- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Obiecuję poprawę w pisaniu, czasu faktycznie trochę wiecej, choć powiem Wam w sekrecie, że zamierzam wziąć się za magisterkę. Rodzina już przestała wierzyć, że się obronię, a ja mam wielką nadzieję, że teraz chociaż pracę napisać się uda.
Czy któraś z Was brała/bierzę nospę w ciąży? Mam brać, jak boli, tylko nie wiem, czy 3 razy dziennie po jednej tabletce to nie za często? jedną wzięłam rano, drugą koło 14, jak wezmę jedną wieczorem, to nie zaszkodzi? kurcze, z tego wszystkiego nie zapytałam...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MagdaM
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposek ja mysle, ze skoro gin przepisal to znaczy, ze wiedzial co robi i bedzie dobrze
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja ostatnio kochałam się 13 października!!! Tak strasznie się baliśmy na początku żeby krzywdy dzidzi nie zrobić, potem w sumie też. A teraz to mąż się boi, nawet brzuszka boi się dotykać! Muszę coś z tym zrobić! Chyba każę mu przeczytać forum niech wie że inni kochają się jak króliki a my co????????? ojoj a co do pozycji to mi lekarz od razu mówił że tylko po bożemu! Choć tematu nie rozwijał... co to znaczy po bożemu! Ale mam plan: jutro ide do lekarza i wieczorkiem jak wszystko będzie to wykorzystam męża!!
patka22o2 witamy, pisz często bo musimy to nasze forum rozruszać!
- monique
- Wylogowany
- gaworzenie
Hm.... jeśli chodzi o przytulanie... ja nie miałam oporów żadnych. Problem leżał po drugiej stronie. Na szczęście od dwóch miesięcy wszystko wróciło do normy. Dnia pewnego odmieniło Mu się, nabrał odwagi i zrozumiał, że samopoczucie mamy ma wpływ na dziecko... no i że bynajmniej nam krzywdy nie robi
Mam pytanie do Was pytanie dziewczyny - wybieracie się do szkoły rodzenia? Jeśli tak, to od którego momentu ciąży?
- MagdaM
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja na rozluznienie macicy dostalam magnez - asmag forte i mam brac 3 razy dziennie. Ale nie wiem czy cos daje bo jak siedze to ciagle czuje ucisk w dole brzucha i musze spodnie rozpiac...
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Oposek dawno Cię nie było Monique fajnie Was widzieć po tak długim czasie
Oposek nie widac fotki...może trzeba by ją zmniejszyć...chyba, że tylko ja niewidzę
Hoborr ja mam dokładnie tak samo z moim, nawet przed dotykaniem brzuszka ma opory...tak jakby sie bał albo krępował jakoś...a ja i dzidziu tak bardzo tego potrzebujemy
Aleście się dziś rozpisały dziołchy! Az ciężko nadążyć z czytaniem
Mam do Was pytanko...czy jest jakiś sposób na to by nie musiać sie logowac za każdym razem jak wchodze na forum? Bo samo kliknięcie "zapamiętaj" po wpisaniu loginu i hasła nic nie daje...
Green czekamy na fotkę
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja czuję się dobrze w pozycji od tyłu na boku ( łyżeczka chyba ), czuję się pod czas niej na prawdę bezpiecznie
Oposek ja brałam na samym początku 3 razy dziennie nospę, później nawet brałam jej tyle samo aż pewnego razu jak poprosiłam lekarza o receptę na nią on zapytał mnie czy coś mi jest że ją w ogóle biorę he
Przepisali mi ja jak trafiłam pierwszy raz do szpitala i myślałam że mam ją brać cały czas, okazało się jednak inaczej Nic mi nie było więc jeśli lekarz Ci ją przepisał po prostu ją bierz
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.makemebabies.com/
A tutaj jak możecie wklejcie zdjęcia jakie Wam wyszły
www.zapytajpolozna.pl/forum/forum-ciaza-...ze-dzieci.html#72168
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oblicz sama. Oznaczenie z USG FL- dł kości udowej
FL x 7= długość dziecka od główki do piętki
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Leki to sprawdzam na tej stronce, ale z tego co słyszałam nospa nie przenika przez łożysko.
http://www.mamazone.pl/baza-interakcji-lekow.aspx
Green śliczna dzidzia, dawno już swojej nie widziałam:( Mąż za to się napatrzył i nic mi nie chciał później powiedzieć
Rika już się bawiłam na tej stronce i wyszedł mi dzieciaczek z rudymi włoskami, nie wiem po kim:P Chyba po sąsiedzie:P
Oposku, życzę wytrwałości, mnie się na razie nie chce, skończyłam na licencjacie i nie wiem kiedy się zabiorę za magistra.
hoborr - do pracy bo to i nawet na pochwę działa dobrze i mięśnie Kegla, a jak już Mąż ma opory to dziś Pan w DDtvn mówił że można oralnie.
monique - ciągle zapominam że mam zadzwonić, a chcę już teraz zacząć kurs w szkole rodzenia, bo nie wiem jak Mąż będzie pracował jak będzie pogoda.