- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
No proszę ja się tu produkuje i zdjecia wstawiam a tylko Lucy widziała!
łeee Lucy nie wyprostowałam... takie mam naturalne. A pokręcona od trwałej byłam hehe
No więc... dawaj co twój maz nawywijał w tym sklepie !
dżizasssssssss cofnęlam sie a tam dwie przesliczne kobietki!!!
ło matko ale Wy ładne śliczne zdjęcie
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
To co Twój Małż w sklepie nawywijał?
Basba no to teraz biore Wiki za synową bez dwóch zdań! Druknę zdjęcie Bartkowi i powiesze nad łóżeczkiem, niech ma rzeczywiście jaśniutkie ma te włoski, ale blondyneczka bedzie Bartkowi pasować, zwłaszcza jak urodę po mamie odziedziczy
Różyczko fajnie ze tak pozytywnie znosisz odstawienie Bianki od cycusia, tego samego zycze Hoborrkowi
Asiu a Mikuś ma juz jakies zabki?
Ania to Dominik maruda, oby szybko przeszlo, ale wlasnie jakby co to zastepstwo masz, a większego marudę zostawisz siostry, oż Ty cwaniaro
Oposku a udaje Ci sie zawsze trzymac sie tej zasady ze nie rozstajesz sie z kims w gniewie? jak tak to podziwiam... ja jestem zawzieta, pamietliwa, eeech...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ewa bede dźwięczna za książkę wysle Ci maila na priva
Hoborr to Cię Ada "negatywnie" zaskoczyla w takim razie oby takich nocy nie bylo wiecej
Kamilka tez mialam pisac o tantum verde, na pewno nie zaszkodzi, a moze pomoze moj brat to tak uwielbiał jak mu sie tym psikało, ze do tej pory mam przed oczami jak rozdziawia dziubek i placze ze chce jeszcze
My sie zabezpieczamy gumkami... Bo stwierdzilam ze anty mi sie nie oplaca brac jak moj jest raz w tygodniu, nieraz ani nie... A tak sie zarzekałam, ze nie moglabym leciec na gumkach bo mało pewne wg mnie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Ech, mężem to się nigdy popisać nie można;)
Różyczka mi chodziło z tą drugą stroną tylko o to, że jak zaczęłam studia to zaczęłam się opiekować 5 miesięczną dziewczynką. Bardzo polubiłam Jej rodziców (i Ją samą oczywiście) i dość szybko zaczęliśmy się spotykać także prywatnie- na browar, na kręgle. Pracowałam tam 6 lat (do lipca, jeszcze dwa dni przed porodem u nich byłam) i wszystko było super, ale fakt, że miało to swoje minusy- np płacili mi przez 6 lat tyle samo, bo głupio mi było negocjować stawkę. Mi się zdarzyło nieraz spóźnić i też nic nie mówili pewnie "po znajomości". To co piszesz o tej opiekunce faktycznie wskazuje na to, że mogą być jakieś kłopoty, ale bądź dobrej mysli. Biance na pewno krzywdy nie zrobi, a w razie czego Jej podziekujesz i tyle. Olif nie mogłaby Jej (znajomej znaczy) trochę poobserwować, jak Ciebie nie będzie?
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko jutro wszystko się wyjaśni
Takajedna Mikołajek jeszcze szczerbaty ..i jak narazie żadnych zmian nie widzę. A jak u Was?
Lucy pisałam wczesniej..moze nie zauważyłaś.. Twój mąż z Wlkp?
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Lucy to Cię wrobił, jak nic musisz mu sie kiedy tym samym odwdzieczyc
Różyczko.... troche niepoważna ta Twoja znajoma, ale nie ma co "panikować" szybko, moze akurat sie sprawdzi?
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kamilko zdjęcie mialo byc pewnie?
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Basba bede bede, 2 tyg. przewidziałam na zapoznawanie się, na poczatku we trojke a potem chce wychodizc na poł godz., na godz. i tak stopniowo coraz wiecej, zeby Mała sie oswoila...
obawiam sie niestety,ze to co ujrze jutro niemilo mnie zaskoczy...
albo sie uprzedziłam...
albo to stres...
ale ponoc trzeba sluchac swojej intuicji...
no szkoda, ze takiej cioci nie mam jak Ty
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwanek1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Aska ja się jeszcze bardziej boje tego spotkania,ja z krzaków bedę dochodzic bo aż strach,co jedna to ładniejsza,albo będe chodzic koło Was,ale sie nie przyznam,że to ja A,jeszcze miałam Ci powiedziec jak daje Hani zupe jak nie chce,bo mi w szpitalu tak podpowiedziały,rozrzedzam wodą albo mleczkiem i butelka pije no i wtedy zje,no a kaszki to bez problemu zjada.
Lucy no nie Olcia za rączki wstaje,ślicznie,mój film si ewgrywa dopiero,coś wolno idzie
A mąż,no super,ja bym zwiała,mój mówi,że wąchac to wszyscy by chcieli
Ja tez chce ciasto z haszem,bo wspomagaczy to jeszcze nie próbowałam ,ale haszu nie mam.
A z moim sie pogodziłam,tylko co to za kłótnia jak ja się dre,a on nic,bo on taki spokojny,wysłucha tych moich wywodów i czasem nie skomentuje nawet,a ja wtedy jak furia i czasem nawet bym go tak walła,tak walła
Ewitku ja z moja to tez rzadko po sklepach chdze,a w centrum bylismy raz,trzeba by ja do ludzi dac,masz racje.
Moje dziecko dzis zjadło cały słoik owocow,a wczesniej to ledwie pare łyżek,reszte w kaszkach przemycałam wogóle tak jakby urosła,może wreszcie ciut przytyje,na razie to na długośc idzie wszystko
Ale mi sie film wolno wgrywa,etam
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Różyczko kurde dobrze ze na poczatku bedziesz z nimi, jakby nie wiem jak sie starala na pokaz, to bedziesz widziala jej podejscie i sposob traktowania Bianki
Kamilko ale Amelka śliczna, wloski ma fajne
To i ja pokażę siebie i Bartka, bo jedyne jego aktualne zdjęcie mam ze sobą ale ostrzegam - zaraz kasuję
Skasowane
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziękujemy za miłe słowa w naszym temacie