BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 2 miesiąc temu #443088 przez masuska
jak oponka, o Pani, to proszę majtki z golfem wdziać i będzie GIT:)

A ja rzekomej oponki to nie widziałam:)

No i na koniec błysnęłaś:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #443161 przez hoborr
Dobry!
Właśnie wróciłam z kąpieli:)

Basbo planowaliśmy na wiosnę się wynieść, ale z małym dzidzi to raczej zostaniemy na łąsce - nie łasce trochę dłużej:) Mamy domek ocieplony, umundurowany instalacjami itd. Teraz szukam jakiegoś kominka i pomalutku szukam płutek do łazienek! Zdajemy sobie sprawę że jak będzie drugie bobo to nie będę miałą jak się wyrwac z domu na zakupy. Dlatego chcemy wszystko przez zimę kupić a potem powoli kończyć:) Nie mam pomysłów na całą aranżację. Jakoś nie przemawiają do mnie brązy i takie typowe kolory. Dobrze czyjemy się w drewnianych wykończeniach, - nie wiem może odrobina zielonego albo fioletu. Kurcze masakra jakaś.
A ja się czuję na pewno orzej niż z adusią. Wtedy leniuchowałam ile się dało. A teraz po prostu sie nie da. W szkole jako tako - zawsze mogę zrobić kartkówkę i sobie siedzieć spokojnie:) A w domku ada szaleje. Wyszedł jej 10 ząbek i coś mi się wydaje że dalej trzinowce atakują! Tomek pracuje od świtu do nocy i nie mamy na nic czasu.

OPosku zdjęcia wymiatają! Ale mam ochote na tort!!! Widać że towarzystwo się bawiło jak należy:) Szczególnie te starsze kobity w czapeczkach:) hihihi ładny masz język:)

Różyczko - wmów sobie że stare CI się nie podobały i masz pretekst do wymiany...:) Co tam u Smerfetki Bianeczki? Grzecznie śpi ???

Rika ty tak nie nażekaj na męża - może on szuka jakiś pomysłów do aranżacji waszej sypialni :P A pozatym to tylko facet! Co byś chciała żeby jak baba robił???

MASuska ja od razy pomyślałam ze w biedronce! Ale nie wiedziałam ze to konkurs! !!

Różyczko a u nas normalne lekcjie! A nie!! Jadą nauczycielki do warszawy do teatru! No ale ja wolę z mężem spędzać 5 rocznicę slubu:):):):)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #443268 przez aniaw
Hello :)

Matko ja ostatnio taka zaganiana w pacy jestem, że nie mam kiedy się podrapac po głowie ;)
Zaczęłam pisać rano na dyżurze posta, ale go wcięło :angry:

Oposek my chętnie na dynie z Wami się wybierzemy rzecz jasna :lol: Tomi się bardzo ucieszył jak mu oznajmiłam, że mamy propozycję nie do odrzucenia :lol: W tą sob pracuję ale nd wolna a przyszły weekend cały wolny, więc oby nie padało to się zgadamy :lol: Jak robić wieś w świecie to zawsze razem raźniej :S
Gratulacje ogarnięcia fotek, choć ja nadal swoich nie widzę :P
A zdjątka z urodzinek extra :lol: Filip w swoim żywiole i extra tort :)
I ten golaskowy Młody w brodziku też super :)
A 50 zdjęc razy wszystkie miesiące matko za dużo liczenia :unsure: :lol:

Różyk pomyśl jaką extra będziesz mieć teraz podłogę jak zaprosisz nas na imprezkę domówkę :lol: Dzień nauczyciela? Hm moja szefowa ma wtedy urodziny a ja prezentu nie wymyśliłam :S O jakich Ty oponkach mówisz??? :P

Masuska musisz synka oddawać częściej babci :)

Dorotas extra filmiki :)

Rika tydziueń w tą tydzień w tą ale już na swoje idziecie, super :)

Hoborku niestety przy drugiej ciązy odpocząć ię nie da, ale fakt ja w pracy też odpoczywałam ile mogłam :S

Basba zdrówka dla dzieciaczków :kiss:

Przyszla_mama ja odebrałam wczoraj paczkę z winiar, fajniutko :)

Wiecie mój Tomi chyba ma kochanka :ohmy: Zakupił sobie skarpety białe do pielęgnacji stóp i dziś po kąpieli nasmarował nogaszcze i ubrał te skarpety i tak zamierza dziś spac :S No jakimś za przeproszeniem gejem mi to zalatuje jak nic :lol:

Moje bobki dziś dały czadu na placu zabaw :lol: Szymi bawił się z 2 dziewczynkami 3 razy od niego starszymi a Dominik namiętnie sprzątał styropian z trawnika :lol:

Jutro za to mam plan ruszyć się do Karczewa po odbiór dowodu i może mamcię i moją kumpelę odwiedzę a później migusiem do pracy ;) Kawał drogi ;)

A i dostałam @ więc ogólnie święto w domu :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #443370 przez Rika
Martus ja już dostałam esa z kodem. najpierw przyszedł sms z podziękowaniami za udział czy cos tam a dzisiaj dostałam esa z kodem że paczka wyszła i podali numer i na stronie sprawdzałam paczkę o takim numerze i jest nadana :)

Różyczko oj tam oj tam ciiiiii nikt nie musi wiedzieć, że
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Masuska jednak dobrze Cię skojarzyłam z zimą i sankami :)

Hoborr nie jak baba tylko niech robi a nie siedzi i przeszkadza, bo mnie strasznie drażni takim siedzeniem... i nic nie robieniem gdy roboty tyle że nie wiadomo od czego zacząć...

hahaha Aniaw serio z tymi skarpetami???? Ja jak mój obetnie paznokcie to go podejrzewam o zdradę, a w ogóle to ostatnio prosiłam go żeby poszedł z nami na basen to mi powiedział że
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

12 lata 2 miesiąc temu #443391 przez Oposek
Ania o jaaaaaa, ale fajnie, że chcecie z nami iść :) A ja już myslałam, że po wspólnym wypadziedo zoo odmówicie wszelkiej formy kontaktu ;) Bilety podobno 5 zł, ale dzieci do lat 3 nie płacą, więc wyszło by 20 zł od całej gromady. Farma jest w okolicach Powsina, jeszcze Ci napiszę więcej, co i jak- zadzwonię jutro. Jest też mini zoo:) Trza się spieszyć, bo tylko do 30 października, więc niedziela jest super:) A potem możemy na spacerek skoczyć do Powsina albo gdziekolwiek:) Zdjęcia Ci nagram na płytkę i dam w niedzielę, co? Bo mnie krew zaleje przy wysyłaniu mailem ;)
Jak mój mąż kiedyś założy niedziurawe skarpety od pary to będę pewna, że ma kochankę. Jak kupi krem i założy takie specjalne skarpety na noc to chyba już tylko choroba psychiczna :lol:

Rika a Ty na desce jeździsz na Górze Szczęśliwickiej? My czasem chodzimy, a raczej chodziliśmy, bo ja nart na nogach nie miałam 3 lata :dry:

Chciałam jeszcze napisać, że wciaż szukamy odpowiednich butów zimowych, które nie kosztują majątku i w Decathlonie nic nie ma. Buty nieciekawe, bardzo ciężko się wkłada i dwurozmiarowe tzn np 20-21, 22-23, więc ciężko trafić. Kombinezony dziecięce też słabe. Fajne butki z zeszłego roku i wdobrej cenie, ale rozmiarówka przebrana.

12 lata 2 miesiąc temu #443392 przez Rika
Oposek ja od kiedy jestem z moim mężem nie jeździłam na snowboardzie ani nartach ani łyżwach ani anwet na dupie po sniegu... wcześniej co roku jeździłam ze znajomymi zimą (wlaściwie kilka razy w ciągu zimy :)) na Gołdap :) do zoooooooo ja mojego nie moge wyciągnąć, on ma swoje lata i nigdy nie był w zooo :( :ohmy:

12 lata 2 miesiąc temu #443413 przez masuska
Dzień dobry:)

Oposku ja byłam w CCC i w Boti, ale to jedna chwała i nic nie ma ciekawego, marketowe mi się bardziej podobały, a nadal wiszę z problemem bucików:(

O 7mej rano obudził mnie sms, że paczka z Winiar czeka na odbiór w paczkomacie w Olsztynie :P zaraz wysyłam koleżankę:)

12 lata 2 miesiąc temu #443419 przez przyszla_mama
hej dziołchy me kochane :kiss: :kiss: :kiss:

ja tak na razie na szybko

odebralam paczke z winiar ale marna! juz widac koncza im sie zapasy, bo na poczatku wkladali po 12 produktow nawet, ja 4 dostalam i fartuch kuchenny, no ale jak to sie mowi darowanemu koniu.. czy jakos tak :P

Różyczka napisała

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

hahaha ale się usmiałam :lol: :lol: :lol:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:)

obiecuje ze nadrobie i posty i wszystkie zdjecia pozniej

Caluje Was wszystkie i kazda z osobna :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #443421 przez różyczka
SZESC :)
Rika niezła układanka hahahha :laugh:

Laski opona od lata urosła :blush: taka zimowa opona na zmiane ;) :laugh:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 2 miesiąc temu #443556 przez Rika
Przyszla_mamo tak to jest mój szpieg :)

Różyczko on kiedyś był inny. Wariował, śmiał się z byle czego a teraz jest zbyt poważny... Dużo rzeczy go wkurza, nie można się wygłupiać... Jak on to mówi? Jest konserwatywny? Tylko że kiedyś nie był a teraz to taka sardyna...

Ja właśnie skończyłam zakupy bo jestem w carrefourze i jadę do domu. Musiałam latać po urzędach skarbowy. Zus, mops i nie mam siły... Jeszcze coś mi się z nogą stało a w czwartek za tydzień to samo mam...

12 lata 2 miesiąc temu #443582 przez basba
Dzień dobry...

Nic mi się nie chce i chyba jakiegoś doła jesiennego załapałam. Dzieci tak sobie- Wiki dzisiaj z nosa znowu zaczęło lecieć jak z kranu! :dry: Antoś jeszcze w domu też jest bo kaszle nadal i smarka w sumie też. Ehhhh a do tego mąż mi dzisiaj do soboty wybywa za granice. :(

Zaraz oczytam co u was...

12 lata 2 miesiąc temu #443653 przez masuska
Kupiła któraś ten Silan?

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #443663 przez basba
Kurde net mi raz działa raz nie... :angry: sąsiada musze ścignąc zeby coś z tym zrobić bo tak zyc sie nie da hehehe :) (a sąsiad w telekomunie robi więc neta cągniemy jakby co to od niego ;) )

No ale co ja miałam napisać...

Oposku... zdjecia przecudne! Tort prześliczny i ten banerek świetny za jubilatem! A ty kochana promieniejesz normalnie! No i pełen szacun za posortowanie zdjęc! Ja raczej robie to na bieżąco ale ty kurde nieźle musiałaś sie napracować. Cieszę się że zdrówko Filipka już prawie OK... :) Oposku ja ci butki z korneckiego polecam - co prawda koszt ok 120 zł ale naprawdę świetne są i nie przemakają (Antek testował je juz 2 lata teraz kupiłam mu 3 raz w tej firmie )

Masuska no kobito- napiszę ci tu bo na maila wbić się nie mogę ;) - wiesz dobrze co chcesz wiec ja wogóle nie rozumiem pytań z twojej strony :lol: ;)!!! A co tego ręcznika/dywanika u nas przed kabiną- to on tylko po to żeby nie wyłazić prosto na plytki spod prysznica :lol: A co do Biedry- to ja tam nie jeżdże bo kartą nie można tam płacić a ja rzadko kiedy gotówkę mam w portwelu :P
A co to pieprzówka???

Różyczko fajnie ze na imprezkę sie wybierasz i nie przesadzaj juz z tymi oponami, co???

Hoborrku a czemu chcesz odwlekać przeprowadzkę? Rozumiem że chodzi o pomoc przy dzieciach głównie, tak??? Ja to bym się przeprowadzała jak najszybciej :blush: :P

Anula ty tak nie pracuj cieżko, bo kurcze smutno tu bez ciebie! A rozbroiłaś mnie z tym twoim mężem normalnie hehehe... Ma chłop pomysły, a co!

Rika twój tez jest dobry z tymi paznokciami :S

Nati hop hop!!!!

Dobra, ide budzić moją królową zasmarkaną bo musze do sklepu jechać :dry:

P.S. czy to możliwe zeby mi noga zamalała o 1 rozmiar???!!! :ohmy: :unsure: Kurcze wszystkie moje buty mi zlatują! Mam aż jedna pare którą ostatnio kupiłam w rozmiarze 36 i jest ok a reszta (37) mi po prostu klapie!!!!

12 lata 2 miesiąc temu #443670 przez Oposek
Dzień dobry! :)

Powiem Wam, że od kilku dni w ogóle nie mogę się dobudzić... Niby nic się nie zmieniło, niby Filip się budzi jak zwykle, ale jestem po prostu nieprzytomna. Nie wiem, czy to fakt, że od 15 miesięcy nie przespałam nawet jednej nocy, czy pogoda, czy depresja jesienna :) W każdym razie energia pilnie poszukiwana.
Jakby co to nie mam gadu, idąc za ciosem porządków, wyczyściałam komputer z całego syfu, wgrywam jeszcze raz system i wypożyczyłam na kilka dni komputer od męża :) Za wszystkie ciepłe słowa odnośnie zdjęć dziękujemy. :) Można mnie natomiast przydybać przez forum FB :)

p.s. patrząc na swojego antywirusa i tego co wczoraj znalazł mam nieodparte wrażenie, że z ZP znowu coś nie tak :dry:

12 lata 2 miesiąc temu #443689 przez masuska
ha i tu basba taki problem jest że musiałam zobaczyć to co chcę, bo nie wiem czy to ma ręce i nogi, no i Mąż przede wszystkim musi zobaczyć, bo on sobie zwizualizować tych moich wizji nie potrafi. Także dziękuję Ci raz jeszcze za te zdjęcia co mi podesłałaś:)
Ha a z tą Biedronką to dziś musiałam jechać na drugi koniec miasta wypłacić kasę z bankomatu (bo mogę tylko w jednym wypłacić) i dzida na drugi koniec miasta po Silan.

Oposku przesyłam Ci moją pozytywną energię bo mnie aż rozpiera, szczególnie dziś:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka