BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 10 miesiąc temu #313061 przez Rika
Różyczko później napiszę więcej, mnie raczej na spotkaniu będzie bo do tej pory nie dostałam informacji gdzie dokładnie mam przyjechać więc chyba mnie tam nikt nie chce :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313066 przez aska27
Iwanek oj,przeprasza,że tak smęce z tą gąsienicą..obiecuje .kończe już! ale moze okazja się trafi.. :blink: a jak się narzeczeni spotkają to Mikołaj na pewno podzieli się nią z Hanusią..nie może być inaczej! :blink:

Różyczko kszek nie lubi, owoce średnio. On wszystko próbuje,ale zawsze ma odruch wymiotny.. zje pare łyzeczek,ale to nie taka ilość,zeby mógł być najedzony.
oj, czyli jutro ciezki dzień? Trzymam kciuki,ale na pewno wszystko będzie ok! :)

Hoborr o tym dziecku widziałam miutę temu w wiadomościach..szok!

Oposku jak mozesz wrzuć linki do tyc skrzyń.. ja niestety jeszcze nie znalałam odpowiedniej.
Ja też lubie załatwiać sprawy "tu i teraz" :blink: takie milczenia i cieche dni są bezsensu dla mnie..tylko nerwy mam większe.

Aniu ale Twojego nosi wooow.. hehe tak w nocy nakebaba hehe..ale swoją drogą to bym sobie zjadła zapieknakę!!! :blink:

Takajdna Mikołaj głównie na mleczku ... cały czas próbujemy,ale droga wyboista :blink:

Aniufajnie,ze Dominiś juz ładnie je i nie masz ztym problemu :) Super, to juz pół sukcesu :)a codo tego marudzenia,to mam DOKŁADNIE ak samo,Mikołajek najepiej czuje się jak go nosze,wtula się i jest ok... myslę,ze to ząbki,bo mści się niesamowicie na dziąsełkach,aż żal!

12 lata 10 miesiąc temu #313067 przez aniaw
Lucy załapałam się na filmik ale super wstaje i jak nóżkę łądnie podwija :laugh:
Ale Ty masz laska nogi wow :cheer: :laugh:

Kamilka na pleśniawki nie poradze nie mam pojęcia co dawać oprócz pędzlowania.
Może inne dziewczyny pomogą.
Fajnie, że jesteś :)

Oposek to fajnie, że podobno wiesz gdzie Ewa mieszka czyli my się spotkamy może na przystanku i poczłapiemy tam same :) Się nie mogę doczekać :)
Tylko kurcze jak Dominiś będzie taki marudek to go nie wezmę, bo będzie płakała cały czas w autobusie :( Teraz na głowie stajemy, żeby się uspokoił a w autobusie bedzie ciężko z takimi akrobacjami, bo z równowagą u nas krucho ;) Szczególnie psychiczną :lol:
W takim wypadku ewentualnie Szymon przyjedzie w zastępstwie :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #313074 przez Oposek
Rika co Ty pieprzysz Babo? ;) ja Ci przecież napisałam, że spotykamy się we wtorek o 11 na Bemowie, a Ty mi na to, że nie będziesz mogła... Ewa adres dziś dopiero wysłała, więc jak Cię nie chcemy?
Jeśli tylko masz czas i ochotę to dawaj:)

Ania no ja też nie mogę się doczekać:)

Lucy cudna ta Twoja córeczka, pięknie wstaje:)

Aśka mój Młody jeszcze nie śpi, ale jak już sen Go zmorzy to powstawiam linki:)

12 lata 10 miesiąc temu #313078 przez ewitkun
Rika nie wk...... mnie kilka dni temu już pisałam, że spotkanie jest na Bemowie a adres ul. Wolfkego 4.
Lucy ale ślicznie córcia wstaje :)

12 lata 10 miesiąc temu #313080 przez basba
Cześć Babeczki...

Się porobiło! Chłopaki- a raczej przyszłe teściowe się o moją Wikuśkę biją hehehe... chyba ją obudzę i przekaże niusa :silly:
W każdym bądź razie proszę się decydować bo bigami nie toleruję :blink:

Witaj Kamilko! dawno cie tu nie było. Śliczny awatarek! Dawaj zdjęcie Melki... Na pleśniawki niestety nie pomogę.

Ej... a paniom z Warszawy zazdroszczę spotkania! Ja też chce!!!

Ty Rika, coś ty dzisiaj taka bojowa!

lucy no to jeszcze troszkę i córę będziesz gonić! Super :)

Różyczko dokładnie. Nie stresuj się na zapas. Kobieta pewnie zestresowana i tak palnęła. Będzie dobrze!
Jak tam nocnik Biankowy? Spodobał sie???

Piekarniczyk no kroma wymiata! Super Nikoś wcina :) Mojej dałam ostatnio pocyckać parówkę - jak użarła tym jednym zębem to szybko ją łowiłam z jej buzi co by się nie udławiła! A oczy jak 5 złotych miała!
A projekt domku śliczny!

Oposku- sny masz masakryczne. Nie zazdroszczę. Mam nadzieję ze szybko miną.

Aniu... nie no pomysły ten twój ma nieziemskie.

A z Masuską co się dzieje???

Baby można wiedzieć jak się teraz zabezpieczacie... ja zrezygnowałam z anty... Kurde już 4 po porodzie. Więcej nie biore tego świństwa.

12 lata 10 miesiąc temu #313084 przez aniaw
Rika kochana ja też pisałam Tobie że wtorek na bemowie o 11stej a Ty napisałaś, że nie masz jak dojechać ;) To napisałam jeszcze raz, że musimy coś wykombinować, żeby się z Tobą spotkać, bo Szymcio dopytuje się o Zuzię to nic nie napisałaś ;)
Kurcze babo ZAPRASZAMY!!!!!

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313088 przez Lucy
Basba ja już pisałam zabezpieczam się szklanką zimnej wody

Moja Ola singielka nikt się o nią nie bije :angry: :laugh:

EDIT
Aniu
ja mam fajne nogi :unsure:
Bożeeeeee toż to przeszczepy nie nogi,jak u patyczka :angry: :dry: :ohmy: ;) B) :huh: :blush:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

12 lata 10 miesiąc temu #313091 przez Oposek
Lucy no bo ja nie wiem, czy Ola to hcce się żenić z takim leniuchem jak Filip;)
Ale jeśli tak to super, tylko żebyś mi syna do tych tam wiatraków tfu i innych cyklistów nie zabrała :lol: A na tym kursie językowym uczą Was jakiś pożytecznych zwrotów? na przykład "poproszę trzy gramy kokainy, skrzynkę gofrów dla Różyczki i oranżadę?", czy tylko alfabet i czytanie?

12 lata 10 miesiąc temu #313095 przez Oposek
Basba no bo Wiki to ekstra laska jest, to co się dziwisz;) My używamy starych, sprawdzonych gumek. To znaczy mam nadzieję, że te nasze nie są stare ani dziurawe;) Ja nie chcę brać żadnych hormonów, skuteczność żeli i pianek jest marna, więc wybór nie był skomplikowany.

12 lata 10 miesiąc temu #313096 przez różyczka
Lucy sliczne hortensje, ja tez uwielbiam te kwiaty, takie wielkie bomby :)
No a Olka wymiata!!! :lol: ale skubana ma silne te nogi :) szacun :side: dziekuję, ze wrzuciłas ten filmik :kiss:

Oposku no ja mam identico :laugh: mój stary nie ma ze mna lekko no ale ja z nim tez wiec sie wyrównuje, my tez mamy juz pewne techniki opracowane i generalnie sie udaje uniknąc eksplozji ale....oboje jesteśmy furiatami i slady od filiżanki, która w niego rzuciłam są na meblach kuchennych już na zawsze, slady po nalesnikach, które fruwały jak bylam w ciazy zamalowalismy ale klucze od domu, które poleciały w jego kierunku nie odnalazly sie do dziś w zwiazku z czym nie ma chłop mój swoich kluczy wcale :) On z kolei w furii strasznie klnie a ja tego nie znosze (choc sama nie jestem świeta :silly: )....
no i tak pchamy dzień za dniem :laugh:

Basba nocnik nierozdziewiczony bo kupka w tajemniczy sposób znalazła sie w gaciach zaraz po obudzeniu sie ksieżniczki szanownej :laugh: ale co sie odwlecze to nie uciecze :)
a co do anty....polecam cytujac za Lucy - szklanka zimnej wody zamiast :lol:

Te sie kłoca teraz o to spotkanie matko boska :S hehehe :laugh:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 10 miesiąc temu #313097 przez aska27
Lucy dopiero wylukalam filmik!!! No Olka jest rewelacyjna!!! :kiss: :)

12 lata 10 miesiąc temu #313098 przez różyczka
A ta jaka kokietka! :laugh: Lucy jesteś lachon bez dwoch zdań :P

Oposek i jointa do tych gofrow a co! :silly: :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313100 przez basba
Dla Bartusia :)

12 lata 10 miesiąc temu #313101 przez Lucy
Oposek napisał:

Lucy no bo ja nie wiem, czy Ola to hcce się żenić z takim leniuchem jak Filip;)
Ale jeśli tak to super, tylko żebyś mi syna do tych tam wiatraków tfu i innych cyklistów nie zabrała :lol: A na tym kursie językowym uczą Was jakiś pożytecznych zwrotów? na przykład "poproszę trzy gramy kokainy, skrzynkę gofrów dla Różyczki i oranżadę?", czy tylko alfabet i czytanie?

O ja zięciunio się dla mnie znalazł :lol: Nie bój żaby Olka go rozrusza :side:
Tylko obyś dobrą teściową była bo będę z procy strzelać :laugh:
Chyba nie będziemy się sprzeczać o kraj zamieszkania :S

Ja nie wiem co wy ćpiecie w PL ale u nas tylko maryśka,a tego uczyć nie trzeba jak się chce to się załatwi :P nawet lizaki o smaku marihuany B)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka