- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Cześć Basba, ja to kawę piję w ilościach ogromnych:)
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Przyszłą mamo ... wysłałaś mi namiary na siebie (maila) na priwa bo nic nie mam ....
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba, to pijemy to samo, w podobnych ilościach:)
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Masuska fajnie, że książka Cię wciągnęła:) Ja Ci powiem, że mnie "50 twarzy..." rozczarowało. Przeczytałam, podobało mi się, ale żeby od razu uważać tą książkę za nie wiadomo jaki bestseler... A czytalaś Millenium?
Masuska, Basba w Wy pijecie normalną kawę, kofeinową? Bo ja piję najczęściej 3 dziennie z ekspresu i ciągle mąż powtarza, że mi pikawa stanie
Basba jak minął weekend?
Ania a gdzie Ciebie wcięło po naszym wczorajszym spotkaniu? No nie mów, że już nie chcesz mieć z nami nic wspólnego?
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kawa Nescafe sensazione creme jak najbardziej kofeinowa:)
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Antoś wyzdrowiał- dziś już w przedszkolu jest. Jeszcze rano jechaliśmy po jakieś kwiaty do wychowawczyń - mąż miał kupić wczoraj ale stwierdził ze kwiaciarnie juz pozamykane wszystkie są (ja kupiłam w tesco 24h ) ....
Co do kawy- mnie też mąż opiernicza że tyle jej pije. Sąsiadki sie ze mnie smieją ze one ledwie łyka zrobią a ja juz prawie nie mam Staram się ograniczać ale różnie to bywa. Nie pije tylko wtedy (max 2-3 dni) kiedy żołądek mi siada
A wy gdzieście sie z Anulą włóczyli Musieliście ją nieźle wykonczyć skoro jeszcze sie nie odezwała
No i kiedy ty masz czas z Masuską na czytanie ksiażek!!!!!!!!!!
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
witam po " latach" przerwy, nie jestem w stanie odpisać każdej tak więc wszystkie serdecznie sciskam i całuje.
u nas jakoś, wczorajszy dzień miałam jednodzietny.. Maksi jechał na wieś z dziadkami, tak więc nie wiedziałam co ze sobą zrobić.. Janek zrobił się tak grze... nie dokończę co by nie zapeszyć... ze generalnie większość bawi się sam.. układa jakieś tam wieże z klocków, i duzo rysuje
Nie pamietam czy pisałam ale po tych drugim badaniach integracji sens dużo fajnych rzeczy nam wyszło... tak więc będę działaś.. Janko jest jak najbardziej normalny )a to w czym ma tylu wiążą sie i z jednym wiec ćwiczymy by zniwelować problem....
p.s macie cos fajnego , przekąskowo ciepłego dla wegetarianów.. kumpela która zaprosiłam na urodziny nie je mięcha i teraz kombinuje:)
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
Przyszły kolejne próbki. Pharmaceris 4 saszetki z żelem do mycia ciała i głowy dziecka i Balsam nawilżający do ciała dla dzieci.
Cześć Basba, ja to kawę piję w ilościach ogromnych:)
o widzisz Masuska , ja zamawialam pharmaceris probki duzo zanim wam podalam namiary i mi jeszcze nie doszly! mam nadzieje ze dojda
basba - mialam wlasnie na priwa wyslac ci maila i calkiem zapomnialam, juz wyslalam
Czesc Masuska ja tak średnio 5-6 dużych kubków - z tym ze rozpuszczalnych crema najlepiej
o ludu 5-6 kubasow?? ja to myslalam ze pije duzo - 2 kubki dziennie, najwiecej 3
basba - zdjecia Wikusi sliczne
Nati - z przepisem nie pomoge bo ja tez miesozerna ale najlepiej zapytaj wujka google
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chce chce chce!!!!!
www.ccc.eu/pl/woman/catalog/all/301507 mniej ale tez chce..
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moda.allegro.pl/krimen-by-baldaccini-ele...ris-i2698353319.html
Są mega wygodne zreszta ta firma ma bardzo fajne buty... wpisz w wyszukiwarke allegro KRIMEN
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Nati fajnie, że jesteś Ja robię czasem faszerowaną paprykę lub faszerowane pieczarki i fetę zapiekaną z pomidorami. Można też zrobić zapiekanego camemberta albo oscypka z żurawiną. Albo makaron ze szpinakiem i serem lub lazanię, tartę... No i wszelkie pierożki, knedle...
U nas często coś wegetariańskiego bywało, bo teściowie 15 lat nie jedli mieęsa, więc jak się ich zapraszało to zawsze było kombinowanie:)
Basba ja kiedyś czytałam średnio 4 książki tygodniowo, teraz jak przeczytam dwie to jestem zadowolona... Czytam wieczorami, jak Młody już śpi, a ja karmię, jak śpi w dzień, jak pójdzie spać...No i w komunikacji miejskiej, my często jeździmy, bo po mieście wygodniej niż samochodem i zawsze ksiażeczka:) Czasem jak mam jakąś fajną książkę to podczytuję, jak Filip "czyta" swoje książeczki, zawsze się z tego jakaś chwila uzbiera...
Masuska a Zafona też czytasz?