BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 8 miesiąc temu #94145 przez masuska
Cześć,
Ja Uroczyście oświadczam:) że dopiero wstałam. Zaspałam na glukozę, więc idę jutro. Też wstaje z Mężem o 5-6 robię mu kanapki i lub termos, jakoś jeszcze mi się nie znudziło, a później odsypiam i tak sobie dziś pospałam prawie do 10tej. A wstałam głodna jak wilk i musiałam coś zjeść. Jutro obiecuję że będę o 7mej w laboratorium.

Ominęłam temat na DDTVN:( A też mam ten brzuch taki twardy i ciężki i wczoraj trochę mnie pobolewało podbrzusze, ale jak widać nie jestem osamotniona:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 8 miesiąc temu #94151 przez Viszka11
masuska napisał:

Cześć,
Ja Uroczyście oświadczam:) że dopiero wstałam. Zaspałam na glukozę, więc idę jutro. Też wstaje z Mężem o 5-6 robię mu kanapki i lub termos, jakoś jeszcze mi się nie znudziło, a później odsypiam i tak sobie dziś pospałam prawie do 10tej. A wstałam głodna jak wilk i musiałam coś zjeść. Jutro obiecuję że będę o 7mej w laboratorium.

Ominęłam temat na DDTVN:( A też mam ten brzuch taki twardy i ciężki i wczoraj trochę mnie pobolewało podbrzusze, ale jak widać nie jestem osamotniona:)

przed chwilka było o dzieciach na Basenie....o to ci chodzilo ze przegapilas??

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)

13 lata 8 miesiąc temu #94156 przez Rika
Ja miałam z małą dzisiaj jechać na zakupy ale nici. Od kilku dni wydaję pieniądze na allegro :D lepiej niech mąż nie wie :D heh pozamawiałam masę ubrań i butów ho ho ubiorę się na caaaaały rok a dokładnie lato bo ubrania i butki są pod kątem lata :)

A dziewczyny Wam pomaga takie wyżalanie się na forum? Często ludzie mówią że siedzimy tylko czy smutne czy wesołe to forum i forum... no wiecie o co mi chodzi :)

13 lata 8 miesiąc temu #94188 przez masuska
Viszka11 o tym na basenie to widziałam, ale jakoś mnie to nie rusza, ale coś pisałyście że wcześniej było. A i uwielbiam Chylińską:)

Rika też wygrałam ostatnio aukcję na karuzelę do łóżeczka, bardzo mi się podobała:)

A ja uwielbiam to nasze forum:) Fajnie jest się wygadać, podzielić troskami z osobami które mają ten sam "odmienny" stan i to jeszcze w tym samym czasie:) Dużo rzeczy przechodzimy podobnie:)

13 lata 8 miesiąc temu #94396 przez Viszka11
masuska napisał:

Viszka11 o tym na basenie to widziałam, ale jakoś mnie to nie rusza, ale coś pisałyście że wcześniej było. A i uwielbiam Chylińską:)

Rika też wygrałam ostatnio aukcję na karuzelę do łóżeczka, bardzo mi się podobała:)

A ja uwielbiam to nasze forum:) Fajnie jest się wygadać, podzielić troskami z osobami które mają ten sam "odmienny" stan i to jeszcze w tym samym czasie:) Dużo rzeczy przechodzimy podobnie:)

Aha....takk ja tez lubie Chylinska;)

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)

13 lata 8 miesiąc temu #94437 przez Rika
ja poluję na buty :)

Mam wyniki :) glukoza wyszła ok :) czyli ta szyneczka nie zaszkodziła :)

za to hgb mam niskie, niby niewiele ale jednak... czas na witaminy :)

13 lata 8 miesiąc temu #94448 przez aska27
Rika gratuluję dobrych wyników! Masz już to badanie z głowy :blink:

ach jaki dzisiaj piękny dzień!!! Nachodziłam sie bardzo.. chyba nawet za bardzo haha
ach no i byłm na zakupach.. kupiłam chrześnicy płaszczyk ..niestety różowy ..ale ostatni został i to jej rozmiar 98 :)

Buziaki..zmykam na chwilkę.. będę później :blink:

13 lata 8 miesiąc temu #94463 przez Rika
piękny dzień, tak... a my musimy w domu siedzieć :(

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #94473 przez aska27
ach podobno weekend też ma być ładny.. trzeba korzystać :)

tak sobie olądam różne rzeczy dla bobasa ..no i spodobała mi się ta pościel:

allegro.pl/10el-posciel-hafty-z-baldachi...2062889.html#gallery

mam nadzieję,że Wam też się spodoba :)

13 lata 8 miesiąc temu #94480 przez piernikarczyk07
Rika super że wyniki wyszły ok :)

aska27 pościel piękna tez na nią zerkałam :blink:

A mi nogi wchodzą w pu... :silly: Umyłam wszystkie okna, zawiesiłam wszędzie świeże firaneczki i zasłoneczki, poprałam...jednym słowem dziś zaszalałam na tą wiosnę :lol:
Dumna jestem dziś z siebie, że SZOK :silly: :woohoo:

13 lata 8 miesiąc temu #94489 przez hoborr
Rika - super że wyniki ok! A co to to HBG? A na jakie ty buty polujesz? Mam wesele za miesiąc u kuzynki i nie wiem jakie obcasy kupić! W sumie to przez całą ciążę chodzę na płaskich i noga mi się już odzwyczaiła i nie wiem co robić! Postawić na wygodę? Czy na centymetry??

piernikarczyk mi to okna ma umyć siostra. Jakoś się sama boję wyłazić na parapety! Także podziwiam! W sobotę szaleje z firankami - a teraz mężuś kończy malować pokój - dla dzidziusia:) na zielono.

aska pościel piękna. ALe jeszcze tyle czasu że ja szukam dalej! A ile trzeba mieć kompletów? Dwa wystarczą?

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #94497 przez aska27
piernikarczyk07 ciesze się,że napisałaś ,ze myłaś okna..bo ja ostatnio nie wytrzymałam i też umyłam..a potem miałam wyrzuty sumienia... ale nie wytrzymałam,bo ogólnie to nie ja myję okna :blink: ale jakoś mnie ponisło :woohoo:

hmm,a wyrzuty stąd,że wszyscy mówią mi,ze nie wolno rąk do góry podnosić.. denerwuje mnie jak to słyszę!

a co do pościeli to rzeczywiście jest jeszcze czas..ale tak sobie oglądam :) tez nie mam pojecia ile tej pościeli musi być.hmm min 2 na pewno :)

13 lata 8 miesiąc temu #94502 przez aska27
hoborr oj dopiero doczytałam... nie wiedziałam,ze robicie pokój dla dziecka :) az mi się głupio zrobiło, bo ja nawet jednej rzeczy jezcze nie kupiłam hihi a tutaj takie duze przygotowania. No nic.. nadchodzi wielka pora przygotowań :blink:

13 lata 8 miesiąc temu #94510 przez martus0707
Cześć dziewczyny!
Ja sobie dziś też pozwoliłam na małe zakupy ;) kupiłam już łóżeczko dla synka
allegro.pl/zestaw-radek-lozeczko-materac...6el-i1513027938.html z pościelą turkusową :D
bluzeczkę www.bonprix.pl/bp/offer.htm?cat=1.10.779.1.27.2.&pr=46690 taką o :D
taka szczęśliwa jestem że szok, wreszcie coś dla siebie :D

Jeśli chodzi o mycie okien to ja też już zaczęłam, umyłam 2 i jakaś dziwna zadyszka mnie złapała, zwalam na ciążę :P

13 lata 8 miesiąc temu #94511 przez hoborr
asia my robimy pokoik dla dziecka ale to jest nasz pokój w którym śpimy! I malowanie już było mu potrzebne:) Wstyd się przyznać ale z rok temu próbowałam resztę bitej śmietany wydostać ze spreju i pół ściany uwaliłam i taki syf już był że hej!

Ale dla dzidzi nie mam nic!!!! Mąż już mi mówi że jak pójdę rodzić to chyba nago i dziecko będzie golusieńkie, bo on po sklepach chodzić nie lubi i nic nie będzie sam kupował bo się nie zna! !
I mi każe kupować już - a ja jeszcze nie jestem gotowa!!!

I powiedziałam mu że wybiorę łóżeczko z całym ekwipunkiem i jak już się urodzi to nie będzie wybierał tylko kupi to co ja wcześniej wybiorę i mu palcem w sklepie pokażę! Czy ja przesadzam? Bo on mówi że zwariowałam!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka