BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 8 miesiąc temu #95967 przez piernikarczyk07
Dzień dobry mamusie :)

No i ja się pojawiam, nie mam zbyt dużo czasu bo malujemy sypialnie(dla dzidziusia i nas :blink: ) ale czytam wszystko na bieżąco :laugh:

Mi cycoszki urosły z B na C, ogólnie zauważyłam że jak byłam za pierwszym razem w ciąży miałam je o wiele większe ale nie chcę żeby już urosły he

Jej Wy już o krzesełkach do karmienia, ja szczerze w ogóle nie myślałam jeszcze o takich rzeczach :huh:
Jeśli chodzi o wózek najpierw wybrałam TAKO JUMPER X ale zmieniłam zdanie, ponieważ gondola jest ładna ale spacerówka mi się już nie podoba.
Na dzień dzisiejszy chcę ten wózeczek:
allegro.pl/hit-blackwhite-fotel-gondola-...wka-i1536682374.html
ten szary z zielonymi groszkami :lol:

Miłej soboty lipcóweczki :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 8 miesiąc temu #95970 przez masuska
Piekarniczyk:) Też Tako jeździłam, całkiem całkiem, ale ciężko się składa. Mam taką znajomą opiekunkę do dzieci i ona odradza. Mówiła też, że jak będziemy kupować to pomoże nam w wyborze:) Poleca X-landera, ale jak dla mnie trochę za drogi.

allegro.pl/hit-blackwhite-fotel-gondola-...wka-i1536682374.html Baaardzo fajne kolorki ma i z tego co piszą jest leciutki, a i nie taki drogi:)

13 lata 8 miesiąc temu #95977 przez piernikarczyk07
No mi jakoś jako jedyny wpadł w oko, mówią mi że kolor za ciemny na lato...ale ja mam to gdzieś! :P Kolor jest neutralny więc jakby następnym razem miała być dziewczynka to też może być :lol: Poza tym praktycznie cała jesień i zimę przejeżdżę, lata będzie malutko a do kolorów zielonych, żółtych i pomarańczowych przyczepiają się robaczki :silly:
Ładnie wygląda no i jest TANI! :blink:

13 lata 8 miesiąc temu #95996 przez masuska
Hehe, a ja kurczę chcę zielony lub pomarańczowy:P
A tylko na lato się nie kupuje co nie:)

13 lata 8 miesiąc temu #96065 przez Rika
Rzeczywiście robaczki się czepiają :( my mamy zielony w kółeczka :) A ten wózek co mam to jak prowadzisz gondolkę jak jest na zdjęciu pierwszym to jest ok, gorzej jak rączkę przełożysz na drugą stronę do spacerówki no, wtedy jest ciężki do skręcania bo cały ciężar jest z przodu.

Fajne te wózeczki są ale ja np bym takiego nie wzięła bo też zwracałam uwagę na rozstawienie kół. Jest tu dużo górek, podjazdów do wózków zrobionych na schodach i musiałabym przednie koła trzymać w górze żeby wjechać po nich.
Teraz biorę taki:
allegro.pl/a-wozek-graco-stadium-duo-osl...lia-i1534940134.html
albo taki:
allegro.pl/ss-kolcraft-duo-wozek-podwojn...ter-i1520139595.html
Bardziej jestem przy tym pierwszym bo ten drugi ma za dużo opcji a większość z nich w ogóle mi się nie przyda...
I jeszcze ten jest całkiem OK:
allegro.pl/kees-spacerowka-tandem-deluxe...ati-i1538355983.html

Moja malutka też wczoraj nieźle dała czadu, cały brzuch mi skakał a Zuza patrzyła i się śmiała, zresztą obydwie dały mi popalić :D

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #96076 przez masuska
Fajne te tandemiki, jak kiedyś pokazałaś to przeglądałam sobie na allegro i naprawdę to ten pierwszy mi się spodobał, ale nie patrzyłam na funkcję. Teraz to dopiero będzie ciężki wózek co nie? Z dwiema dziewczynami:)

Chciałam wam pokazać jakie łaszki ostatnio zebrałam:)rozmiar 68, może się uda założyć:)

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #96080 przez aska27
piernikarczyk07 fajny ten wózek.. dobrze,że poruszyłyście temat wózków, boja oszaleje niedługo!!! Szukam w necie, dziisaj namówiłam męża na wypad do sklepu, żeby obejrzeć wózki.. taki ze mnie nerwus :blink:

teraz podobają mi się:

allegro.pl/nowosc-2011-wozek-hiker-fotel...4844474.html#gallery

allegro.pl/leviroo-mambu-gondola-fotelik...ane-i1523915988.html

masuska bombowe są te ciuszki, też ostatnio dostałam od koleżanki takie troszkę wieksze rzeczy dla malucha :) a jak Twoje badania???

13 lata 8 miesiąc temu #96083 przez masuska
aska27 a dziękuję:)

Wyniki będę miała dopiero 12.04 na wizycie lekarskiej. W tym moim laboratorium wysyłają do lekarza który zlecił badania, w przypadku ciężarnych. Ale myślę że dobrze, bo przez pierwszą godzinę walczyłam z odruchem wymiotnym a później to już rewelacja, miałam tyle energii że bym mogła góry przenosić.

A wózeczki to właśnie takie lubię, zwróć uwagę że ten drugi jest dość ciężki, bynajmniej można znaleźć lżejsze, a pierwszy ma koła i stelaż jaki lubię:)

13 lata 8 miesiąc temu #96093 przez aska27
ach ja sie nastawiłam na coletto matteo,ale w 100% przekonana nie jestem! panikara ze mnie okropna :blink:

13 lata 8 miesiąc temu #96100 przez różyczka
hej hej :) no ale za to dziś rozgadane, aż milo :laugh:

Jak poogladałam teraz te Wasze propozycje wozkowe to juz zgłupiałam do końca :cheer:
Nie wiem teraz czy postawić na wozek tańszy ale nowy czy kupić dobrej sprawdzonej firmy X-lander albo Mutsy np. ale na allegro uzywany :unsure: (bo nowe tych firm sa dosyć drogie). A Wogóle to podoba mi sie spacerówka Jeep :laugh: - choć wczesniej całkowicie skresliłam trójkołowce. No ale skąd wziąc gondole wtedy?

Rika a w tych wózeczkach nie ma gondoli to jak na poczatku bedzie podróżowac Twoja mlodsza córa?

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 8 miesiąc temu #96101 przez aska27
a moze wózeczek z wbudowanymi głośnikami? :)

www.tylkomarkowe.pl/produkt-i-coo-peak-a...3440936405477a1f16c2

www.icoo.de/pl/2011/kollektion2011/peak-air.html

masuska pisałas o kolorze pomarańczowym ... prosze:
allegro.pl/wozek-chicco-trio-living-pasy...8907791.html#gallery

UWAGA: nie zwracać uwagi na ceny :blink:

13 lata 8 miesiąc temu #96124 przez Rika
Ja szukam wózeczków gdzie dziecko jest za dzieckiem bo takie gdzie siedzą obok siebie nie podobają mi się poza tym są szerokie i w większości sklepów miałabym problem z przejściem przez bramkę :)
I musi być wózek dostosowany dla dzieci rok po roku bo np dwa foteliki i montaż ich w ogóle mi się nie przydadzą. A gondolkę mamy z tego wózka bo go na razie nie sprzedajemy.

13 lata 8 miesiąc temu #96168 przez iwanek1
Mnie bardzo podoba sie taki wózek allegro.pl/roan-marita-2011-spac-gondola...tis-i1524844467.html
Jakos juz dawno zwróciłam na niego uwage i odpowiada mi,pojeżdziłam sobie w sklepie i jest ok.
I jeszcze ten allegro.pl/3w1-baby-merc-q7-white-paraso...tis-i1522248005.html
I takie łóżeczko allegro.pl/lozeczko-materac-kokos-poscie...-el-i1524018654.html
A co do biustu to juz przed ciążą był duuży i naprawde wolałabym żeby był mniejszy,chociaż mąż ma inne zdanie :laugh:

13 lata 8 miesiąc temu #96182 przez Rika
Ja śmiałam się ze mam krzywe cyce bo karmiłam praktycznie tylko prawą piersią przez 2 miesiące :D i prawa była większa, mąż się śmiał ze jak mi się nie wyrównają to da mi pieniądze na operacje :blush: ale już wróciły do normy i są duże, ładne, fajowe, jędrne i same ochy i achy :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka