BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #444587 przez Oposek
Martuś nie za wcześnie. To popularny prezent na pierwsze urodziny. Ale powiem Ci, że my mamy u teściów i szału nie ma. Może dlatego, że Filip bardzo ruchliwy. Już szczeniczek-uczniaczek potrafi Go zająć na dłużej. Z takich dźwiękowych zabawek nadal polecam odkrywczy domek. Bawi się Filip i każde dziecko, które do Niego przychodzi, nawet te 3-4 letnie. Arka Noego Kiedieland też fajna i ma dużo funkcji, ale domek to hit.

Różyczko oj tam od razu grzeczny;) Nawet szatan widać musi czasem odpocząć ;)
Bluzeczka śliczna, ja takie 2w1- koszula i swetrek- lubię też dla siebie, serio:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #444704 przez masuska
Dzień Dobry

Padam na ryjek, zmęczyłam się ale nie wiem czym.

A gdzie jest Nati?

Anno przemytniku, normalnie historia świetna:)

Asia zdrówka Mikołajkowi życzymy.

Basba świetny komiks:)

Martuś Pita krzesełko tez nie bardzo interesowało.

Hoborrku Oposku zaczynam czytać, już za chwilę:)

Pani Rosa tylko nie szaleje za bardzo na tym dniu nauczyciela:)

Rika, miałaś zdjęcia dać:)

Przyszła_mamo paczki odebrane, jadą do mnie:)

12 lata 2 miesiąc temu #444752 przez różyczka
Ja juz w domku, ale było super :)
pyszne jedzonko, kilkadziesiąt elegancko ubranych moich kolegów i kolezanek z pracy, nawet wężyk zaliczylam ;)
Ania historia jak z filmu naprawde :laugh: tak ładnie opisalas,ze miałam Was normalnie przed oczami :laugh:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 2 miesiąc temu #444771 przez aska27
Oposku Filipek :kiss: cudne zdjęcie!

a ja nie pisze ,bo jakoś ogarnąć mi się trudno i z czasem nie wyrabiam.
Muszę wiec też wybrać się na zakupy i zaopatrzyć Mikusia na zimę.

Spać mi się chce.. i jakos tak ciężko nadal.. wszystko chyba przez pogodę :silly:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #445014 przez basba
Dzień dobry... Matko i znowu pierwsza jestem!

OPOSKU... strasznie dziękuję ci za odpowiedź w związku z moim pytaniem :kiss: Możesz podać namiary na te fajne miejsce - choć zapewne w tym roku się tam nie wybierzemy, ale zapiszę sobie i może kiedyś wykorzystam :). Szukam jakiegoś miejsca bardziej po zachodniej (Pn-pd -środkowej) częsci kraju ;) Tam mamy bliżej tym bardziej ze na krótki weekend i z dziećmi jak już to pojedziemy :)

Martuś wybacz co do krzesełka to nie pomogę- ale jak dla mnie to one takie średnie jest... :woohoo:

Masuska już zregenerowałaś siły ??? :)

Rózyczko super że imprezka sie udała. No i szacun za wężyka :P

Asiu spoko, pogoda do kitu to i samopoczucie nie najlepsze!

Ja wczoraj miałam za to niezłego sprinta w sprzątaniu. Wziełam sie za kotłownie. Mąż nie dokońca zamknął właz do poddasza (zabrakło 1 aluminiowej listewki, i jakoś tak ciężko mu skończyć) i została malusieńka szczelinka przez którą jak się okazało kilka myszy z poddasza zlazło! :angry: Na szczęście wcześniej nażarły się trutki więc znalazłam 3 nieproszonych gości :ohmy: :angry: Znalazłam tez jakąś listewkę i zaraz zaklinowałam tajemne przejście. A na poddasze chyba jakiegoś głodnego kotka zaproszę... o!

Wiki dała znowu popalić nie tylko w nocy ale i w dzień. Czyżby niebawem ten ząb wylazł??? Na końcu jeszcze zaczęła kaszleć i zwymiotowała- cała pościel i piżamka do wymiany :S ...

12 lata 2 miesiąc temu #445059 przez Oposek
Dzień dobry :)

Basba proszę:)
www.warszawianka.pl/
Nastronie moim zdaniem nie ma tego, co najważniejsze- hotel leży nad Zalewem Zegrzyńskim, jest plaża, pomosty, łódki, kajaki, rowery i piękne tereny zielone dookoła. Dzieciaki można zostawić na trochę w "Magicznym Domku"- świetnej drewnianej chatce z mnóstwem zabawek i placem zabaw pod profesjonalną opieką. Może kiedyś Ci się przyda:) Popoytam wśród znajomych, może ktoś coś poleci?
No i szacun za to sprzątanie, ja wczoraj też się sprężyłam,ale i tak czasu ciągle brakuje;)
A nockę Młody też miał słabą, ale chyba na zęba nie mam co zwalać;)

Masuska i jak? i jak? :unsure: :)

Różyczka superowo, że imprezka się udała:)

Asia dziękujemy za komplementy, a co do braku weny to powiem Ci, że mnie też się nic nie chce... Najchętniej bym spała całe dnie, ale jest Filip, więc nawet w nocy nie za bardzo się da ;) Oby niebawem było lepiej!

Nati pisała ostatnio, że ma bardzo dużo pracy i powinna być wolniejsza od poniedziałku, więc czekamy cierpliwie!

A co się stało z Hoborkiem, Przyszłą Mamą, Anią, Riką?

12 lata 2 miesiąc temu #445068 przez aska27
Dzień dobry! :blink:

12 lata 2 miesiąc temu #445089 przez basba
Oposku bardzo ci dziękuję. Zapisałam sobie w ulubionych, na pewno kiedyś skorzystam :lol: A mnie się jakieś klimatyczne, romantyczne miejsce marzy... może jakiś zameczek albo pałacyk.... heh. Na 2 rocznice byliśmy w zamku w Rynie... jej jak tam pieknie było. :blush:

Asiu moja kochana szwagierka własnie dała mi tabsy (szt.2) z guaraną ... zaraz łyknę i dam znać czy coś daje czy nie :silly: a przyda się bo czeka mnie dzisiaj sprzątanie w chacie i prasowanie! :ohmy: Oh my God!!!!!!!!!!!

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #445103 przez aska27
basba napisał:

Oposku bardzo ci dziękuję. Zapisałam sobie w ulubionych, na pewno kiedyś skorzystam :lol: A mnie się jakieś klimatyczne, romantyczne miejsce marzy... może jakiś zameczek albo pałacyk.... heh. Na 2 rocznice byliśmy w zamku w Rynie... jej jak tam pieknie było. :blush:

Asiu moja kochana szwagierka własnie dała mi tabsy (szt.2) z guaraną ... zaraz łyknę i dam znać czy coś daje czy nie :silly: a przyda się bo czeka mnie dzisiaj sprzątanie w chacie i prasowanie! :ohmy: Oh my God!!!!!!!!!!!

oooo koniecznie daj znać! power'a nadal mi brak :dry: :blink:

Czy dzisiaj szanowne panie nauczycielki balują czy w poniedziałek??? :)
Życzenia będę składać w niedzielę :)

12 lata 2 miesiąc temu #445139 przez przyszla_mama
Dzien dobry

A co się stało z Hoborkiem, Przyszłą Mamą, Anią, Riką?

ja tylko grzecznie chce sie zameldowac! :)
jestesmy cali i zdrowi i ja i moj syn :)

Arek caly dzien rozrabia od rana do wieczora, wszedzie go pelno, wszystko musi wyciagnac i sprawdzic. a ostatnio ma nowe hobby, zawsze sciga sie ze mna na czas i jak nie zdaze odstawic na gore, probuje sie dorwac do miski psa z woda lub jedzeniem i jak juz mu sie uda, rozlewa z wielka satysfakcja na cala kuchnie :cheer: :cheer: ale jest taki slodziutki, ze nie moglabym sie na niego gniewac :)

a poza tym to uwielbia ostatnio robic tani tani :) ale musi byc koniecznie w trojke!! on, ja i tatus. Tatus bierze go na rece i tanczymy w trojke trzymajac sie za rece. Az boje sie myslec jak wygladamy :P :P

a w zwiazku z nowym zamilowaniem mego syna to basba czy moglabym sie do Ciebie pieknie usmiechnac i poprosic o ta muzyczke ktora przeslalas Różyczce? :) bylabym ci baaardzo wdzieczna. maila wysle na priwa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

aaaaa i jeszcze jedno, ktora mi z Was dziekowala i pisala ze doszla paczka z winiar. to nie mi podziekowania sie naleza tylko dla Martuś. To ona dala cynk z ta akcja, ja dalam namiary na kosmetyki dzidziusiowe i perfumy :)

milego dnia laseczki :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #445201 przez natimp1
hej Laski
Melduję się że żyje choć na ostatnich kreskach ekg.... jestem tak zalatana ze masakra. włażnie mam kontrolę z PIP-u ale już lżej bo najgorzej przygtować te dokumenty, a w tym jeszcze dwa dni z chłopakami biegałam po lekarzach.
Ale wizyta z Jaskiem na integracji sensorycznej ekstra. babka mega mega rzeczowa, osrodek super.. znaleziony oczywiście dzięki cudnej cioci Oposkowej :)
Wyjaśniła mi z czego wynikają te lęki u Jaska, i np to ze mało mówi mimo iz nasladuje miliony zwierząt łącznie z krokodylem :):)... tak wiec super.. poza tym stwierdziła ze bardzo inteligentny chłopiec ( po mamusi), mimo leku do obcych bardzo towarzyski ( jak dla mnie sie wyklucza ale ok), tak wiec będą jeszcze ludzie z tego mojego synusia - całkiem fajne nawet...:)
oki wzywa baba .. trzeba wrócic do pracy.... od poniedziałku będę juz wolna wiec nadrobie zaległości..
Róża a nawilżacz jeszcze jest???

12 lata 2 miesiąc temu #445274 przez różyczka
Nati ja go nie wystawiałam nigdzie, tylko Ty napisałaś,ze szukasz i tak pomysląłam sobie, ze lezy a moze Tobie by sie przydał, no a mi kasa :blink: także jest :)

Przyszła_mamo trzymamy kciuki :)

Basba ja multiwitamine pije teraz z guarana....a nie ! z żenńszeniem :laugh:

Asiu ja bibke wczoraj miałam z tej okazji :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 2 miesiąc temu #445441 przez masuska
Cześć dziewczyny, ja szczerze po łebkach, bo nie mam czasu.

Oposku nawet nie zaczęłam:(

Asiu mój znajomy polecał to miejsce
www.ksiezycowydworek.pl/

Przyszła_mamo masz jeszcze jakieś linki do próbek, ale nie perfum:) Chyba że nie będą to pachnące kartki:) No dostałam dziś Mustelę:)

Basba, nie zregenerowałam, dostałam takiego kopa że fruwam, bo tyle roboty:)

No idę sprzątać.

Buźka.

PS. Wreszcie i Nati się znalazła:)

12 lata 2 miesiąc temu #445445 przez aniaw
Dobry dobry :)

Udało mi sie dziś odebrać dowód, więc oficjalnie zmieniłam już nazwisko i musze pamietać o zmianie podpisu :S
Odwiedziłam kumpelę a potem mamę od której dostałam walizke wałówy i zjadłam pyszną pomidorówę :lol: A teraz do wieczora dyżur :angry:
A jaka mgła była o świcie, matko z córka :ohmy: Zima idzie jak nic :lol:

Dominik nadal w nocy ma fazy :S
Wczoraj nas tak wymęczył, że pobiłam kolejny rejokord spania do 10.45 :lol: Ale oczywiście budząc się co 2 godz i uspakajaniem rozdartej morduchy ;)
Dziś natomiast mały wykurzył ojca z wyra i spał ze mną bo siły nie mieliśmy :dry:
Ale to dziecko to chyba ma totalne adhd bo w jednej pozycji 2 min nie wytrzyma i tak się wiercił, że szok :S A co go nakryłam kołdra to się budził i się odkrywał :huh:
Oj masakra :S I przywalił nawet szymonowi ostatnio, że ma blizne nad nosem :S
Rośnie mi mały terrorysta :P

Basba widziałam foty i extra :) U mnie Szymi karmi samochody łyżeczką:S
A kukam Cie wymiata :lol:
Super pomysł z tym albumem , ajaj 8 rocznica - mega szacun :laugh:
Ja jakoś pomysłem nie zabłysne :dry:
A co do myszek biednych malutkich to Wy je tak beszczelnie potraktowaliscie trutką? :ohmy:
Wiesz jaka to męczarnia dla takiego stworzonka, bo te rodentycydy najnowszej generacji działaja z opóxnieniem i taki stworek wykrwawia się baardzo długo :huh:
Kot czy pułapka juz lepsiejsze :P
Zdrówka dla Wiki :kiss:

Oposek ja sobie wyobraziłam jak Tomi Litkowi smaruje stopy w tych szlafroczkach i widok w mojej wyobraźni nieziemski :lol:
Co do karmienia Dominika przez starszego braciaka to czasem ma takie zajawki ale faktycznie częściej mu wyrywa jedzenie mimo, że sam ma to samo :dry:
Ale ostatnio jak Dominik płakał to szymi poszedł do kuchni wziął z blatu chrupka i podał Dominikowi i powiedział "Dzidzi pro" bo on nie mówi prosze tylko pro :laugh: I Dominik się od razu uspokoił :lol:
Extra fota widać, że na kolanach łaził :woohoo:
I gratulacje dla Filipka za samodzielne zabawy w łóżeczku jakkolwiek by to nie zabrzmiało :blush: :lol:
A co z niedziela????

Rózyczko super, że bibka się udała :)

Masuska Ja też chcę pofruwać :lol:

Przyszla_mama poka poka tańce Waszej trójki :lol:

Asiu przesyłam pozytywne fluidy :kiss:

Nati ooo zyjesz i gratki dla jacha, że mimo takiej mamusi jednak wyjdzie na ludzi :lol: Żarcik żarcik :kiss:

Rika chwal się mieszkankiem :)

Wiecie wracam wczoraj bardzo późno do domu zdechła na maxa a moja siora z tekstem:
Ona - Co tam u Ciebie? Biłas się z kims?
Ja: - ???
Ona: - No tyle osób w autobusie a Ty z nikim się nie biłas??? :S

Ech znów pewnie przegapiłam okazje :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #445551 przez przyszla_mama
Dobry wieczór

Aniu, nie pokaze naszych plasow, a w zyciu, za bardzo kompromitowalby moja rodzine ten material :)

Masuska - te wszystkie namiary na probki perfum, ktore dawalam, to przysylaja perfumy w malych flakonikach. nie ma tam zadnych katalogow :) jakby co moge jeszcze raz wkleic :blink:

DOBRANOC

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka