BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 8 miesiąc temu #341090 przez nelka
Karola a trzymałam wczoraj kciuki i myślałam że jesteś na porodówce :dry:

ja dzisiaj też wybieram się na zakupy, skoro knypeczek niechce zostać zajączkiem wielkanocnym to trzeba coś uszykować na święta i kupić wszystkie pierdołki bo u nas ani ozdób ani koszyczka do święconki nie ma w domu;) ja chyba zrobie schab ze śliwką, galarciki, sałatkę jarzynową i rosołek...

Elwerka a ten ból był ciągły? może synuś cię za mocno kopał i poobijał cię troszkę...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #341092 przez Karola1990
ale się denerwuje... możliwe że to ten czop!

12 lata 8 miesiąc temu #341112 przez Elwerka00
no Nelus,nie byl to ciagly bol... Ale dosc dlugie bole,i teraz jak w tym miejscu dotykam to boli strasznie ,zaraz pod pepkiem tak z 5 cm..

I bolalo,a jak sie krecil to bardziej...

Karola,odszedl Ci czop? Jak wygladal?

Aleksander < 3

12 lata 8 miesiąc temu #341116 przez kala321
ale mam dziś powera,nie wiem w co ręce włożyć,miejsca nie mogę znaleźć idę malować,a potem zrobię korale,bo mam zamówienie na 12-go i mogę nie zdążyć później więc wykorzystam powera i zrobię dziś;D
miłęgo dnia

12 lata 8 miesiąc temu #341120 przez Karola1990
nie wiem czy to był czop bo jak to zobaczyłam na papierze to odrazu ze strachu wrzuciłam do wc :P
taka odważna jestem. teraz myślę że mogłam to sprawdzić.
Ale martwi mnie ten kolor taki zabarwiony.

No nic... czekamy.

dziś rano bolały mnie pachwiny nawet dokuczliwie. może ta szyjka się otwiera i dlatego tak.
ehh... nastawiłam pranie i jak zjem drożdżówkę to zapakuje torbę do szpitala.
Ale mam stracha okropnego.

12 lata 8 miesiąc temu #341149 przez szolrak1
czesc kobietki :) ja włąsnei wstałam i zajadam sniadanko takie ze łooooooo :D

wczoraj wrociłam od lekarza dopiero o 23.00 !!! i okazało sie ze szyjka skrocona dzidzius ma sie dobrze wazy troszke ponad 3kg teramin 16 a jesli nic 17 wywołanie:D no i bede rodzic bez znieczulenia zewnątrzoponowego bo cisnienie w normie:D zatem hihih jesli do 16 nic nic to 17.04 na 7.00 rano na czczo:D jupiiiiiiii, ale stwierdził ze moge juz rodzic w kazdej chwili;]

miałam jazde wczoraj na miętę mmmmmmm i pije pije mniam:D no i co najwazniejsze nic nei przytyłam a dzidzia nabrał 0,5kg ehh co za ulga:)

12 lata 8 miesiąc temu #341150 przez Karola1990
ale super :)
cieszę się razem z Tobą. to 17 już będziesz mamusią! ale fajosko :D

czytam sobie o tym czopie i nie wiem już sama. jutro wizyta i ktg więc wszystko się wyjaśni.

12 lata 8 miesiąc temu #341158 przez Elwerka00
szorlaczku ;) to Ty nie chcesz znieczulenia?czy poprostu nie mozesz? Bo nie zrozumialam...

Aleksander < 3

12 lata 8 miesiąc temu #341164 przez szolrak1
karolciu kochana ty zas lada moment:D rewelacyjnie!! zazrdoszcze CI!!! :D ciesze sie ze Twoje i Elwerci ciśnienie sie unormowało:D to bardzo wazne bodziki temu wszystko bedzie dobrze:D w trakcie porodu nic nei bedzie skakac ;] ja tez bede je brała po ciazy;] bo i tak musze do konca zycia brac juz tabletki:D

bede 3mac jutro kciuki za Ciebie!! ja juz miałam ostatnia wizyte teraz juz tylko czekac :) zreszta tak jak ty:D

ale uwielbiam jak Bruncioo sie w brzuszku wierci i łapkami mnie gilgocze pod brzuszkiem :D

nie wiem jak wy ale mnie sie chce ciagle mega pic:D

na świeta nic nie gotuje zjemy sniadanko , potem obiad u mojej mamusi i kolacja w poniedziałek u siostry meza , wiec ja sobie daruje w tym roku

12 lata 8 miesiąc temu #341176 przez szolrak1
kochana nie dostane bo w tym szpitalu nie ma znieczulenia , nikt nie dostaje sa tylko 2 szpitale , w ktorych jest taka opcja ale hehe z tego co słyszałam to zadna z kolezanek nie dostała bo anastazjologa nie było albo rozwarcie sie posuneło za szybko:/ no i 1000 zł............ załuje ale co zrobic skoro nie am to nic nie zrobie :/ a wy macie znieczulenie?

12 lata 8 miesiąc temu #341178 przez szolrak1
elwi chciałabym ale nie mam na to szans ... moje kolezanki rodza w innych miastach i szpitalach i tez nie dostaja znieczujenia bo nie ma..:/

12 lata 8 miesiąc temu #341179 przez Elwerka00
u mnie niby jest,ale czy tez dostane to nie wiem ;p

Aleksander < 3

12 lata 8 miesiąc temu #341181 przez szolrak1
znieczulenia:P:D

12 lata 8 miesiąc temu #341182 przez szolrak1
wkurzajace to jest .... powinno byc wszedzie! jest nagonka na kobiety zeby rodziły a godne warunki juz sa na bok odtracane... ale gdyby mezczyzni rodzili a nie my to łooooooooooo byłoby całkowite znieczulenie i nawet tic taki byłby antykoncepcyjne.... ehh wkurzajace, nie ma to masz pecha

12 lata 8 miesiąc temu #341185 przez Karola1990
u nas znieczulenie 400zł kosztuje. ale to i tak dla mnie dużo. Przeważnie na korytażu to faceci pytali o znieczulenie bo już patrzeć nie mogli. :D
Śmiać mi się z nich chciało.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka