- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ze mnie właśnie się tak leje ,że co 20 minut wymiana
musze sobie buraczki kupić i uzupełnić żelazo
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
polki.pl/rodzina_niemowle_artykul,10000081.html
Ja mam Aphtin i Daktarin, ktory dziala rewelacyjnie ( siostra uzywala u synka ) po pierwszym smarowaniu byly juz efekty
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwcia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja dostałam od pediatry Nestatyne i fiolet. Narazie saruje tą nestatyną i widać że na języczku już niema, odnawiają się za to na wargach. Nestetyna ma ważność tylko 6 dni po otwarciu a fioletem narazie nie próbowałam, zobacze po 6 dniach czy wszystko usunę. Szkoda mi mojej małej, bo wiadać że te wargi ma takie od spodu czerwieńsze i jakby poranione przez to dziadostwo :/
Ja Oliwce daje 1 dziennie 10 ml żelaza bo była bardzo blada, nasza lekarka kazała jej zrobić badanie i okazało się że ma anemie fizjologiczą. Teraz już ładnie odzyskuje kolori, a wbrew temu co mówią brzuszek wcale jej nie boli po żelazie i kupki też ma luźne.
Bardzo ciekawy artykuł... dużo by mówić na ten temat
Nasza córeczka Oliwia ur.11.04.2012 r. godz.22.25
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
artykul troche na podbudowanie mamusiek, ktore poza dzieckiem tez chca normalnie zyc wiele ludzi niestety uwaza ze jak juz jest dziecko to kobiecie juz sie nic nie nalezy, tylko pranie, gotowanie i pieluchy .... dla mnie jak narazie swiat sie nie zawalil i dajemy rade godzic przyjemnosci z obowiazakami
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
U nas maly sie rozryczal ahhh ten brzuszek ;(
Nie mam dzis sily by napisac cos wiecej,czuje sie wykonczona.. Dobranoc
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
Powinna od 10 min spać ale za bardzo jej się podoba żeby zasneła.
Ale jestem z niej dumna
Kochana moja mysia
Tyle czasu starała się tak przekręcić. Nawet dziś cały dzień się wyginała na podłodze. A tu taka niespodzianka na noc <3 <3 <3
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
madzia te plamienie/krwawienie przy tabletkach niestety moze wystepowac tez tak mialam ... ale odpukac juz od jakiegos miesiaca mam spokoj
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jesteśmy w końcu bez pępka-kikuta
J tańczył dziś z małym wygłupiali się, woła Kamila trzeba przemyć bo tam trochę nam się krewka puściła,no to ja że już robię.Przyszedł z małym do drugiego pokoju i patrzymy a gdzie pępek,a pępek po drodze spadł.Teraz przemyłam i psiknęłam oktaniseptem,bo ta ranka musi się zagoić.A powiedzcie mi(wiem że nie ma reguły),ale tak ok ile czasu goi się ta ranka po pępku?
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja sobie twarz octaniseptem smaruje.. te moje krosty dobrze wysusza
Olenka dziś od rana próbowała sie przekręcać. Położyłam ją na podłogę i robiła fikołki. Ale szybko się zmęczyła i teraz śpi Niby taka mała rzecz a cieszy jakbym wygrała w totka
Teraz będę uczyła ją powiedzieć ma ma ta ta
jak do niej tak mówię to próbuje powtarzać ale jej nie wychodzi. tylko słychać jak dwa dżwięki po sobie wydaje. tak jak te głoski ma - ma
a jak leżała to zaczęłam jej klaskać i też chciała swoimi raczkami próbować i cała się trząść zaczęła
Kocham być mamą!
Wczoraj rozmawialiśmy z siostrą M i jej synek też słabo trzyma główkę i nie bardzo z przekręcaniem. a jest równo miesiąc starszy. Widać każde dziecko ma swój czas Ta moja mała jakaś taka pobudzona. czuję że urwis z niej będzie.
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kala ja ka wyniki na bebiklubie ?
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
karola ja karmie dalej na zawolanie, czasami jest tak ze Kinga powinna juz jesc i marudzi wiec jej daje cyca a ona go wypluwa po 5 minutach
przerwy miedzy karmieniami juz sie u nas wydluzaja bo Kinga wytrzymuje nawet 3,5 godziny.
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kala gratuluje,pepek sobie poszedl baj baj;) u nas po odpadnieciu goilo sie dlugo strupek sie robil i przemywalam go ciagle,teraz wygoil sie ale jest taki ze do srodka mozna zajrzec..jak sie odegnie ..wiec nie wiem czy jest dobrze ...mysle ze z tydzien i powinno wszystko wrocic do normy..
dostalam pismo dzis z zusu ze mam dostarczyc swiadecctwo pracy,bo 30 czerwca skonczyla mi sie umowa,a z pracy wyslali mi je ale na stary adres na stancje gdzie kiedys mieszkalam,normalnie wkurzylam sie bo mam 2 dni by to zalatwic.i jechac na poczte do olsztyna zeby odebrac list ktory lezy tam juz 10 dni! I nikt nawet nie poinformowal;/ a macierzynski jest 140 dni,i pod koniec moge zlozyc podanie o jeszcze 4 tyg;) super;) tylko najpierw musze to zalatwic ;/
Madziussss! Jak sie czujesz?;* jak maluszek? U nas Olus glowke podnosi i ma mocny meski uscisk;p wariacik maly ;p radzimy sobie coraz lepiej,chociaz sa jeszcze te gorsze dni ahhh ;p