- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
paulinka staraj się nie wywierać na sobie presji zajścia w ciążę, psychika też ma znaczenie przy zajściu, spokojnie bez ciągłego myślenia, obwiniania siebie innych.... sama wiem jak było ze mną 2 miesiące po ślubie miałam schizy, że nie mogę mieć dzieci, znajoma z pracy zaszła i tak sobie myślałam ona może ja nie, czy to jakaś kara co jest ze mną nie tak ale gdy wyluzowałam przestałam myśleć kiedy dni płodne kiedy co i jak okazało się, że jestem w ciąży... relax relax relax
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
No nie widziałam Oposku, więc byłam druga, a Różyczka 3cia:P
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Hoborr to Ada ma już zęby?
Moja mnie też gryzie zaciska dziąsła i sprawdza moją reakcję a ja piszczę z bólu na razie ran nie mam
Ale kup może bephanten albo maltan,a najlepiej tak jak pisze Ufolka zapytaj położnej...
Ufolka oponki pycha tylko jak dla mnie za mało sera(350g na 1/2kg mąki)szukam i nie widzę
Co znów ktos podgląda?
Weźcie spadamy stąd...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Witajcie!
Hoborr to Ada ma już zęby?
Moja mnie też gryzie zaciska dziąsła i sprawdza moją reakcję a ja piszczę z bólu na razie ran nie mam
Ale kup może bephanten albo maltan,a najlepiej tak jak pisze Ufolka zapytaj położnej...
Ufolka oponki pycha tylko jak dla mnie za mało sera(350g na 1/2kg mąki)szukam i nie widzę
Co znów ktos podgląda?
Weźcie spadamy stąd...
Też tak myślę, spadać stąd, ale gdzie?
Teraz nas podczytuje Lucynka i Avenaxxx
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Basba dzięki za pomoc:) Moja szwagierka już od dawna tylko dinozaury i dinozaury, więc ma pokaźną kolekcję rozmaitych dinozaurowych rzeczy (ostatnio na Gwiazdkę kupiliśmy Jej te klocki, co dawałaś linka) Ale ten parasol jest super:) i jeszcze można kalosze albo pelerynkę od kompletu dokupić
Różyczko no ja też się zastanawiałam, jak te siatki myć... Ale myję płyne, wyparzam i na razie jest ok. Póki co nic się nie przebarwiło (ale pewnie będzie)...W zestawie są też dodatkowe siateczki. Czy Ty do tego sosu śliwkowego dodawałaś śmietanę? czy tylko woda z kostką i śliwki? A jak Twoje noce? U Bianki coś się zmieniło?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Może oposek ma rację Może potrzeba nam więcej wiary w ludzi! TYlko skoro do kornelki pisałyśmy żeby sie odezwała choć słowe! A ona nic! I to nasze forum to nie jest typowe. My jesteśmy jak rodzina:)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Masuka ja tak rano to nie wstaję, więc jak raz jeden jedyny udało mi się być pierwszą to nie mogłam tego zaszczytu oddać bez walki Super, że chusta się sprawdza. A na zdjęcia się nie załapałam:(
Basba dzięki za pomoc:) Moja szwagierka już od dawna tylko dinozaury i dinozaury, więc ma pokaźną kolekcję rozmaitych dinozaurowych rzeczy (ostatnio na Gwiazdkę kupiliśmy Jej te klocki, co dawałaś linka) Ale ten parasol jest super:) i jeszcze można kalosze albo pelerynkę od kompletu dokupić
Różyczko no ja też się zastanawiałam, jak te siatki myć... Ale myję płyne, wyparzam i na razie jest ok. Póki co nic się nie przebarwiło (ale pewnie będzie)...W zestawie są też dodatkowe siateczki. Czy Ty do tego sosu śliwkowego dodawałaś śmietanę? czy tylko woda z kostką i śliwki? A jak Twoje noce? U Bianki coś się zmieniło?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ok Oposku ale czy zakłądasz konto na kazdym forum, na którym szukasz info?
Bo ja też szukam nieraz oczywiscie, ale nie zakładam konta po to by czyjesz ukryte teksty czytać czy oglądac fotki, można szukac info i czytac bez zakładania konta przeciez. Ale skoro ktoś sobie zadaje ten trudn, zakłada profil i sie loguje ale nie jest forumowiczem tak naparwde bo nie udziela sie n ażadnym atku, nie przedstawia sie nawet i nie wita - to po co to robi?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas po staremu, nie ma co pisać. Poczytam tylko co u Was.
Chusty kólkowe zamówiłam dwie, turkusowa jest na sklepie i mam nadzieję,ze lada dzień do mnie dotrze,a na tę drugą w błekitne motyle/ VOMBATI / muszę poczekać jeszcze tydzień,bo jest szyta.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a wiem,ze i u nas na forum miały miejsce takie sytuacje,ze ktoś niezyczliwy zakładał konto tylko po to by podczytywać a potem chachmęcić itd.
Nie dawałam smietany bo po zmiksowaniu (częsc śliwek odłozyłam w całosci) soik super sie zagęscił bez śmietany i bez maki i był bardzo smaczny sam w sobie/ Własnie teraz znowu go jadłam bo mi zostal cały sloik i polałm dziś piersi nim i wszamałam, pyszota!
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
www.fora.pl
www.fora.pl/index.php?file=newForum
Różyczko, Oposku na której stronie jest przepis na ten schab? Oposku jak wczorajszy basen? Filip pewnie szalał w wodzie z rączką w buzi
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
teraz już spała i ja się położyłam no i przyszedł tata i zbudził nas, mnie to mnie ale ją znów;/ masakra jakaś, chyba kartkę będę wieszać 'proszę o ciszę dziecko śpi'
masuska pączków już niestety nie ma, jak Cię zobaczyłam to stanął mi w gardle i zostawiłam dla R resztę hehe, także dziękuję, wstawiaj lasencjowe zdjęcia częściej to mi się wstyd będzie robić a pączki to od teściowej, wczoraj przywiozła, ona pyszne robi hehe
co do forum to popieram, wkurzają mnie podglądacze, ja sama zaglądam na inne fora jak szukam info ale się nie rejestruję !
paulinko my jak się staraliśmy to na początku też nic nie było, wkurzałam się, ale moja kuzynka to przeszło z pół roku się starała, moja koleżanka także, no i jak już odpuściłyśmy sobie, zajęły się czymś innym to zaskoczyło hehe wiem że łatwo mi mówić i wiem z własnego doświadczenia że jak się dostaje ten cho**rny okres to płakać się chce ale głowa do góry
hoborr no ja wiem że nie ze środka ta ropa ale i tak jestem za tym żebyś popytała położnej skoro krew leci i ropa
lucy ja daję pół kg sera na pół kg mąki, tak na oko
a mi mimo wszystko szkoda z tego forum się wynosić
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja bardzo naszą strone lubie ale wkurza mnie bo to nie jest piersza awaria i zresztą nadal np. "ostatnie dyskusje"nie działają i musze wchodizc na nasz watek przez google bo normlanie niemoge sie zalogować...
sama stad oczywiscie nie pójde ale jakbysmy sie skrzyknęły to z Wami - WSZEDZIE! nawet na koniec świata
ewitkun to żaden przepis - poprostu miałam plastry schabu, obsmazyłam na rumiano i zalałam wodą, do tego wrzuciłąm paczke sliwek suszonych i podsmazoną cebulke + kostka rosołowa dla smaku, dusiałm z 25 min, potem wyjęłam te sliwki co zostały w całosci a reszte zmiksowałam blenderem na aksamitny sosik i zżarlismy z ryżem, który sie gotował w miedzyczasie i tyle
jesli bedziesz robić to smacznego
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jakby co to ja z wami idę także
dzisiaj Amelka prawie nie śpi ale humor ma wyśmienity, aż dziwne hehe
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
ja jestem z Wami krótko i same zdecydujecie o formie forum, większość z nas pisze tutaj o wszystkim, problemach, radościach, sukcesach, porażkach ale i intymnych sprawach. nie każdy powinien mieć do tego wgląd skoro sam od siebie nic nie wnosi w to forum, tylko bezczelnie podgląda, rozumiem sporadyczny gość ale jeśli sytuacja się powtarza to tym bardziej dziwne....
ufolka ja też robię tylko odśwież, zakładka forum otwarta cały czas przy włączeniu tylko przywracam poprzednią sesję
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Ewka witam i cieszę się że już jesteś
Super z tą stroną jest światełko w tunelu
Jak Wy idziecie to ja też!
Oposku ja się zgadzam z Różyczką,ja nie zakładam konta na każdym możliwym forum.Chyba że chcę o coś zapytać to tak.
Asiu co jest z Tobą?
Ewka plumkowy
Mi też szkoda,ciekawe czy mają lepsze emotikonki,buźki?
Kurde mam już prawie 600postów i rozmowna jestem,ale co tam ważne że z Wami
Oooo 606 postów