BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 11 miesiąc temu #107718 przez piernikarczyk07
Dzwoniłam do lekarza, kazał mi jechać do szpitala zeby mnie zbadali i zrobili KTG :huh: czekam na męża...

Mam zabrać ze sobą jakieś rzeczy do szpitala??Jak myślicie??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 11 miesiąc temu #107728 przez dorotas29
Piernikarczyk, trzymam kciuki ,żeby było dobrze!!!
Ja wczoraj przez cały dzień czułam się fatalnie, też mnie bolało podbrzusze po prawej stronie,dzisiaj jest troszkę lepiej,ale dalej boli.
Jedź, uspokoisz sie chociaż,jak Cię zbadają.
W razie czego weź coś do auta-środki czystości,koszulę,szlafrok, dokumenty,ale tylko w razie czego i powodzenia!!!

Dopiero wróciłam ze spaceru, córa po przedszkolu siedziała jeszcze cztery godziny na placu zabaw, a ja juz po prostu nie mogłam ,upał, słońce, koszmar,ani skrawka cienia.

13 lata 11 miesiąc temu #107729 przez dorotas29
Różyczka, gratuluję studniówki, teraz to już z górki :)

13 lata 11 miesiąc temu #107732 przez Green
piernikarczyk07 popieram w 100% dorotas29 wez rzeczy zesoba wrazie 'W' do auta , mam nadzieje ze sie nieprzydadza ,odezwij sie jak wrocisz ze szpitala !
trzymam kciuki ze bedzie wszytsko OK :blink:
[/color][/i]

13 lata 11 miesiąc temu #107753 przez Rika
Spoko dziewczynki będzie dobrze :)

13 lata 11 miesiąc temu #107767 przez aska27
oczywiście,że bedzie dobrze :blink: piernikarczyk07 trzymamy kciuki, jak już będizesz mogła odezwij się i napisz co u Ciebie.

13 lata 11 miesiąc temu #107787 przez masuska
piernikarczyk07 napisał:

Dzwoniłam do lekarza, kazał mi jechać do szpitala zeby mnie zbadali i zrobili KTG :huh: czekam na męża...

Mam zabrać ze sobą jakieś rzeczy do szpitala??Jak myślicie??

Kochana, będzie dobrze, musi być!!! 3mam kciuki!!!! Pisz od razu co i jak bo paznokcie zaraz obgryzę!!! Jeśli jesteś jeszcze w domu to nie bierz nic do szpitala. Najwyżej przygotuj sobie tak żeby Mąż mógł obrócić i przywieźć w razie co.

NIE KARZ SIĘ DENERWOWAĆ I PISZ JAK NAJSZYBCIEJ!!!

13 lata 11 miesiąc temu #107816 przez basba
Masuska... chyba podzieliam twój los :( Byłam dzisiaj w szpitalu - rano w ubikacji dostałam plamienia. Dzwoniłam do mojego gina... akurat miał dyżur w szpitalu. No cóż... zbadał i stwierdził 0,5cm rozwarcia :ohmy: :ohmy: i stwierdził że wtedy pewnie jakieś naczynko poszło, stąd to plamienie. Nakazał leżeć - ewentualnie siedzieć. Na swięta szlaban - siedzenie w domu. Przepisał nospę i luteinę. No i oszczędzać się. Heh...

Mam strasznego doła :( No ale dzidzia teraz najważniejsza.

13 lata 11 miesiąc temu #107826 przez kaska191919
Pierniczy Basba :(
mam nadzieję że wszystko u WAs będzię OK, aż mi się smutno zrobiło, wróciłam z kościoła a tu same złe wiadomosci na forum B) Trzymam za Was i dzieciatka kciuki!!!!!!

13 lata 11 miesiąc temu #107853 przez Rika
Ja trzymam suty (chociaż cieknie) i kciuki i gacie i wszystko. Będzie dobrze, trzeba być dobrej myśli. Czekamy na wiadomości :)

13 lata 11 miesiąc temu #107875 przez piernikarczyk07
Dziękuję dziewczyny!!!

No więc wróciliśmy :blink: Zrobiono nam KTG (30min) i wszystko wyszło super!
Puścili mnie na szczęście do domku, na wizycie mam tylko pokazać zapis KTG i powiedzieli mi że mój lekarz zadecyduje co dalej, bo to że urządzenie nie wykazało nic to nie znaczy że nie będzie trzeba podjąć jakiś działań :)

Generalnie bardzo fajnie nas przyjęli, położna była bardzo miła i lekarz nie zachowywała się jakby przyszła jakaś robiąca z niczego problem następna baba tylko powiedział; "urządzenie niczego nie wykryło ale to co pani czuję jest prawdziwe" :blink:

Ale ja widzę że tu gorsze problemy mamy...basba nie martw się, tylko słuchaj zaleceń lekarza!

Ale dzień :huh:

13 lata 11 miesiąc temu #107886 przez hoborr
Jejku piernikarczyk dopiero przeczytałam twój post sprzed czterech godzin! Ale dzięki Bogu wszystko Ok! Nawet gdyby było cos nie tak kazali by ci zostać w szpitalu! Jej jej sama miałam niezłą załamkę jak szłam po tej nieszczęsnej glukozie! I wiem jak to człowiek się boi o dzidziusia!
Basba trzymam kciuki! Moja koleżanka tak gdzieś od 30tc miała rozwarcie na 1,5cm i w sumie to nie miało wpływu!

Dziewczyny tak sobie teraz myślę że powinnyśmy trochę bardziej na siebie uważać! Trzeba by odpuścić ten cały szał ze sprzątanie, pieczeniem itp. Nasze DZIDKI - najważniejsze!

13 lata 11 miesiąc temu #107890 przez Viszka11
różyczka napisał:

Piekarniczyk to co kupiliściecie w takim razie??!! :) Skoro nic nie kupiliscie a 850 zł poszło...

Viszka nie ma co sobie żałowac! RAZ SIĘ ZYJE!!! :lol: :lol: No to ile wydałaś ? hihi

450zl.... :lol: :P

Basba-bedzie dobrze....dasz rade juz 27tc...jeszcze 10tc i bedzie dobrze!! DASZ RADE!!

ja tez powoli wysiadam w parku jak bylam z Matim dzisiaj....jakos tak mi goraco i dziwnie

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)

13 lata 11 miesiąc temu #107966 przez kaska191919
hej piernikarczyk07super że u WAS jest lepiej :)
Ja mam ,,kaca moralnego" :( wczoraj w kościele dawali opłatek zamoczony w winie :ohmy: i tak nie wiedzialam czy isc , myślałam,że ksiądz jak zobaczy że jestem w ciąży czego ukryć się nie da!!to da bez wina, ale zamoczył :huh: wiem, że to kropla ale źle mi z tym :dry: siedzę i myślę teraz...

13 lata 11 miesiąc temu #107967 przez dorotas29
Basba-trzymaj się grzecznie w dwupaku!!!

Piernikarczyk-ufff uspokoiłaś mnie!

Mąż odebrał wczoraj wyniki- krzywa cukrowa ok, ufff, mocz- w sumie średnio, ale może być , no i mam anemię!
W tej ciąży apetyt mi nie dopisuje, zachcianek mam niewiele, od trzech dni mało jem, przytyłam 5.5kg, to ok, lekarz tydzień temu sie nie czepiał, witaminy biorę,a kolejna wizyta za dwa tygodnie.....

A tak w ogóle, to DZIEŃ DOBRY!!!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka