- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba ciocia miała imieniny i była impreza Zuzia szykowała się od rana, póxniej nie chciała wyjśc, wyszła jako ostatni z płaczem a w domu po 5 minutach zasnęła przy stole u mnie na kolanach
Nati Ola ma rudawe włoski później znajdę czas może to wstawię fotki z dzieciństwa moje i męża to zobaczycie
Basba superowe zdjęcia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
ROSE POPRZEDNIA WIAD DO CIEBIE OCZYWIŚCIE BYŁA:)
- martus0707
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a.. i jeszcze ma połamane paznokcie..
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Natimp1 ja mam włosy blond, naturalne mi odrastają takie mysie, szaroburoniewiadomojakie przy tym blondzie co mam to jak czarne sie wydaja, farby ze sklepu najczesciej wychodza ciemniejsze niz planujesz, kupujesz np. ciemny blond a wychodza brąz, albo kupujesz brąz a wychodza czarne
jesli wybierzesz sobie jakis kolor to włosy wyjda dalej z pasemkami, bo na rozjasnionych wyjda Ci jasniej a na tych ciemniejszych ciemniej a na odroście to juz nie wiem co heheh
a nie masz jakiejs znajomej fryzjerki zeby Ci doradziła co zrobić zeby było ok?
bo dlatego ja nie robie juz pasemek sobie, zawsze odrosty u fryzjera trzeba robic zeby było ok, teraz mam w miare jednolity kolor i tylko raz w m-cu odrost ta pianka robie-10 min roboty i dalej mam git
no nie wiem co Ci poradzic bo tak jak nie widze koloru to cięzko wirtualnie, bo potem zielone wyjada i bedzie na mnie
Basba cudne foty, piekni Wy, piękne dzieci, rodzina jak z telewizora normalnie i w HD genialna sesja
Oposka nie ma widze na forumie, kolacje szykuje pewnie
Ania ogarnij chate bo jutro spie u Ciebie i to z kolezanka
dobra ide dopchac martini co by z torby tak po chamsku nie wystawala
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ale się wyspałam dziecko tylko 1xw nocy się obudziło a później dopiero po 8mej
I od rana mega uśmiechniety i grzeczny I nawet klockami sam się bawił I skręcał i rozkręcał długopis
Tak się zastanawim czy mu jakiegoś zestawy chałupniczego nie zamówić - paczka długopisów do skręcanaia - przynajmniej by zasilił matce konto
Nati Ty też tak masz , że jak chłopaki pojedyńczo w chacie to grzeczniejsze???
U mnie jak Szymi wstał to zaraz dom wariatów a tak pojedyńczo to istne aniołki
A z farba nie pomoge, bo ja w ogóle nie farbowałam nigdy włosó
Basba jakie cuuuuudne foty Jacy Wy śłiczni wszyscy
Super te przy samototach i z balonami I dzięki za muze Extra
Fajnie, że rocznica się udała Kino - proponuję Paryż Manhatan jak lubicie Woodego Allana
Rika extra fotki te jesienne I dziewczyny jak super przy stole siedza, moi to zaraz by się pobili
Oposek no ile możesz pucować chałupę????
Rose to jak wpadniesz z koleżanka to co ja będe chatę ogarniać - przecież chyba pomożecie??? Nie ma jak tania siła robocza
A wczoraj jaką miałam polewkę z mojego T
Wrócił wcześniej z pracy i szykował się na mecz Narobił se kanapek fuuurę i zasiadł przed telewizorem
A ja mu śpiewałam : Nic się nie stało - Polacy nic się nie stało - stadion zalało - Polacy nic się nie stało Nie wiem czemu tak się wkurzał
A i jeszcze doszłam do wniosku, że się starzeję
Wczoraj tak super padało i Tomi chciał mnie wyciągnąc na desz, żebyśmy sobie potańczyli w strugach cieplutkiej wody spadającej z nieba...
Że niby pościelimy sobie już łóżeczko, przygotujemy ciepła kąpiej a po powrocie napijemy się goracej herbatki z cytryna lub goracego mleka z miodem żeby się nie przeziebić i pójdziemy powydurniac się w deszczu, ale jakoś mi się nie chciało Starośc jak nic
A tu jeszcze fota Dominiczka
Szykowałam się do pracy i byłam mega zdziwiona, że nagle tak cicho się zrobiło a nie zdąrzyłam go jeszcze przebrać z piżamki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dobra wracam do pracy
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
U nas wczoraj ciężka noc- Młody ma zapalenie oskrzeli i antybiotyk. Gorączki nie ma, katar śladowy, tylko kaszle i wymiotował, ale humor dopisuje.
Z dobrych wiadomości, ja się wcale nie chwale, ale Różyczka właśnie śpi na naszej kanapie
Basba spóźnione, ale szczere życzenia z powodu rocznicy! Żebyście zawsze byli szczęśliwi i zakochani! Sesja cudowna, najbardziej mi się podoba fotka, jak Wikusia siedzi Antosiowi na kolanach i Wasze wspólne, w czwórkę- rewelacja!
Rika co u Ciebie? jakiś nieciekawy komentarz widziałam na fb? superowe zdjęcia dziewczynek, szczególnie te jesienne fajne!
Hoborku
Nati ja niestety też nie mam doświadczenia w farbowaniu włosów, ale coś niedawno pisałaś o jakiś płukanach fioletowych?
Ania super, że się udało wyspać! a śpioszek cudowny! czy mogłabyś przypomnić, kiedy się powinno dawać propiotyk? ile po antybiotyku? mnie rozwaliła ta akcja ze stadionem A ze składaniem długopisów fajny pomysł, tylko, ciekawe, czy moje dziecko by czegoś nie pożarło
Przyszła Mamo dzień dobry i dobranoc
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposku to uciskaj gorącawo Filiposa od ciotki.. Dobrze ze humor dopisuje. U nas wczoraj Maksi wymiotował... myślałam że go łapie jakiś wirus ale jednak najzwyczajniej żołądek nie podołał rurce z kremem, ogórkowi kiszonemu, zupie ryżowej i grzanemu jabłku
oposku nawet Ci do głowy nie przyszło jakie kolory można kupić do farbowania....
Ja wybrałam srebrzysty średni popielaty blond..... hehehhe będzie wesoło...
Rose... nie ściemniaj na tym sympozjum... pij po 13
Anka ja ostatnio właśnie pisałam na forum.. ze dla mnie bycie z jednym dzieckiem to wakacje na hawajach.. spokój, bez wyrywania zabawek, jeszcze Jasko dużo się sam bawi... wiec mega looz, choć nie wiem z czego to wynika bo Maksi jak jest sam to tez jest looz ,
tak wiec pojedyńcze mamuśki nie chce słyszeć ze macie sajgon w domu .... ::::
Masuska.. podkradnij trochę transferu od sąsiada .. brakuje Cię....
Hobborku bo ja nie wiem czy chłopaczek czy dziewczynka u Ciebie mieszka? kiedy lekarz
Basba Ty czarownico!!!! złamałam paznokieć i wszystkie musiałam przyciąć Możesz odłożyć tę laleczkę Woodo Mścicielko!!!
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposek szkoda gadać, pokłóciłam się z siostrą, o co poszlo? O pieniąsdze. Zaczęła się rzucać ze mój mąż nie chce jechać do niemiec na 2 miesiące żebysmy mogli spłacic długi i napisała jeszcze że my tylko czekamy aż one wrócą żeby pozycyć od nich kasę zamiast wziąć się za robotę. Ostatnio mama przelała mi 2 tyś na lodówke i kuchenkę w ramach prezentu... wczoraj wyjełam pieniądze z konta bo te rzeczy już są zamówione i w kazdej chwili mogły przyjść. dzisiaj mąż anulował zamówienie i jak bedzie w warszawie to wpłaci pieniądze do wplatomatu i zrobimy im przelew... nie chcę żeby mój syn nazywał się Zyguś szkoda gadać. Nie kłóciłam się z siostrą od kilku lat a na pewno nie o to a tu nagle porównywanie, wypominanie... pojechała tam i wielką pania udaje. Szkoda że zapomniała kto jej i jej chlopakowi fundował wakacje...
Różyczko czekam na pozdrowienia z Warszawwy wyslę męża mojego zeby Cię znalazł i porwał na kawę do nas
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa