- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zostawiłąm tylko mały kaftanik na pamiątkę dla małego,chcę mu zrobić takie pudełko pamiątkowe-może kiedyś ubierze swojej dzidzi;D
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
ale widziałam w tym sklepie ostatnio tagie gryzaki w smoczku. zobaczy jak jeszcze będa to kupię.
a z tym wyprzedawaniem dobry pomysł. za to zawsze można kupić coś innego. na teraz.
mój tata jedzie do siostry do danii i siostra ma coś kupic dla małej z przecen. już nie moge się doczekać.
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
te kluczyki są fajne, ja mam takie 2 szt krówki i kluczyki i mały lubi się nimi bawić ,grzechocze i gryzie,bo ja łatwo w rączkę mu złapać,bo ma cienki ten do trzymania pałaćzek
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwcia
- Wylogowany
- budujemy zdania
U mnie to samo z włosami co u Was, masakra jakaś jak tylko wezmę Oliwie na ręce to potem jest cala z moich włosów :/
Karola ja mam te gryzaki w smoczku, jeden taki nawet masażer dziąseł, ale mała wogóle nie chce tego gryźć, pcha do buźki całe piąstki i się w tej sposób uraża bardzo :/ okropnie płacze, nie bardzo chce jeść i pić, tak naprawde teraz dopiero się rozpoczął jakiś dramat, wczoraj i dziś to masakra, w nocy budziła się chyba o 23, 1, 5, 7 a potem cały dzień płacze. Tak mi jej szkoda, ten ząbek czuć pod palcem takie twarde ale to jakoś wyjść nie może :/
Niewiem już jak jej pomóc smaruje maścią i daje jej Ibum ale rezultat różny. Strasznie się męczy bidulka
A tak pozatym to tez muszę zmienić już rozmiary, spiochy to tylko już 68 a bluzeczki ma jeszcze 62, ale też się przy krótkie robią.
Elwerka to dobrze że rośnie jak na drożdzach moja teraz to pewnie będzie też ważyć grubo ponad 6, bo jakieś 2 tygodnie temu było 6.36 hehe eh te dzieciaczki kochane są
Nasza córeczka Oliwia ur.11.04.2012 r. godz.22.25
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na bioderkach hm.. Lewy staw dobrze ale prawy trzeba wycwiczyc..klasc na zabke itp.wiecie o co kaman;p
no to temat zabkow hm.u nas tez sie histerie juz zaczynaja.. Maly pcha raczki .. Smoki gryzie.. Nie chce jesc ani pic.. Jak zasnie to sie przebudza.. Narazie nic nie daje bo to poczatki..ale musze zaopatrzyc sie w rozne zele itp.. Mam taki masazer jakby szczoteczke co zaklada sie na palec i masuje ciasla dziecku moze to cos da.. Kolki jeszcze sie nie skonczyly a juz zabki ida wrr..
Dzis zjadlam ogorka malo solnego,zobaczymy jak maly zareaguje;p
aaa i pisalam Wam kiedys o tym,jaka maly ma po kapieli histerie? Nic sie w tej kwesti nie zmienilo.. ;/ ale o co kaman,nie mam pojecia..
Ciuszki odkladam dla kogos kto powiekszy swoja rodzinke.. Mam dwoch braci i siostre w zwiazkach ale jeszcze bez slubu i dzieci wiec jest komu oddac;p
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kupiłam wczoraj ten gryzaczek.. rewelacja. takie śmieszne miny mała robiła. jakby myślała: Co ta mama mi do buzi pcha
ale potem jej się spodobało i gryzła z groźna miną
O taki :
elwerka... to dobrze że myślisz o innych ja miałam od siostry kombinezon i cieszę się bo to spory wydatek nowy kupić a to na 2 razy było. raz na wyjście ze szpitala potem na chrzcinach bo sukienke miała i nie chciałam jej gnieść w nogawkach.
Teraz znów przyda się mojej siostrze
a jak po ogórku?
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a gdzie te gryzaki kupilas? Tez musze sie w taki zaopatrzyc.;p skoro mowisz ze mala Ci je tak gryzla moze i moj bedzie chcial;p
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
www.tommeetippee.pl/product/gryzak_etap_1/
kupki dalej nie ma
wczoraj na wieczor dostala kolki placz niesamowity
nie wiem co to i od czego bo przeciez jej nic nie bylo, kolki to bym na palcach jednej reki wyliczyla
ja jem ciagle to samo, nic nowego nie wprowadzam. czy to mozliwe ze do tej pory jej nie nie szkodzilo a teraz moze ???
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja mam umowiona wizyte u ortopedy we wtorek, wiec zobaczymy co dalej z naszym pieluchowaniem
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale chyba fajnie ze wogole jakos cie nagrodzili gratuluje
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wygraliśmy mleczko,znaleźliśmy się w nagrodzie wyróżnienia -dzięki Wam:)
www.bebiklub.pl/home/aktualnosci/wyniki-quizu-rozwoj-maluszka/
bardzo dziękujemy:D
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A jak już chwyci to robi przy tym śmieszne grymasy
Muszę zacząć kupować dla małej nowe ubranka bo w te wakacje wyjątkowo zimno i muszę dresików nakupować bo marźnie mi córa
Dziś było szczepienie Jestem dumna z malutkiej. Tylko troche popłakała a pomiędzy szczepieniami gadała do pielęgniarki. Waży już 5.700!!! Kluseczek mój mały