- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
ewelinda trzymaj się cieplutko i może lepiej żeby ci zatrzymali w szpitalu żebyś była pod staną kontrolą, te wyprawy do lekarza pewnie też są męczące a ta wszystko będzie na miejscu!
ma może któraś problem z żylakami odbytu? bo mi się chyba porobiły
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
wczoraj na szkole rodzenia miałam wizyte na oddziale połozniczym oj bedzie wesoło... musze wkoncu pojechac do mojego szpitala na obchód ;]
ewelinda myslę o Tobie , ciesze sie ze wyniki są lepsze , wszystko bedzie dobrze , trzeba zaufac GÓRZE ... to juz niedługo maluszek urośnie zobaczysz .
Postaram się wrzucic zdjecie maluszka bo chcce Wam pokazać jak mój Bruno się do Was usmiecha:)
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zrobiły mi coś w rodzaju pęcherzy przy "wyjście",a po jakiś czasie się chowają, w ciąży żylaki to niby normalka... muszę zapytać doktorka czy czasem przy porodzie mi nie pękną bo to może boleć
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
lekarz jej mówił,że ma nie przeć jak robi stolec za bardzo,aby nie spowodować pęknięcia
brała po porodzie jakieś leki,ale nie pamiętam,mogę podpytać jak chcesz
szolrak macie ładny uśmiech,a co mu wtedy opowiadałaś? my mamy taką minę z językiem na wierzchu,jak lekarz badał mózg i mówił" widać ,że ma wszystko w główce dobrze poukładane",a ja na to "wiadomo po mamusi" i wtedy mały zrobił śmieszną minę,jakby z językiem na wierzchu
miłęgo dnia
dziś mam trochę pracy,bo muszę przygotować biżuterię, jechać do klientki, na szkołę rodzenia i do księgowego, może mojemu mężowi dziś uda się pójść na szkołę,ma do mnie dojechać jak co,mam nadzieję,że dojedzie.Dziś temat poród.
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
Kaluś haha zrobiła nam zdjecie dokumentujące płeć stwierdziła , że atuty ma dorodne mowiąc " to napweno po tatusiu, oj tatuś się czerwieni" podjechała na twarz sprzetem i pyk zdjecie a mały sie smieje heh:) potem zrobiła zdjecie jak bawi sie pepowina i jak ja gryzie , zakrywał oczka łapkami i ssał paluszek:) ech kochany jest:D pani asystent tez chciała zobaczyc hehe a pani dr do niej : " uciekaj , nie podgladaj chłopaka, masz w domu swoich - uciekaj " ahhaha i ogólnie było śmiesznie a z tego smiechu brzuch mnie bolał wiec małemu sie udzieliło
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moja córeczka dzisiaj tak się ułożyła że trąca mamusie nóżkę w żeberka rano jak mój m wychodził do pracy i się obudziłam to tak szalała że puściłam jej pozytywkę żeby dała mi jeszcze pospać i pomogło
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
szorlak niezły usmiech
nelka, żylaki się zdarzają w ciąży, unikaj zbytniego pracia przy kupie; ale żylaki przeważnie bolą
u nas kolejna nieprzespana noc, moje starsze maleństwo nie usypia przy pozytywce a wstała dziś o 4 i stwierdziłą że to już koniec spania, trochę się zdrzemnęłam teraz, bo jest w przedszkolu ale jestem tak zmęczona że trudno mi zasnąć.
miłego dnia
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Jestem po kolejnej dwce zastrzyku ( na rozwoj pluc u dziecka ) , juz ostatniej dupka troche pobolala
Kinga nie dawala mi dzisiaj spac a raczej moj twardniejacy brzuszek naszczescie po zazyciu nospy sie uspokoilo
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania
Pracowałam w Polsce, ale teraz przebywam w Niemczech ponieważ mój mąż tu pracuje a ja chciała bym być razem z nim teraz. Urodzę tez tutaj. .
Właśnie zastanawiam się czy otrzymam becikowe w Polsce rodzać tutaj.Ale tam prcuję, a mój mąż odprowadza podatki tutaj. Może ma któraś z was wiedzę na ten temat. A do kiedy składa się tak w ogóle wniosek kobietki?
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1