BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 8 miesiąc temu #96810 przez Viszka11
masuska napisał:

Dziękuje raz jeszcze:)
basba Mi już cycki nie rosną. Od kiedy pojawiła się siara nie kupuję staników, czyli od lutego. Tez już bym chciała pościel kupować, ale teściowa ponoć się zadeklarowała. Boje się jej wyboru.

Viszka odpisałam i dziękuje:)
Z tych sukienek podobaja mi się 1 i 2.

tez juz ci odpisalam:) na PW:) dzieki mnie sie ta 1 podoba:)

dobra lece jeszcze na powietrze

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 8 miesiąc temu #96820 przez masuska
Piernikarczyk07 - Nikodem Dawid 01.07
Masuska - Piotr 02.07
Rika - Córeczka 03.07
Hoborr - Izabela lub Tobiasz 05.07
Iwanek1 - Hanna 06.07
Green - 06.07
Xela - Synek 07.07
Natimp1 - Synek 09.07
Sandraczekolada - Córeczka 11.07
Olka1730 - Synek 11.07
Martus0707 - Oliwier 13.07
Oposek - Filip 14.07
Monique - Dobrosława 15.07
Aska27 - Mikołaj 15.07
Kamilka24 - Amelia 16.07
Rita - Marek i Wojtek 19.07
Basba - Wiktoria 20.07
Kaska191919 - Zuzanna 20.07
Anka2011 - Synek 20.07 lub 24.07
Luz_de_luna - Maciej 22.07
aga1040 - Synek 25.07
Przyszła_mama - Synek 27.07
Dorotas29 - Synek 29.07
Różyczka - Róża\Bianka 30.07
Mania_mm1 - Córeczka 30.07
Patka22o2 - Synek 30.07
Happymamma - Synek 01.08
Viszka11 - Katarzyna 01.08

13 lata 8 miesiąc temu #96860 przez dorotas29
Viszka11, mi się podoba numer 3 , sama mam ją na oku,ale ja patrzę pod kątem wesela, ale numer 1 też pasuje :)
U mnie od rana leje jak z cebra.
Wczoraj biegałam przez cały dzień po mieście, byłam na super lodach z truskawkami . Przyjechałam do domu po 21 padnięta.
Na szczęście miałam wczoraj dobry dzień na zwiedzanie i zakupy- czułam się bardzo dobrze, brzuch nie bolał, tylko spuchły mi nogi- były w cieniu po południu 22 st. Super niedziela!!!
Pozdrawiam!!! :) :) :)

13 lata 8 miesiąc temu #97135 przez Kamilka24
Viszka11 Na przyjęcie to raczej 1 lub 2 lub 3 :lol: 4 taka jest raczej na co dzień do noszenia- bardzo mi się podoba, chyba sobie ją kupie :silly:

Masuska super mamuska fajna fryzurka i śliczny kolorek widać, że dzidzia będzie miała mamusię krejzolkę :S :blink: ale oczywiście pozytywnie

dorotas29 powiem Ci, że jak chodzę po sklepach to zawsze też jakoś energia mi wraca i nie czuję zmęczenia ale gdy tylko wchodzę do domu to już najlepiej do łóżka :lol: bo zawsze padam...

Dziś po pracy robiłam gołąbki inaczej czyli bez zawijania ale coś mi nie wyszły tak jak powinny, ale wszystko się zje jak mamusia głodna. Malutka dzisiaj szaleje w brzuszku z czego bardzo się cieszę.

Wczoraj na ebay'u kupiłam sukienkę na cieplutkie dni
Załączniki:

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #97140 przez Viszka11
za pozwoleniem Masuski:) zrobiłam Tabelke;) mam nadziej ze sie spodoba;)

>

jak klikniecie na te Tabelke;) bedzie powiekszona;)

co tu taka cisza......

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)

13 lata 8 miesiąc temu #97157 przez olka1730
Witam.Viszka11 pod nickiem Olka1730 wpisz imię mamy Aleksandra,Bydgoszcz....imię dla synka,hmmm jeszcze dyskutujemy:) :silly:
Niedziela rzeczywiście była super,wyległam na leżaczek i kocykiem sie okryłam no i przysnęłam (2,5 godziny)sobie.....tak ze opaliłam tylko prawa stronę twarzy :angry: normalnie dziewczyny wstyd wychodzić mi na dwór czerwona jestem z prawej strony,piecze jak ...,a blada z lewej.....maz sie śmieje ze woli prawy profil,taki świeży i promienny :silly: a w pracy to furrore zrobiłam :laugh: koniecznie w następny wekeend musi byc słońce aby lewy bok twarzy jakoś opiec ;)na słoneczku....ktora odwinęła lepszy numer :lol: niech sie pochwali

13 lata 8 miesiąc temu #97162 przez piernikarczyk07
Przy piernikarczyk07 proszę wpisać Ewelina/Zabrze :silly: :lol:

Dziękuję :blink:

13 lata 8 miesiąc temu #97182 przez Kamilka24
Przy Kamilka24 Kamila Warlubie/Londyn

Miło Was poznać hehe :lol:

13 lata 8 miesiąc temu #97190 przez basba
To i przy BASBA proszę dopisać Ania/Leszno/termin 20 lipca (a nie 19 ;) ) imię córci Wiktoria.
No a nasza maluda chyba lubi kiwi. Kopie i wierci się dzisiaj przez cały dzień a po owockach to juz wogóle. Dzisiaj Antek całe popołudnie "kleił" się do mojego brzucha a mała kopała jak przykładał uszko i dawał siostrze całusy.

13 lata 8 miesiąc temu #97195 przez Rika
Przy mnie możecie wpisać Marika Józefów :D

13 lata 8 miesiąc temu #97223 przez masuska
olka1730, świetny numer:) Myślałam że takie rzeczy to tylko w filmach się zdarzają:)
Viszka11, fajnie wyszła ta tabelka:) Świetny pomysł z tymi imionami:)

Jestem Magdalena ze Szczytna:) Proszę zamiast Piotrek to Piotruś, bardziej mi się podoba.

Kamilka24 Śliczna sukienusia, a wejdziesz z brzuszkiem? Teraz sobie kupiłam też kieckę, na wysokości pępka ma mieć 120 cm, więc powinna być zwiewna. Mam na razie coś koło 95 cm. Kurczę jak kiedyś to sobie non stop coś kupowałam, teraz już nawet nie pamiętam, kiedy ostatnio szłam po coś dla siebie. Ba, nawet torebki mnie nie kuszą.

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #97283 przez różyczka
Ojejkuu Kamilka jaka fajna sukienka :) Taka malinowa :)Od razu mysle o lecie jak patrzę na takie cudo :)
Viszka ogladajac Twoje propozycje skumałam, ze ja 18 czerwca idę na wesele i koniecznie musze coś na te okazję kupić bo w nic co mam w szafie się nie zmieszczę :S
Tylko jak przewidziec ile jeszcze do czerwca urosnę hehe??? :side:

Basba moja córcia tez uwielbia kiwi! Nawet nauczyłam się będac w ciązy jak robić galaretkę z kiwi, bo normalnie to z tym owocem nie tężeje. Sposób jest jednak taki żeby zalac pokrojone plasterki na chwile wrzątkiem...tak na 3 minutki dosłownie a potem już do galeretki i normalnie od kiedy to odkryłam to ciągle wcinam zieloną galaretkę z plasterkami kiwi :lol: mniaaaam

Monika z Tczewa :) bardzo mi miło :) poprosze imię Bianka - bez Róży :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 8 miesiąc temu #97337 przez masuska
Cześć Dziewczęta:)
Jak tam samopoczucie?
Ja dziś się wyspałam chyba za wszystkie czasy. Padłam o 18tej wstałam na około 2 godzinki i do 8mej dalej lulu:) Jestem wypoczęta jak nigdy:) Czy też was "cycki" swędzą? bo mnie strasznie prawy sutek, czasem lewy, ale nie do wytrzymania to jest.

Piękna pogoda się zapowiada, mam nadzieję na dłuuuugi spacerek, wlazłam na wagę i jestem przerażona. A chodzi za mną jakiś fast food, ale jeszcze nie wiem co.

13 lata 8 miesiąc temu #97349 przez Rika
Jaki tu spokój... na na na na :)
Dżem dobry!
Dziewczyny rozkłada mnie na części pierwsze :(
Co mogę wziąć na ból głowy, gardła, na katar i kaszel???
Całą noc się męczyłam, niby spałam ale dłużyła mi się ta nocka jak żadna inna. Do lekarza nie pójdę bo nie chodzę i nie mam czasu. Zawsze wszystko wolę sama wyleczyć a oni i tak nic nowego nie wymyślą... tylko na kasę naciągną.
Już drugi raz jestem chora w tej ciąży :( a wcześniej byłam okazem zdrowia i nie pamiętam kiedy chorowałam :(
Liczę na Waszą pomoc.

13 lata 8 miesiąc temu #97396 przez masuska
No albo śpią, albo korzystają z pięknej pogody:) Mam nadzieję że to drugie.

Rika. Na ból głowy jedynie można łagodny paracetamol, np. Apap, ale jeśli dziecko nie jest chłopcem, bo może mieć problem z jajeczkami, a dokładnie z plemnikami. A reszta to czosnek, miód, mleczko, cytrynka i grzać się. Jest jeszcze delikatny sposób na ból głowy: Przykładać plaster cytryny w miejscu w którym boli, na mnie działa.

Kiedyś było o Tantum Verde - są różne szkoły, ale więcej spotkałam opinii że jest bezpieczny. Farmaceuta Ci powie. Gripexu nie wolno!!!!

Kurczę ja nie choruję wcale od kiedy jestem w ciąży. Kiedyś to było, co zmiana pogody. Ostatnio miałam tylko temperaturę podwyższoną, ale okład pomógł.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka