BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 8 miesiąc temu #95789 przez Rika
Bo weekend się zaczął i bardziej kochają swoich mężów :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #95794 przez aska27
"Bo weekend się zaczął i bardziej kochają swoich mężów " Rika co masz na myśli??
Hmm??

różyczka ja tyję... regularnie 1kg przez ok 3 tyg :) haha

13 lata 8 miesiąc temu #95795 przez olka1730
Witam dziołchy :laugh: Ja dzis poszalałam,Wy tak o tych zakupach to i Mnie natknęło ;) kupiłam dziś na allegro cieplutki kocyk 80X110 taki do łóżeczka,bądź wózka.....ale jak będzie baaaardzo zimno bo gruby:lol: pewnie juz z myślą :huh:o jesieni
no i 10 pieluch tetrowych na zaś jak to mówią,pewnie sie tez przydadzą :blink:
A sobie sukienkę:silly:

Masuska dostałam dziś butelkę rewelacja,polecam dalej :)

13 lata 8 miesiąc temu #95824 przez aska27
olka1730 widże,że przygotowania pewłna parą :blink:

nic nie poprawia lepiej humoru jak udane zakupy :)

Dziewczyny,a jak Wasze samopoczucie, maluszki rozrabiają? :)

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #95826 przez basba
Jestem,jestem dziewczynki :) Czytam regularnie ale już siły nie mam pisać...
Synuś całe dnie spędza teraz na dworze więc do domu tylko na obiad się zjawiamy ;) Nasza kruszynka też dobrze się rozwija. Najbardziej szaleje w nocy. Aż się ostatnio zastanawiałam z mężem czy synek też tak wariował w tych godzinach. Dzisiaj byłam u okulisty (4 lata temu miałam operacje na oczy). Wszystko OK :) Przy okazji wstąpiłam do większego centrum zobaczyć ciuszki dla bąbli- ale nic ciekawego nie było :( Za to pomyślnie udało mi się (i to w gratisie) naprawić nosidło dla Misi (strzeliły ząbki w uchwycie). No i w Ikei poszalałam :P
No nic zmykam ... muszę zwerbować synusia do domu i go wyszorować bo jak zwykle tylko ślepka widać. Miłego wieczorku!!!

Nasza królewna :)

13 lata 8 miesiąc temu #95833 przez Rika
Aska27 tylko to, że wolą czas spędzić z facetem niż z nami :( a mnie mój wkurzył i siedzę przy necie :D

Basba śliczna malutka :)

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #95836 przez aska27
basba sliczne zdjecie córci :)

juz KWIECIEŃ... MAJ... CZERWIEC ... LIPIEC :laugh:

ach Rika ja miałam wczoraj małe spięcie z mężem .. od czasu do czasu.. to nawet zdrowo :blink:

oj, tzn zdrowo..jeśli od czasu do czasu są spięcia :laugh: poplątałam się :blink:

13 lata 8 miesiąc temu #95840 przez iwanek1
He he!Ja jestem z Wami duchem i czytam na bieżąco,raz na m-c pisze,postaram się poprawic :)
Czy macie wzdęcia?Bo dziś tak mi brzuch u góry stwardniał i czuje jakbym nie wiem jak się objadła,a nic nie moge zjeśc przez to :( Już kilka razy mi sie to zdarzyło i nie wiem jak się tego pozbyc,mam nadzieje,ze to nie twardniejąca macica.W środe do gina idę to się jeszcze wypytam.
A co do cycków :laugh: to bardzo chętnie odstąpie ze dwa rozmiary mam już F :laugh:

13 lata 8 miesiąc temu #95847 przez aska27
uuu iwanek1 pobiłaś mnie.. F no ładnie! :blink:

ech, mi się chyba wózki dzisiaj będą śniły :) oglądam, szukam czytam i d.. blada.. :)

13 lata 8 miesiąc temu #95850 przez Rika
Ja przy Zuzi też miałam problem z wybraniem wózka ale teraz nie będę miała bo już wiem czego chcę, co się sprawdza a co nie, co jest potrzebne itp :D Będę hiphopowcem bo nieźle rymuję :D

A co do twardniejącego brzucha to mogą być skurcze przepowiadające. Niegroźne i powtarzające się co jakiś czas. W pierwszej ciąży miałam tak od ok 20 tc.

13 lata 8 miesiąc temu #95852 przez aska27
oj chyba pora do łóżka :)

znalazłam wg mnie śliczne :blink: krzesełko dokarmienia :)

jak Wam się podoba?
Załączniki:

13 lata 8 miesiąc temu #95885 przez różyczka
Aska mi sie z tej serii Safari klupś wszytko podoba a zamierzam kupić komodę:
dino.sklep.pl/nowy/klups-komoda-safari-Z...utm_source=nokaut.pl

Bo tylko na komode i lożeczko mam miejsce. Choc krzesełko tak czy siak trzeba bedzie do kuchni wstawić predzej czy poźniej :)

NO JEDNAK KOCHAJĄ!!! :lol: Fajnie, ze się odezwałyście dziewczyny :laugh:
Basba cudo na tym zdjęciu! :)

Iwanek raz w m-cu jakby każda z nas pisala to by nam foum umarło hehe :lol: Wzdęć nie mam na szczęście, za to zgaga czasem pomęczy. Ale brzuch cięzki jak kamień mi się robi wieczorem, praktycznie codziennie i nie jest to fajne uczucie :S
No a rozmiar to masz sluszny trzeba przyznac hehe :laugh: Twój chłop zapewne szczęśliwy :laugh:

Może sie zatem raperka Rika podzieli uwagami co do wózka z koleżankami, co? :silly: :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 8 miesiąc temu #95887 przez różyczka
olka1730 napisał:
Masuska dostałam dziś butelkę rewelacja,polecam dalej :)

Olka czy to jest ta buteleczka?
allegro.pl/butelka-antykolkowa-260ml-tom...bpa-i1503903671.html
Bo ja tez sie przymierzam do kupienia jesli tak chwalicie :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 8 miesiąc temu #95895 przez Rika
Ale to musi być każdego indywidualny wybór bo każdemu coś innego pasuje :)
allegro.pl/kunert-polskie-wozki-na-paska...tis-i1538510355.html my np mamy coś takiego. I ten wózek moim zdaniem jest ok. Jako głęboki na pewno się sprawdza, spacerówka co prawda jest ciężka ale mi nie przeszkadza. Ma duże pompowane koła i na polskie drogi idealne, zimą z łatwością pokonywałyśmy każdą zaspę a jak wjeżdżam na krawężnik to nie muszę go podnosić bo sam wjeżdża. Jest ciężki wiec pewnie nieodpowiedni dla osób mieszkających w bloku. Ma przekładaną rączkę co jest idealne podczas słonecznego dnia, mogę małą tak odwrócić żeby jej słońce nie raziło w oczka. Nie ma skrętnych kół ale mi to nie przeszkadza bo daję sobie radę bez tego, poza tym nie chciałam ze skrętnymi kołami :)
No i tyle na temat wózka :)

Aska27 krzesełko fajne, my mamy takie drewniane, ręcznie robione przez znajomego :)
Raz z niego korzystaliśmy i stoi w Piszu ale na święta tam jedziemy to zabierzemy potrzebne rzeczy. Nie było sensu tego wcześniej brać bo nie mamy miejsca i by tylko zastawiało nam pokój ale teraz mała spokojnie jeść nie chce a w tym krzesełku jej się podobało. Tylko że wtedy nawet sama nie siedziała :)

13 lata 8 miesiąc temu #95953 przez masuska
Dzień dobry :)

Przepraszam, że się nie odzywałam, ale miałam wczoraj ciężki dzień. O 8mej na Policji kolejne zeznania w sprawie jednego dupka, później byłam u siostry, a na wieczór pojechaliśmy do Olsztyna. Chcemy kupić drzwi wejściowe zewnętrzne, ale nie było nic ciekawego w marketach, więc odpuściliśmy. Kupiłam tylko w realu herbatkę z kopru włoskiego, miałam na liście zakupów dla maluszka, więc wzięłam. Chciałam połazić po dziecięcych sklepach, ale wyjechaliśmy za późno:(

różyczka - ta butelka jest genialna, bardzo mi się podoba a i smoczki uspokajające mają super. Jestem zadowolona, ale wiadomo Synek zdecyduje:)

O Cyckach pisałyście, to ja też dodam. Miałam takie śliczniutkie malutkie miseczki B, a teraz noszę duże D, a według rozmiarówki powinnam mieć E. Masakra! Ja chcę swoje poprzednie!

Tuniczka śliczna, buty ekstra, mebelki też, ale krzesełko nie za bardzo mnie kręci, chodzi mi o ten typ, bo kolorki są ekstra. Szczerze wolę takie:
allegro.pl/drewniane-krzeselko-dla-dziec...her-i1539933086.html ale widziałam trochę inne, bo z miękkim siedzeniem i oparciem.
Co wam tu jeszcze napisać. Może że po całym wczorajszym dniu mały zaczął tak kopać, że zastanawiałam się czy zasnę, ale padłam jak kawka! Wyspałam się chyba za wszystkie czasy:)
Rika, wózek jaki masz dla córci wypróbowała i jak dla mnie jest za ciężki i niski, ale to jest tylko moje zdanie i jak napisałaś "wybór indywidualny":)

Jak któraś pisała: "Kocham, więc się odzywam" :P A Małżonek w pracy.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka