- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z tyłu włoski mam krótsze, ale pleców, tudzież zadka nie chcę oglądać - pokazywać. Koleżanka, świeżo upieczona mamusia powiedziała że dobrze że mam troszkę dłuższe, bo w połogu to lepiej będzie związywać je.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Masuska super wyglądasz, ja też od jakiegoś czasu zaczynam wpadać w małą "depresję" wynikającą z mojego zmieniającego się ciała
Czuję się OLBRZYMIA, a tu jeszcze 3miesiące
Kamilka mi znowu bardziej podoba się imię Amelka, bo u mnie w okolicy i w całej rodzinie są tylko Maje (moja chrześniaczka też ma tak na imię)
Słoneczka świeci i nie chce mi się siedzieć w domu.
P.S
W DDTV będą mówić jak karmić dziecko, w jakiej pozycji żeby nie przeforsować kręgosłupa he
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Masuska no własnie ja też teraz zapuszczam,zeby potem tylko spiąć/związać i miec z głowy czesanie
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do karmienia, wczoraj byłam przy dawaniu cyca, wzruszałam się jak patrzyłam na koleżankę z dzidziulkiem, też już chcę, ale między naszymi synkami tylko pół roku różnicy będzie, ale normalnie słodziaaak. A co będę gadać, to jest Bartuś:
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Widziałyście jak ostatnia marcówka urodziła?
sylwira1721 napisał:
Mmmmmm Marzenie!czesc kochane dziewuszki
alez mi milo ze sie tak o mnie martwicie
wczoraj po godzinie 13 dostalam lekkich skurczy ktore sie z czasem nasilily... po godzinie 16 pojechalam do szpitala ,zanim wypelnilam wszystkie papiery w szpitalu to byla 17... myslalam ze im tam dlugopis z bólu pogryze... o godz 17 wziela mnie zeby sprawdzic rozwarcie a potem uslyszalam tylko DAWAC WÓZEK ONA JUZ RODZI... o godzinie 17.30 Tobiaszek byl juz nami ... parłam 13 min!! takiego porodu kazdej zycze!!
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Co do tego , że czujecie się ,,grube" ja mam podobnie nawet nie chodzi mi o brzuszek bo mi się akurat podoba i jeszcze mogę z nim pochodzić, ale czuje że tyłek mi rośnie i jakoś taka jetem na twarzy inna, nie że mam jakieś policzki jak pączki ale ...
i jak pomyśle , że jeszcze 3 miesiące to nie wiem czy tym pączkiem nie zostanę
Masuska ślicznie wyglądasz ja też mam taką kurteczkę i też nie mogę się dopiąć brakuje z 30 cm
Ja jutro idę do szkoły rodzenia, to będzie spotkanie organizacyjne, ale trzeba mieć kartę ciąży i zgodę od gina. A wizytę mam 15 kwietnia i spytam czy można donieść bo chodzę do prywatnego i pewnie jak bym poszła po zaświadczenie to chciałby żebym coś odpaliła.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Właśnie pamiętałam, ale co zaczynałam pisać to mi z głowy wylatywało, ja też idę do szkoły rodzenia, ale w środę na 17tą, też pierwsze spotkanie organizacyjne:) Zastanawiałam się czy Męża brać, ale jak mu powiedziałam to nie było już odwrotu:)
Kaśka191919 zdaj relację ze spotkania:)
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
U nas dzisiaj pogoda nieciekawa. Chyba przestało padać ale jakaś taka pochmurna i śpiąca. Małego położyłam wiec wykorzystuje chwilkę
Nie przejmujcie się ja też czuje sie jak hipopotam i jakaś taka zdołowana jestem Tym bardziej ze w sobotę byliśmy na imprezce rodzinnej i założyłam kieckę którą mąż mi kupił w lutym (za bagatela 200,00 zł )... i w cyckach ledwo sie dopięłam!!!!!!!!!! Jak tak dalej pójdzie to w nic się nie wmieszczę. Brzuszek jest chyba normalnych rozmiarów - choć kształt jest inny niż w 1 ciąży, ale z "D" poszło już na "E" a dopołowy lipca pewnie jeszcze się powiększą! A tak mi się podobała ta sukienka Będę musiała pomyśleć jak ją przerobić po porodzie.
W piątek w końcu ustaliliśmy z mężem imię dla naszej córeczki - WIKTORIA... I znowu mężul postawił na swoim heheh. Ja za to małej kupiłam pościel i do kompletu zasłonki do pokoju:
allegro.pl/14cz-posciel-dziecieca-90x120...fon-i1513058630.html Różowo-kremowe. Już się nie mogę doczekać kiedy dojdzie...
Masuska śliczna fryzurka. Człowiek od razu lepiej się czuję jak coś z wyglądem zrobi
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
ide was zaraz nadrobic bo widze duzo postow przez 2 dni przybylo:)
juz nadrobilam:)
Natimpa1-gratuluje ci Syneczka;)
Kamilka24-wiesz imie Maja jest teraz bardoz bardzo bardzo popularne...a Amelia juz przeszla moda na Nia;) wiec polecam Amelke...albo cos innego
maskuska-nie jestes GRUBA!!! nie mysl tak...wyslam ci wiadmosc na PW:)
ja ide w Maju na komunie i szukma jakies kiecki na moj brzuszek:) hehe mam pare typow podobaja sie wam??
moda.allegro.pl/asos-piekna-sukienka-dla...juz-i1531254165.html
moda.allegro.pl/asos-maternity-ciazowa-s...0-l-i1535748209.html
moda.allegro.pl/eliza-sliczna-sukienka-z...let-i1534748592.html
moda.allegro.pl/new-ciazowa-sukienka-car...-wa-i1536561747.html
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
basba Mi już cycki nie rosną. Od kiedy pojawiła się siara nie kupuję staników, czyli od lutego. Tez już bym chciała pościel kupować, ale teściowa ponoć się zadeklarowała. Boje się jej wyboru.
Viszka odpisałam i dziękuje:)
Z tych sukienek podobaja mi się 1 i 2.
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna