BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 11 miesiąc temu #282185 przez Lucy
Ale zobaczcie jakie to cudowne :kiss:
dzidziusiowo.pl/filmy/viewvideo/21.html

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #282236 przez ewitkun
dziewczyny a czy któraś z Was podaje obiadkowe pokarmy po kąpieli? Antek dziś kolejny raz wieczorem pluje kaszką buntując się, zmiana smaku, rodzaju na nic się zdaje tato dał jemu rosołek z indykiem i kaszką manną dla spróbowania i porównania i dziecko zjadło z uśmiechem na ustach, bez nerwów stresu dopił cycolem

12 lata 11 miesiąc temu #282241 przez iwanek1
Lucy no i się poryczałam jak oglądałam filmik :)To naprawde cud,że z jednej komórki urośnie taka moja Hania np. :laugh:
Jak będziecie się przenosic to ja też ja też,wezmiecie mnie?Ja sie uzalezniłam od forum,wiem ,że mało pisze,ale czytam i myśle o każdej z Was :)
Hania już śpi,przynajmniej na razie,zrobilismy badanie moczu,ma za duzo leukocytów,posiew będę robiła jeszcze,ciągle coś do przychodni to się już chyba wprowadzimy :(
Paulinka ja starałam się o Hanie 5 lat i jak przestałam chodzic po lekarzach i właściwie odstawiłam tablety to zaszłam,więc może u Ciebie tez zadziała nie myślenie o dziecku-a wiem,że to trudne :)
Masuskamam tą suszarkę którą zamówiłas,wprawdzie na początku wyłamał mi się jeden rządek :angry: ale teraz jest ok,jestem zadowolona.
Ewitkunżyczę szybkiego powrotu do zdrówka
Hoborrna sutkach się nie znam,na tych pogryzionych przynajmniej i nie pomogę
A Hania ma jednego ząbka na dole i już nim potrafi palec mi pogryzc
Ja chciałam kupic te puzle na podłoge to mi powiedzieli,że małe elementy zawierają to już teraz nie wiem :unsure:
OposkuFilip przystojniak i ten uśmiech i superowy pajacyk :)
A mój M wczoraj zrobił pizze,pierwszy raz w życiu,a jest piekarzem to niby powinien piec,bałam się,że będzie pobojowisko w kuchni i pizza nie do zjedzenia,ale mnie zaskoczył bo była zjadliwa(a rzadko mnie zaskakuje pozytywnie :angry: )
Przepis na oponki juz spisałam i bede robiła :)
Ide bo stęka maluda

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282247 przez ufolka
hej
ewitkun ja nie daję po kąpieli nic innego niż cyc bo inaczej mała się rozbudza jak ją karmię łyżeczką, a z butli nie wypije, a kaszek to mi w ogóle nie chce jeść ;/
lucy fajny filmik, aż się wzruszyłam bo przypomniało mi się jak Amelkę pod serduszkiem nosiłam ;)
a z tym forum to można spróbować, założyć no i zobaczyć czy fajne jakieś, zawsze będzie dodatkowe koło ratunkowe w razie gdyby... tylko kto będzie adminem?? może są jakieś chętne??
iwanek, ewitkun dużo zdrówka dla was i dzieciaczków :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282264 przez aska27
Dobry wiczór ;)

Przeczytałam,ze po naszym forum grasuje jakiś intruz... :dry: echh...ze komuś tak się chce, nie rozumiem.

12 lata 11 miesiąc temu #282279 przez iwanek1
Ewitkun mnie gastrolog powiedziała,ze moge podawac zupki kilka razy dziennie,więc może po kąpieli nie zaszkodzi
Askaale słodki,a jak czyta książki już :lol:
A ja nigdy nie widze obcych zalogowanych :angry: tylko jest "ileś wejśc"czyli zalogowane ukryte tak?

12 lata 11 miesiąc temu #282288 przez ewitkun
Aska ale intelektualista Tobie rośnie na potęgę, słodki :) a jak tam wybory chust? :)
iwanek dziękuję za info, chyba tak poprzestawiam, że ta nieszczęsna kasza tylko przed południem a mięcho na kolację, co ma mi sie dziecko męczyć skoro nie lubi kaszyyyyyyyyyyy

mąż pojechał na spotkanie z kolegą a ja oglądam M jak miłość dziś może się dziać hihihihi

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282294 przez aska27
Iwanek, Ewka dziękuję :)Mikołajek bardzo lubi ksiązeczki... z okazji ukończenia 6 miesiąca dostanie kolejną :)

Ewa co do chust to kupiłam dwie... jedna jeszcze się szyje /Vombati/ ,a druga to /Natibabe/ turkusowa.

Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu #282305 przez basba
Hej LUCY... właśie znalazłam cię na fb... mam nadzieję że zaakceptujesz zaproszenie ;)
A chciałam tylko napisać że śliczna kobitka jesteś... normalnie miodzio!

Ej babolce a mnie przygarniecie do nowego forum???

Masuska na forum zdjecia nie widziałam ale na fb tak! Matko kobieto jak ty schudłaś! Mąż grabiami w łóżku będzie cię szukał! :P BRAWO!!!!!!!

12 lata 11 miesiąc temu #282309 przez ewitkun
Aśka noooo jubilaci już w niedzielę będą :D

a chusty fajniutkie, takie energetyczne.... jak ja Wam kobiety zazdroszcze umiejętności noszenia w nich....

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282319 przez aska27
basba napisał:

Hej LUCY... właśie znalazłam cię na fb... mam nadzieję że zaakceptujesz zaproszenie ;)
hmm ...a co to za pomysł z nowym forum?

12 lata 11 miesiąc temu #282322 przez masuska
Na dobranoc, dobry wieczór Miś Pluszowy śpieeewa Wam:)

Hehe, natchnęło mnie:)

Oposku podpisuję się pod wypowiedzią Różyczki o podglądaczach, pisałam o tym ale mi posta wsiąkło i dałam na luzzz.

Hoborr pytałaś o Maltan a Bethanten, na początku jak miałam poranione sutki to dopieropo tym drugim mi przeszło i jakąś ulgę poczułam, bo maltan czy ziajka czy nawet moje mleko mało dawały.

Aśka a widziałaś moją, nas w nowej chuście? Chociaż na fejsie? Tak chciałam żebyś zobaczyła, ale podglądacz mnie wkurzył i usunęłam od razu. A Mikołaj jaki sweet, wiesz podoba mi się to zdjęcie z Tobą jak ma oczka zamknięte, taki cudny :kiss:

Ewitkun spoko pomysł z tym forum, ale tu tyle stron i tak troszkę żal... A z drugiej strony spokój... No niech reszta decyduje...

Ufolka jak od teściowej to ja dziękuję! A wiesz i mój Rrr wcina wszystko co słodkie, moment i znika.

Fajny pomysł na Schabik Różyczko, podoba mnie się, ale to kiedyś kiedyś do zrobienia.

Lucy ale się przypomniało:)

Ewitkun, Piotr po kąpieli to kaszę dostaje i spać do rana:P

Iwanek, no właśnie tak się zastanawiałam czy nie za tania ta suszarka, ale w swojej klasie cenowej jest nawet nie zła. Dzięki za opinię:) I Zdrówka dla Hani...

Heheeh Basba, grabiami:P Dzięki:) Jak na razie to zabiera mi kołdrę i spycha z wyrka:(

Pora na dobranoc bo już księżyc świeci... Dzieci lubią Misie, Misie lubią Dzieci:)

12 lata 11 miesiąc temu #282328 przez dorotas29
Cześć Dziewczyny!!!

Kubuś dopiero zasnął,pierwszy raz tak późno od urodzenia ;) , strasznie plakal przez caly dzień, ślinil się i mial gorączkę pomimo podawania czopkow 38-38.5,ehhh, mam nadzieję,że to tylko-az zęby,a nie cos gorszego,bo chrzest za 12 dni....

Dziewczyny,poprosze o jakies fajne,ale nie mocno udziwnione przepisy na surowki do obiadu, z góry dziękuję!!!!

Co ja tu czytma,że myślicie o ogolnej przperowadzce???

Aha- Masuska-też Cię oczywiście widziałam na fb,ślicznie wygladasz,dużo schudlaś - ile,jak można wiedzieć???
W razie czego mam znowu skasowane gg.
Pozdrawiam Was!!!

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #282343 przez basba
aska ty tu kurcze mnie nie stresuj... mam cie przeciez w znajomych na fb ! ... czy nie??? Bo juz zgłupiałam :unsure:

ooo.... usunęłaś wpis! Ale ja go dojrzałam hehehe

12 lata 11 miesiąc temu #282349 przez aska27
basba napisał:

aska ty tu kurcze mnie nie stresuj... mam cie przeciez w znajomych na fb ! ... czy nie??? Bo juz zgłupiałam :unsure:

ooo.... usunęłaś wpis! Ale ja go dojrzałam hehehe

tak... bo to ja zgłupiałam a nie Ty...
przepraszam,ale zupełnie zapomniałam o Tobie.. no nic, wyjasnione.

Ale nikt mi nadal nie wyjasnił o co chodzi z nowym forum?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka