BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 5 miesiąc temu #445642 przez hoborr
A ja to jż całkiem po łeblkach!!

Napisze tyko Wam do pośmiania:) Dostałam dziś laurkę z łapówką!! Zorientowałam się dopiero wieczorem w domu jak przeglądałam torebkę i mi się nawinęły te laurki! Proszę:) :

normalnie smieję się z tego prezentu od 2 godzin! i nie wiem co zrobić! Chyba musze oddać temu dziecku tę łapówke:)!! No bo jak inaczej?
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #445649 przez hoborr
Dla tych które niedowidzą o co chodzi:)

Do laurki taśmą klejącą zostało przyklejone 2 złote:) hoihihihih

A dziś odniosłam mały sukces bo super przygotowałam uczniów do wystęu: ) lalalala i mam dobry humorek:) Tylko jutro roboty po pachy!
A t uja z moimi śiewającymi dziewczynkami:)

ps. Kwiaty we włosach dziewczyn pochodzą z bukietu za 3 złote, który kupiła teściowa na wszystkich świętych - do zrobienia stroików grobowych:) ale ciiiiii..........

mam nadszieję że u was ok - bo nic nie czytałam:) na ale kiedyś nadrobię napewno:)
:S
Dobranoc!
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #445653 przez Oposek
Rika żyjesz???

Hoborku ale słodka laurka :) :) :) No i jaki fajny gest, 2 zł pewnie też bym oddała, choć to prezent;) Gratuluję sukcesu, a dziewczynki super wyglądają! Pani nauczycielka również, ślicznie wyszłaś, tylko niepocieszona jestem, że dzidzia brzuszkowa zasłonięta :( Swoją drogą przepiękne kwiatki ktoś wyciął na tądekorację za Wami!

Aniu Co do niedzieli to my jesteśmy na tak, tylko wiesz... nie wiem, czy nasze stopy sprostają :blink: Ty też piling zrobiłaś, zabrałaś mężowi skarpetki, przyznaj się? ;) A Wy autkiem będziecie jechać, czy jakoś inaczej? Wałuwa od Mamusi dobra rzecz :)
Tekst siosty wymiata:)

Dziewczyny,wczoraj kupiłam dwa samochodziki KIDDIELAND. Nowe, w licytacji, za 20 zł. Na innych aukcjach kosztują koło 50 zł, w sklepie jeszcze więcej. Widziałam na żywo, całkiem fajne, o takie:
allegro.pl/kiddieland-straz-nacisnij-i-j...iej-i2704389267.html

Ten sprzedający ma jeszcze dwie takie zabawki, może komuś się przydadzą, w końcu niedługo Mikołajki, Święta...

allegro.pl/kiddieland-straz-nacisnij-i-j...iej-i2704389522.html
allegro.pl/kiddieland-straz-nacisnij-i-j...iej-i2704400156.html

Dobranoc:)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #445772 przez aniaw
Hello :laugh:

Ja w pracy a za oknem szaro buro i deszcz więc pewnie nawet nikt dziś do mnie nie przyjdzie ;)

Oposek ale jak jutro bedzie padało to też jedziemy? My autem jak cos zamierzamy :) A Wy?
Ale zapodałas z tymi licytacjami i teraz będziemy przelicytowywać się nawzajem :lol:
My mamy taką ciuchcie-lokomotywę, która po naciśnięciu jedzie, fajna rzecz :)
A tak wyobrażam sobie Filipka:
demotywatory.pl/3937666/Jednostki-wybitne :lol:

Hoborku extra fota a te 2zł to chyba na szczęście dostałas, to nie wiem czy wypada oddać :S

Przyszla_mama nam sie nie pokazasz? :lol:

Miłego dnia :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #445784 przez hoborr
kurwa właśnie sie gapnełam ż jem witaminy przeterminowane tydzień! zjadłam tylko 3 tabletki i mam nadziję że nic sie nie stanie! ojojoj :( :huh:

12 lata 5 miesiąc temu #445798 przez przyszla_mama
Hoborrku - na pewno nic nie bedzie, tydzien to cale nic, na pewno nic sie nie stanie. jak lek przeterminowany to zachodza zmiany ktore sprawiaja najczesciej ze lek po prostu nie dziala :) takze nowe witaminki kup i juz nawet o tym nie mysl :kiss: :kiss:

zdjecie z uczennicami swietne! a kwiaty sliczne, w zyciu bym sie nie domyslila skad je wzielas :) Ty to zaradna kobitka :P :) :)

12 lata 5 miesiąc temu #445811 przez hoborr
przyszla_mama napisał:

Hoborrku - na pewno nic nie bedzie, tydzien to cale nic, na pewno nic sie nie stanie. jak lek przeterminowany to zachodza zmiany ktore sprawiaja najczesciej ze lek po prostu nie dziala :) takze nowe witaminki kup i juz nawet o tym nie mysl :kiss: :kiss:

zdjecie z uczennicami swietne! a kwiaty sliczne, w zyciu bym sie nie domyslila skad je wzielas :) Ty to zaradna kobitka :P :) :)

przyszła mamo - takich słów mi było trzeba. Teraz już i tak nie wyzygam tych witamin a po co ise marwtic na zapas:)

Jeśli chodzi o te kwiatki na dekoracji to Zrobiłam kilka sama a resztę zadałam uczniom na 6:) no:)

Aniu myślę że Filip Oposkowy po takim fikołku dalej szedł by na rękach:) Miłej pracy:)

Ja piekę toprta:)

12 lata 5 miesiąc temu #445815 przez różyczka
Hoborr ale Ty ładna jestes :)

Ania ekstra ten demot :laugh:

Oposku kup mu domek dla lalek lepiej zamiast autka, trzeba obalac stereoptypy :lol:
w srode wieczorkiem jestem juz w Wawie to moze mu jakąs lale do kompletu dokupię i dostanie od cioci :blink:

Masusko a tak teraz mi sie przypomniało - tak oczywiscie,ze pamietam tamta bluze, a Piotrek dopiero teraz ją nosi?? :) ja z kolei chodze w tej co Ty Olif kiedys zakupiłas :laugh:
a mój eks jest jeszcze lepszy-jak mówie, ze trzeba Bianke obkupic w koncu na zime to on cały czas jak zdarta płyta powtarza,ze przeciez czapke ma (tą od Riki :blink: ) :laugh:

siedze w robocie i mi odwala, moze sie wybiore Anka do Ciebie, co? :) przyjmujesz takie przypadki? :woohoo:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #445834 przez aniaw
Rose wbijaj się do mnie, zapraszam :laugh:

Przed chwila była u mnie paniusia z kotkiem.
Ja: Był kot odrobaczany?
Ona : tak
Ja : A kiedy?
Ona : No... hm... jak go braliśmy
Ja: Tzn kiedy?
Ona: No 5 lat temu
Ja: Słucham?
Ona: No przeciez on nie wychodzi z domu.
Ja: A Pani tez z domu nie wychodzi?
Ona: Słucham?
Ja: .. No i walnęłam jej moją ulubioną gatkę jak na butach znosi do domu wszystkie larwy i jaja pasożytów z zewnątrz a kot myjąc się zaraża się pasożytami i kumuluje je w swoim organiźmie, fuj :lol:

Mina paniusi bezcenna :lol:

Hoborku nic nie powinno się tobie stać po 3 tabl :) No wiesz jakbyś całe opakowanie wciamała to mózg pewnie by Tobie wybuchł :lol:
A tak serio wszelkie medykamenta maja przedłużone daty ważności dla takich zagapiaczy jak Ty np i nawet pół roku po terminie jest ok :)
Po prostu substancje czynne tracą swoje właściwości, utleniają się, ulatniają i po prostu ich efektywnośc maleje w organizmie - juz nie zagłebiając się farmakokinetyke :P
Z kwiatami to extra patent - dobrze że nie wyjmowane z wiązanki już zrobionej pogrzebowej :P

12 lata 5 miesiąc temu #445849 przez hoborr
o a ja myślałam że przyszła mama pyta o te kwiatki z tyłu - a nie na głowach dziewczyn:)

Aniu teraz to juz naprawde się nie martwię tymi witami:) A miało nie być klientów?:)!!!!!!

Różyczko weź se babo okular spraw i nie gadaj głupot! Ryja mam jak wieprz przed żarciem! ech szkoda gadać!

DZIWECZYNY 20 tydzień!!! o ja!!!

12 lata 5 miesiąc temu #445915 przez masuska
Dzień dobry.

Wróciłam z pracy iii

nic mi się nie chce!!!!!

Piotrek u teściowej do wieczora, Mąż wozi drzewo do wieczora, a co kochana żona robi? Nic. A taki bałagan że szok.

a i książkę dziś miałam czytać.

No do 15:30 się poobijam:)

Zmotywowana:)

Hoborrku gratuluję półmetku, łąpówka ekstra, a i dziewczynki cudne.

Ania, a ja nie wiedziałam że to na butach larwy się nosi.

Róża tak, Piotrek dopiero w tej bluzie chodzi. A Bianka w tej czarnej jeszcze śmiga?

Przyszła_mamo, ale mi się nie chce wypełniać formularzy:P A ta paczka z winiar jeszcze do mnie nie doszła, tak mi wiozą ci znajomi.

Oposku a Piotrek ma wywrotkę sorter i wszystkie elementy pasują do jednego otworu, więc Piotrek się zbytnio nie wysila:) A strażaka tez miałam zamawiać, ale do Mikołaja zabawek nie będzie:P

12 lata 5 miesiąc temu #445933 przez masuska
Posprzątałam (dobrze że mały metraż) idę jeść.

Aniu
tak odnośnie tych larw i innych paskudztw o których pisałaś, to tak mi się skojarzyło:
demotywatory.pl/3894077

12 lata 5 miesiąc temu #446001 przez Rika
Witam się

Dzisiaj już drugi raz ale wcześniej ledwo usiadłam i zaczęłam pisać tak mąż przylazł i siedział mi nad lapkiem, później wpadła Zuzia i o mało nie obudziła Oli i wkurzyłam się, wyłączyłam wszystko i poszłam od nich...

Basba mój mąż ogólnie nie lubi zdjęć ani niczego co jest z nimi związane dlatego taki prezent o którym piszesz odpada, ja bym chciała coś takiego dostać ale wiem że nie mogę na to liczyć :( więc w kwestii prezentu dla męża nie pomogę :( mój ode mnie dostał na święta koszulę, krawat i spinki, na jedne urodziny serce i rozum + tort i impreza, na kolejne dostał maskotki Euro 2012 + babeczkę ze świeczką podaną prawie nago :D i jakieś takie gadżety piłkarskie... teraz nie wiem co mu kupię ani na rocznice ani na święta...

Przyszla_mamo moje mają czapki z Tup Tupa jesienne na 50 i są ok ale kupiłam Zuzi innej firmy na 50 i jest duuuuużo za duża, dlatego najlepiej przymierzyć.

Oposek zobaczymy jak to będzie, póki co jak zwykle za szybko się pochwaliłam i jest jak jest, na górze nie jesteśmy i na razie jeszcze nie wejdziemy... jak do świąt się przeprowadzimy (BN 2012) to uwierzę ze cuda naprawdę się zdarzają...

Masusko dam zdjęcia jak już będzie wszystko gotowe, póki co im bliżej tym dalej... :(

Przyszla_mamo moje uwielbiają tańczyć kółko graniaste i śpiewają w rytm piosenki Kuko kuko kuko kuko a mi baaaaaa i robią bam :) Zuzia pomaga Oli wstac i dalej tany :D A jak chcą żebym ja z nimi tańczyła to ganiają za mną wrzeszcząc "mama mama kuko kuko baaaaa e?" :D
Trzymam kciuki żeby się udało :)

Aniaw widziałam mgłę i... nie widziałam sąsiadów :D Moja Ola też jak śpi to wędruje wszędzie gdzie się da, efekt jest taki że już nieraz spadła z łóżka mimo mega wysokiego zabezpieczenia z poduszek, koców, misiów itd...

Przyszla_mamo a dostałaś już te próbki perfum? Ja dostałam paczkę z tego knora czy winiary i czeka nadal w paczkomacie a maż nie umie jej odebrać i niestety przepada nam jutro ostateczny termin a ja sama nie mam jak jechać bo samochód zepsuty :(

Hoborr hahahahahaha jaka laurka-łapówka hahahaha dobre, masz pomysłowe dzieci w szkole :D nawiasem mówiąc ja nigdy przenigdy w życiu nie dałabym nauczycielowi 2-złotych ani grosza :D ale ja tak byłam :D chyba że bym trafiła na Ciebie to może.... :D hahahaha
Piękne zdjęcie :)

Oposek w Piszu jedno dziecko miało taki samochodzik i moja Zuzia uwielbiała się nim bawić :)
Ja na te święta kupuję malym laptopy i tablicę tą do pisania, nie wiem jak się nazywa z RYSIKIEM :D

hahahaha Aniaw niezły filmik :D

Hahahah Różyczko ale tą czapę to przecież zabrałaś Biance dla siebie :D :D :D

Hoborrku z tymi lekami to tak jak Aniaw napisała, tam jest data właśnie orientacyjna dla gapowiczów :) a niektóre leki mają nawet termin 6m dłuższy, tylko firmy tak drukują a np lekarz ma inne "ulotki"...

A Ty już wiesz jaka płeć czy nie chcesz wiedzieć bo ja nie w temacie? :(

Nadrobiłam i spadam... miłego wieczoru :)

12 lata 5 miesiąc temu #446066 przez kasiorek0310
RIKA W TYM PACZKOMACIE TO WPISUJE SIE TYLKO NUMER TELEFONU NA KTÓRY BYŁ WYSŁANY SMS Z KODEM DO ODBIORU I TEN KOD SIĘ WPISUJE NA WYŚWIETLACZU I SAMA SIĘ SKRYTKA OTWIERA ŻADNA FILOZOFIA A JAK NIE UDA CI SIĘ ODEBRAĆ TO TA PACZKA BĘDZIE NA CIEBIE CZEKAŁAM W NAJBLIŻSZYM ODDZIALE INPOSTA WIEC NIC CI NIE PRZEPADA :D

12 lata 5 miesiąc temu #446217 przez przyszla_mama
Dzien dobry niedzielnie :kiss: :kiss:

Rika - perfum jeszcze nie dostalam.. ale to moga isc bardzo dlugo, takze nie zdziwie sie jak na wiosne dostane prezent :)

co do paczkomatu to tak jak kasiorek pisze, tal proste ze niemozliwe ze Twoj maz nie umialby obslugiwac, jezeli np umie obslugiwac sie komorka i bankomatem :) :)

a jezeli nie zdazycie odebrac paczki to na pewno nie przepada:

Co się stanie jeśli odbiorca nie odbierze paczki?

Jeżeli odbiorca nie odbierze paczki w ciągu 3 dni od wysłania powiadomienia, trafia ona do najbliższego Oddziału InPost, gdzie przez 11 dni bedzie czekała na odbiór. W przypadku nieodebrania jej przez Odbiorcę w ciągu 14 dni od momentu doręczenia przesyłki do Paczkomatu InPost InPost zwraca przesyłkę Nadawcy na jego koszt pobierając od niego opłatę równą kwocie pobranej za nadanie tej Przesyłki.

takze masz jeszcze spokojnie kilakanasscie dni

a tu masz spis adresow oddzialow inpost, mam nadzieje, ze swoj masz niedaleko:

www.paczkomaty.pl/oddzialy_inpost,18.html

Masuska

Przyszła_mamo, ale mi się nie chce wypełniać formularzy:P A ta paczka z winiar jeszcze do mnie nie doszła, tak mi wiozą ci znajomi.

to na to nie mam rady :) tych formularzy nie da sie obejsc, chociaz ja lubie sie w to akurat bawic :) :)

MIŁEGO DNIA :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka