BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 5 miesiąc temu #399140 przez kala321
ja wyprzedaję lub oddaję ciuszki i tak na razie drugiej dzidzi nie planuję,a za kilka lat to kupię nowe ciuszki lub odkupię
zostawiłąm tylko mały kaftanik na pamiątkę dla małego,chcę mu zrobić takie pudełko pamiątkowe-może kiedyś ubierze swojej dzidzi;D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #399153 przez Karola1990
kala ... mam takie i sa za duże niestety ;(
ale widziałam w tym sklepie ostatnio tagie gryzaki w smoczku. zobaczy jak jeszcze będa to kupię.

a z tym wyprzedawaniem dobry pomysł. za to zawsze można kupić coś innego. na teraz.

mój tata jedzie do siostry do danii i siostra ma coś kupic dla małej z przecen. już nie moge się doczekać.:)

12 lata 5 miesiąc temu #399160 przez kala321
ja właśnie tak robię za małe wyprzedaję lub nowe,ale co nie zdążyłam ubrać,lub dostałam jak mały już był za duży i teraz mu kupuję za to zabawki lub większe ciuszki na teraz;D

te kluczyki są fajne, ja mam takie 2 szt krówki i kluczyki i mały lubi się nimi bawić ,grzechocze i gryzie,bo ja łatwo w rączkę mu złapać,bo ma cienki ten do trzymania pałaćzek

12 lata 5 miesiąc temu #399172 przez kala321
na fb konkurs z jelpa
może któraś chętna do zabawy?

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #399437 przez iwcia
Helo mamcie

U mnie to samo z włosami co u Was, masakra jakaś jak tylko wezmę Oliwie na ręce to potem jest cala z moich włosów :/

Karola ja mam te gryzaki w smoczku, jeden taki nawet masażer dziąseł, ale mała wogóle nie chce tego gryźć, pcha do buźki całe piąstki i się w tej sposób uraża bardzo :/ okropnie płacze, nie bardzo chce jeść i pić, tak naprawde teraz dopiero się rozpoczął jakiś dramat, wczoraj i dziś to masakra, w nocy budziła się chyba o 23, 1, 5, 7 a potem cały dzień płacze. Tak mi jej szkoda, ten ząbek czuć pod palcem takie twarde ale to jakoś wyjść nie może :/
Niewiem już jak jej pomóc smaruje maścią i daje jej Ibum ale rezultat różny. Strasznie się męczy bidulka :(

A tak pozatym to tez muszę zmienić już rozmiary, spiochy to tylko już 68 a bluzeczki ma jeszcze 62, ale też się przy krótkie robią.

Elwerka to dobrze że rośnie jak na drożdzach :) moja teraz to pewnie będzie też ważyć grubo ponad 6, bo jakieś 2 tygodnie temu było 6.36 :P hehe eh te dzieciaczki kochane są :)

Nasza córeczka Oliwia :) ur.11.04.2012 r. godz.22.25

12 lata 5 miesiąc temu #399456 przez Elwerka00
ohh ja wiem,ze te sadelko wybiega;p ale ja sie ciesze bo jest co trzymac tak pewniej;p

Na bioderkach hm.. Lewy staw dobrze ale prawy trzeba wycwiczyc..klasc na zabke itp.wiecie o co kaman;p

no to temat zabkow hm.u nas tez sie histerie juz zaczynaja.. Maly pcha raczki .. Smoki gryzie.. Nie chce jesc ani pic.. Jak zasnie to sie przebudza.. Narazie nic nie daje bo to poczatki..ale musze zaopatrzyc sie w rozne zele itp.. Mam taki masazer jakby szczoteczke co zaklada sie na palec i masuje ciasla dziecku moze to cos da.. Kolki jeszcze sie nie skonczyly a juz zabki ida wrr..

Dzis zjadlam ogorka malo solnego,zobaczymy jak maly zareaguje;p

aaa i pisalam Wam kiedys o tym,jaka maly ma po kapieli histerie? Nic sie w tej kwesti nie zmienilo.. ;/ ale o co kaman,nie mam pojecia..

Ciuszki odkladam dla kogos kto powiekszy swoja rodzinke.. Mam dwoch braci i siostre w zwiazkach ale jeszcze bez slubu i dzieci wiec jest komu oddac;p

Aleksander < 3

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #399595 przez Karola1990
u nas w lewym jest mały przykurcz.

kupiłam wczoraj ten gryzaczek.. rewelacja. takie śmieszne miny mała robiła. jakby myślała: Co ta mama mi do buzi pcha :P
ale potem jej się spodobało i gryzła z groźna miną :D
O taki :

elwerka... to dobrze że myślisz o innych :) ja miałam od siostry kombinezon i cieszę się bo to spory wydatek nowy kupić a to na 2 razy było. raz na wyjście ze szpitala potem na chrzcinach bo sukienke miała i nie chciałam jej gnieść w nogawkach.
Teraz znów przyda się mojej siostrze :)
a jak po ogórku?
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu #399680 przez kala321
Elwerka u nas z ząbkami to samo co u Was już od ok 2 tyg

12 lata 5 miesiąc temu #399682 przez Elwerka00
po ogorku hm.. Maly troszke poplakiwal ale nie wiem czy go bolal brzuszek czy poprostu marudny byl..

a gdzie te gryzaki kupilas? Tez musze sie w taki zaopatrzyc.;p skoro mowisz ze mala Ci je tak gryzla moze i moj bedzie chcial;p

Aleksander < 3

12 lata 5 miesiąc temu #399692 przez kala321
fajne te gryzaczki:)karola a gryzie je
?

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #399712 przez ewelinda83
ja tez mam tego typu gryzaki ( dziaselko ) ale Kinga narazie nie wie co z nim robic :blink: trzyma go w buzi majac ja cala otwarta :lol:
www.tommeetippee.pl/product/gryzak_etap_1/

kupki dalej nie ma :(
wczoraj na wieczor dostala kolki :( placz niesamowity :(
nie wiem co to i od czego bo przeciez jej nic nie bylo, kolki to bym na palcach jednej reki wyliczyla :(
ja jem ciagle to samo, nic nowego nie wprowadzam. czy to mozliwe ze do tej pory jej nie nie szkodzilo a teraz moze ???

12 lata 5 miesiąc temu #399718 przez ewelinda83
elwira ta zabke zrobisz pieluchujac Olka i kladac na brzuszku ( wtedy jest najbardziej widoczna ) chodzi to to ze nozki dziecka sie tak ukladaja ze wyglada jak zabka :blink:
ja mam umowiona wizyte u ortopedy we wtorek, wiec zobaczymy co dalej z naszym pieluchowaniem :S

12 lata 5 miesiąc temu #399828 przez ewelinda83
kala sa juz wyniki z Bebiko :) szkoda ze nie wygralas nagrody glownej :(
ale chyba fajnie ze wogole jakos cie nagrodzili :) gratuluje :)

12 lata 5 miesiąc temu #399831 przez kala321
dziękujemy wszystkim za głosiki
wygraliśmy mleczko,znaleźliśmy się w nagrodzie wyróżnienia -dzięki Wam:)
www.bebiklub.pl/home/aktualnosci/wyniki-quizu-rozwoj-maluszka/

bardzo dziękujemy:D

12 lata 5 miesiąc temu #399840 przez Karola1990
Olusi się bardzo spodobały ale jak nie ma ochoty gryźć to wypluwa.
A jak już chwyci to robi przy tym śmieszne grymasy :)

Muszę zacząć kupować dla małej nowe ubranka bo w te wakacje wyjątkowo zimno i muszę dresików nakupować bo marźnie mi córa :D

Dziś było szczepienie :) Jestem dumna z malutkiej. Tylko troche popłakała a pomiędzy szczepieniami gadała do pielęgniarki. Waży już 5.700!!! Kluseczek mój mały :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka