BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 3 miesiąc temu #281417 przez Rika
Masuska 1,23 zł :)
Aniaw ja ogólnie nie lubię takich wymian, ale jeśli np mata Ci się przyda a torba nie to czemu nie skorzystać? Hmm ale nie wiem :) ja bym nie wymieniła :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu #281424 przez hoborr
Ewitkun zdrówka zyczę! Dobrze że ma kto Ci pomóc.... Wygrzewaj sie i zdrowiej kochana! Jutro czekamy na lepsze nowiny:)

Ania ja tez bym sie nie wymieniła - bo taka torba jest spoks - a te puzzle .... jak Różyczka wole literki :)

Rika wysłałam:)

Dobrej nocki.... :kiss:

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #281540 przez ufolka
hej ;)
wizyta teściówki udana ;) na obiad miałam robić schab w śliwkach wg różyczki ale miałam pół opakowania śliwek tylko więc odłożyłam może jutro dokupię śliwki ;) robiłam schab w sosie meksykańskim, mniaam ;p no i ofkorz ziemniaki pieczone ( ja jestem uzależniona od ziemniaków- serio).
różyczko ten durszlak ma naprawdę fajne przepisy, chętnie skorzystam ;) my także byliśmy dziś na podwórku, ale śnieg się nie lepił i trochę pochodziliśmy, mała zasnęła no i poszliśmy do domu bo obiad już się zrobił ;) ale super na podwórku, mam nadzieję że jutro też będzie taka pogoda, chłodno ale nie zimno ;) no a z tą siostrzaną zazdrością to ona nigdy nie mija niestety :blink:
masusko no ja nie wiem mam plan od jutra jeść normalnie, tzn nie tak jak do tej pory czyli pierwszy posiłek ok 13 a drugi o 16 a trzeci o 22 ;/ i doopa rośnie;/
aniu będzie odwilż i ulepicie mnóstwo bałwanów i będzie radocha ;)
hoborr tak pytałam o usg bo ja idę z Amelką w lutym i mam nadzieję że już będzie okej wszystko :)dobrze jest też skontrolować dziecko jak zacznie chodzić, tak mi kiedyś rehabilitantka napisała jak pytałam ją o tą dysplazje :)ale może u zdrowych dzieci nie trzeba :)
ewitkun coś długo Cię trzyma, zdrówka życzę
aniu mata ni w ząb mi się nie podoba, moim zdaniem mało użyteczna jest, ja poczekałabym na lepszą wymianę hehe
rika wysłane- powodzenia !

13 lata 3 miesiąc temu #281544 przez ufolka
a kto wie co się dzieje z Asia?? :ohmy:

13 lata 3 miesiąc temu #281555 przez aniaw
Dzięki dziewczyny za rady :kiss:
Ja jakoś nigdy nie widziałam takich puzli, stąd moje pytanie.
Puzle jako puzle to mamy kilka takich kwadratowych z literkami (ok 10 ale jakoś nie myślałąm, żeby dokupywać).
Bardziej zastanawiam się nad tym bujaniem i nad samochodzikiem - Szymcio uwielbia auta a to można rozebrać i schować do pudełka i mało miejsca zajmuje.
Spotkam się z babeczką i zobaczę na miejscu. Ma dołączyć jeszc ze kilka innych zabaweczek m.in cymbałki takie fajne na które poluję i jeszcze układankę puzle drewniane więc może bedzie ok:)
Ja uwielbiam takie wymiany bo można pozbyć się swoich niepotrzebnych rzeczy :silly:

Ewa trzymaj się tam :kiss:

Rika oki się wyśle :)

Ufolka najważniejsze, że przeżyłaś :)
Ja też miałam robić schabik wg basby a w końcu nie mogłam się zabarać za to i szybko udusiłam tylko mięsko i było mniami :laugh:

Ja jutro rado do pracy a po pracy zaraz kontrola bioderek Dominisia :)
Mam nadzieję, że przedrę się wózkiem na drugi koniec miasta, ech ;)

Dobranoc :kiss:

13 lata 3 miesiąc temu #281563 przez aniaw
Rika wiesz ile ja kasy zaoszczędziłam na tych wymianach na gumtree? :)
Mam coś na zbyciu to albo sprzedaję (i tu jest fajnie, bo wystawiam ogłoszenia za darmo a nie jak na allegro) albo piszę że na wymianę i piszę co chcę w zamian. I dostaję chusteczki nawilżane czy środki czystości czy zabawki czy ciuszki dla chłopaków :)
Sama ile ciuszków dla siebie znalazłam u innych babeczek :)
Zabawki też tam można znaleźć do wyboru, do koloru :laugh:
A wszystkie mieszkania które wynajmowaliśmy to też głównie przez tą stronę :laugh:

Ufolku Asia może znów tylko podczytuje, albo może ma swojego męża tylko dla siebie albo już nas nie lubi :P
Żartuję oczywiście :blink: Na pewno sie odezwie, nie będzie taka, prawda Asiu? :)

Teraz na prawdę idę spać, papatki :kiss:

13 lata 3 miesiąc temu #281588 przez Oposek
Ufolka fajnie tak z rodzinką dookoła, ja mam tylko przybraną siostrę i zawsze chciałam mieć większą rodzinę:) A z tym gotowaniem szalejesz, super:) Jej, jak ja lubię jeść :dry: A dupa jak szalupa;) Dobrze, że wizyta teściówki udana:) Ja schabik z przepisu Różyczki będę robiła jutro :lol:

Lucy ja myję tą siateczkę od razu w płynie do mycia naczyń i potem polewam wrzątkiem. Nie wiem, chyba jest ok...

Różyczko Zdjęcie w basenowym kółku super :side: - byłam, widziałam i dziękuję, że zostawiłaś, bo oczywiście oglądałam nad ranem, tylko już nie miałam już siły odpisać. To ja jak Twoja Oliff jestem;) Ciągle coś wysypuję, przewracam, wylewam i za każdym razem się dziwię, że to się znowu zdarzyło :lol: No Filip waży 9 kilo jak nic :dry: Boże, jaki cudowny jest ten Twój kot... Śliczny! :side:

Hobrr jak badanie? No ja pierwszy raz po porodzie byłam dopiero w zesżłym miesiącu i jeszcze wyniku cytologii nie odebrałam :dry: Muszę się w końcu zmobilizować i zadbać o siebie...

Ufolka, Hoborr ja okresu nie miałam jeszcze... Nie tęsknię za nim, tym bardziej, że miałam strasznie bolesne i martwię się, że nie mogłabym brać leków przy karmieniu piersią.

Basba brawa dla Wikuni z powodu zęba:) No ja właśnie z powodu wpinania w stelaż na razie nie zmieniam fotelika... Mam nadzieję, że przetrzymamy do wiosny, bo spacerówka przewiewna, a w gondoli zawsze cieplej. Na wakacje bym chciała gdzieś nad jezioro/morze, bo ja kocham wodę:) Próbujemy namówić znajmych na żaglówki (uwielbiamy wszyscy żeglowanie), ale jedni mają dwuletnią córkę, drudzy roczną i boją się z dziećmi.

Masuska strasznie fajna ta suszarka:) No i niech się gryzak dobrze sprawdza;)

Ewitkun cieszę się, że już masz się lepiej, dobrze, że ma Ci kto pomóc. Zdrowiej nam:)

Ania W mnie tam ta mata nie zachwyca, ale skoro myślisz, że Szymonkowi się spodoba to może warto:) Torba i tak się przecież kurzy;) Potwierdzam, że przepis Basby super- robiłam i polecam:)

Asiu co u Was?

13 lata 3 miesiąc temu #281589 przez Oposek
My dziś byliśmy po basenie na długim, zimowym spacerze:) Trochę niewyspani, bo balowaliśmy do 3, ale co tam;)
Co do kontroli bioderek to u nas jest zalecenie, żeby skontrolować bioderka, jak dziecko skończy pół roku, ale już bez usg, tylko ortopeda. Tak samo po 6 miesiącach kontrola zeza u okulisty, więc szykuje się trochę wizyt...
We wtorek montują nam szafki w dużym pokoju, więc czeka nas mała rujnacja i kilka godzin wiercenia... My na ten czas z Filipem idziemy do mojego Taty...

No i jeszcze na koniec łóżkowe wygłupy:
Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #281590 przez Oposek
Hej, śpicie? Ej no, przez to muszę złamać regulamin;)
Dzień dobry, pierwsza:) U nas porządni sypie śnieg, a Filip pokasłuje, więc chyba odpuścimy dzisiejszy spacer....

Dziewczyny, czy ktoraś z Was ma może pomysł na prezent dla dziewczynki- dinozauromaniaczki? Siostra mojego męża pięć lat kończy niebawem, a pomysłów brak...

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #281632 przez masuska
PIERWSZA:)

DZIEN DOBRY:)
[/b]

Oposku Ty piszesz jak wszystkie śpią:P Nie liczy się:P
Świetny Fifulek:) a o dinozaurach to ja nic nie wiem i nie pomogę:(

13 lata 3 miesiąc temu #281647 przez różyczka
Elo :)

a bo mnie zagadałś a to ja miałam być pierwsza no :angry:
:laugh:

Ewitkun widze nadrabia zaległosci :) witaj :) jak sie dziś czujesz?

Oposku ale ładny chłopczyk :)
a tej siostrzyczce to cos z dinozaurami pewnie zwiazanego ale bladego pojecia nie mam co :S

a ja tak sobie myslałam dzisiaj o tych siateczkach do ssania owoców co tu była mowa ostatnio i tak sobie mysle, ze one chyba nie sa zbyt higieniczne, no bo umyć je mozna pod wodą i polac wrzątkiem ale juz wytrzec tak dokładnie jak butelke (plastik) to nie i mi sie wydaje i miałabym takie obawy, ze w tych włóknach to się potem zbieraja rózne pleśnie np., nie wspominajac już o tym, ze sie przebarwiaja pewnie od jabłek na brazowo i nie wyglada to za fajnie...

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 3 miesiąc temu #281653 przez hoborr
Dzień dobry!

13 lata 3 miesiąc temu #281672 przez basba
to ja też się przywitam ;)
Dzień dobry !

13 lata 3 miesiąc temu #281683 przez olka1730
Dzien dobry :)

13 lata 3 miesiąc temu #281687 przez masuska
różyczka napisał:

Elo :)

a bo mnie zagadałś a to ja miałam być pierwsza no :angry:
:laugh:

Ewitkun widze nadrabia zaległosci :) witaj :) jak sie dziś czujesz?

Oposku ale ładny chłopczyk :)
a tej siostrzyczce to cos z dinozaurami pewnie zwiazanego ale bladego pojecia nie mam co :S

a ja tak sobie myslałam dzisiaj o tych siateczkach do ssania owoców co tu była mowa ostatnio i tak sobie mysle, ze one chyba nie sa zbyt higieniczne, no bo umyć je mozna pod wodą i polac wrzątkiem ale juz wytrzec tak dokładnie jak butelke (plastik) to nie i mi sie wydaje i miałabym takie obawy, ze w tych włóknach to się potem zbieraja rózne pleśnie np., nie wspominajac już o tym, ze sie przebarwiaja pewnie od jabłek na brazowo i nie wyglada to za fajnie...

Ech no i zepsuła mi zakup :silly: toć ta siatka to na pewno nie daje możliwości rozwinięcia się paskudztw... A zobaczy Pani jak na laktatorze się rozwinęło coś ( u mnie też - jak za długo stał) mimo że plastik...

Jak przyjdzie to poczytam i opiszę wrażenia:)

Oposku
ten z Canpol baby znalazłam w Intermarche za 17 żł

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka