- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
co Wy tu wypisujecie dzis za pierdoły kolezanki z innych watków nas podczytują i pomyślą,ze to wariatkowo
Hoborrku Niunia śpi grzecznie jak zawsze- 2h... potem sie budzi na żarcie a potem znowu 2h spi i tak w kółko taki nocny maraton snu mozna powiedziec
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Oposku idąc Twoim przykładem skanuję komputer. 30% poszło i nic. Zobaczymy:) Wypożyczyłam dziś Jeżycjadę. Zobaczymy co to:)
MAcie Piotra sprzed pół godziny.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Prześliczny Twój Synek:) I jak długo śpi!
Basba widziałam na stronie jakieś jedne buciki tej firmy, dzięki, bardzo mi się podobały. Będę szukać w realu, w jakimś okolicznym sklepie. Dobra cena za skórzane butki.
A rozmiar nogi po ciąży może się zmienić i w jedną i drugą stronę
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Piotrek właśnie wstał, spał ponad 2 godziny, ale to i tak sukces, bo ostatnio śpi po godzinie, a w lato to 3 minimum były.
Basba pytałaś o Pieprzówkę, to nalewka na pieprzu lecznicza. Pomaga przy niestrawności i stanach zapalnych gardła, przeziębieniu i grypie:) Ale przepis mi wsiąkł i nie wiem teraz jak zrobić.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DZIEWCZYNY JAK OBSLUGUJE SIĘ TE PACZKOMATY????????????????
PŁACI SIĘ ZA TO????
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
to i Bianka z popołudnia:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika masz:
Obsługa Paczkomaty 24/7
Paczkomaty 24/7 to system skrytek pocztowych. Każdy Paczkomat 24/7 składa się z 76 skrytek w 3 rozmiarach, podobnych w obsłudze do bankomatów, w których możliwy jest odbiór przesyłki o dowolnej, dogodnej dla adresata porze, 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu. Osoba kupująca towary przez Internet – po zamówieniu przesyłki do Paczkomatu 24/7 - otrzyma powiadomienie SMS i e-mail z kodem odbioru. Na panelu Paczkomatu 24/7 należy wpisać numer telefonu komórkowego oraz otrzymany kod, aby skrytka z przesyłką otworzyła się.
Podobno banalne w obsłudze. A i się nie płaci za te paczki z Winiar.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale ŚLICZNE dzieciaczki cudne!
Hoborr to już 20 tydzien??!!! szok! a płeć boboaska już znasz??
Różyczko tak podczytuję i nie doczytuję ..wybrałaś już panele.robią tą podłogę? Nam tez kiedyś mieszkanie zalało ok 4 nad ranem,ale jakos opanowałam sytuacje,nie było strata,,az takich
Dziewczyny a Wy już zaopatrzyłyście dzieci w zimowe stroje, buciorki itp.. ??
Mikołajek niestety przeziębiony i ma zapalenie spojówek, z dnia na dzień jest coraz lepiej na szczęście.
a ja dzisiaj mam paskudny humor, jakis taki blele jaki i spać mi się chce,zaraz zmykam.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Kurde łaże po chacie i miejsca znaleźć sobie nie mogę... Niby trzeba by posprzątać (dziś już 4 raz zresztą), pranie powiesić ale taaaaaaaaaak mi się nie chce! Chyba wolne sobie wezme dzisiaj ha!
Oposku to widzę że mamy podobnie... to chyba ta bezsensowna pogoda. Ja dupska z wyra zwlec też nie mogę a buciorki z czystym sumieniem ci polecam
Rózyczko no i czego się śmiejesz, co?! W sumie nie ma tragedii ale cholercia zosałam o jednej parze butów!!!!!! Na dodatek nic mi się nie podoba - Boże jakaż ja wybredna sie zrobiłam
Bianusia cudna- a czemu matka w domu ty ją w beret ubierasz?!
Hoborrku jej jak ja dawno Adolinki nie widziałam!!!!!!!!! a z Bincią nad są podobne I nie zostawiajcie mnie dzisiaj!!!! Więc prosze nie spać!
Masuska jakie fajowe zdjecie Pita! Super normalnie... Mam nadzieję że chociaż na mini mini zdały się maile ooo... pieprzowka bardzo by mi się w takim razie przydała
Asiu zdrówka dla Mikołajka! Ucałuj go od cioci
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Wiecie, że ja dzis zaspałam totalnie na wszystko i obudziłam się dopiero o 9.30
Dominik miał faze i od 3 do 6stej noc wyjeta z życia
Nie wiemy o co mu chodziło bo wydzierał się strasznie, nie chciał mleka, po paracetamolu nic nie mu nie przeszło, nie miał goraczki a krzyczał biedny i krzyczał i uspokoic go nie mogliśmy Juz chcieliśmy gwoździami pobrzybijac drzwi balkonowe bo po pół godzinie wyrzucenie przez okno tylko przychodziło nam do głowy
A tak serio Tomi okazał się cudownym tatusiem i kołysał go tak długo az się uspokoił i zasnął mu na kolanach ale wszelki manewr odnoszenia go do łózeczka kończył sie wrzaskiem Nawet z nami w łózku krzyczał a u tatula jakoś się zamykał
Boszsz nie wiemy czy to zebole czy jakis koszmar miał
Podziwiam Was babeczki nie śpiace od tylu miesięcy, bo ja to nie dałabym rady
Masuska super, że enegria Cię rozpiera a Piterek słodziutki spioszek
Masz jakies udziały ze sprzedaży Silanu?
Hoborku cudna Adusia
Rózyczko ale fajniutka Bianka A jak oponka zimowa to spoko bo da się wymienić na letnia
Oposek tak własnie pomyślałam, że płytke z fotami bedzie prościej Dobra to wstepnie niedziela tylko ma nie padać zaznacz tam na tej farmie jak będziesz dzwonić
I wiesz podejrzewam, że mój T zaduzył się w Twoim małżu jak usłyszał, że planujemy spotkanie to wyskoczył z tym zestawem pielegnacyjnym stóp
Rika no mój m własnie obetnie paznokcie raz na ruski rok jak mu juz trampki dziurawią więc stąd moje zdziwko z tą pielęgnacją pietoli
A paczkomaty mają dotykowy ekran i wbijasz tam nr tel i kod i bez opłat masz paczuchę
Przyszła_mama ja dostała 4lub 5 produktów plus rękawicę kuchenną, więc nie tak źle
Basba zdrówka dla szkrabów Mi to chyba noga urosła?
Asiu buziaki dla Mikołajka
A i wiecie jakie my z Tomim szemrane interesy załatwiamy
Umówilismy się ostatnio na wymianę z gumtree - ja jakies zabawki po małych a babeczka chemię do domu. I ona z Mińska jest, więc nie miała jak podjechać, więc wymyśłiła, że przekarze paczkę zapakowaną dla mnie kierowcy tira z firmy i spotkanie ustaliliśmy pod carrefourem miedzy 22 a 23 Przyjeźdzamy - ciemno - jakiś tir ale nr rejestracyjne się nie zgadzają ( bo znałam tylko nr tel - facet miał cały czas wyłączony tel - nr rejestracyjne auta i imie faceta bo nazwiska nie pamietałam ) i pytamy się kierowcy czy może za szlabanem jeszcze jakies auto stoi bo szukamy Pana P. On do nas z tekstem, że nie wie jak tamten się nazywa, ale prosił przekazać, że jak ktoś się będzie o niego pytał, żeby skierować tą osobe na rampę, że czeka
Przeszliśmy pod szlabanem, zero strażników i znaleźliśmy tir, który rozładowywali ale nie było kierowcy.
później patrzymy a w kabinie ciemno i tylko czerwony punkcik się świeci, więc ktoś pali papierosa podchodzimy tam a gościu z tekstem czy my od pani D. a my, że tak i bez słowa dał nam paczke a my jemu i zamknął drzi normalnie jak w jakims gangsterskim filmie A Tomi z tekstem, że zaraz pewnie ktoś nas zgarnie
Jeszcze pod sciana po ciemku rozpakowywalismy paczke kluczem od auta żeby sprawdzic czy wszystko się zgadza Uwielbiam takie akcje
o matko zaraz czas do domu
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wysyłam buziaki dla Dominiczka oby dzisiaj juz wszystko było ok!
Basba zdjęcia super mała gosposia!
zrób sobie wolne,zrób.. dzisiaj jakos taki ciężko dzień yyy już wieczór
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
RIka nie mam pojęcia o co cho z tymi paczkomatami! Do mojego zadupia jeszcze takie cos nei dotarło!
MAsuska jeśli chodzi o Jezycjadę - to moja ukochana to PULPECJA! czytałam ja chyba z 20 razy!!! POLECAM:)
Aniu niezłe nocne manewry:) I ja pewnie już bym zwiała z 5 razy! No i jak zwykle podziw dla Toma:) Mój nawet nie wiem że wstaę w nocy do Ady! Śpi jak zabity. Teaz zresztą tez - choć jeszcze nie zażywał kąpieli! ojojojojoj
BAsbo takie mam właśnie wyobrażenie o moim życiu za te 2 lata:P Ada karmi drugie bobo, całuje i ogólnie sielanka na całego!l) lol ale pięknie!
Różyczko no po prostu Bianeczka ma kiecę jak ta lala!!! I jak zwykle urocza:)
Masusko a Piotruś wyglada na tym zdjęciu jak niemowlaczek:) Ślicznie:)
Rika pokaż w końcu te apartamenty!!!