- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Hmm??
różyczka ja tyję... regularnie 1kg przez ok 3 tyg haha
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
no i 10 pieluch tetrowych na zaś jak to mówią,pewnie sie tez przydadzą
A sobie sukienkę
Masuska dostałam dziś butelkę rewelacja,polecam dalej
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nic nie poprawia lepiej humoru jak udane zakupy
Dziewczyny,a jak Wasze samopoczucie, maluszki rozrabiają?
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Synuś całe dnie spędza teraz na dworze więc do domu tylko na obiad się zjawiamy Nasza kruszynka też dobrze się rozwija. Najbardziej szaleje w nocy. Aż się ostatnio zastanawiałam z mężem czy synek też tak wariował w tych godzinach. Dzisiaj byłam u okulisty (4 lata temu miałam operacje na oczy). Wszystko OK Przy okazji wstąpiłam do większego centrum zobaczyć ciuszki dla bąbli- ale nic ciekawego nie było Za to pomyślnie udało mi się (i to w gratisie) naprawić nosidło dla Misi (strzeliły ząbki w uchwycie). No i w Ikei poszalałam
No nic zmykam ... muszę zwerbować synusia do domu i go wyszorować bo jak zwykle tylko ślepka widać. Miłego wieczorku!!!
Nasza królewna
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba śliczna malutka
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
juz KWIECIEŃ... MAJ... CZERWIEC ... LIPIEC
ach Rika ja miałam wczoraj małe spięcie z mężem .. od czasu do czasu.. to nawet zdrowo
oj, tzn zdrowo..jeśli od czasu do czasu są spięcia poplątałam się
- iwanek1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Czy macie wzdęcia?Bo dziś tak mi brzuch u góry stwardniał i czuje jakbym nie wiem jak się objadła,a nic nie moge zjeśc przez to Już kilka razy mi sie to zdarzyło i nie wiem jak się tego pozbyc,mam nadzieje,ze to nie twardniejąca macica.W środe do gina idę to się jeszcze wypytam.
A co do cycków to bardzo chętnie odstąpie ze dwa rozmiary mam już F
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ech, mi się chyba wózki dzisiaj będą śniły oglądam, szukam czytam i d.. blada..
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co do twardniejącego brzucha to mogą być skurcze przepowiadające. Niegroźne i powtarzające się co jakiś czas. W pierwszej ciąży miałam tak od ok 20 tc.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
dino.sklep.pl/nowy/klups-komoda-safari-Z...utm_source=nokaut.pl
Bo tylko na komode i lożeczko mam miejsce. Choc krzesełko tak czy siak trzeba bedzie do kuchni wstawić predzej czy poźniej
NO JEDNAK KOCHAJĄ!!! Fajnie, ze się odezwałyście dziewczyny
Basba cudo na tym zdjęciu!
Iwanek raz w m-cu jakby każda z nas pisala to by nam foum umarło hehe Wzdęć nie mam na szczęście, za to zgaga czasem pomęczy. Ale brzuch cięzki jak kamień mi się robi wieczorem, praktycznie codziennie i nie jest to fajne uczucie
No a rozmiar to masz sluszny trzeba przyznac hehe Twój chłop zapewne szczęśliwy
Może sie zatem raperka Rika podzieli uwagami co do wózka z koleżankami, co?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Masuska dostałam dziś butelkę rewelacja,polecam dalej
Olka czy to jest ta buteleczka?
allegro.pl/butelka-antykolkowa-260ml-tom...bpa-i1503903671.html
Bo ja tez sie przymierzam do kupienia jesli tak chwalicie
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/kunert-polskie-wozki-na-paska...tis-i1538510355.html my np mamy coś takiego. I ten wózek moim zdaniem jest ok. Jako głęboki na pewno się sprawdza, spacerówka co prawda jest ciężka ale mi nie przeszkadza. Ma duże pompowane koła i na polskie drogi idealne, zimą z łatwością pokonywałyśmy każdą zaspę a jak wjeżdżam na krawężnik to nie muszę go podnosić bo sam wjeżdża. Jest ciężki wiec pewnie nieodpowiedni dla osób mieszkających w bloku. Ma przekładaną rączkę co jest idealne podczas słonecznego dnia, mogę małą tak odwrócić żeby jej słońce nie raziło w oczka. Nie ma skrętnych kół ale mi to nie przeszkadza bo daję sobie radę bez tego, poza tym nie chciałam ze skrętnymi kołami
No i tyle na temat wózka
Aska27 krzesełko fajne, my mamy takie drewniane, ręcznie robione przez znajomego
Raz z niego korzystaliśmy i stoi w Piszu ale na święta tam jedziemy to zabierzemy potrzebne rzeczy. Nie było sensu tego wcześniej brać bo nie mamy miejsca i by tylko zastawiało nam pokój ale teraz mała spokojnie jeść nie chce a w tym krzesełku jej się podobało. Tylko że wtedy nawet sama nie siedziała
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale miałam wczoraj ciężki dzień. O 8mej na Policji kolejne zeznania w sprawie jednego dupka, później byłam u siostry, a na wieczór pojechaliśmy do Olsztyna. Chcemy kupić drzwi wejściowe zewnętrzne, ale nie było nic ciekawego w marketach, więc odpuściliśmy. Kupiłam tylko w realu herbatkę z kopru włoskiego, miałam na liście zakupów dla maluszka, więc wzięłam. Chciałam połazić po dziecięcych sklepach, ale wyjechaliśmy za późno:(
różyczka - ta butelka jest genialna, bardzo mi się podoba a i smoczki uspokajające mają super. Jestem zadowolona, ale wiadomo Synek zdecyduje:)
O Cyckach pisałyście, to ja też dodam. Miałam takie śliczniutkie malutkie miseczki B, a teraz noszę duże D, a według rozmiarówki powinnam mieć E. Masakra! Ja chcę swoje poprzednie!
Tuniczka śliczna, buty ekstra, mebelki też, ale krzesełko nie za bardzo mnie kręci, chodzi mi o ten typ, bo kolorki są ekstra. Szczerze wolę takie:
allegro.pl/drewniane-krzeselko-dla-dziec...her-i1539933086.html ale widziałam trochę inne, bo z miękkim siedzeniem i oparciem.
Co wam tu jeszcze napisać. Może że po całym wczorajszym dniu mały zaczął tak kopać, że zastanawiałam się czy zasnę, ale padłam jak kawka! Wyspałam się chyba za wszystkie czasy:)
Rika, wózek jaki masz dla córci wypróbowała i jak dla mnie jest za ciężki i niski, ale to jest tylko moje zdanie i jak napisałaś "wybór indywidualny"
Jak któraś pisała: "Kocham, więc się odzywam" A Małżonek w pracy.