- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
dzidziusiowo.pl/filmy/viewvideo/21.html
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- iwanek1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jak będziecie się przenosic to ja też ja też,wezmiecie mnie?Ja sie uzalezniłam od forum,wiem ,że mało pisze,ale czytam i myśle o każdej z Was
Hania już śpi,przynajmniej na razie,zrobilismy badanie moczu,ma za duzo leukocytów,posiew będę robiła jeszcze,ciągle coś do przychodni to się już chyba wprowadzimy
Paulinka ja starałam się o Hanie 5 lat i jak przestałam chodzic po lekarzach i właściwie odstawiłam tablety to zaszłam,więc może u Ciebie tez zadziała nie myślenie o dziecku-a wiem,że to trudne
Masuskamam tą suszarkę którą zamówiłas,wprawdzie na początku wyłamał mi się jeden rządek ale teraz jest ok,jestem zadowolona.
Ewitkunżyczę szybkiego powrotu do zdrówka
Hoborrna sutkach się nie znam,na tych pogryzionych przynajmniej i nie pomogę
A Hania ma jednego ząbka na dole i już nim potrafi palec mi pogryzc
Ja chciałam kupic te puzle na podłoge to mi powiedzieli,że małe elementy zawierają to już teraz nie wiem
OposkuFilip przystojniak i ten uśmiech i superowy pajacyk
A mój M wczoraj zrobił pizze,pierwszy raz w życiu,a jest piekarzem to niby powinien piec,bałam się,że będzie pobojowisko w kuchni i pizza nie do zjedzenia,ale mnie zaskoczył bo była zjadliwa(a rzadko mnie zaskakuje pozytywnie )
Przepis na oponki juz spisałam i bede robiła
Ide bo stęka maluda
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ewitkun ja nie daję po kąpieli nic innego niż cyc bo inaczej mała się rozbudza jak ją karmię łyżeczką, a z butli nie wypije, a kaszek to mi w ogóle nie chce jeść ;/
lucy fajny filmik, aż się wzruszyłam bo przypomniało mi się jak Amelkę pod serduszkiem nosiłam
a z tym forum to można spróbować, założyć no i zobaczyć czy fajne jakieś, zawsze będzie dodatkowe koło ratunkowe w razie gdyby... tylko kto będzie adminem?? może są jakieś chętne??
iwanek, ewitkun dużo zdrówka dla was i dzieciaczków
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przeczytałam,ze po naszym forum grasuje jakiś intruz... echh...ze komuś tak się chce, nie rozumiem.
- iwanek1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Askaale słodki,a jak czyta książki już
A ja nigdy nie widze obcych zalogowanych tylko jest "ileś wejśc"czyli zalogowane ukryte tak?
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
iwanek dziękuję za info, chyba tak poprzestawiam, że ta nieszczęsna kasza tylko przed południem a mięcho na kolację, co ma mi sie dziecko męczyć skoro nie lubi kaszyyyyyyyyyyy
mąż pojechał na spotkanie z kolegą a ja oglądam M jak miłość dziś może się dziać hihihihi
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
A chciałam tylko napisać że śliczna kobitka jesteś... normalnie miodzio!
Ej babolce a mnie przygarniecie do nowego forum???
Masuska na forum zdjecia nie widziałam ale na fb tak! Matko kobieto jak ty schudłaś! Mąż grabiami w łóżku będzie cię szukał! BRAWO!!!!!!!
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
a chusty fajniutkie, takie energetyczne.... jak ja Wam kobiety zazdroszcze umiejętności noszenia w nich....
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej LUCY... właśie znalazłam cię na fb... mam nadzieję że zaakceptujesz zaproszenie
hmm ...a co to za pomysł z nowym forum?
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Hehe, natchnęło mnie:)
Oposku podpisuję się pod wypowiedzią Różyczki o podglądaczach, pisałam o tym ale mi posta wsiąkło i dałam na luzzz.
Hoborr pytałaś o Maltan a Bethanten, na początku jak miałam poranione sutki to dopieropo tym drugim mi przeszło i jakąś ulgę poczułam, bo maltan czy ziajka czy nawet moje mleko mało dawały.
Aśka a widziałaś moją, nas w nowej chuście? Chociaż na fejsie? Tak chciałam żebyś zobaczyła, ale podglądacz mnie wkurzył i usunęłam od razu. A Mikołaj jaki sweet, wiesz podoba mi się to zdjęcie z Tobą jak ma oczka zamknięte, taki cudny
Ewitkun spoko pomysł z tym forum, ale tu tyle stron i tak troszkę żal... A z drugiej strony spokój... No niech reszta decyduje...
Ufolka jak od teściowej to ja dziękuję! A wiesz i mój Rrr wcina wszystko co słodkie, moment i znika.
Fajny pomysł na Schabik Różyczko, podoba mnie się, ale to kiedyś kiedyś do zrobienia.
Lucy ale się przypomniało:)
Ewitkun, Piotr po kąpieli to kaszę dostaje i spać do rana:P
Iwanek, no właśnie tak się zastanawiałam czy nie za tania ta suszarka, ale w swojej klasie cenowej jest nawet nie zła. Dzięki za opinię I Zdrówka dla Hani...
Heheeh Basba, grabiami:P Dzięki:) Jak na razie to zabiera mi kołdrę i spycha z wyrka:(
Pora na dobranoc bo już księżyc świeci... Dzieci lubią Misie, Misie lubią Dzieci:)
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Kubuś dopiero zasnął,pierwszy raz tak późno od urodzenia , strasznie plakal przez caly dzień, ślinil się i mial gorączkę pomimo podawania czopkow 38-38.5,ehhh, mam nadzieję,że to tylko-az zęby,a nie cos gorszego,bo chrzest za 12 dni....
Dziewczyny,poprosze o jakies fajne,ale nie mocno udziwnione przepisy na surowki do obiadu, z góry dziękuję!!!!
Co ja tu czytma,że myślicie o ogolnej przperowadzce???
Aha- Masuska-też Cię oczywiście widziałam na fb,ślicznie wygladasz,dużo schudlaś - ile,jak można wiedzieć???
W razie czego mam znowu skasowane gg.
Pozdrawiam Was!!!
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
ooo.... usunęłaś wpis! Ale ja go dojrzałam hehehe
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aska ty tu kurcze mnie nie stresuj... mam cie przeciez w znajomych na fb ! ... czy nie??? Bo juz zgłupiałam
ooo.... usunęłaś wpis! Ale ja go dojrzałam hehehe
tak... bo to ja zgłupiałam a nie Ty...
przepraszam,ale zupełnie zapomniałam o Tobie.. no nic, wyjasnione.
Ale nikt mi nadal nie wyjasnił o co chodzi z nowym forum?