- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
różyczko TY z asertywnością nie masz problemu więc jakby coś to z opiekunką dojdziesz do porozumienia.... ale ze znjaomymi to różnie bywa a tak jak piszesz TY zostawiasz z nią swoje dziecko i chcesz być spokojna, że Bianką się włąściwie będzie zajmować a nie pilnować
my dzis wyskoczyliśmy do restauracji Antek spokojniutki, gadał sobie, piszczał potem zasnął rozrywkowy chłopak jak nic a ja jakoś boję się sama z nim wychodzić w takie miejsca chyba teraz się przełamię i na pierwszy ogień pójdzie jakieś centrum handlowe, nie chcę żeby taki mały dzikus się z niego zrobił i bał się obcych ale to chyba czasami dzieci tak mają i nie ma się na to wpływu....
aniu, oposku wychodzić po Was na przystanek czy spotykamy się już u nas?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Hobor wreszcie coś pozytywnego. Przyznam, że ja już starannie omijam wszystkie newsy o dramatach/krzywdzonych dzieciach/pogrzebie Madzi itd. Za dużo mnie to kosztuje.
Ania W Dobry ten Twój T Dogadał by się z moim- ten mnie budzi wczoraj i mówi, że wynalazl zajebisty pomysł na biznes- jedzenie w słoiczkach dla emerytów Takie gerberki tylko doprawione- np schabowy z kapustą, golonka... Powiedziałam Mu, że może niedługo będzie mógł spróbować, bo jak mnie jeszcze raz obudzi to Mu zęby wybiję A do tesco to my kiedyś tylko w nocy jeździliśmy, najszybciej jest.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My jak Filip miał tydzień pojechaliśmy na wakacje i chodziliśmy z Nim po knajpach, ja teraz też ciągle, a to Arkadia a to gdzieś, więc zaprawiony w bojach jest
Fajnie, że miło spędziliscie popołudnie:)
Różyczka my jakiś czas temu wprowadziliśmy zasadę przerwy. Każdy w dowolnym momencie rozmowy/kłótni ma prawo powiedziec "przerwa" i wracamy do tematu za godzinę na spokojnie. Działa, bo ja czasem męża bym zabiła Zresztą, szewc bez butów chodzi- ja jestem po terapii, oboje po pedagogice, a już widzę, jak wchodzę do domu i używając komunikatu ja mówię do męża "kochanie, jest mi przykro, że od rana leżysz na kanapie z piwem, chociaż obiecałeś posprzątać. Czuję się zawiedziona Twoim zachowaniem. Jak myślisz, co moglibyśmy z tym zrobić?"
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Basba bardzo chetnie bede jako tesciowa zatruwac zycie Twojej Wiktorii a i Bartek kazał przekazac, ze kandydatka mu pasuje, tylko teraz koniecznie musisz wstawic jakies aktualne zdjecia Wikusi
Oposku no no, pomysł na interes Twojego meza niezly
Aniu Twoj to tez ma pomysly mogl jechac na ta myjnie, chociaz by troche nadmiaru energii spalil
Różyczko ja tam bym chyba nie wchodziła w takie relacje ze znajoma czy kims z rodziny... Bo znam duzo przykladow, gdzie predzej czy pozniej konczylo sie to zgrzytami,ale jak napisala Ewa - z asertywnoscia problemow nie masz, a ze jeszcze chodzi o taki skarb jak Bianka, to na pewno jak bedziesz widziala ze cos jest nie tak, to odpowiednio zareagujesz i bedzie dobrze
Ewa fajna ta ksiazka, musze ja kupic! tez chcialabym byc dobra mama, nieporównującą na kazdym kroku do innych, tak zeby moje dziecko nie roslo w poczuciu ze wiecznie jest gorsze, bo inni potrafia cos lepiej, a chwalącą i doceniającą to jakie jest
Co do meza.... hmmm, u nas tez jest srednio, tym bardziej ze widzimy sie tylko w weekendy i tego czasu na rozmowy malo, bo zawsze jest milion spraw do pozalatwiania... a dzisiaj mnie tak wkurzyl na odleglosc, ze sie nie odzywam, a co!
Takze Iwanku nie jestes sama chociaz mam nadzieje, ze Wy juz pogodzeni
Piernikarczyk ja mam słabszy okres niz przed porodem, chociaz i tak dosc dlugi... wspolczuje takich mocnych miesiaczek, ale grynt ze sa, chyba ze planujesz rodzenstwo dla Nikosia
Natimp to gratulacje dla Jacha!
Asia to Twój Mikołaj taki mlekołak jeszcze
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nam jakos weekend minal, nawet ok, gdyby nie ta kłótnia z moim dzisiaj bylam u rodzicow, maly jak dojrzal psiaka, to tak wariowal a jeszcze miesiac temu nie zauwazal go nawet... Tylko ze jak pies zaczal szczekac, to nie wiedzialam kto bardziej wystraszony - on czy Bartek
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ej no, ja pisałam wczoraj, że Filipek zainteresowany Wikusią Basby Ale nie ma tego złego, bo- z tego co wiem- Amelka jeszcze wolna? Ufolka shadndlowałaś już córkę za stado wielbłądów, czy można dalej podbijać o Jej rękę?
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja tam bym nawet wolała rozmawiac, bo mnie mecza takie niedomowienia i ciche dni... ale ja mam zaraz mega nerwy, moj nie lepszy i w koncu jest powiedziane tyle, ze juz w ogole az sie nie ma ochoty wcale odezwac...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
Oposku tekst "jeśli myślisz, że to przemilczę to się grubo mylisz" bezcenny mój ma ze mną tak samo ja muszę się wygadać.... bo dwa dni będę się męczyć, że nie powiedziałam a z tym tramwajem nie żartuj nawet .... ja zawszę boję się o mojego gdy wychodzi rano, odkąd jest dziecko jakaś tak dziwna się zrobiłam boję się za każdym razem gdy jedzie gdzieś dalej... a on ostatnio myślał co by było z nami gdyby jego zabrakło.... smutne ale czasami też tak myślę co zrobiłby gdyby mnie coś się stało....
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Nie będę chwaliś Ady dlatego napsizę tak: Nie dała mi się wyspać, była niegrzeczna w nocy bo obudziła się o 4 rano a spała do 20. PO butli spała do 8! Wsytdziła by się!!!!!
Czyli ja znowu niewyspana
Wracając do linka który wcześniej wrzuciłam - to ja ryczałam całe 17 minut!
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Pamiętam jak pisałaś, że kiepsko z tym jedzonkiem u Mikołajka. Fajnie, że coraz lepiej, jasne wszystko w swoim czasie.
U nas nadal mleko na pierwszym miejscu ale cały czas próbujemy z innymi posiłkami i jest nieźle. Kaszki wcina, słoiczek zazwyczaj cały opyli a inne rzeczy chce wyjadać nam z talarzy
Asiu my używamy nan pro 2 i tylko to mleko mały pije Za ile chcesz odsprzedać?
Paulinko co tam u Ciebie???
Oposku no jasne, że forum się przydaje a mój M twierdzi, że nieraz dużo rzeczy się dowiaduje o których mu nie mówię
Rika jak urodzinki?
Różyczko wreszcie się doczekaliśmy zdjęcia Twojej ślicznej córci Och jakie oczęta uśmiechnięte A mój też tego MM 4-5 razy dziennie Za to w nocy zazwyczaj śpiocha, albo nie śpiocha tylko ja śpię i nie słyszę jak woła
Dobrze, że Bianka wyleczyła Tobie cycaka
Och ja też uwielbiam spać na brzuchu
A fioletowy to ja mam gabinet w pracy i tam mnóstwo fiolefowych dodatków, bo moja szefowa choruje na ten kolor
Trzymam kciuki, żeby z opiekunką dało sie dogadać i żeby profesjonalnie się zajęła.
A z tym ćwiczeniem ciosów na M to ja trenuje codziennie
Lucy chodzi Twoja córa? Wow
Iwanku mój Dominiś będzie walczył o Hanie Współczuję nerwów przez M
Hoborku bardzo podobne mają oczka Twoja Adusia z Bianką
Śliczny z niej pysiaczek Nie pij za dużo
Popłakałam się przez Twojego linka, wstydź sie
Piernikarczyk jak miło, że wreszcie odwiedziłaś stare kumpele A synek pierwsza klasa i jaki bystrzacha A czas leci nieubłaganie, fakt
A na tej fotce z chlebkiem to Nikoś bardzo podobny do Filipka Oposka.
Basba ja też chcem na basen ale wybieram się jak sójka za morze
Ufolka uważaj na zębolki
Ewa a macie możliwośc spędzania czasu tylko we dwoje ze swoim M? Jakiś czas pisałaś że gdzieś wychodziliście. Może on nie zauważa Twoich potrzeb? Wiesz facetom to trzeba wszystko powiedziec Fajnie, że udało Wam się wyskoczyć razem
Jak będzie tak padało jak dziś to może jakoś do Ciebie trafimy, tylko daj nam proszę dokładny adres na priw
Oposku kurcze nieciekawie z tymi koszmarami Ja to już dawno nie pamiętałam co mi się śniło. Ach te facety Gerberki dla emerytów dobre Nizłe masz podejście do męża
Natimp gratulacje dla synka
Takajedna kurcze jak ja bym chciała mieć pieska Ale w bloku bez sensu
Masusko wróćććććććć
Kurcze pisze tego posta cały dzień, bo moje facety beze mnie sobie nie radzą a siory dziś brak
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
Czytam was czytam, żeby nie było
Masuska sliczny fryz
Ale nasze lipcowe dziciątka są śliczne
Dziewczyny ja już nie wiem co mam robić... Amelka ma pleśniawki i na dodatek jest zachrypnięta, nie chce pić syropku ani nie da sobie grzebać w buzi jestem już załamana, bo mi caly czas marudzi i płacze- na pewno ją boli, macie jakiś złoty środek?
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A napisz jeszcze co u Was? jak Córeczka się rozwija? No i widzę na suwaczku, że dużo schudłaś- gratuluję!
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Hoborr ja też wyłam ale dobrze że wszystko się skończyło szczęśliwie...
Aniu ten Twój to ma pomysły A Dominiczkowi może ząbki faktycznie,moja się uspokoiła jak jej druga dwója się przebiła,czekamy na następne.
Moja na razie wstaje na nogi
Ania,Oposek,Ewka zazdroszczę spotkania
Różyczko czekaj film się wgrywa...
Masuska zaczepista fryz,ja postawiłam na długie włosy jednej długości,blond pasemka ale wkurza mnie żółty odcień kupiłam szampon z fioletem ale nic nie daje płukanki nigdzie znaleźć nie mogę ale jak będę w pl to kupię sobie piankę koloryzującą srebrną,polecam jest super!
Różyczko nic się nie stresuj,zobaczysz jutro jakie ma podejście do Bianki,ja bym wolała kogoś kogo znam
Natimp powiadasz że Jaś się przewraca na jedną stronę?
Moja Olka też...
Piernikarczyk ale Nikoś szama heheh
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Aniu spacerek balkonowy zaliczony
Widać że chłopcy się dobrze ze sobą bawią