- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja jestem tu nowa,ale nawet sobie nie wyobrazacie ile dają takie wypowiedzi jak Wasze ; ) Ja jestem w 29 tc. Jeszcze troszeczke do konca ale juz sie strasznie boje ; )
; )
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
ostatnie dni fatalnie śpie, wogle mam nie najlepszy humor i kiepsko się czuję... ah te hormony...
moja kruszynka ostatnio rozpycha się nie samowicie, chciałam ją dzisiaj nagrać jak naciąga brzuszek stópką ale cwaniara jak tylko się przygotuję to się uspakaja jak odłoże aparat to znowu zaczyna, złośliwe to po mamusi
kala czytałam tą twoją liste ale nie mam głowy żeby pomyśleć co brakuje, z tego co kojarze to parasolki do wózki chyba nie zapisałaś...
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jesli chodzi o nagranie kopniaczkow naszych malenstw to mam tak samo ;D jak tylko wlacze kamerke to spokojny jest , czekam czekam i nic ;D to rezygnuje,a wtedy Mały znowu zaczyna ;D chyba z nimi nie wygramy ;D
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja mam dziś wizytę u gin, na samą myśl czuję się zmęczona, mam zepsuty samochód a na wizytę muszę przejechać przez połowe Warszawy autobusem, a na dworzu jest tak zimno ( chodze tak powoli, że chyba zajmie mi to pół dnia
mój apetyt tez nie za duży,ostatnie nocki mam lepsze- wstaje tylko 2-3 razy na siku i napić się.
i znowu od wczoraj boli mnie głowa, tak że ledwo z nią wyrabiam, wczoraj cały dzien przeleżałam w łóżku ale dziś nie ma tak dobrze. za to w sobotę dogodziłam sobie robiąc pączki były przepyszne, jeszcze tylko do pełni szczęścia któregoś dnia muszę zrobić faworki
Karola, trzymam kciuki za zalczenia, nie martw się nie zaniedbujesz Malutkiej, ona i tak zawsze jest z Tobą, więc wystarczy że pogłaszczesz brzuszek i już masz chwilę czułości.
kala, faktycznie brak parasolki do wózka i nawilżacza(bardzo przydatny-mi już teraz ratuje zycie,podkradam go córce ale chyba muszę kupić drugi) i może jakaś maść na pękające brodawki, acha i jeszcze sól fizjologiczna do przemywania oczek przez pierwsze tygodnie,ręczniki papierowe do podcierania się po kąpieli-praktyczniejsze od zwykłych reczników.chyba tyle jakby coś mi się przypomniało to napiszę
miłego dnia
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale 60 km, to kawał drogi, powodzenia, na szczęście dziś jest trochę cieplej a jutro ma być znowu odrobinę cieplej.
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
witaj elwerka napisz coś o sobie i maleństwie;)
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak co to pisz? cały czas myślę,że czegoś brak
a jak Wy z zakupami?
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mnie boli czasem pod brzuszkiem to spojenie łonowe,ale to podobno normalne,bo się rozciąga
ale tez mam wrażenie,że bardziej się toczę-kulam jak idę wszystko mi tak wolno idzie;P;)taki bulinek
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
elwerka to naprawdę spory kawałek masz do lekarza, ciężko ci będzie na końcówce jak wizyty będą częstsze
mój m wkącu zabrał się za pokoik dla Zosi
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Zaraz sie wybieram do szpitala, mam nadzieje ze dzisiaj lakarka bedzie miala bardziej optymistyczne wiadomosci dla nas
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kala a o sobie moge napisac ,ze mam 20 lat mlodziutka mama,tak wiem ale bardzo szczesliwa.. jestem w 28 tc. Bede miala synka ; ) imie juz wybrane -Aleksander ; )
a Ty co bedziesz miala ; )
my cięzarne mozemy sie kulac , bo isc naprawde ciezko...a przed nami jeszcze kawaleczek i bedzie jeszcze ciezej ...
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
ja dziś już byłam na uczelni po wpis i wkurza mnie to strasznie bo muszę jechać 30km w jedną stronę żeby się podpisali. Nie chcę prosić nikogo żeby wzieli i przy okazji mój indeks bo w sumie mógłby się ktoś domyślić, a najlepiej to daliby mi wszystkie żebym latała i załatwiała za innych. ale zła jestem dziś.
nie wiem co mam zrobić na obiad. nienawidzę obierać ziemniaków ale po tylu dniach kanapkowych czas coś normalnego zjeść.
Co wy dzis gotujecie na obiadek?
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zaraz wychodze do szpitala na szkołę rodzenia
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa