- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mania_mm1
- Wylogowany
- gaworzenie
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
A co tam u Was dziewczynki?
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Green śliczne dzidzi! Mój lekarz niestety kieruje na USG tylko 3 razy w ciąży! Pierwszy raz to nic nie pamiętam bo ryczałam jak głupia! Dziś pewnie da mi skierowanie na następne i pewnie za tydzień będę miała! I też pewnie nic nie zobaczę bo za bardzo będę przeżywać i ryczeć! A trzecie usg to w 8 miesiącu! I jak teraz nie uda się zobaczyć czy to chłopczyk czy dziewczynka to aż w maju! Nie doczekam się! Choć mam taki wielki stras przed usg że chyba wolę mieć tylko 3razy niż denerwować się co miesiąc!
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
hoborr dlaczego sie stresujesz USG ? Ja zawsze chodze podekscytowana ze gdybym mogla to posuficie bym chodzila Ja tez mam 3 USG w ciazy z czego 2 juz za mna i szczezrze mowiac 3 szykuje sie chyba tuz przed data porodu
masuska skoro bawisz sie tak fotkami to moze myslisz o sesji ciazowej ? Bo mnie ostatnio chodzi po glowie taka sesja tylko niewie kiedy sie na nia zdecydowac ? Myslalam zeby tak moze maj czerwiec , ale niewiem czy tak dlugo sie wstrzymam bo jak ogladam zdjecia to strasznie sie nakrecam
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam już za sobą 5 USG:) A teraz kolejne będzie. Uwielbiam te badanie:)
Green, ja już mam umówioną sesję na kwiecień - maj, w plenerze. Mam znajomego kamerzystę-fotografa, który zrobił nam rewelacyjnie wesele i obiecał chrzciny gratis, więc jeszcze sesję wcisnęłam:)
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
piernikarczyk07 w maju myślę że to odpowiedni moment, bo i brzuszek spory, ale jeszcze nie gigant i pogoda świetna (mam nadzieję) Ale w co ja się ubiorę
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Wy o sesjach a ja mam jazdę na budyń! Ciągle gotuję albo waniliowy i polewam sokiem malinowym albo czekoladowy i dorzucam orzechy do srodka...mniaaaam No tłumaczę sobie, że to dzidziuś chce heh
Ponawiam wcześniejsze pytanko - może głupie ale jestem ciekawa - czy można zrobic tak żeby automatycznie logowac sie do forum bez ciąglego wpisywania loginu i hasła?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
Masuska śliczne zdjątko, ja też lubię się bawić zdjęciami i przerabiać, hehe teraz bynajmiej mamy co.
Miałam taką sesję z moim misiem w plenerze, ale nie byłam jeszcze wtedy w ciąży, muszę pomyśleć też nad tym świetna pamiątka.
A co do USG to ja już miałam 3, teraz 1 marca czwarte uwielbiam to badanie, mogę patrzeć na dzidzię godzinami, a jak posłucham serduszka jak bije to aż mi się płakać chce, mojemu misiowi też zawsze łezka się zakręci
A teraz właśnie wróciłam do domu ze szpitala bo rano zadzwoniła położna,że mogę przyjechać. Zbadali mi mocz ( wszystko dobrze, żadnych bakterii nie ma) i ciśnienie też ok, a na ból kręgosłupa dali jakieś tabletki na recepte.
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a tak wogóle to witajcie, ja dzis jakos psychicznie się żle czuje, jestem chyba jakaś gruba i spaśna i oblesna.... tak mnie jakos napadło...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Zapisz to sobie na lustrze
Kurde 'zapamiętaj" powoduje zapamiętanie tylko hasła i to i tak nie zawsze. cągle mam problemy z zalogowaniem się. Często mi mówi, ze nie mam tu konta albo, ze hasło nietakie... bez sensu
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- iwanek1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Byłam na usg prenatalnym(skierowanie ze względu na wiek)wszystko jest ok,maleństwo ma wszystko na miejscu no i to dziewczynka
Tak się ciesze,bo zamartwiałam sie,ze coś nie tak może byc.To moje chyba 6-te usg i nie wiem jak bym wytrzymała gdybym miała tylko 3 Pozdrawiam