BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 9 miesiąc temu #325681 przez ewitkun
widzę, że się przeniosłyście :) muszę nadrobić zaległość bo jak zwykle naskrobane... :)
dziewczyny macie jakiegoś producenta lub dostawcę z allegro pidżamek bawełnianych dwuczęćciowych? powyrastaliśmy z pajacy i szukamy pidżamy męskiej :P

buziaki dla wszystkich bobasów :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #325690 przez różyczka
Wiesz co Masusko ...dostała o 14 ten nurofen i póki co (odpukać) do teraz nie miala gorączki od tego momentu....zobaczymy jak w nocy, ale jej po podaniu 2,5 ml spada ta tepm. wiec chyba nie ma sensu jej podawac wiecej bo na opakowaniu jest napisane, ze 7 -9 kg dawac 2,5ml 3-4xdziennie a 10-15kg jak dzieco wazy to 5ml -3xdziennie

najśmieszniejsze jest to,z e jeszcze do niedawna moja Oliwia nie chciala łykac żadnych tabletek i ciagle kazała sobie kupowac te dzieciece syropy i za diabla nie docierało do niej,ze żeby ten syrop zadziałal to ona ze swoją wagą musiałaby łyknac chyba całą butelke naraz :laugh:

No to Ewitkun dorosly ten Twoj Antoś :) my nadal w pajacach spimy :)

Masusko a jak myslisz - jesli Bianka nie bedzie miala jutro goraczki to mogłabym z Nią normalnie wyjsć? czy lepiej odczekac?
bo tak piszesz o tym spacerku a Bianulek siedzi w domku od czwartku :(

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325701 przez Rika
Różyczko często jak ząbki kształtują się z kości i dopiero wychodzą z nich to wtedy jest wysoka gorączka, u mojej Oli tak było a białe kreseczki i opuchnięte dziąsełka są dopiero później, kiedyś pisałam tu o 3 etapach ząbkowania ale nie było zainteresowania :(

Ewitkun ja ostatnio kupowałam u tej pani te piżamki i są naprawdę świetne :)
allegro.pl/pizamka-kolorowa-aplikacja-ro...lny-i2149023488.html i sprzedający godny polecenia. Ola od początku śpi w piżamkach :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325713 przez różyczka
Ale fajnie, ze zagladacie tu dziewczyny :)
mam nadzieje,ze już nikomu nie rozwali kompa...
choć wkurzylam sie jak dziś weszlam a na priv miałam dwa zaproszenia na jakies kolejne forum :angry:

no to ja bede Rika w takim razie wypatrywac bo tu zaraz 8 m-cy nam stuknie a zeboli jak nie było tak nie ma...

Aska odpowiem juz tu bo mam nadzieje,z e zajrzysz - NASZE NOCE SA TRAGICZNE :(
A u Was jak?

a Aniuuu widzialam te zarabiste fotki :) super :)
i Ole Lucyyy tez widzialam ostatnio - slicznosci :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325724 przez aska27
Różyczko panty te w których pokazałam Mikusia to są bardzo podobne do rajstopek,ale inne szycie,fajniesze,wygodniejsze. Mamy jeszcze te drugie,wg mnie lepsze, fajny materiał, takie spodenki po prostu :blink: mogę polecić jeśli wizualnie się podobają.

Szkoda,ze noce nadal kiepskie.. przyznam się ,ze myslałam dlaczego ..moze jest tak,ze te zależy od dziecka,a moze nie,ciekawe.
U nas lepiej,ale wróciłam do nocnego karmienia czyli raz w nocy i nad ranem.
Co do jedzenia to pogorszyło nam się,Mikołaj nie chce znowu jesc, mimo,ze odjęlam mu jedno karmienie butlą... płacze... wymiotuje nawet :dry: tak więc mleko to podstaa u nas. oo zapomniałabym bardzo lubi chlebek :) lub bułkę :blink:

12 lata 9 miesiąc temu #325731 przez Rika
Różyczko tyle razy pisałam, że Zuzi pierwszy ząbek wyszedł jak miała 9,5 miesiąca :) każde dziecko jest inne, koleżanki córka miała pierwszego ząbka dopiero jak skończyła 13 miesięcy :)

Mam nadzieję ze będziesz się częściej teraz udzielać jak już to forum działa :cheer:

A jak w pracy?

I jak babeczki z bucikami? Chce któraś?

12 lata 9 miesiąc temu #325733 przez Oposek
No ja dziś nie bardzo mam czas, więc wpadłam tylko się przywitać i napisać, że wracam na zp of cors:D
Obiecuję wszystko nadrobić i każdemu odpisać :D

Miłej niedzieli Dziewczynki :*

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325734 przez aska27
Rika ja bym chciała buciki,ale poczekam..jutro jadę w gości moze Gabrysia się przyczłapie to podejrze jaki rozmiar.

Masuska skoro juz tak wiosennie to moze zmienisz awatar na równie wiosenny? :blink: bo jakos taki zimowy jeszcze :blink:

a propos, a jaki ja mam awatar? nie widzę go :angry:

12 lata 9 miesiąc temu #325737 przez hoborr
joł joł joł moje kochane babolki:)!!!!

12 lata 9 miesiąc temu #325739 przez Rika
Asia masz avatar Mikołaj w czapie, ja widzę mój avatar że jest to zdjęcie z sesji ciążowej co kiedyś miałam a Wy jaki u mnie widzicie?
Idę dziewczynki kąpać.

12 lata 9 miesiąc temu #325741 przez hoborr
Różyczko Ada ma dwa zęby i nie było wcześniej żadnych oznak. Wstyd się przyznać ale nawet nie wiem kiedy jej wyszły. Zauważyłam kiedy mnie ugryzła jak chciałam jej dać coś do buzi.... Ale często jej patrzyłam i nie widziałam białych kreseczek...

Rika super piżamki :) A ja kupiłam sobie nowe do szpitala i dziś zauażyłam że pisze na nich: kiss me, leve me, tease me, please me....ojojjoj :ohmy:

Asiu fajniutkie te rajtuski bez stopek:) A sa takie dla dziewcyznek ale ze stopkami? Prosze o linka.

Oposek a cos Ty taka zabiegana:) :kiss:

A byłam przed chwilą na tamtym forum i napisała m że sie boję tego. Ale zaryzykowałam i jak się okazało że Wy tu jesteście to ryzyk fizyk-matematyk:)
Dziewczyny ja daję czasem Adusi chleb z masłem i szynką, albo kawał bułki. Ona tak ze smakiem zajada... Wolno??? Nic jej nie będzie??

12 lata 9 miesiąc temu #325742 przez hoborr
masusko ja chcę na rower albo rolki!!!!!!!!!!!!!

12 lata 9 miesiąc temu #325743 przez hoborr
no i wiadmo ja jestem to reszta gdzieś się wynisła.....
no nic idę popływać... :blink:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325744 przez aska27
Rikathx za odp. U ciebie w awatarze widże piękny brzuszek hehe :blink: jej, kiedy to było?! Chcę jeszcze!!! :laugh:

Panty Busha:
allegro.pl/swiatowy-hit-spodenki-busha-w...ach-i2121914278.html

12 lata 9 miesiąc temu #325746 przez ufolka
oooo co ja widzę :)
no nareszcie na starych śmieciach :)
Asia, Iwanku napisałam na tamtym forum wam, ale skopiuję 1m
Iwanku, nie grabiłam bo wczoraj i dzisiaj miałam gości i nie miałam kiedy, ale od poniedziałku sprzątanie podwórka ciąg dalszy Smile
Asiu, Iwanku test wyszedł negatywnie, ale to dobrze bo muszę ząbki poleczyć jeszcze, a nie chcę szkodzić znieczuleniem Smile
dziewczyny już wiosna, ja takich pysznych pomidorów kupiłam dzisiaj że szok ;d nareszcie pomidorowe znalazłam hehe no i oczywiście jem na potęgę ;d

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Asiu Amelka też chlebek czy bułka, wszystko lubi, ale chlebem już mi się 2 razy zadławiła, ale szybko przez kolano wtedy i jak na razie okej było :)
Rika jaki fajny avatar :) ja też na dobry początek zmienię :) super te piżamki do których link dałaś :) teraz zastanawiam się czy nie kupić ;p
Ania fajnie że z bijatyką wyszło :)
Iwanku a Ty podajesz coś na te ząbki ?? mi dziś szwagierka mówiła że paracetamol dawała i że działał. Buziak dla Hani :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka