BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293653 przez nelka
mój inkubatorek :lol:

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293662 przez nelka
no udało mi się dodać zdjęcia:)

kupiłam dzisiaj serduszko-pozytywke dla Zosi i to będzie moja tajna broń :blink: będę jej puszczać wieczorami żeby się przyzwyczaiła do tej melodyjki a potem jak będzie na świecie będę ją używać do uspakajania jej :woohoo:

Moniq a tą wodę do kąpieli to lepiej gotować ze względu na bakterie, tak? będę musiała o tym chyba pomyśleć bo u nas woda ma mnóstwo kamienia ;)

12 lata 11 miesiąc temu #293701 przez szolrak1
nelciu no to rozumiem co musicie przezywac... w Polsce tak jest płacisz za wszystko , zabezpieczasz jak mozesz... a jak naprawde sie dzieje to zaczyna sie jazda:D prokuratura umarza śledztwo, ubezpieczalnia wypłaca jałmuzną , sąd sciaga ile wlezie i nikt nagle nie pamieta ze jesteś rzetelnym klientem, licz na siebie :laugh: POlska :) . 5 lat bede walczyć o moj dobytek ale wywalcze nie pozbeda sie mnie tak szybko:) nauczyciele sa cierpliwi :)zatem życzę Ci równiez powodzenia w walce o swoje...

zora85 :) maluszek radosny , wszystko dobrze , pokazuje zaciekle swoje walory jedynie buzinki nie chciał ujawnić ssał paluszek a 2 rączką zakrył buzinkę jakby wyczuwał dociekliwego fotografa:D udało mi sie uchwycic usteczka:D mam nadzieje ze na badaniach prenatalnych w 4D pokaze mi swoja urocza twarz ... :lol: :lol: :lol:

tak sie ciesze ze wszystko narazie jest dobrze:) nie odwraca sie dalej tzn ze nie śpieszy sie narazie:) dla mnie cudnie :laugh: zreszta teskniłabym za kopniaczkami w dole brzuszka:)

12 lata 11 miesiąc temu #293706 przez szolrak1
Moniq dziekuje:) i to właśnie nazywa sie Błogosławieństwo:) pozdrawiam madzia

12 lata 11 miesiąc temu #293711 przez Karola1990
jutro w dzień dobry TVN będą rozmawiać na temat wyprawek :) może którąś mamusie to zainteresuje :)

Dostałam poważny zakaz od mojej mamy!
Jak się urodzi Oleńka to mam zakaz wystawiania na wszelakich portalach jej zdjęć bo w taki sposób porywacze upatrują sobie dzieci które później porywają.
Nie powiem że się z nią nie zgodzę. Ma rację. Postaram się jej posłuchać ale nie wiem czy dam radę.

Strasznie mi szkoda i serce się kraja jak widzę rodziców tej porwanej Madzi. Nawet nie chcę myśleć co oni teraz przeżywają.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293812 przez Moniq
nelka, fajny brzuszek,nie jest bardzo duży :)))

wodę gotowałam, bo nie moglismy sobie poradzić z problemami skórymi u córeczki,zaczęły się jak miała 2 tyg i kilka tyg się z nimi bujalismy, w końcu emolium i gotowana woda do kąpieli pomogły

a to moje wielko brzusio :D
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu #293947 przez szolrak1
Ech to jest tragedia... jak można komuś dziecko porwac... potwory...

DZIEWCZYNY macie sliczne brzuszki ! a ja nadal nie potrafie swojego wrzucic... nie wskakuje

12 lata 11 miesiąc temu #293955 przez Karola1990
Hejka :)
ja dzis pierwszy raz nie mogłam spać bo mała tak kopała :)
z jednej strony wbijała rączkę w okolice jajników a na górze koło żeber wyprostowała nóżkę i tak sobie ją trzymała co mnie bolało. Ale nie jestem na nią zła bo to cudowne uczucie jak dzieciątko chce się powyciągać. :woohoo:

12 lata 11 miesiąc temu #294012 przez nelka
Monig brzuszek cudny i jak ci pępuszek wyskoczył :woohoo: mój się rozciągnoł...

szolrak musisz dodać obraz i kliknąć , mi wczoraj wyskakiwał jakiś error i troszkę zmniejszyłam rozmiar zdjęcia to się wkącu udało dodać. Karola twoja mama ma racje, jestem zdania że ludzie często sami się proszą o kłopoty. Jeśli masz konto nie dostępne dla wszystkich i wśród znajomych masz naprawdę znajomych a nie kolekcje napotkanych gdzieś osób i nie będziesz robić fotogalerii z każdego dnia to kilka zdjęć żeby pochwalić się swoją pociechą nie zaszkodzi. Z moich obserwacji to mam taką jedną uwagę żeby nie przyczepiać do wózków, szyby w aucie itp. czy umieszczania na ciuszkach imion dzieci! Dotyczy to szczególnie większych dzieci bo jeśli osoba powie do naszego dzieciaczka po imieniu to niestety może on ją uznać za znajomą osobe skoro zna jego imie a wtedy może dojść do tragedii.[img], mi wczoraj wyskakiwał jakiś error i troszkę zmniejszyłam rozmiar zdjęcia to się wkącu udało dodać.

Karola twoja mama ma racje, jestem zdania że ludzie często sami się proszą o kłopoty. Jeśli masz konto nie dostępne dla wszystkich i wśród znajomych masz naprawdę znajomych a nie kolekcje napotkanych gdzieś osób i nie będziesz robić fotogalerii z każdego dnia to kilka zdjęć żeby pochwalić się swoją pociechą nie zaszkodzi.
Z moich obserwacji to mam taką jedną uwagę żeby nie przyczepiać do wózków, szyby w aucie itp. czy umieszczania na ciuszkach imion dzieci! Dotyczy to szczególnie większych dzieci bo jeśli osoba powie do naszego dzieciaczka po imieniu to niestety może on ją uznać za znajomą osobe skoro zna jego imie a wtedy może dojść do tragedii.

12 lata 11 miesiąc temu #294025 przez Karola1990
nelka... w zupełności się z Tobą zgadzam. Na nk albo fb śmieszy mnie to jak niektórzy maja pełno znajomych po 500 osób a jak widzą się na ulicy to nawet cześć nie powiedzą. Dlatego ja mam 120 i za to do wszystkich się odzywam :) Może jest parę takich osób z którymi mniej np. znajomi z podstawówki itp. ale to nieliczne.

Zdjęć i tak nie będę wstawiała bo ci co będą chcieli zobaczyć moją małą to przyjdą osobiście bo mają taką możliwość albo przez skypa :)

12 lata 11 miesiąc temu #294053 przez kala321
szlorak fajnie że widziałaś maluszka;)
czujesz kopniaczki? ja teraz bardziej takie rozpychanie;) jesteś nauczycielką? dobrze zrozumiałam?

12 lata 11 miesiąc temu #294059 przez kala321
Karola znam to? mi tak w kościele zrobił Patryk, myślałam,że będę musiała wyjść tak bolało.
No ale co ćwiczyć musi;)
śliczne macie te brzuszki,ja muszę zrobić fotkę samego brzuszka,bo najczęściej mam całej osoby,wtedy wstawię.Nelka ,ale ty masz malutki brzuszek taki zgrabny,ja mam duzo większy;P;)

12 lata 11 miesiąc temu #294062 przez kala321
miłego dnia Wam życzę;)mnie dalej gardło boli i w nocy ciężko mi spać,muszę zacząć płukać solą

12 lata 11 miesiąc temu #294063 przez szolrak1
właśnie tak robie ale hmm nie chce wskoczyc juz rozmiar zmiejszyłam i nic
:/

12 lata 11 miesiąc temu #294070 przez szolrak1
tak kala :laugh: czuje go niesamowicie cały dzien ;] mam wrazenie ze wcale nie chce mu sie spac:D mały messi :) jestem nauczycielem a jak Twoj skarbus??

:laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka