BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 1 miesiąc temu #322719 przez masuska
Siedzę tu i się nigdzie nie ruszam, jak ktoś chce miec ze mną kontakt to proszę pisać:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #322721 przez Oposek
a zdjęcie synka to można wstawić? ;)
Czy tu jesteś nadal Masuska, czy wraz z nadchodzącą wiosną zmieniasz wszędzie nick? ;)

13 lata 1 miesiąc temu #322723 przez masuska
Można zawsze, ale będzie w pokazywarce:P

Oposku
, ja tak razem z nowym forum pomyślałam że coś zmienię, ale jak widać na tym nowym żadne zmiany mi na dobre ni wyszły więc zostaję na ZP ze swoim starym nickiem.

Różyczko powodzenia w pracy:) Odezwij się ino szybko:)

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #322726 przez Oposek
Masuska ja przecież żartuję, dla mnie to bez różnicy, jak będziesz chciała, żeby Cię nazywać tak będę pisać, może być nawet królowa promocji :P
Muszę się ogarnąć i wstawić jakieś zdjęcie, bo wolę normalnie w posta, a nie do jakiejś galerii.

Różyczka no właśnie właśnie- miłego dnia jutro:) Napisałabym, że mam nadzieję, że będzie beznadziejnie i stęsknisz się za nami przeokrutnie, ale już nie będę taka :P

A Ania jutro wejdzie z pracy i przeczyta, więc miłego dnia Aniu W :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 1 miesiąc temu #322745 przez masuska
Osz kurna, że też nie pomyślałam o tej królowej promocji:)

Co do koloru oczu to mój ma błękitne, ale takie jasne, no i by pasowało do moich, chociaż ja mam różne te oczy, raz szare, raz niebieskie, a czasem wyglądają jak zielone:P

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #322763 przez aniaw
Cześc dziewczyny :laugh:

Kurcza jakas chora sytuacja z tym forum ;)

Mam ogromny sentyment do tego, ale z domu nie da się mi tu wejść, czyli muszą b yc jeszcze wirusy jakieś, które pomału wykończyły mi kompa ;)
Asia i takajedna też musiały wgrywac wszystko na nowo ;)

Mauska jak super, że jesteś :laugh:
Juz miałam pisać na NK do Ciebie jakąś wiadomość, bo wlazłam dziś rano na nowe forum a tu takie zgrzyty i Twoje posty pokasowane i nic nie wiem co z Toba i Piotrusiem. mogę się tylko domyślać z odpowiedzi dziewczyn.
Domyślam się co musiałaś przeżywac w szpitalu bom sama tyle czasu spędziła z Dominiczkiem ;)
Najważniejsze, ze jestescie już w domku i oby teraz było tylko lepiej :)
A z oczami ja tez mam zmienne zielono-szaro-niebieskie :laugh:
Masuska wiem ile Cię kosztowało Tworzenie tej tabelki i wszystkie na pewno jak ja doceniamy Twoja prace i zaangazowanie.
Ja byłabym za tym, żeby skasować tam ta tabelke i umieścić pod Twoim nikiem, żebyś mogła ja w każdej chwili zmienić czy edytować.
Uważam, że nie ma co sie kłócic bo wszystkie tak bardzo za Tobą tęskniłyśmy i się dopytywałyśmy o Ciebie i zaciskałyśmy kciuki.
Wiesz wiele dziewczyn nie może zupełnie dostać sie tu na forum a chętnie by sobie z Toba popisały.
Ale wiadomo nic na siłe.
A z tym Twoim nickiem to faktycznie zagadka :ohmy:

Oposku na SGGW ja studiować ale nie kojarzę tych dziewczyn, ale pewnie znam z widzenia :)

Różyczko mam nadzieję, że znajdziesz czasem chwilke i skrobniesz coś do nas czy tu czy tam :lol:

Wiecie ale mi się nie chce dziś pracowac, masakra :P

13 lata 1 miesiąc temu #322769 przez Oposek
Masuska no ale Królowa Promocji się obija, wróciliście dopiero, więc rozumiem, że musisz jakoś ochłonąć, a potem sprawozdanie z gazetek poprosimy, bo ja nawet nie wiem, czy jest sens jechać do Biedry :D Podobno są ludzie, którym kolor oczu zmienia się wraz z humorem, może i Ty do nich należysz:)

13 lata 1 miesiąc temu #322771 przez Oposek
O, znalazła się Ania:) No ja już pisałam na tamtym forum, że podzielam Twoją opinię w sprawie tabelki:) Mi się też dziś nic nie chce... Ale leniuch się ze mnie zrobił;) Czy Twój Szymonek pije jeszcze modyfikowane mleko?

13 lata 1 miesiąc temu #322778 przez różyczka
Dzien dobry :)
a jak ponoc piwne i Bianulek tak samo i trzese portkami z podekscytowania bo zaraz wychodze do pracy :laugh:
cala ta sytuacja z nasyzm forum mnie
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
i juz sama nie wiem co mam myslec...
chciałabym zeby było jak dawniej...
tęsknie za moimi dziewczynami tutaj...a rozumiem,z e nie moga tu wejsć :( i to mnie dobija :(
pozdrawiam i lece :kiss:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 1 miesiąc temu #322808 przez masuska
O moja Anulka:) Opowiadałam o Tobie w szpitalu dziewczynom:)

No tak jakoś wyszło że ta cała sytuacja mnie dobija tak jak Różyczkę, a jak zobaczyłam skopiowane, pozmieniane fotki z pokazywarki, to szczerze się wściekłam, może mnie i poniosło, ale chciałam to załatwić z Ufolka a nie otwarcie na forum. No dobra było minęło, już przyjaciółkami nie będziemy:)

Aniu Oposku, może faktycznie mamy takie oczka co się zmieniają pod wpływem nastroju:)

Różyczko pisz jak się ogarniesz, czekam pilnie na wieści o pracy i wrażeniach z powrotu do niej:)

13 lata 1 miesiąc temu #322840 przez aniaw
Masuska wow jestem Ania z opowieści :laugh: Ale przynajmniej dobrze o mnie opowiadałaś? :)
Wiesz ja z małym w szpitalu to sama w pokoju byłam przez 2 tyg prawie to myślałam, że kota dostanę - och gdyby nie forum....
Taki mam sentyment do ZP i teraz jakoś tak mi smutno przez całą tą suytuację...
Ale liczę na to ze znów bedziemy wszystkie razem pisać i będzie jak dawniej :kiss:

Wiesz jestem na diecie a Ty jestes moja dietowa idolka :laugh:
Ale ja tak nie potrafie jak Ty i jak w sobotę robiłam urodzinki Szymciowi to oczywiście zaczęłam od maleńkiego kawałku tortu a później tak sie objadłam, że szok :ohmy: ;)

A jak tam kochana się czujesz? A jak się miewa mój ulubiony Piotrus?
Kurcze tylko cos dziewczyny odpowiadały Tobie o jakichś omdleniach?
Jak masz chwilke czy ochotę to napisz mi na priva jak było w szpitalu i co tam w ogóle u Ciebie bo ominęły mnie Twoje wpisy i zdjęcia i w ogóle....
Ps. mimo całych tych zgrzytów zapraszamy Cie tam na forum - w imieniu babeczek, które tu nie mogą wejść :kiss:

Rózyczko zaciskam kciuki, bo wiem, że uwielbiasz swoja prace, więc na pewno bedzie oki :lol:
PS. Ja przez całą ciąże modliłam się by dzieciaki nie miały piwnych oczu, bo by wyszło szydło z worka :lol: Żartuje oczywiście :lol:

Oposek
mój Szymcio pije na kolacje jeszcze butle MM i dopiero po niej idzie spać :) To jego taki rytuał i zastanawiam sie czy do 18stki będzie tak miał? :ohmy: :)

13 lata 1 miesiąc temu #322844 przez Oposek
Ania Ty to masz Kochana fajnie, możesz mówić, że Twoje dzieci są listonosza :D Mój mąż od dawna mówi, że Filip po listonoszu to ma kolor oczu, zamiłowanie do jedzenia i takie tam;) Tylko ten nasz listonosz nie bardzo piękny;)
A kiedy w takim razie móżna dziecku podać przegotowane mleko krowie?

13 lata 1 miesiąc temu #322852 przez masuska
Tak jesteś Ania Weterynarz z opowieści:)

A mówiłam tez o Rice, Biance, Fifim, o Lucy, o Hoborrku, Hani Iwankowej, no o większości:) Tęskniłam za Wami bardzo, a jak poszłyście na inne forum na które nie mogłam wejść to miałam mega dolinę, zostawiły mnie psiutki:P I oczywiście że dobrze mówiłam:)

A co w Szpitalu.

To było tak w środę po 22 wezwałam pogotowie bo Piotrek miał wysoką gorączkę, koło 40 stopni, już kolejny dzień i nie chciała się zbić, a do kolejnej dawki paracetamolu lub ibuprofenu jeszcze 2 godziny były. Trafiliśmy na oddział do sali z chłopcem z rota, a Piotrek miał podejrzenie rota. Tak na prawdę miał zapalenie gardła i antybiotyk nie ten, dlatego nie działał, a ja podawałam za małe dawki leków przeciwgorączkowych (takie jak zalecane w ulotce). W niedzielę mieliśmy wychodzić, ale przypałętał się rotawirus i doopa.

Na zmianę kroplówki, leki, biegunka, wymioty. Wymiotował głównie po lekach, a ja i tak nie dawałam mu wszystkiego, bo gorzej było jak rzygał. A i nie chciał jeść, tylko woda. Mimo to odwodnił się na tyle że spadł 500g z wagi. Po kroplówkach zostało mu 200 g.

W sobote wyszliśmy na przepustkę, a od niedzieli ma kaszel:( I co ja mam teraz zrobić? Ordynator mówiła żeby dawać flegaminę, bo to normalne po rota, a Piotrowi idzie jeszcze górna jedynka, więc jak to powiedział pielęgniarka, wszystkie plagi świat dopadły Piotra.

Zdjęcia zaraz dodam w pokazywarkę:)

Aniu. Gratuluję przejścia na dietę, wiem jak to jest z podjadaniem, jak omdlałam w szpitalu w sobotę, to teraz jem prawie normalnie, ale przez weekend sobie pozwoliłam na np. ciasto drożdżowe, gołąbka itd:) Także tez mam swoje słabostki, a w szpitalu za to schudłam wyraźnie i pewnie dlatego padłam:) Stres, przemęczenie, niewyspanie, niedożywienie i placek.

Urodzinki Szymona? A ja przegapiłam? Prosze wycałuj go ode mnie.

Aniu ja czytam sobie tamto forum, i wiem że jesteście ze mną, ale jakoś ja nie mam ochoty tam pisać, mam nadzieję że szybko to forum naprawią. I wrócicie wszystkie.

13 lata 1 miesiąc temu #322855 przez masuska
Oposku, z tego co ja się dowiedziałam to dopiero po 3 roku życia można dać mleko krowie, ale... Jak ja byłam mała, to krowie mleko doiłam od 6 miesiąca:P tak samo jak i sąsiadka, z jednej krowy ciągnęłyśmy:P

13 lata 1 miesiąc temu #322863 przez masuska

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka