bo on juz specjalnie mnie niszczył bo myslał ze tak tylko moze to uratowac.... debilizm wtorny facetow.................

nie martw sie masz przeciwciała wskazane jest karmienie piersia i kontakt jesli jest sie chorym to dziecko uodparnia jak ja byłam chora to mały nie zachorowal... a bierzesz witaminki dla karmiacych piersia??

i uwierz mi ze masz cudny charakter to ten debil nie moze sobie nikogo znalezc bo jest wyzbyty z uczuc............ i sie wyrzywa za wszystkie krzywdy na ciebie... tchorz

12 lata 3 miesiąc temu #431116 przez szolrak1
nelus bo tesiowa to wiatrakkkkkkkkkkkkkkkk

gdybym moja poscila to by mi kase zabrała i dziecko porwała... wole nie :P :P :laugh: :laugh: :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #431220 przez Elwerka00
oj dziewczyny dobrze ze jestescie;D ;* tak opowiedzialam rodzinie co i jak i mowie ze mi nie doradza ale zachowanie jest tragiczne jego..

A ja coraz gorzej sie czuje.. Nosze pieluche zawiazana na buzie zeby bakteri nie przenosic... A chory jest i brat i tata moj. Mama pomaga mi ptzy malym bo niestety ale roznie bywa,a karmie coraz mniej;( mleka brak... Brrr..

Dobra kochane uciekam lulac malego i spac. Dziekujeee wam;*

Aleksander < 3

12 lata 3 miesiąc temu #431298 przez Karola1990
dziś gadałam z moją siostrą ... wiecie co ... brakuje mi jej.
jest jaka jest. wkurza mnie strasznie ale tesknie za nią. za tymi naszymi durnymi pomysłami.
ona ma 32 ja 22 ale mam wrażenie że ten sam rocznik.

2 godziny siedziałyśmy przed skypem i marzyłyśmy tak jak kiedyś. o wygraniu w totka o tym co zrobić żeby schudnąć. o jakiś metodach realizowania swoich planów i wg.

nawet wyciełam sobie piękną super laske z gazety tańczącą z mega przystojniakiem. wyciełam im twarze i wkleiłam swoje i M ... tak sobie codziennie będę patrzyła na to zdjęcie aż schudnę :) nawet napisałam datę że do 1 maja 2013

jak mieszkała tu w polsce ciągle odwalałyśmy jakieś głupoty. a to dzieciom domy z kartonów a to sukienki szyłyśmy a to areobik w wydaniu dla wariatów a teraz. jedynie skype nam został.

szkoda że tak szybko się starzejemy. mam nadzieję że nigdy nam nie minie to warjactwo.
ehh... jakoś mnie tak na wspominki wzięło.
Może to i lepiej dla dzieci że osobno jesteśmy tak by na jakiś psycholi wyrosły.

12 lata 3 miesiąc temu #431395 przez szolrak1
elwi kochanie nie daj sie gnomom!!!!!!!!!!

karolciu swietnie cie rozumiem!! moja siostra chciała wyjechac do francji ale została i moze nawet zamieszka w moim miescie i strasznie sie raduje!!!!!!!!!! nie wyobrazam sobie zycia bez rodziny......

ech mam doła i nie wiem ja to rozwiazac............. nie wiem jak sie do tego zabrac........ ale strasznie mnie to boli............

moja tesciowa rozstała sie z mezem 8 lat temu od tego czasu ma faceta a jej maz kobiete ktorej ona nienawidzi jak icała rodzina ja potepia a jej faceta nosza na rekach. Nie maja rozwodu tylko osobnych partnerów. i problem jest tego typu ze mowia wszystcy do tego faceta dziadek........ ze niby bruno jest jego wnukiem.......... szlak mnei chwytaaaaaaa bo o tamtej nie chca słyszec a ten wielki dziadek .... moja mama jest babcia i tesciowa... moj tata niezyje ale jest dziadkiem .... ojciec meza jest dziadkiem czyli bruno ma 2 babcie i jednego dziadka zyjacego i jednego niezyjacego... jak mam im powiedziec ze nie chce zeby mowili do niego dziadek bo nim nie ejst i beda mieszac małemu w glowie............. na dzien dziadka mam niby ich zaprosic????????? smiech na sali.... szlak mnei trafia... jak małemu kiedys wytłumacze kim on jest??????????????????????? "wiesz bruno mowiles do niego dziadek latami ale to tylko facet twojej babci bo ona nie ma nawet rozwodu..." co robic nie umiem powiedziec nie mowcie tak.... p.s. maz tez tak mowi...........

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka