- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martela89
- Gość
Ja byłam na buli bo nie mogłam jeść cyca bo byłam chora i szybko zaczęłam jeść różne inne jedzenie a jestem i zawsze byłam chudzielcem
Więc to nie jest wcale reguła czym się karmi.
- martela89
- Gość
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Też uważam, że cycuś górą!!!
Dziewczyny pomóżcie...moje wargi sromowe opuchły, piecze mnie jak chodzę
Miałam robiony posiew moczu wszystko jest ok, podmywam się tylko LAKTACYDEM nie wiem co mogło się stać...
Ostatnio zmieniłam piankę do golenia może to jest przyczyna mojego problemu
Lekarza mam dopiero 16 marca (jest na urlopie)
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
pierniczyk moze odstaw ta pianke na jakis czas , moze faktycznie to z jej powodu 'spuchlas'?
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
A chyba nie oto tutaj chodzi ?...
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
Widzę, że spięcia nie pozostawiają suchej nitki... No tak, ale ja też nie lubię jak "ktoś" wypowiada się na temat, o którym ma niedużo do powiedzenia- a chociaż może coś tam ma to i tak nie powinien mowić w liczbie mnogiej tylko zawsze o SOBIE, ja nie zwracam na takie osoby w ogóle uwagi i omijam je szerokim łukiem. Przypominają mi się moje ciotki co to wszystko wiedzą i są najmądrzejsze we wszystkim, więc do nich nie chodzę bo mnie wkurzają na maxa.
Dziś idziemy zobaczyć sobie samochodzik, bo chcemy kupić, jak będzie dzidzia to trzeba mieć lepszy, co nie. A na dodatek już tak sobie myślimy o świętach Bożego Narodzenia, że byśmy chcieli jechać do PL z dzidzią samochodem, fajnie by było. Ale to tyle jeszcze czasu...
Piernikarczyk07 współczuję, poważnie. Posmaruj sobie sudocremem też tak kiedyś miałam i mi pomógł złagodzić.
Pozdrowionka
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Z drugiej strony jak się narzeka na lekarzy to można ich zmienić, przecież mieszkając pod Warszawą ma się ogromny wybór.
Ja się cieszę że mieszkając w małym miasteczku, mam świetnych lekarzy i super szpital, no, na pewno oddział dziecięcy i położniczo-ginekologiczny. Jakoś nigdy nie trafiłam na zły personel. Tylko jak już to wkurzające są niektóre baby w poczekalniach, które twierdza że im się należy, a co to tylko ich widzimisię.
piekarniczyk07 ja ostatnio miałam wysypkę i obrzęk na piersiach, wytłumaczył mi lekarz że to kwestia hormonów i jak coś to okłady mogę robić z sody, ale myślę że w okolice intymne bym nie ryzykowała. Jak myślisz że to alergiczne to spróbuj wypić wapno nawet podwójne, na uczulenia pomaga, a i szare mydełko najlepsze do higieny intymnej jeśli są jakieś podrażnienia:) A i staraj się żeby obtarć nie było.
Co do cyca to chcę bardzo karmić Nawet od 20tc sączy mi się siara, ponoć nie jest to reguła, ale mam nadzieję że będę miała pokarm i wykarmię mojego szkraba:)
A i SUPER te Wasze bejbisie, strasznie Wam zazdroszczę, no ale tylko do terminu 17 tygodni:)
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
A i wczoraj zaczęłam czytać na głos dziecku, w sumie to czytałam sobie i trochę Mężowi, bo to książka Cejrowskiego, ale chodzi mi głównie o mój głos:) A i czytam w porze jak wiem że Dzidzia nie śpi:) Jak skończę lekturę dla siebie to biorę się za "baśnie, mity i legendy dalekiego wschodu"
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czy jeśli ktoś nie zgadza się z Wami w jakiejś sprawie to od razu może stąd spadać bo tu panują inne zasady? (Pytanie retoryczne, koniec tematu)
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
Wlasnie zauwazylam ze moj zasilacz od laptopa 'umarl' chyba tak na 100% wiec jak bateria mi padnie to przez kilka dni bez kompa bede poprostu mam dosc naszego kompa, najchetniej bym pojechala w niedziel i kupila nowy. MOze tez tak zrobie zaczne marudzic mezowi to w koncu mi ulegnie i kupimy PC jak nie to go chyba udusze