- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Różyczko oj tam od razu grzeczny;) Nawet szatan widać musi czasem odpocząć
Bluzeczka śliczna, ja takie 2w1- koszula i swetrek- lubię też dla siebie, serio:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Padam na ryjek, zmęczyłam się ale nie wiem czym.
A gdzie jest Nati?
Anno przemytniku, normalnie historia świetna:)
Asia zdrówka Mikołajkowi życzymy.
Basba świetny komiks:)
Martuś Pita krzesełko tez nie bardzo interesowało.
Hoborrku Oposku zaczynam czytać, już za chwilę
Pani Rosa tylko nie szaleje za bardzo na tym dniu nauczyciela:)
Rika, miałaś zdjęcia dać
Przyszła_mamo paczki odebrane, jadą do mnie:)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
pyszne jedzonko, kilkadziesiąt elegancko ubranych moich kolegów i kolezanek z pracy, nawet wężyk zaliczylam
Ania historia jak z filmu naprawde tak ładnie opisalas,ze miałam Was normalnie przed oczami
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja nie pisze ,bo jakoś ogarnąć mi się trudno i z czasem nie wyrabiam.
Muszę wiec też wybrać się na zakupy i zaopatrzyć Mikusia na zimę.
Spać mi się chce.. i jakos tak ciężko nadal.. wszystko chyba przez pogodę
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
OPOSKU... strasznie dziękuję ci za odpowiedź w związku z moim pytaniem Możesz podać namiary na te fajne miejsce - choć zapewne w tym roku się tam nie wybierzemy, ale zapiszę sobie i może kiedyś wykorzystam . Szukam jakiegoś miejsca bardziej po zachodniej (Pn-pd -środkowej) częsci kraju Tam mamy bliżej tym bardziej ze na krótki weekend i z dziećmi jak już to pojedziemy
Martuś wybacz co do krzesełka to nie pomogę- ale jak dla mnie to one takie średnie jest...
Masuska już zregenerowałaś siły ???
Rózyczko super że imprezka sie udała. No i szacun za wężyka
Asiu spoko, pogoda do kitu to i samopoczucie nie najlepsze!
Ja wczoraj miałam za to niezłego sprinta w sprzątaniu. Wziełam sie za kotłownie. Mąż nie dokońca zamknął właz do poddasza (zabrakło 1 aluminiowej listewki, i jakoś tak ciężko mu skończyć) i została malusieńka szczelinka przez którą jak się okazało kilka myszy z poddasza zlazło! Na szczęście wcześniej nażarły się trutki więc znalazłam 3 nieproszonych gości Znalazłam tez jakąś listewkę i zaraz zaklinowałam tajemne przejście. A na poddasze chyba jakiegoś głodnego kotka zaproszę... o!
Wiki dała znowu popalić nie tylko w nocy ale i w dzień. Czyżby niebawem ten ząb wylazł??? Na końcu jeszcze zaczęła kaszleć i zwymiotowała- cała pościel i piżamka do wymiany ...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Basba proszę
www.warszawianka.pl/
Nastronie moim zdaniem nie ma tego, co najważniejsze- hotel leży nad Zalewem Zegrzyńskim, jest plaża, pomosty, łódki, kajaki, rowery i piękne tereny zielone dookoła. Dzieciaki można zostawić na trochę w "Magicznym Domku"- świetnej drewnianej chatce z mnóstwem zabawek i placem zabaw pod profesjonalną opieką. Może kiedyś Ci się przyda:) Popoytam wśród znajomych, może ktoś coś poleci?
No i szacun za to sprzątanie, ja wczoraj też się sprężyłam,ale i tak czasu ciągle brakuje;)
A nockę Młody też miał słabą, ale chyba na zęba nie mam co zwalać
Masuska i jak? i jak?
Różyczka superowo, że imprezka się udała:)
Asia dziękujemy za komplementy, a co do braku weny to powiem Ci, że mnie też się nic nie chce... Najchętniej bym spała całe dnie, ale jest Filip, więc nawet w nocy nie za bardzo się da Oby niebawem było lepiej!
Nati pisała ostatnio, że ma bardzo dużo pracy i powinna być wolniejsza od poniedziałku, więc czekamy cierpliwie!
A co się stało z Hoborkiem, Przyszłą Mamą, Anią, Riką?
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Asiu moja kochana szwagierka własnie dała mi tabsy (szt.2) z guaraną ... zaraz łyknę i dam znać czy coś daje czy nie a przyda się bo czeka mnie dzisiaj sprzątanie w chacie i prasowanie! Oh my God!!!!!!!!!!!
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposku bardzo ci dziękuję. Zapisałam sobie w ulubionych, na pewno kiedyś skorzystam A mnie się jakieś klimatyczne, romantyczne miejsce marzy... może jakiś zameczek albo pałacyk.... heh. Na 2 rocznice byliśmy w zamku w Rynie... jej jak tam pieknie było.
Asiu moja kochana szwagierka własnie dała mi tabsy (szt.2) z guaraną ... zaraz łyknę i dam znać czy coś daje czy nie a przyda się bo czeka mnie dzisiaj sprzątanie w chacie i prasowanie! Oh my God!!!!!!!!!!!
oooo koniecznie daj znać! power'a nadal mi brak
Czy dzisiaj szanowne panie nauczycielki balują czy w poniedziałek???
Życzenia będę składać w niedzielę
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
A co się stało z Hoborkiem, Przyszłą Mamą, Anią, Riką?
ja tylko grzecznie chce sie zameldowac!
jestesmy cali i zdrowi i ja i moj syn
Arek caly dzien rozrabia od rana do wieczora, wszedzie go pelno, wszystko musi wyciagnac i sprawdzic. a ostatnio ma nowe hobby, zawsze sciga sie ze mna na czas i jak nie zdaze odstawic na gore, probuje sie dorwac do miski psa z woda lub jedzeniem i jak juz mu sie uda, rozlewa z wielka satysfakcja na cala kuchnie ale jest taki slodziutki, ze nie moglabym sie na niego gniewac
a poza tym to uwielbia ostatnio robic tani tani ale musi byc koniecznie w trojke!! on, ja i tatus. Tatus bierze go na rece i tanczymy w trojke trzymajac sie za rece. Az boje sie myslec jak wygladamy
a w zwiazku z nowym zamilowaniem mego syna to basba czy moglabym sie do Ciebie pieknie usmiechnac i poprosic o ta muzyczke ktora przeslalas Różyczce? bylabym ci baaardzo wdzieczna. maila wysle na priwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
aaaaa i jeszcze jedno, ktora mi z Was dziekowala i pisala ze doszla paczka z winiar. to nie mi podziekowania sie naleza tylko dla Martuś. To ona dala cynk z ta akcja, ja dalam namiary na kosmetyki dzidziusiowe i perfumy
milego dnia laseczki
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Melduję się że żyje choć na ostatnich kreskach ekg.... jestem tak zalatana ze masakra. włażnie mam kontrolę z PIP-u ale już lżej bo najgorzej przygtować te dokumenty, a w tym jeszcze dwa dni z chłopakami biegałam po lekarzach.
Ale wizyta z Jaskiem na integracji sensorycznej ekstra. babka mega mega rzeczowa, osrodek super.. znaleziony oczywiście dzięki cudnej cioci Oposkowej
Wyjaśniła mi z czego wynikają te lęki u Jaska, i np to ze mało mówi mimo iz nasladuje miliony zwierząt łącznie z krokodylem ... tak wiec super.. poza tym stwierdziła ze bardzo inteligentny chłopiec ( po mamusi), mimo leku do obcych bardzo towarzyski ( jak dla mnie sie wyklucza ale ok), tak wiec będą jeszcze ludzie z tego mojego synusia - całkiem fajne nawet...
oki wzywa baba .. trzeba wrócic do pracy.... od poniedziałku będę juz wolna wiec nadrobie zaległości..
Róża a nawilżacz jeszcze jest???
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Przyszła_mamo trzymamy kciuki
Basba ja multiwitamine pije teraz z guarana....a nie ! z żenńszeniem
Asiu ja bibke wczoraj miałam z tej okazji
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Oposku nawet nie zaczęłam:(
Asiu mój znajomy polecał to miejsce
www.ksiezycowydworek.pl/
Przyszła_mamo masz jeszcze jakieś linki do próbek, ale nie perfum:) Chyba że nie będą to pachnące kartki:) No dostałam dziś Mustelę
Basba, nie zregenerowałam, dostałam takiego kopa że fruwam, bo tyle roboty:)
No idę sprzątać.
Buźka.
PS. Wreszcie i Nati się znalazła:)
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Udało mi sie dziś odebrać dowód, więc oficjalnie zmieniłam już nazwisko i musze pamietać o zmianie podpisu
Odwiedziłam kumpelę a potem mamę od której dostałam walizke wałówy i zjadłam pyszną pomidorówę A teraz do wieczora dyżur
A jaka mgła była o świcie, matko z córka Zima idzie jak nic
Dominik nadal w nocy ma fazy
Wczoraj nas tak wymęczył, że pobiłam kolejny rejokord spania do 10.45 Ale oczywiście budząc się co 2 godz i uspakajaniem rozdartej morduchy
Dziś natomiast mały wykurzył ojca z wyra i spał ze mną bo siły nie mieliśmy
Ale to dziecko to chyba ma totalne adhd bo w jednej pozycji 2 min nie wytrzyma i tak się wiercił, że szok A co go nakryłam kołdra to się budził i się odkrywał
Oj masakra I przywalił nawet szymonowi ostatnio, że ma blizne nad nosem
Rośnie mi mały terrorysta
Basba widziałam foty i extra U mnie Szymi karmi samochody łyżeczką
A kukam Cie wymiata
Super pomysł z tym albumem , ajaj 8 rocznica - mega szacun
Ja jakoś pomysłem nie zabłysne
A co do myszek biednych malutkich to Wy je tak beszczelnie potraktowaliscie trutką?
Wiesz jaka to męczarnia dla takiego stworzonka, bo te rodentycydy najnowszej generacji działaja z opóxnieniem i taki stworek wykrwawia się baardzo długo
Kot czy pułapka juz lepsiejsze
Zdrówka dla Wiki
Oposek ja sobie wyobraziłam jak Tomi Litkowi smaruje stopy w tych szlafroczkach i widok w mojej wyobraźni nieziemski
Co do karmienia Dominika przez starszego braciaka to czasem ma takie zajawki ale faktycznie częściej mu wyrywa jedzenie mimo, że sam ma to samo
Ale ostatnio jak Dominik płakał to szymi poszedł do kuchni wziął z blatu chrupka i podał Dominikowi i powiedział "Dzidzi pro" bo on nie mówi prosze tylko pro I Dominik się od razu uspokoił
Extra fota widać, że na kolanach łaził
I gratulacje dla Filipka za samodzielne zabawy w łóżeczku jakkolwiek by to nie zabrzmiało
A co z niedziela????
Rózyczko super, że bibka się udała
Masuska Ja też chcę pofruwać
Przyszla_mama poka poka tańce Waszej trójki
Asiu przesyłam pozytywne fluidy
Nati ooo zyjesz i gratki dla jacha, że mimo takiej mamusi jednak wyjdzie na ludzi Żarcik żarcik
Rika chwal się mieszkankiem
Wiecie wracam wczoraj bardzo późno do domu zdechła na maxa a moja siora z tekstem:
Ona - Co tam u Ciebie? Biłas się z kims?
Ja: - ???
Ona: - No tyle osób w autobusie a Ty z nikim się nie biłas???
Ech znów pewnie przegapiłam okazje
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
Aniu, nie pokaze naszych plasow, a w zyciu, za bardzo kompromitowalby moja rodzine ten material
Masuska - te wszystkie namiary na probki perfum, ktore dawalam, to przysylaja perfumy w malych flakonikach. nie ma tam zadnych katalogow jakby co moge jeszcze raz wkleic
DOBRANOC