BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 8 miesiąc temu #341191 przez Elwerka00
jakby oni mieli rodzic,przez ta swoja dziurke,to ja wspolczuje dzieciaczkowi przeciskac sie przez taki kanalik haha;p

Ale to nie realne ;p

Aleksander < 3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #341203 przez kala321
u nas nie ma znieczulenia,ale jest gaz rozweselający;)

zrobiłąm korale?(na zamówienie) , idę dalej pracować

12 lata 8 miesiąc temu #341208 przez kala321
ja mam dziś też ostatnią wizytę na 19 ciekawe czy maluszek ładnie się na usg ułoży;D
już nie mogę się doczekać wieczora

12 lata 8 miesiąc temu #341221 przez ewelinda83
nie moglam wczoraj znowu wejsc na stronke ! co sie z nia dzieje ?!?!

wczoraj skonczylam z temperatura i mocnymi dreszczami w lozku, dobrze ze jest u mnie mama to mi sie dzieckiem zajela. dzisiaj juz jest lepiej, temperatury nie mam i cycki jakies lzejsze :) no ale wczoraj to byla masakra, maz mi wymasowal, sciagnelam laktatorem i ulzylo.

dzisiaj byla u nas polozna. Kinia wazy juz 3000 - glodomor jeden i mierzy 51,5
powiedziala ze to mala modelka z niej ... chudziutka a dluga

Karola jak ty sie za pranie bierzesz to masz wlasnie duze szanse na powrot do szpitala :)

Elwerka ludzie niestety tacy sa :dry: wszystko ich w kolo interesuje, szukaja tematu do rozmow !!! u mnie dzisiaj jak byla polozna to znowu mialam moja siostre jako tlumacza ;) a jej tesciowa musiala dodac swoje piec groszy ... ze gdyby nie ona to jak ja bym sie dogadala ??? a co ja to obchodzi ? niech sie soba zajmie !!!! wscibska baba !!!!

12 lata 8 miesiąc temu #341233 przez ewelinda83
Moniq dziekuje :) siostra jest doradza ale sama nie miala takich problemow wiec pytam dalej ... mama kaze masowac, wiec i tak robie tzn maz mi masuje :silly:
mam nadzieje ze ten nawal szybko minie :) na marcowka mamusie mowily ze tak do 2-3 dni i sie unormuje.

co z reszta mamusiek ???? ale te kwietniowe dzieciaczki sa uparte :silly: dobrze i cieplo im w brzuszkach kiedy za oknem zimno :dry:

12 lata 8 miesiąc temu #341249 przez Elwerka00
nooo te dzieciaczki nie wylamuja sie z terminow ;p bo gdzie im lepiej bedzie,jak w brzuszku ?;)

A mnie dalej ten brzuchol boli ;( wrrrr ; /
To dziwny bol,jakbym rane miala w brzuchu i przy ruchach malego,jak sie ociera o te miejsce to boli;/ ahhh no i ciekawe co z szyjka ;/ bo kazde siedzenie konczy sie bolem,taki nacisk na szyjke jest..

Aleksander < 3

12 lata 8 miesiąc temu #341271 przez szolrak1
nie ma nic gorszego niez wpierdzielanie sie osób 3! ludzie szukaja sensacji zeby o sobie nie gadac:) olac dziwoków!!!!!!!!!!!!!!!!!1

maluszkom dobrze:D one dobrze wiedza ze jak wyjda to juz nie bedzie takiego spa:D

ewelindus nie martw sie oFafLonami!!! olej je i tyle. niech sie zajmnie beblaniem o sobie maKrela jedna!

ja nie ukrywam, iż byłabym super radosna gdybym urodziła w świeta:D ale mały narazie zajął sie boksowaniem wiązadeł i widze , ze mu to pasi:D

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #341281 przez Karola1990
no i mi się skasowało to co chciałam napisać :/

ewelinda ... ja tez chce miec to już za sobą!!!

szolrak... urodzinki w święta były by najlepszym prezentem na zajączka :)
coś pięknego. Moja mała tylko się ze mną drażni.
Niby jest już gotowa, szyjka się otworzyła, skurcze są, czop (chyba) powoli wypada... ale jeszcze nie. Bo trzeba pomęczyć mamusię. Coś czuję że będę miała z nią niezły meksyk i na popalić jak się urodzi :D .

Torbę zapakowałam po raz 2. wyprałam piżamkę do szpitala, ręcznik i resztę rzeczy których użyłam.

Jutro lekarz więc będę musiała się przygotować (ogolić) co kocham po prostu.

elwerka a kiedy masz do lekarza?

... już wiem, znalazłam że dziś :D to trzymamy kciuki za duże rozwarcie :)

12 lata 8 miesiąc temu #341292 przez Moniq
widzę, że uparcie nasze maluszki nie chę wychodzić z brzuszków :) miło, ciepło mamusia blisko, kto by chciał??

ewelinda, z ty masażem to ostrożnie i delikatnie żeby nie zrobił się żaden zastój; po kilku dniach się unormuje; z tą gorączką przeszło?? ja miałam taką jedną noc z Domi że miałam dreszcze i gorączkę, jakmiałam nawał a potem minęło; mam nadzieję że przesżła Ci ta gorączka?

Karola, to następny krok z stronę porodu :)))

ja pichcę żeberka, i niedługo jadę po moją kruszynkę :)))

wczoraj koleżanka się ze mnie śmiała że będę rodziła na święta, 7 kwietnia- że bedę świętowała 30 urodziny na porodówce!!! :D hihihihi

12 lata 8 miesiąc temu #341304 przez Karola1990
moniq... no no to faktycznie byś miała udane urodzinki :) niezapomniana 30 :)

tak się dalej zastanawiam czy to czop. bo niby trochę tego wyleciało ale teraz jest sucho tak jak wcześniej.
jak to u Ciebie moniq było? czy jak ci wypadł to dalej dużo śluzu było. ?

12 lata 8 miesiąc temu #341307 przez szolrak1
Karolciu zobaczysz nagle Olcia sie zdecyduje:D w kazdym razie i formalnie teoretycznie i psychicznie jestes ready! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: no i good:D :)

zrobiłam z nudów leczo bleh:D okropieństwo:D jak m moze to jesc:D

elwi mnei tez boli brzuszek tez mam takie bole podbrzusza w ciagu dnia tak nagle i po godzinie przechodzi ;]

musze sobie jeszcze suszarke zapakowac i jakies ksiazki albo krzyzówki no i mp3:D mmm

dzisiaj musze posprzatac , jutr mamusia z sis przyjda mi okna umyc:D bo w czw przybywa tesciowa:d

12 lata 8 miesiąc temu #341308 przez szolrak1
wow bajerka uro w uro:D:D:D

hihih MOniq rewelacja:D

12 lata 8 miesiąc temu #341309 przez Moniq
Karola, mi odchodził partiamikilka razy w środę i trochę we czwartek,duzo tego było; ale chyba różnie bywa :)

ja na Święta nie pichcę za bardzo, przyjeżdżająw piątek moi rodzice i mama przywozi jedzonko a resztę zrobi tu na miejscu i jeszcze w niedzielę przyjedzie mój braciszek z narzeczoną; cieszę się bardzo że przyjadą na Święta, tym bardziej że przygotowania mamusia wzięła na siebie :D

12 lata 8 miesiąc temu #341312 przez Karola1990
ja tak myśle że upiekę jakies mięsko, zrobię sałatkę, galaretkę drobiową, upiekę kiełbaskę białą z cebulką. oczywiście jajka, wędlinka i tyle.
Nie ma co szaleć :P
Może ciacho jakieś zrobię jeszcze i galaretki kolorowe.

12 lata 8 miesiąc temu #341321 przez szolrak1
hahah karola:d nie ma co szalec:D

ja kupie szynke ugotuje jajka kupie babke chrzan chleb masełko, cos słodkiego typu zajączka:D i tyle hihihhi

ja w tym roku mowie noooooooooooooooooł :D bede sie goscic:D a za rok to juz z malenstwem myk do kosciolka i świeta w domku w 3 - ke i jedne i drugie:D luzuje w tym roku:D

karo jestes ambitna mamo - zoną:d hihi:D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka