BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 9 miesiąc temu #328944 przez szolrak1
nio bedzie piekna prosta jasniutka i wkoncu " bedzie" hihihi:D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #328949 przez szolrak1
masz racje monisiu :D miałam pzred pozarem ciemne i to była katastrofa dlatego teraz beda jasniutkie:D kronopol tez dobra firma:) ale z temtych mam rabat:D wiec korzystam bo to zawsze pieniazki na kafelki ;] ale tak sie juz ciesze dziewczyny naprawde po 8 miesiacach dołowania wkoncu cos sie zaczeło ruszac cos sie dzieje ... niebawem stworze dom raz jeszcze ale z pełna rodzina tak sie raduje!!!!!!! ehhh moj domek:)

12 lata 9 miesiąc temu #328951 przez Moniq
fajnie, z jednej strony cieżko wybierać ale z drugiej strony jak sobie przypomnę to mi tyle radości sprawiało urządzanie mieszkania, wybieranie płytek, paneli, mebelków itp, takie wicie gniazdka

12 lata 9 miesiąc temu #328961 przez ewelinda83
dzieki dziewczyny za rady i linki :) bede teraz siedziec, szukac i wybierac ;) mamy o tyle utrudnione, ze bardzo bysmy chcieli miec podlogi i lazienke zrobiona przed chrzcinami tzn gdzies ok sierpnia a nie ma nas na miejscu i wszystkim zajmuja sie moi rodzice no a panele musimy wybra przez internet a nie na zywo :dry: tzn nie musimy no ale jak chcemy miec zrobione o raczej innego wyjscia nie ma.

kala nie ma sprawy, nie musisz sie spieszyc z wysylka ;) mamcia przylatuje dopiero za dwa tygodnie :) dzieuje ze mi odlozylas moje blyskotki i czekalas na wplate :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu #328971 przez szolrak1
kochana ewelindus przez internet tez je znajdziesz:D nawet lepiej bo sami dowiaza kurierem za grosze:d pamietaj myszko jedynie o tym zeby zakupic jeszcze izolacje pod panele , na której beda lezały;]

ja kupuje panele i kafle nie chropowate i bez wysokiego połysku bo pamietam jak mnei wkurzało szorowanie 83 metrów bo w chropowate pzrestrzenie wpadał brud i kurz i nie mogłam na to patrzec , a kafelki z wysokim połyskiem heheh wystarczyło przejsc i juz odbicie stópki zostawało co mnie strasznie denerwowało bo tzrebaby ciagle przemysac podłogi a co dopiero przy malenkim raczkujacym synusiu heheh:DDD wiec madrzejsza wybieram jasno, prosto minimalistycznie:d a i finansowo jestem zmuszona hehe:D ale i tak tak jak MONIsia mowi to cudowne uczucie:D

najlepiej gdy maz tylko głowa kiwa a ja wybieram hihi i on wszystko akceptuje:D kocham tooooo bede miała tak jak wymarzyłam:D no i pokoik malenkiegooooo cudowny!!!! powiekszony

12 lata 9 miesiąc temu #328979 przez ewelinda83
no to prawda te wybieranie sprawia duzo przyjemnosci ale i trudnosci przy dzisiejszym wyborze :ohmy: przy placeniu juz jest niestety malo przyjemnie ;) no ale coz mnie pociesza fakt, ze robimy dla siebie, na lata, tak jak chcemy :lol:
nad pokoikiem dla Kingi narazie sie nie zastanawiamy bo do Polski narazie nie wracamy, chcemy miec urzadzone tylko to co najpotrzebniejsze czyli lazienke i podlogi, kuchnia bedzie prowizoryczna :silly: wiec w tym roku mam nadzieje bedziemy mogli juz przyleciec na swoje mieszkanko yupiiii :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #328980 przez Karola1990
szolrak ... cieszę się że już wam się wszystko ustatkowało.
ja jak bym wiedziała jak trydno utrzymać w czystości czarne kafelki w łazience nigdy bym się nie zdecydowała. ale trudno. :)
wy juz macie doświadczenie i wiecie co i jak. i jest wam łatwiej.

mamy podobny układ łazienki ;)

12 lata 9 miesiąc temu #328995 przez kala321
ewelinda,już zapakowane,czekam na odp jednej dziewczyny czy chce coś jeszcze i za godzinkę idę wysłać;)

a u nas słonko zaszło;(

12 lata 9 miesiąc temu #329004 przez Karola1990
własnie natknełam się na reklamę zumby.
ale bym potańczyła. teraz to mi tylko taniec hipopotami został. :D a później okropny ból pleców :D

pranie pięknie schnie na tarasie. myślicie że będą mrozy jeszcze?
wywaliłabym sztuczną trawę na taras bo zwijamy ją co roku jak idą mrozy żeby się nie zniszczyła.

12 lata 9 miesiąc temu #329016 przez nelka
witajcie mamuśki :lol: u mnie dzisiaj przyszła prawdziwa wiosna!!! dzisiaj obudziłam się w nocy raz na siusiu ale zanim zdąrzyłam wstać to usnełam spowrotem :blink: więc dzisiaj wyspana jestem jak nigdy :ohmy:
zobaczymy jak będzie po porodzie ale jak będę knypeczka karmić piersią to dla swojego lepszego samopoczucia zainwestuję w porządną bielizne i łatwo dostępne ciuszki, inaczej chyba nabawie się depresji...

Karola to działacie żeby malutka do świąt była z wami :blink: nie martw się że mało się rusza, dzieciaczki przed porodem dużo śpią i zbierają siły więc się bardziej leniwe ;)

Ewelinda a tak się ostatni zastanawiałam gdzie się podziałaś ale przypomniałam sobie że netu nie miałaś a już myślałam że może bawisz dzidziusia :lol: ale super że wszystko się poukładało i z maluszkiem ok!!!

12 lata 9 miesiąc temu #329017 przez szolrak1
ewelindus :) kronopol dąb skandynawski www.ceneo.pl/13085967

:)

12 lata 9 miesiąc temu #329019 przez szolrak1

12 lata 9 miesiąc temu #329020 przez ewelinda83
kala ciesze sie bardzo :lol:

karola nie zalamuj bo my wlasnie bedziemy miec lazienke czarno-biala z czerwonym dekorem. duzo ludzi nam mowilo ze czarny ciezko utrzymac w czystosci ale my bylismy nieugieci :blush:

12 lata 9 miesiąc temu #329022 przez szolrak1
www.dekoral.pl/paleta-kolorow paleta tajemniczy ogród ostatnia pozycja niebieska jasna:D i do tego szare panele :) mebelki białe

12 lata 9 miesiąc temu #329024 przez kala321
oj pamiętam jak oglądaliśmy mieszkania i babka miała ciemne kafelki teraz nie pamiętam czy czarne czy zielony butelkowy, ślicznie to wyglądało,do momentu otworzenia kabiny,tam gdzie kontakt w wodę i nieszczęsnym kamieniem-wtedy stwierdziłam że nie chcę ciemnych kafelek

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka