- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Rożyczko schabik w sosie plumkowym już bulgocze Pachnie super, dzięki! Wiesz, masz rację z tym forum, ja jakoś zgłupiałam i nie pomyślałam o tym, że przecież jak czegoś się szuka to nie trzeba się logować i zakładać konta. Racja!
Dorotas mam nadzieję, że u Kubusia to tylko- aż zęby... A do czego ta surówka ma być? do roladek z kurczaka?
Ewitkun na basenie było fajnie, jak zawsze:) Mam nadzieję, że za tydzień uda Wam się być. My się wahamy co do tego następnego karnetu...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asia są osoby zalogowane, które czytają nasz wątek, oglądają zdjęcia, a nie odzywają się do nas. Chciałybyśmy mieć wątek zahasłowany, zamknięty, żeby nikt oprócz nas nie czytał tego, co piszemy.
Jeśl tak mozna zrobić... byłoby super!
Naprawdę dziwię się tym podglądywaczom,ze im się tak chce?!
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
basba napisał:
aska ty tu kurcze mnie nie stresuj... mam cie przeciez w znajomych na fb ! ... czy nie??? Bo juz zgłupiałam
ooo.... usunęłaś wpis! Ale ja go dojrzałam hehehe
tak... bo to ja zgłupiałam a nie Ty...
przepraszam,ale zupełnie zapomniałam o Tobie.. no nic, wyjasnione.
Ale nikt mi nadal nie wyjasnił o co chodzi z nowym forum?
łoooooooooo jak mogłaś o mnie zapomnieć! no dobra wybaczam!
Już ci tłumaczę o co chodzi z nowym forum... mamy kolejnych podglądywaczy! Noi dziewczyny myślą żeby przenieść się najakieś forum, które chronione jest dostępem poprzez hasło.
Oposku... jestem jak najbardziej ZA!
No i edytuje:
Asiu widzę ze dziewczyny mnie uprzedziły
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jeszcze raz przepraszam.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Nie mam jakoś dziś siły, zabiegana na maxa, lekarza zaliczyliśmy w podskokach i oki z bioderkami ale za to ciemiączko ma podobno za duże
Masuska lasencjo widziałam na fb zdjątko, chusta wygląda fajosko , nie mówiąc o zawartości
Asiu Mikołajek faktycznie bardzo zainteresowany książkami i jaki chrupek pochłania
Jakby co to ja też się piszę na przeprowadzkę z Wami
Więcej grzechów nie pamiętam...
Amen
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Aniu- dobrze,że z bioderkami ok,aha i widzialam Twoje zdjecia z Sylwestra- ślicznie wyglądałaś!!!
I Twoje Chłopaczki mają super zębole!!!
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj zapomniałam Wam napisać jak statnio zadziwia mnie mój mąż, tak w ogóle jego rozmowy z kolegami z pracy to teraz dzieci, pieluszki, wózki itp... ostatnio po powrocie z pracy oznajmił mi,ze razem z kolegą (niedawno urodziła się córeczka), stwierdzili,ze wózek to przezytek /typu gondola/ i nieudany zakup, zdecydowanie lepsze są chusty hehe w szoku byłam! ale dzieki tych ich rozmowom i wymianą doświadczeń wiem gdzie pieluszki są aktualnie najtańsze... a jego koledzy jaki sprzet do bobasa warto kupic,a jaki się nie opłaca... hehe ach Ci faceci
Dzisiaj rano postanowiłam poćwiczyć... chcę wreszcie wrócić do starych nawyków...fakt czuję się lepiej,ale moja kondycja jest fatalna ledwo wycisnęłam 20 brzuszków,a przed ciążą 150 to dla mnie było nic... hmm.. nie wspomnę o innych ćwiczeniach ale samo się nic nie zrobi, muszę działać ale za to jaki ubaw mił Mikołaj gdy widział wyginającą się mamę hehe... potem ćwiczyłam z nim takie "małe" obciążenie moze nawet jest lepsze no i przyjemność z pożytecznym..ćwiczenia +zabawa, mama spala tłuszczyk i bawi się z dzieckiem
ps. przepraszam,ze tak o sobie,o nas
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Druga !!
No ja dziś ranny ptaszek, mała coś słyszę też, a myślałam że posiedzę sama ze dwie godzinki
Asiu fotki super no a mój mąż też miał w pracy temat dzieci ale już na szczęście przeszło bo o ile Twój wymienia poglądy z młodymi tatusiami to mojemu doradzały babki których dzieci mają po 20+ lat ! i oczywiście najmądrzejsze
oposku ja tak myślałam nad tym forum i też wpadłam na pomysł żeby najpierw z moderatorem pogadać albo z adminem żeby tutaj zrobił nam takie cuś ale nie wiem czy to przejdzie, ale spróbować na pewno warto hehe
aniu ależ Ty zaganiana jesteś kobieto
demotywatory.pl/3641982/Boze-daj-sile
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
coś tylko doczytałam o nowym forum.. matko żebyście o mnie nie zapomniały jakby co, przeslijcie linka na NK lub coś.
U nas kurcze u Jąska mega mega kaszel, ale taki wykrztuśny i ąz slyszę jak mu szemra na lewym plucku, szok nie miałam czegos takiego nigdy. Byłam u dwóch lekarzy na osłuchaniu i potwierdzaja ze sa mini szmerki po lewej stronie ale to nic grożnego typu zapalenie czycoś, ponoc mu wydzielinka spływa z noska no i mega mega ślina, poprostu sz. Dziąsła niby opuchnięte a białego nie widać.
a i nie wiem czy dobrze czy źle ale głos matki mówi mi zeby nie cwiczyć z Jacholem Voitom, kurde to dziwne ale na serio jakieś czucie mam ze mimo iz to efekty przynosi to lepiej nie.
no nic wracam do pracy , bo ja niby przed kompem a papierów nie ubywa:)
będę zaglądać w miedzy czasie
miłego ranka
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natimp moze rzeczywiście juz niedługo Jasiek będzie miał ząbka ale z tym kaszlem i tp.. no a co do kaszelku to rzeczywiście nieciekawie,dobrze,ze lakarze uspokoili, życzę zdrówka!
Masuska chusta bombowa!
Różyczko czy Ty masz konto na FB? Hmmm.. Kiedyś pisałaś,ze nie chcesz mieć,ale chyba mi się "ukazałaś"
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
a mi się własnie odechciało pracy w skzole...i dlatego myślę co zrobić, moze jakaś szkoła?
nie zrozumiałam
piękne chusty kupiłaś Asiu
Ewitkun czego Ty nam zazdroscisz? jakich umiejetnosci? przeciez dla każdej z nas to pierwsza chusta w życiu! Tak samo i Ty mozesz zamówić przecież Masuska taka chuste miała wczoraj pierwszy raz w zyciu i bez żadnej instrukcji ją załozyła! Zwłaszcza te kółkowe chusty to rewelacja bo tylko przez głowe wkładasz i wsadzasz dziecko i to wszystko
polecam Ci!
mozna by takie hasło reklamujace chusty zrobić: UWOLNIJ RĘCE KOBIETO!
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aska27 napisał:
a mi się własnie odechciało pracy w skzole...i dlatego myślę co zrobić, moze jakaś szkoła?
nie zrozumiałam
tak w szkole... hmm...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Dziewczyny to spróbujmy zahasłować nasz wątek na tym forum. Jeśli moderator nie ma takich uprawnień to pewnie ma je admin. Szkoda byłoby tylu postów...
z tego co kojarze to Maususka wtedy przy okazji zgłaszania Kornelki o to pytała i sie okazało,ze to nie takie proste
Aska a w jaki sposób Ci sie ukazałam na FB?
Ania nie pisz głupot, po smierci jest kolejne zycie a nie tzw. "świety spokój" wiec jedyne na co mozesz liczyć to,z e zostaną docenione Twoje teraxniejsze wysiłki i w kolejnym wcieleniu bedziesz.....hmmmm....ksieżniczką
a wtedy bedziesz tylko leżec i pachnieć
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...