BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 10 miesiąc temu #312254 przez Oposek
Ania W widzisz, czytanie naszego forum przez T też ma swoje plusy;) A herbatę to ja też bym na pewno wylała, bo ja zawsze wszystko wylewam i potykam się o każdą rzecz jaka mi leży na drodze;)

A i jeszcze tak apropos wystawiania ubranek na allegro to wczoraj tak mnie jedna babka wkurzyła, że myslałam, że ją uduszę pzz internet. Napisałam Jej takiego maila, że Różyczko mogłabyś być ze mnie dumna :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312290 przez różyczka
a Ania sie zsikala w łózko nananaananna :lol: :lol:
Aniu nie musisz sie wstydzic, problem nietrzymania moczu dotyczy co 3 Polki podobno :) tak w radio mówili :)
dawno tu nie było mojej kochanej Misi :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312300 przez piernikarczyk07
Nikoś :)

Ah jak ja się cieszę że wróciłam he i nie zapomniałam jak się dodaje zdjęcia jestem z siebie dumna :lol:
różyczka misia CUDOWNA!!!! :kiss:
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu #312345 przez Rika
Aniaw Zuzia pokazałaby Ci "wstyd wstyd" :D

Różyczko śliczna księżniczka :)

Piernikarczyk ale dawno Cię nie było!!! Kurde wiesz co, ja jakiś czas miałam potrzebę zmienić hasło i też mi ten link nie działał, nawet zgłosiłam do uwag i nikt sie chyba tą sprawą nie zajął a szkoda... miło Cię widzieć :) i Nikosia też, ale już duży :) Może być chłopakiem Oli? :D

Przyjechała moja siostra z chłopakiem!!! :) Wyszłam na papierosa, pomyślałam o nich, patrzę, jakieś znajome ryje idą po ulicy :) a to oni!!! Zacieszeni i gapią się na mnie i się śmieją bo minę ogłupiałą zrobiłam :) Telepatycznie ich chyba przyciągnęłam z tego Pisza :D

12 lata 10 miesiąc temu #312349 przez różyczka
"Moze byc chłopakiem Oli?" :laugh: hahahahahahha no nie moge :lol:
A widzisz jednak przyjechali Rika :)
i nici z zarcia dla nas :angry: :blink:

Ale superr ten Twój Nikoś Piernikarczyk :) w tych rajtach na glowie szczególnie hehe :laugh: a i widze, ze na nocniczku siedzi...zdarza mu sie trafić z czymś? :) to tak do fotki tylko czy sadzasz go już? a jesli tak to mozesz napisac od kiedy i jak to robisz bo mnie bardzo ten temat interesuje :)

12 lata 10 miesiąc temu #312352 przez Lucy
Piernikarczyk przecieram oczy i nie wierzę!
SUPER ŻE JESTEŚ :cheer: :cheer: :cheer: :) :) :)

ale masz słodkiego synka :kiss:

Pisz,pisz co tam u Was i pochwal się projektem :side:

Róża Bianka jak laleczka :kiss:

Moja wczoraj wstała na nogi :lol:

Idę kończyć gołąbki mniam...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

12 lata 10 miesiąc temu #312355 przez Lucy
różyczka napisał:

A teraz mniej fajna rzecz zwiazana z karmieniem - pytałam wczoraj o to co sie dzieje potem z mleczkiem, wczoraj bolał mnie sutek w jednej i sadziłam,z e moze to na @ objawy bo jeszcze od porodu nie miałam, ale dzis zbadałam ta pierś no i przy sutku zrobił sie guzek i stad ten ból, piersi sa miekke, wiec to wyglada jak zatkany miejscowo kanalik mleczny i hmmmm nie wiem co oprócz masowania i ogrzewania moge zrobić, mój mały ssaczek jest po sniadaniu wiec zainteresowania zero :dry: zresztą ona od tak dawna nie je w dzien z piersi,z e jak tylko próbowałm to sie głupio smiała tylko ze mnie, a laktator naciska i masuje raczej całą piers a tam przy samym sutku nie za bardzo.... bo próbowąlm odciągnac troszke po ogrzaniu - nie bardzo pomogło....
moze ktos cos podpowiedzieć?

Niech Ci Mąż pomoże,tzn niech zastąpi Biankę :blink:
Pomogłam :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

12 lata 10 miesiąc temu #312359 przez hoborr
ooooooo dzien dobry!

Piernikarczyku witaj:) Pochwal się projektem , jestem w temacie bo tez buduję domek - zresztą nie tylko ja:) Masuska przebudowuje prawie od podstaw, Rika wykańcza górę - także siedzmy w temacie:) A Nikoś pierwsza klasa - szkoda że RIka go sobie zaklepała....

Różyczko, a od kiedy nie karmisz? Mnie dziś tak ciągneło że już cyca miałam wyciągniętego - ale się opamiętałam...

Rika ale fajnie że będziesz miała inprezę:) No i nie będziesz musiała sama zjadać wszystkiego! A co naszykowałaś????

Aniu jesteś śmiesznik straszny:):) Nie mogę się doczejac keidy moja Ada będzie już tak śmiesznie mówić:)

Lucy jak to wstała sama????

Różyczko BIaneczka śliczna - i chyba już nie podobna do Ady:) :S

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312360 przez hoborr

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu #312369 przez różyczka
no Hoborr jak to niepodobna?? :) dla mnie to one maja identyczne te okragłe ślepka :)
chyba od 2 nocy nie podalam wcale piersi, ale my ogolnie tak stopniowo, ze wiesz...najpierw w dzien juz nie jadla, potem jak sprobowalm mm i zaskamowalo to w nocy naprzemiennie dawalam i cyc i butelke ale jej to bez róznicy, wiec spróbowałm w ogole nie dac i ona sie nie upomniała w ogóle, no ale nie sadziłam,z e coś mi sie zrobi :S dzis w nocy ją przystawie bo ten guzek to najlpeij ona zlikwiduje swoją pysią :dry:
wiesz u Ciebie teraz jest troche inna sytuacja, bo musisz przyjmowac leki i rozumiem, ze tego nie planowalas, tzn. jaks czas temu pisalas, ze planujesz skonczyc jak wrócisz do pracy ale potem jak Cie pytałam to napisałas,z e jednak nie kończysz :)
u nas nie jest tak,z e ja chce karmić a nie moge albo,z e ja nie chce a ona chce i sie drze, no nic takiego sie nie dzieje na szczescie :) tylko ten guzek teraz niespodziewanie mi sie zrobił, choć ogólnie piersi mam miękkie i nie zbiera mi sie w nich mleko jakoś specjalnie...

Lucy my sie nie lubimy tak bawić :P
i dopiero co gratulowalam jej ząbków kolejnych a tu proszszsz... :) BRAVO OLA!!! :)
a pokazesz fotke :side: plis plissss

12 lata 10 miesiąc temu #312372 przez różyczka
Dzieki dziewczyny za komplementy :)

A Ada jaka rozmarzona :) i ma sliczne wloski :) blondyna po mamuni?

Hoborr a Ty chcesz nadal karmić? ile czasu te leki musisz przyjmować ? bo wiesz mleko nie zanika tak od razu , czasami nawet rok po skończeniu karmienia ponoć jest w piersiach...

12 lata 10 miesiąc temu #312402 przez takajedna
O jaaa ile slicznych dzieciaczków moje oczy widza :lol:

Piernikarczyk super ze jestes w koncu ;) Nikoś to juz Nikodem jak nic, chyba duzy z niego chłopak co?

Różyczko ale Bianka ma fajną czapusie, cała zreszta jest fajna

Hoborr a Ada to rzeczywiscie czuprynke ma konkretna, a te duze oczka! skoro Rika zamawia to ja tez moze, wolna jest Adusia? :silly:

Rika czyli widzisz weekend moze jednak bedzie udany, milej zabawy!

Asiu a moglabys jeszcze raz opisac to ze zmniejszaniem porcji mleka, bo nie rozumiem nadal za bardzo o co chodzi?
I nie chcialabym zabierac fuchy naszej Krolowej Promocji ;) ale w inter marche jest promocja albo bedzie na mleko Gerbera, 19 zl za dwa opakowania, pewnie juz o tym wiesz, ale moze nie, a tak mi sie kojarzy ze Ty to mleko dajesz Mikolajowi

Lucy Ola szaleje :P pozazdroscila Hani chyba, fajnie :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312408 przez takajedna
Oposku a czym Cie ta baba tak wkurzyla?

Aniu dobrze ze masz malego pomocnika, probowal zatuszować problemy mamy z nietrzymaniem moczu :silly:

Basba moze za tydzien sie uda wyprawa na basen :laugh:

U mnie rano byla szwagierka z synkiem, teraz miala wpasc siostra z corą, ale cos ich nie widac... wiec dzien zlecial jakos

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312453 przez piernikarczyk07
Z projektem było ciężko, jak się nam coś spodobało to coś innego nie pasowało ale jakoś poszliśmy na kompromis i mamy to archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-am...ach-w/m4d087cd950b3a

Jej Wy jeszcze karmicie cycuszkiem PODZIWIAM, mój Nikodem je już wszystko DOSŁOWNIE! :silly: :huh: Co mu się nie da to je, najgorzej nam się przy nim je bo tak patrzy...patrzy uśmiecha się a jak nie dostanie to zaczyna krzyczeć terrorysta he

Dzidziusie macie słodziuchne, a Nikosia oddam każdej małej pannie z lipca 2011 która będzie go chciała hehe :lol:

Aaaa na nocnik sadzam go jak widzę że ma zamiar robić kupcię :silly: :blush:
Ja naszego małego uczę bardzo szybko (tak twierdzą inni) różnych rzeczy np. pije już z bidona i normalnie ze szklanki, macha już pa pa, robi kosi kosi łapki, moja moja mama i pokazuję język od 5 miesiąca :lol: Z czego oczywiście nie byli zadowoleni teściowie ale ja mam to gdzieś he :P ;)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312454 przez aska27
WoW co za słodziai zagościły na naszym forum!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :)

Witam Piernikarczyk Miło zobaczyc Nikusia wreszcie... jest przesłodki!!!! a dom przepiękny!!! :) Też taki chcę hehe :blink:

Lucy Twoja Olka zwyczjnie genialna jest..aż się kompelksow można nabawić hehehe :blink: GRATULUJEMY :kiss: :)

Rika Super,ze przyjechali :) ...a w sume pisałam...no nie mogło być inaczej ;)

Takajedna dzięki za informacje o mleczku :) będe musiała zrobić nalot/..no i mam nadzieję,ze jeszcze bedzie meleko..bo zazwyczaj jak jest jakas promocja to szybciutko jest wykupione!

a co do zmniejszania porcji: Każdej nocy zmniejszaj dziecku jego porcję mleka, np. o 10 ml. Po pewnym czasie maluszkowi zostanie niewielka ilość pokarmu w butelce i sam przestanie czuć potrzebę nocnego podjadania.
Wiesz u nas podziałało,ale musze dodać,ze zwięszyłam Mikołajowi porcje na dzień.. ze 120ml.. czsami nawet 90ml.... na 150ml..a raz dziennie nawet 180ml.
Nie chcę jednak doradzać. Oby jednak i Wam pomogło :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka