- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MagdaM
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MagdaM
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Prawdopodobnie tez zostanę w lipcu mama z moich niepewnych obliczeń wynika, ze termin będę miała miedzy 27-07 a01-08.Ale chyba mogę się dopisać do lipcówek:)Aczkolwiek dzis pojawiło się u mnie plamienie a bóle podbrzusza towarzysza mi gdzieś od 2 tygodni.Sama nie wiem co o tym myśleć każda ciąża dla mnie to potworny stres i teraz siedzę jak na szpilach(chociaż w drugiej ciąży tez na początku miałam plamienia i to był krwiak w szyjce który szybciutko zniknął)
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przede wszystkim chciałam pogratulować Ricie bliźniaków i tego , ze wszystko zapowiada się dobrze.Rok temu napisała bym ci , ze zazdroszczę bliźniaczej ciąży ale teraz przy Aleksie oooj już się boje co to będzie:)
- rita
- Wylogowany
- gaworzenie
Dziś mam inne zmartwienie- odebrałam wyniki badan i mam glukoze w moczu:( 0,3 g/dl natomiast we krwi norma czyli 82...słyszałyście o czymś takim zeby w moczu był cukier a we krwi norma? Czy u mnie nic zgodnie z planem przebiegac nie może?
- MagdaM
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
luska witamy
Moj mezu utknal w zaspach i korkach usypiam ale musze na niego zaczekac
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- rita
- Wylogowany
- gaworzenie
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
leczylam sie WSZYSTKIMI mozliwymi sposobami domowymi.. czosnek, herbata z malinami, herbata z imbirem, plukanie gardla szalwia i septosanem, inhalacje, przykladanie soli do gardla i 10000 innych...
a z aptecznych rzeczy: tak jak Magda poradzila do ssania Isla, mozna tez z tabletek do ssania CHOLINKI kupic, to odmiana Cholinexu tyle ze tego absolutnie nie mozna, ale CHOLINKI sa lagodniejsza wersja ktora moga zazywac kobiety w ciazy. No i jeszcze syrop PRENALEN, specjalnie dla kobiet w ciazy stworzony, Lekarz mi powiedziala, ze mozna tez stosowac syropy po prostu dla dzieci..
oczywiscie mam nadzieje, ze wam ta wiedza absolutnie sie nie przyda, i ze mnie rowniez juz nic nie zlapie
caluje :*
ps. jak blogo bylo poczytac o ubrankach, spioszkach itd wy juz wybieracie, kupujecie, aaaa jaaa nie wiem czemu jeszcze nic nie myslalam o tym, mam nadzieje ze sie niebawem we mnie instynkt do kolekcjonowania malenkiej garderoby odezwie
- MagdaM
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam sie
Glowa mnie boli pozatym brak objawow
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
asia 26, to chyba wszystko zalezy od dziecka, mój Mały akurat był taki ze ani nie przesikał ani nie oplamił, stad moze moje podejscie ze nie ma co przeginać z ilocią.
Słuchajcie jaki numer mąz zrobił, wczoraj miaąłm urodziny i mąż na allegro kupił mi ubrania ciązowe , mnóstwo sztuk za w sumie śmieszne pieniadze tylko ze nie doczytał ze przed ciążą na rozmiar 36 było a ja 38 nosze , :0 no ale co chciał dobrze , pewnie jakos bede musiała wystawić.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rita nie panikuje bo w drugiej ciąży tez plamiłam przyczyna był krwiak.W piątek idę do lekarza i mam nadzieje , ze usłyszę tylko dobre wieści:)
Przyszła mama życzę zdrówka.Te syropek tez brałam z Alkiem w ciazy polecam nawet mój Łukasz się tym leczył:)Ale ci zazdroszczę tego spania Fakt , ze objawów ciąży praktycznie u mnie brak ale i o wyspaniu przy moim szkrabie nie mam mowy.Wulkan energii.Dzis w nocy wstał o 2 a zasnął o 4
Co do zakupów to ja mam listę zrobioną nie duzo tych rzeczy bo po Aleksie przecież mam wszystko(no chyba , ze będzie dziewczynka to się pojawi problem z ciuszkami bo wszystko mam typowo chlopience;))Ale ja tez bym radziła więcej ciuszków kupić bo marnego musiałam nawet 5 razy dziennie przebierać tak mi ulewał.