- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale np rozmiary butków 36 lub 40 zawsze są tańsze bo jest mniej chętnych a rozmiary 38-39 to standard i jak widać...
Zwykle kupowałam przez "kup teraz" ale właśnie w tym tygodniu to się zmieniło
Masuska a powiedz mi, jak można mieć grube cycki? Cyce to tłuszcz ok, zgadzam się i nawet jeszcze przymrużyłabym oko gdyby ktoś powiedział że mam tłuste cycki no i duże to ok ale grube???
Zapytaj ją o to. A w ogóle to gdzie ona się gapi???
Przypomniałaś mi artykuł, który ostatnio mąż wynalazł i obudził mnie o 7 rano żebym przeczytała :/
www.ciazowy.pl/artykul,cos-malo-jeszcze-...-w-ciazy,1876,1.html
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
A ja tak wylicytowałam sobie bolerko ślubne za 30 zł z tafty, piękne było, a w salonie chcieli mi wcisnąć za 300 zł. A wyszło tak że i kolorem się dobrało i materiałem, chociaż suknia była z satyny.
Za dużo już wydałam ostatnio, ale pogrzebię któregoś pięknego dnia, może sobie coś kupię
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zastanawiała się któraś nad smoczkiem z termometrem? Mniej więcej coś takiego:
allegro.pl/smoczek-z-termometrem-canpol-9-103-i1515152593.html
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Ale za to ogladam różne rzeczy z wyposażenia wnetrza, bo szukam pomyslu jak urzadzić kącik dla dzidzi. No i teraz aktualnie szukam naklejek ściennych.
Widziałam u kumpelki synka te:
allegro.pl/naklejki-na-sciane-safari-1-6...cja-i1518422214.html
i wygladają naprawdę bajecznie
Co myślicie?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
różyczka zawsze podobał mi się tak ładnie urządzony pokoik lub kącik dla dziecka.. jestem więc za,a naklejki bardzo mi się podobaja!!!
Dzisiaj miałam dziwny sen.. snił mi się Mikołaj..ach sen był dość dziwny nie bęe zanudzać...ale to znak,że dużo myślę i chyba zbyt bardzo się martwię!!!
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I sen tez prosze opowiedziec
Że niby kolezanki z forum to juz nie moga wiedzieć?
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Własnie skacze mi w brzuszku
a wózki.. to juz kiedy nastawiliśmy się na COLETTO MATTEO :
dino.sklep.pl/nowy/coletto-matteo-2010-s...r-gratis-p-4575.html
taki jak ten tylko inny kolor.. ale słyszę różne opinie.
Graco ma małą gondolę a też mi się podoba.
znajoma namawia mnie na ROAN:
www.sklep.urwis.com.pl/product_info.php?products_id=2856
a dokładnie taki:
www.maked.pl/wozki-dzieciece-c-78/wozek-...n-marita-sl-03-p-761
tylko nie wiem czy można montować fotelik ..zawsze coś!
Dziewczyny ,a Wy co polecacie?? POMOCY!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z Mikołajem na pewno wszystko dobrze -to nasze mamusiowe lęki dochodza do głosu w nocy
A co do wozków to ja trzymam się rad doświadczonych mam, które bardzo zachwalają gdy wózek ma 4 pompowane skrętne koła. Podobno super sie jeździ, amortyzują one większośc wstrzasow i pozwalaja dzidzi spac nawet gdy sa dziury i inne nierównosci na chodniku. Te piankowe ponoć dziwnie się wyginają i nie sa juz tak wygodne. Ten Coleto Mateo bardzo fajnie wyglada, ale te przednie ma piankowe własnie.
Ale dla każdego co innego jest ważne
Do mnie wózki typu Roan wogóle nie przemawiają.
I wogóle żaden do mnie jeszcze nie przemowił na tyle, zebym powiedziała :TAKI CHCĘ! hehe
Kurde...martwie sie, że wózek to bedzie mi najtrudniej wybrac z tego wszystkiego.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zmykam do łóżeczka... pa,pa miłego wieczoru.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrej nocy
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Wracając do tematu zabobonów! Z tym myciem okien to ja nie wiedziałam że to przez zabobon. Sam lekarz mi mówił żebym uważała na siebie i po parapetach nie łaziła! Nie wiedziałam o takim śmiesznym zabobonie! Ale ten o patrzeniu na murzyna jest chyba najśmieszniejszy!
To posłuchajcie jeszcze takiego: od mojej dalekiej bobko-ciotki usłyszałam że nie wolno dotykać kotków, bo były takie przypadki że dziecko miało głowę kota!! To dopiero masakra!
Rika zajebiste te buty! Nie wiedziałam że tak tanio można kupić! W sumie to jakoś tak bardzo rzadko coś kupujemy przez internet! Ale coś mi się wydaje że to się zmieni:)
aśka nie przejmuj się snami! To od całodniowego myślenia o dzidziusiach:)
przyszła mamo i cała reszto - mi trochę smutno że nie znam płci! I kupiłabym literki ale jakie? DZIDZIUŚ!!???
Wózki i ten cały asortyment dziecięcy to dla mnie w dalszym ciągu kosmos!!! Matko święta - cały czas myślę o łóżeczku, wanience i nosidełku do samochodu a zapomniałam że to jeszcze wózdek potrzebny! Jakaś zakręcona jestem!
Miłej nocki i do jutra!
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak patrzyliśmy po sklepach tutaj to ceny zwaliły mnie z nóg...
A na allegro można całkiem tanio kupić ładne cacko
Co do smoczka to ja też nie wiedziałam. Dzisiaj od położnej dostałam jakieś gazetki i tam były artykuły firmy AVENT i właśnie smoczek z termometrem
Ja mam zamiar kupić. Mierzę małej temperaturę pod paszką lub na szyjce i często jest to nie możliwe a taki smoczek to wynalazek XXI wieku napewno przydatna rzecz dla mam które mają zamiar dawać smoka. Dla młodszej na początku nie dam. Zuza dostała smoka dopiero jak miała 3 miesiące i to z mojej głupoty i niewiedzy ale już "zmądrzałam"
Hoborr przepraszam że przy ostatnim poście z Twoim nickiem troszkę go przekręciłam ale wybaczysz, prawda??
Ja też nie wierzyłam w takie tanie zakupy przez internet ale np uwielbiam robić paznokcie i nakupowałam ozdób, gdzie za 1 woreczek zapłaciłam 1 zł plus 4 woreczki miałam gratis
Dzisiaj otrzymałam już dwie sukienki, dwa żakiety (do zwrotu bo jeden nie taki jak chciałam a drugi za mały bo źle spojrzałam ), albumy, torebkę i chusty
A co do zabobonów. Podnosząc ręce do góry można przyspieszyć rozwieranie się szyjki i schodzenie dziecka do kanału rodnego (nie dla ozdoby są drabinki na niektórych salach porodowych). Mówi się że kobieta ciężarna powinna unikać krawcowej i wpinania szpilek w ubranie w które jest ubrana bo łożysko się przyszyje i to akurat u mnie się sprawdziło. Miałam przymiarki sukni ślubnej i łożysko usuwane ręcznie pod narkozą bo było przytwierdzone... zbieg okoliczności ale tak napisałam dla informacji
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Martucha-fajna tabelka;) wsumie ja jestem ostatnia wiec moge ja przejac...lubie takie tabeleczki...--jesli chcecie oczywiscie?!?
Kaska191919-Sliczne ciuszki....jak dla Blizniakow hehe
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
sobie nic fajnego ,wiec wybierałam się do krawcowej, aby mi coś uszyła. W sumie nie wierzę w zabobony, ale będę sobie teraz o tym rozmyślać