- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Lucy super ze mleczka juz wiecej i spokojniejsza jestes pytalas o Ade, ale ja tez odpowiem - mojemu Bartkowi sie tak wlosy wytarly, ze szok, a z tylu to az smiesznie wyglada, bo nad karkiem bujne wlosy, a wyzej lysina
Hoborr ja sie na kwiatach nie znam
Rika - na koszulach tez nie
Rózyczko mam nadzieje, ze glowa juz nie boli?
Masuska fajny domek, zreszta Wasze wszystkie domki fajne
A taka wneka bardzo przydatna, Piter i Bogusia beda sie w niej chowac
Ewa fajnie, że Atek dobrze zniosl podroz, taki przystojniak to jakby mial nie byc gwiazda wieczoru
Kasia wiele dzieci tak usypia wlasnie jak pisaly dziewczyny - przy odkurzaczu, suszarce - nie widze w tym powodu do niepokoju, no chyba jedynie to ze na dluzsza mete to moze byc uciazliwe, ale jakczysto bedziecie miec
Basba fajne zdjecie, ale masz pomocnika
Ania i Ty masz widze pomocnika w Szymonku
Oposku a na jakim filmie bylas? Ja tez jak gdzies wychodze to tylko mysle o Malym, chociaz o dziwo lepiej sie czuje jak go zostawiam z tata ktory ani razu nie przebral jeszcze Małego, niz np z siostra, ktora corke niedawno "odchowała"
Bartek dzisiaj dostał niedobra dynie z ziemniakami, na poczatku sie krzywil, ale pozniej plakal jak sie skonczylo
Aaaa, no i dzisiaj pierwszy raz odwrocil sie z boku na brzuszek
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
My nawet nie mamy fundamentu jak mrozu nie bedzie to cos niecoś zaczniemy w grudniu a reszte jak się ciepełko zrobi.
Lucy to co poskutkowało? sama herbata czy coś odciągałaś i po tym się poprawiło?
Ja dzisiaj wzięłam się za gruntowne sprzątanie na święta. Umyłam okna, podsuwałam wszystkie meble łóżka, nawet sama przemeblowanie zrobiłam i padam na twarz...........
Ale satysfakcje mam za to nie ziemską. W sumie do świąt zostały 3 tygodnie. Za tydzień musze wyszorować łazienkę na cycuś glancuś. Jak się obrobie to mamuśce pomogę w sprzątaniu. Tak żebym później mogła na spokojnie zacząć robić pierniczki, pierogi z kapustą i grzybami, musze jakieś ciacha pyszne wymyślieć. Macie jakieś wymyślne ciacha świąteczne??
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jutro RÓŻYCZKO pochwalę sie Adusiowymi prezentami:)
I najwidoczniej moje kwiatki padną
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Aga tak jak pisałam odciągałam raz po 5min hektolitry herbatki i pozytywne nastawienie właśnie muszę zaparzyć
A dlaczego mi baba w sklepie mówi że fotelik od 9kg jest od 9-go m-ca?
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zuzia robi pisi pisi na tablicy
Zuzia podgląda ciocię w łazience
Oleńka
Aniaw o takie zdjęcia Ci chodziło???
Ola na polance
Ola na żaglówce
Cień Zuzi głaszcze cień Oli po główce
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hoborr napisał:
Lucy pytasz czy Adusi przezedziły się włoski? hmmm
oto odpowiedz:
He he piękne,przecież to było dawno temu!!! a aktualne zdjęcie proszę tak żebym mogła porównać
No właśnie pokazałam dawne żeby było widac ile miała włosków - w teraz tylko długie z tyłu i na czubku
A aktualne to myślałam że te (chyba )wczorajsze wystarczą.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O kurcze musze zmniejszyć - ale dziś już nei bo mnie mąż woła do łóżka!!!
Lece!
Papa
miłej nocki!!!!!!!
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Tu mi lekarz mówił że do roku dzieci bywają łyse
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
A u Olci widzę włoski
Zuzka będzie malarką napewno
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
I jutro moja matula znów przyjeżdża Aż dziw
Za to na święta przyjedzie chyba rodzinka mojego M, ciekawe jak to zorganizujemy w naszej nowej klitce
Czytałam Was ale pisać nie miałam zbytnio ochoty bo zaliczyliśmy jeszcze mega kłótnię z M, teraz jesteśmy już pogodzeni (i to nawet 2 razy ) ale przemyślenia zostały
Rika fajoska ta Twoja Zuzka i jaka pomocna I zdjęcia super, widzę, że inspirowane A.Enersen Też się zbieram, żeby coś wykombinować, ale ostatnio veny brak
Rika jak wrócisz z tego Pisza to musimy się jakoś spotkać wreszcie bo przecież daleko nie mamy Co Ty na to?
Masuska pokaż zdjątko w nowym płaszczyku to ocenimy
A ja jutro jadę niedaleko nas do babeczki bo ma fajny płaszczyk cubusa używany i może w niego wlizę
Domek wyglada obiecująco, zmiany mega, zazrdoszczę
Hoborku ładnie to takie wagary sobie robić?
A Adolinka ma czaderskie te czuprynki na zdjątkach
Na kwiatach niezbyt się znam niestety
Mamy obecnie 3: alexa (mega dracena o wdzięcznym imieniu alex ), kaktus, który niepodlewany i zapomniany rośnie na potęgę i jakiś 3 mały z palmowatych, który trochę usycha, może dlatego, że jest bezimienny
A historia alexa jest niesamowita, bo to pierwsza rzecz jaką kupilismy wspólnie w biedronie zaraz po wspólnym zamieszkaniu Jest z nami ponad 5 lat i jest naszym pierwszym dzieckiem Był już tyle razy przesadzany i wyrósł byczo i obecnie bytuje w największej prawie donicy z ikea Nie wiem jak go przeniesiemy, chyba dzwigiem przez okno
Ale jest super i może w tym roku będzie robił za choinkę
pamiętam jak był taki tyciuni i mój m zawsze przed spaniem gadał do niego i spryskiwał go wodą i wsadzał co jakiś czas patyczki z nawozem... Ech wspomnienia jacy kiedyś byliśmy młodzi i beztroscy...
Kasiu dzieciom odkurzacz kojarzy się z odgłosami brzuszkowymi i raczej uspakaja i wycisza, więc się nie martw
Lucy super z tym mleczkiem A mój też nauczył się ostatnio "pierdzieć" ustami i jest w tym taki zabawny
A lekarz nic nie pytał na wizytach o jej umiejętności i to przewracanie na brzuszek i na plecki.
Każde dziecko dochodzi do pewnych umiejętności w swoim czasie a może po prostu jest małym leniuszkiem
Takajedna gratulacje dla Bartusia
Aga też przyłączam się do Twojego pytania o ciacha, bo chciałabym coś upiec, ale sama nie wiem czy się porywać
Różyczko ja już tak mam że lubię mnóstwo rzeczy robić i ciągle coś planować
Nawet jak nic nie robię to coś robię bo np segreguję zdjęcia czy przeglądam prasę medyczną i zaznaczam sobie artykuły które chcę przeczytać, albo szukam po całym domu czegoś co od dawna gdzieś się zapodziało
Nie lubię siedzieć w domu, ale teraz przy dzieciach troszkę się to zmieniło i częściej tu bywam pię też krótko i szybko
A to wszystko może dlatego, że próbuję uciec troszkę przed różnymi przemyśleniami i wolę się czymś zając, sama nie wiem....
Nie chciałabym, żebyś źle się czuła przez moje posty
Oj super byłoby wreszcie zrobić tez zlot lipcówek, bo bardzo chciałabym Was już wszystkie osobiście poznać
Dobrejnocki
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Lucycieszę się że mleczka przybywa
Hoborrwłoski Adusi po urodzeniu boskie tak mi się podobają takie dzieci z czuprynką, a moja miała trochę ale takie rzadkie i najpierw miałą koło łyse na górze, później z tyłu się wytarły, ale patzre że już ma na całej gółwe włoski ale taki cienkie strasznie i na zdjęciach wogle nie widać
Rikasuper te zdjęcia Oli na polance i żaglówce, bardzo pomysłowe, w wolnej chwili też się w to pobawię
ja do tej pory sprzatałam, padam na twarz, spokojnej nocki!!!!papapapapap