- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A dziewczyny, tak zastanawiam się bo po co kupujecie teraz krzesełka do karmienia? Przecież do takiego krzesełka można wsadzić dziecko dopiero jak będzie samo stabilnie siedzieć nie lepiej kupić później? A na początku i tak jest masa innych wydatków. Łóżeczko, fotelik, wózek, wyprawka do szpitala... dla mnie to jest tak jakby kupić od razu chodzik lub fotelik dla starszaka
O i ja np miałam pościel z baldachimem i tak pięknie to wygląda jak w bajkach: kołyska, baldachim, karuzela i dziecko w środku smacznie śpiące a tak naprawdę baldachim i karuzela małą rozpraszały i drażniły a zabawkami z karuzeli bawi się do teraz.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
masuska w odpowiedzi na Twoje pyt z czw, musiałam iść do szpitala na usg przepływowe i badanie cukru, mój gin jest prywatny i żeby oszczędzić kosztów pacjentom przyjmuje na 1 dzień do szpitala,
Z dzidzią wszystko oki, a raczej z synusiem!!!!!!!!! niczym mnie pani nie zaskoczyła mówiąc ze to synek no ale co tam:) początkowo sie wystrachałam bo zwróciła uwagę że jedna nerka nie jest w normie, ale powtórzyła badanie, dzidzia się wysiusiała i okazało sie ze ok jest.... ale co sie zdenerwowałam to moje..
szkoda ze mąż nie był na tym usg , bo by widział ze kolejny potomek ma poliki po nim, normalnie szok,a no i generalnie chłopak mało kulturalny bo całe 20 min usg dłubał w nosie i zasłaniał oczka:)
teraz juz spokojniejsza jestem jakoś o wszystko .... na 25tc+4 waży 830g czyli norma
dziewczyny a propos tych wszystkich zakupów to babka w skepie powiedział mi rozsądną rzecz- nie ma co kupować tak wcześnie bo np wózek jest nie używany a już mu leci czas gwarancji..
oki kończę... muszę starszaka zabrać do kąpieli i zjeść sałatkę.. z pysznym olejem orzechowym..
miłego wieczoru życze..
p.s imiona które chodzą nam po głowie: Miłosz-Jan, Ignaś, Jeremiasz.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
natimp1 grstuluję synka ..no i fajne imiona Miłosz bardzo mi się podoba
iwanek1 chyba mamy podobny gust łóżeczko sper, kolor rewelacja no i wózki bardzo ładne.. chociaż dzis nawet w sklepie oglądałam wózek roan marita i jak dla mnie trochę za duzy i za ciężki,ale jak kto woli.. wizualnie super.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My wózek kupimy dopiero jak mała się urodzi, nie ma sensu wpadać w szał zakupów. Poza tym chcę przez kilka dni zobaczyć jak to będzie, czy Zuza podzieli się swoim zielonym wózkiem, czy będzie chciała do wózka czy będzie wolała biegać po podwórku... Jak Zuza się urodziła to też wózek kupiliśmy dopiero jak mała miała 2 tygodnie
A co do imion to my dalej nie mamy pomysłu
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
Wiecie ja już nie mogę się powstrzymać od zakupów dla dzidzi są takie śliczne
Co myślicie o tym wózku? bo na niego się zdecydujemy- dziś byliśmy go oglądać
www.mothercare.com/Mothercare-Curv-Strol...rd_s=related-tab-3-5
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Muszę wam się pochwalić, mam nową fryzurkę. Była u mnie koleżanka - świadkowa ślubna:) No to ścięłam włosy:P Mam krótkie. Nie mogę się oswoić, ale są rewelacyjne. No to jest taki bobik z tyłu krótsze z przodu prawie jak wcześniej, a i jeszcze mam fajny kolorek, taki blond platyna ze słonecznymi refleksami:) Jak zrobię sobie fotki to pokarzę
No to wózki pooglądałam, ale się nie wypowiadam, już mnie głowa od tego boli.
Miłego dzionka życzę Piękna niedziela będzie:)
PS: Kamilka24 jak coś jest nie hallo to zapraszamy, wygadaj się i może będzie lepiej
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
Dziewczyny mam okropny dylemat nie wiem jak jak dać na imie naszej malej księżniczce, znaczy się wiem tylko nie wiem które wybrać a mianowicie Amelia czy Maja oby dwa okropnie mi się podobają mojemu miśkowi też i tak się pytam wszystkich które ładniejsze
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
osobiście wybrałabym Majkę , ponieważ mimo iż Amelka też pięknie to w piaskownicy na 5 dziewczynek 3 Amelki są
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
A mnie nie było chyba od czwartku:)
Czytałam forum na dwa razy:) Byłam w szkole w piątek i sobotę i czasu brakło na internet:)
Malowaliśmy pokój i miałam pełno roboty z porządkami! A teraz jest już ok! Mamy śliczny zieleniutki kolorek!
Nie wypowiadam się o wózkach - jeszcze daleka droga. Co do tych krzesełek do karmienia! Moja siostra kupiła swojemu chrześniaczkowi jakoś pół roku po urodzinach. Było bardzo podobne do tego które zalinkowała nam Asia! No i powiem wam że Borysek ma już prawie 4,5 roczku i je tylko przy nim. Fajnie się go demontuje i ma osobny stoliczek i krzesełko! Także jak dla mnie to postawiłabym na nie.
No i coś mnie kręci jeśli chodzi o zakupy dla dzidzi. W nocy miałam piękny sen: chciałam kupić jakieś ubranko ale nie umiałam się zdecydować i zamykali sklep i nie zdążyłam! Haha to chyba jakiś znak żeby się przełamać
Lecę na spotkanie z przyjaciółmi - z mężem chcemy jak najwięcej teraz połazić bo potem to będzie trudniej się wyrwać z domku:) I do kina np. nie pójdziemy:)
Kamilka a ja myślałam że już wiesz że wasza córcia będzie się nazywać Amelka:) Ale ja też miałam chwilowe zwątpienie co do Izabeli i Tobiaszka ale już mi przeszło.
Pozdro i miłego wieczorku:)
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kamilka oba imiona mi się podobają, no i oba są na czasie
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kupiłam ten smoczek i matę antypoślizgową dla Zuzi a sobie wylicytowałam butki:
moda.allegro.pl/indie-seksowne-klapki-z-...-39-i1533050009.html
moda.allegro.pl/zolte-rewolucyjne-lakier...-39-i1532338162.html
Niestety dopiero później zobaczyłam że przesyłka za 2 pary 30 zł ale co tam, od czwartku chyba na nie polowałam z męża konta a tu masz
A małej z nosa leci i coś na dodatek mnie zaczęło brać gardło mnie boli i czasem coś tam muszę odkaszlnąć
Kurcze no lipa
Mała zamiast spać to lata po pokoju i śpiewa a mąż jej piosenki puszcza z youtube
Nawet zmęczona nie jestem bo spałam z małą dwie godziny przespałyśmy porę obiadową i takim sposobem z obiadu zrobiła się kolacja a mąż chciał jeszcze pizzę zamówić, mniam tylko nie miałam gdzie tego wepchnąć tak się obżarłam.
No to i tak nikogo nie ma więc dobranoc
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Maskrycznie wkurza mnie gdy pisze tu jakies swoje wywody, staram sie, skrobie i skrobie a potem nagle coś przyciskam i WSZYSTKO ZNIKA!!! Albo np. loguję się, czytam Wasze posty, po czym odpisuję, czasami post na całą stronę normalnie, potem klikam "dalej" a post znika i pisze, ze musze być zalogowana, zeby dodac post!!! TYLKO, ZE JA BYŁAM ZALOGOWANA
Przepraszam, ze tak agresywnie od rana ale wku.... sie po raz kolejny zresztą
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika nie możesz teraz chorować! Koniecznie cytrynka, czosnek i lezenie w łóżeczku...teraz pogoda troche zdradliwa niestety - wydaje sie, ze juz jest tak mega cieplo, kazdy sie rozbiera a potem...lipa
kamilkaimię Amelka jest śliczne ale Natimp ma niestety rację, ze teraz na 5 dziewczynek - 3 to Amelki, ale jeśli Ci to nie przeszkadza...zresztą oba imiona sa bardzo popularne i sliczne
Masuska pochwal sie wloskami
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Zdjęcia włosków jako takich nie mam, bo wiaterek rozwiewał fryzurkę, ale Wam się pokarzę.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Po pierwsze - Piotrus będzie miał zajebistą mamuśkę
a po drugie - nie chciałabys ogladac mojego ciążowego cellulitu kobieto! Zdjecia robić nie będę bo nie ma się czym chwalić naprawdę Wygladam jak stara mega zmutowana pomarańcza hehe
A ja mam baaaardzo podobne włosy! I długość i kolorek