BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 10 miesiąc temu #322092 przez szolrak1
co dokładnie powiedział?? ja bym tez chetnie ojcu powiedziala ze zamiast corke wspierac to jej nie pomaga takim zachowaniem... pamietaj mezczyzni sa słabi dlatego obstaja za soba bo sami sa nieporadni ... zas jak oni cierpia to cały świat tzreba poruszyc... napisz co sie stało ... wyrzuc to z siebie:*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #322093 przez szolrak1
kupiłam podkłady i krem ;] smoczus i pojemnik na smoczuc:d i jedne body oraz dwa kubeczki xxl:D ehihihh do tego kolezanka mi przyniosła ciuszki z croccodillo bo zamykaja sklep po 10 zł:d ciuszki dla małego od 3 miesiaca:D mmmmm obławiłam sie:d ale cudownie :d z zaraz wpadnie kolezanka z chipsami:D

12 lata 10 miesiąc temu #322100 przez szolrak1
ja mam skurcze codziennie raz słabsze raz mocniejsze bezbolesne... brzuszek jest wysoko, siara czasami ale wymbolicznie... czopa nie widac:D zatem moj kurczaczek jeszcze sobie bedzie pływał:D

12 lata 10 miesiąc temu #322102 przez szolrak1
tak sie śpiesze zeby wam odpisac ze same literówki śmigam:D a was nie ma:(

elwerko martwie sie :*:*:*:*:*

aaaaaaaa ma ochote na michałki kawoweeeeeeeeeeeeeee

12 lata 10 miesiąc temu #322114 przez Elwerka00
szolrak nie wiem,o co mu chodzi.. Nie chce narazie sie nim przejmowac... Ehh a ja i tak mieszkam z rodzicami teraz,bo w swoim mieszkaniu remontujemy wszystko i dopiero po wakacjach bym tam sie przeprowadzila.. A on byl u mnie na pare dni teraz i pojechal juz..

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #322125 przez nelka
szolrak a ty co tak szalejesz? dogadasz sobie i dogadasz jakbyś w ciąży była:woohoo: ja się zaraz szykuję bo będzie w tv kac vegas a dzisiaj zrobiliśmy zapasy słodkości :lol:

oj elewerka to masz ale zmartwień, mocno ściaskam :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #322126 przez Karola1990
ale mama mi pomysł podsuneła...:D
że zamiast się zadłużać i brać kredyty bo chcą nam dać 15tys na ślub a reszte musielibyśmy dobrać to zrobimy po prostu kolację dla najbliższych a po kolacji pojedziemy gdzieś na weekend bo wiadomo Oleńka będzie już z nami :) Bardzo mi sie ten pomysł podoba :) Musze to jeszcze przedyskutować z moim menem, ale już wiem że mu się ten pomysł podoba :)

Jeszcze jedno moja znajoma która obecnie jest w 31 tyg ciąży wczoraj zaczeła rodzić. Miała ciążę zagrozoną i cukrzycę. Zabrała ją karetka. Miała rozwarcie 1,5cm i musiała zostać w szpitalu. Strasznie mi jej szkoda bo jest młodziutka ma dopiero 18 lat ale z drugiej strony nie oszczędzała się wcale. Paliła popijała i latała na imprezki. Strasznie się martwie co z jej synkiem. Lekarze mówili że waży 2 kg. Dali jej zastrzyki na rozwój płuc dla maluszka. Boże żeby dzieciatko szybko się rozwineło i nie chorowało.
Jakie mamy szczęście że z naszymi dziećmi jest wszystko w porządku. A nawet jeżeli z niektórymi cos jest nie tak to musimy robić wszystko żeby było jak najlepiej.

I oczywiście poinformował mnie dziś mój chłopak że dziewczynki kiedy rodzą się za wcześnie sa dużo silniejsze od chłopców, na co ja od razu mu powiedziałam że twardzieli jesteśmy ... oczywiście się bronił i powiedział że później takie mięczaki się robimy ale wolałam się juz nie odzywać bo by się jeszcze obraził :D

12 lata 10 miesiąc temu #322136 przez kala321
ojej biedny maluszek,a dziewczyna niepoważna zagrożona ciąża,a ona jeszcze piła,paliła i imprezowała tacy ludzie nie powinni mieć dzieci,ile jest rodzin które chcą i nie mogą.Nie rozumiem i nie pochwalam takiego zachowania tej dziewczyny,co maluszek winny.

szorlak chipsy tam nie ma nic dobrego dla dzidzi,oj oj ;P;)

elwerko daj meila to napiszę ci namiary,albo wejdź przez cudowny-kuferek na mnie;)

12 lata 10 miesiąc temu #322138 przez Elwerka00
ja nie moge patrzec na kobiety w ciazy ktore pala lub pija ehh szkoda mi tych bobaskow,ale mam nadzieje,ze dzidzia tej dziewczyny bedzie silna i poradzi sobie ;*

Mi tez ciezko bylo,mieszkalam sama na stancji,mialam prace imprezowalam pilam palilam nalogowo,ale nie mialam sensu zycia,zdecydowalam,ze chcialabym miec dziecko i normalna rodzine...i udalo sie,chociaz mnie to strasznie przerazilo na poczatku,a teraz czekam i czekam na tego bobaska... Jest calym moim swiatem,rzucilam palenie odrazu,wszystkie imprezy nawet wyjscia do przyjaciol.. I nie zaluje ;) ale mlode dziewczyny musza sie wyszalec,tak to juz jest ;D

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #322142 przez Elwerka00
kala ok wejde przez kuferek ;p bo poczte mam zawalona ze ledwo odpala;p

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #322146 przez Karola1990
Elwerka ... na pewno nie będziesz żałować tych zmian. Wierzę że dzieci wypełnią nam cały nasz świat :) Damy radę nawet z takimi teściami, facetami, bratowymi i wszystkimi innymi bo będziemy miały nasze dzieci. Kochane maleństwa

12 lata 10 miesiąc temu #322153 przez Elwerka00
masz calkowita racje Karola ;*

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #322179 przez Moniq
szorlak, widze że dogadzasz sobie :) ja dziś chyba przesadziłam z jedzonkiem, bo coś mi niedobrze ;/
do tego Mała szoruje mi kolanem po brzuchu-śmiesznie to wygląda ale niestety boli

oj, dzieciaczki zmieniają życie i wywracają je do góry nogami, jest to cudowne.

oglądam sobie kac vegas :)))

z tymi oznakami zbliżającego się porodu to nie warto się zbytnio sugerować, przy pierwszym porodzie ani nie obniżył mi się brzuch, nie odszedł czop; tylko odeszły wody.
a teraz brzuch mam już nisko od 2 tygodni, skurcze też od dłuższego czasu.

szlag mnie trafia jak widzę pijące lub palące matki :/ mam nadzieję że dzieciątko na tym nie ucierpi

12 lata 10 miesiąc temu #322206 przez szolrak1
elwerko nie martw sie moze go to przerasta... wszystko bedzie dobrze dbaj o siebie i malenstwo...
moj maz tez dzisiaj zachował sie tak chamsko wobec znajomych ktorzy nam pomogli ze ech... nie mam pytań za duzo testosteronu i im pali zwoje...

12 lata 10 miesiąc temu #322210 przez ewelinda83
Witam wieczorowa pora :)

JAK NIE MY DAMY RADE TO KTO !!! to moje i mojego meza motto zyciowe w trudnych chwilach :laugh:

Ja od dzisiaj w trakcie przeprowadzki jestem, ale w wolnych chwilach nadrabialam co naskrobalyscie :blink: zmeczona jestem tym sprzataniem, ukladaniem :( jak ja nie lubie przeprowadzek :angry: mam nadzieje, ze to juz ostatnia na emigracji :)
a tesciowa siostry to chyba szybciej spakuje niz myslalam :blink:

elwerka wspolczuje ci takiego chlopa, dupek z niego !!!! ale wiesz czasami tak musi byc, moze nie dorosl do roli ojca ??? albo jak zobaczy dzidzie to sie opamieta - tego ci z calego serac zycze :) teraz musisz byc silna dla was, jeszcze troszke i bedziesz miala swoje szczescie przy sobie :):):)

mnie tez trafia jak widze pijace i palace baby z brzuszkami a tu w Irlandii takich duzo, co wchodze do szpitala to musze sie przebic przez dym papierosow i tlum ciezarnych :angry:

karola bardzo mi sie podoba pomysl z tym slubem, bardzo orginalny :)

ja tez was chce zobaczyc, tylko gdzie i jak ????

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka