BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 5 miesiąc temu #396246 przez Elwerka00
Nelus ja nie wroce juz do tej pracy,poniewaz juz pewnie nie przedluza mi umowy ,bo juz jedna dziewczyna byla w takiej sytulacji i jej nie przyjeli znow,bo niby jak ma male dziecko to nie bedzie dobrze pracowac-glupie tlumaczenie;/ ale tacy sa pracodawcy eh.. A po za tym i tak malego nie mialabym z kim zostawic..

Madzius nic dziwnego ze Bruncio jest taki przywiazany do Ciebie ,bo ciagle jestes przy nim;) u mnie jest mama i ona tez duzo sie z nim bawi nosi itp i brat z nim rozmawia ,moj tata ;p takze ludzi sie przewija i ciagle ktos przyjezdza go zobaczyc pobawic sie ;p wczoraj bylismy z nim na ur.cioci i babcia moja go tak wysciskala ze myslalam ze mu oczy wyjda,taki przestraszony byl ale nie plakal.;p tak wiec Bruncio kocha Cie najmocniej i to wlasnie Ciebie chce przytulac;p i te zdjecie z Nim,slodkieeeeeeee ;*;* skarbki dwa;D

Ewus a rotawirusy dostaje sie doustnie?

Karola mnie bolal brzuch okolo 2 dni przed okresem a jak juz dostalam to moze jeden dzien troche pobolewalo,a tak to nic..i tak jest lepiej bo przed porodem to mialam takie bolesne ze na ketonalu lecialam i mdlalam ...brrr oby nigdy wiecej ;p moze i u Ciebie tak bedzie ze jak juz dostaniesz to wcale nie bedzie az tak bolalo..

Aleksander < 3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #396291 przez ewelinda83
tak Elwira rotawirusy sa doustnie, tak wiec placzu przy kluciu nie bedzie uffff

Kinia wlasnie lezy w lozeczku i steka biedactwo bo kupki nie moze zrobic. juz dwa dni nie robila :( wiem ze tak moze byc ale sie troche martwie bo zawsze robila po 4-5 dziennie a tu przez dwa dni zadnej :( kupko wroc !!!!!!

12 lata 5 miesiąc temu #396310 przez Elwerka00
a moze daj jej herbatke z koperku u nas bardzo pomaga,albo na trawienie,jesli sie martwisz chociaz ja uwazam ze nie masz czym sie'Ewus martwic;) u nas pomaga tez suszarka na brzuszek i masowanie brzuszka okraglymi ruchami w tym samym czasie,polecam/naprawde;)

Aleksander < 3

12 lata 5 miesiąc temu #396315 przez ewelinda83
yupiii wystekala :lol:

Elwi dawalam jej herbatki ale nie bylo rezultatow ale juz sie udalo :) mam nadzieje ze brzuszek juz ja nie boli :)

12 lata 5 miesiąc temu #396335 przez kala321
mnie też bolało przed a jak dostałąm to już nie
także na razie lepiej niż przed ciążą
dziś jedziemy z małym na dacze do znajomych na wieś;D
a mój em przyjedzie po nas wieczorkiem,także czekam,jak ona pozałatwia dentystę i coś tam jeszcze to wjedzie po nas;D
ach cały dzień na świeżym powietrzu:D super ,tylko aby mały zrobił kupkę przed naszym wyjazdem w domu, bo może być różnie;D

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #396534 przez nelka
Elwi to dupka to będziesz musiała szukać nowej pracy ;)

wogle to wracacie dziewczyny po macierzyńskim czy ktoś może sobie pozwolić na ten luksus i pójść na wychowawczy? a co z dzieciaczkami? ja niestety koniec listopada muszę wrócić do roboty :dry:

Mamusie w tesco jest karton pampersów 150szt. rozmiar 3 za 89,99zł :lol:

byliśmy dzisiaj drugi raz na bioderka, wszystko ok i mamy już z nimi spokój :woohoo:

Ewelinda a to krawienie miałaś w czym czasie co powinien byc okres? bo ja od tyg biorę te tabletki i od dwóch dni krawie ;)

12 lata 5 miesiąc temu #396583 przez ewelinda83
nelka ciezko mi sie sie wypowiedziec bo nie wiem jak to powinno wygladac po ciazy :S
ale krwawienie wystapilo po tym jak zaczelam brac tabletki, wczesniej poinformowala mnie o tym pani doktor ze tak moze byc.
dzisiaj mialam pobierana cytologie i jako ostatni okres wpisali mi ten z przed ciazy a nie te krwawienie :unsure:
pani doktor powiedziala ze przy tabletkach okres nie wystepuje, wiec to chyba byla reakcja organizmu na te tabletki, ktora mogla wystapic :S

Kinga po szczepieniu na rotawirusy ( druga dawka ) troszke marudna poszla spac :kiss:

za tydzien przylatuje dziadzio do nas i po nas :) a za 10 dni lecimy do Polski :lol: :side:

12 lata 5 miesiąc temu #396686 przez kala321
nelka my jeszcze 1-dynki czasem huggisa 2,bo one są mniejsze niż pampersa

dobrze,że z bioderkami dobrze już;D

12 lata 5 miesiąc temu #396787 przez szolrak1
hihi ja juz 3 pampersa:D maluszek ma juz 68cm i zmieniam szafe wszystko za małe:D mam przy domku komis dla malucha i tam za 3zł kupuje piekne pajacyki body itp:d rewelacja:D

12 lata 5 miesiąc temu #396789 przez szolrak1
nelus ja biore azalie od 2 tyg i 3 tyg i od 2 tyg kwrawie ale coraz mocniej........

12 lata 5 miesiąc temu #396791 przez szolrak1
KAROLCIUUUUUUUUUUUUUUUUUUU DUZO ZDROWKA RADOSCI MIŁOSCI POCIECHY Z DZIECIATKAAAAAAAAAA.... ABY KAZDY TWOJ DZIEN BYŁ SZCZESLIWSZY OD POPRZEDNIEGO ABYS SZŁA SPAC SPOKOJNA A BUDZIŁA SIE PEŁNA POCZUCIA BEZPIECZEŃSTWA!!!!!!!!!!!!!!!1 BUZIAKIIIIIIIIIIIIIIII KOCHANA MAMO!!!

12 lata 5 miesiąc temu #396833 przez Elwerka00
dzien doberek ;)

Karolciu Najlepszego Wszystkiego ;*

Madzius,oj Madzius ;D Bruncio roooosnie duzy ;D a co robisz z malymi ciuszkami?trzymasz dla kogos czy sprzedajesz?

Aleksander < 3

12 lata 5 miesiąc temu #396841 przez Karola1990
Dziekuje Kochane za życzenia. :D :*

Ola zrobiła mi piękny prezent .. spała od 21 do 9 rano!! Kocham mojego skarba <3

12 lata 5 miesiąc temu #396882 przez szolrak1
elwiQ zostawiam siostrze a jesli urodzi kiedys corke sprzedam na allegro:D

12 lata 5 miesiąc temu #396901 przez ewelinda83
KAROLKA STO LAT :)
no Ola robi postepy z dnia na dzien :) super :lol:

madzia a moze tobie jeszcze sie przydadza :blink:

Kinga wczoraj bardzo marudna byla po tym szczepieniu, zasnela dopiero po 23 a tak to tylko drzemala i to u nas na rekach, tak potrzebowala bliskosci, nie chciala jesc, jadla po 3-5 min. sciagnelam jej 150 mleka i podalam po 2 w nocy. mysle sobie moze przespi do rana ;) ale nie, po trzech godzinach slysze ze sie wierci wiec szybko ja wzielam do cycusia zeby sie nie przebudzila. wstala o 9.00 z usmiechem na calej buziuni :kiss: mam nadzieje ze juz dzisiaj bedzie radosna :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka