- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jutro muszę wystopować bo padam...
sandraczekolada śliczny pokoik, tylko nie różowy... My niestety nie mamy tyle miejsca zeby tak urządzić pokoik ale ja już mam plan

piernikarczyk07 Jak byłam w pierwszej ciąży i pracowałam przy projekcie to sklep z mebelkami tej firmy miałam pod nosem ale zawsze wszystko szybko szybko i nawet razu tam nie weszłam tylko zerkałam jak przechodziłam...
Masuska ja nie będę spieszyć się z praniem bo i tak jak wyjmę ubranka po Zuzi to nie będę miała gdzie tego trzymać

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0

Viszka nie ma co sobie żałowac! RAZ SIĘ ZYJE!!!

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11

sandraczekolada śliczniasty pokoik:) strasznie podoba mi się baldachim nad łóżeczkiem:)
Rika a ja sie zastanawiałam gdzie jesteś przez cały dzień.
Też padam na ryjek. Dopiero skończyłam prasować, a cała półka pełna, na ścisk. Jeszcze jedno pranie zostało, ale to nawet nie jest 1/3 pralki. Zostało to co farbuje i dżinsy. A najśmieszniejsze że wyskoczyło mi jakieś uczulenie, ale nie na dłoniach tylko na przedramionach. Wypiłam już Wapno i posmarowałam się.
No ale kawał roboty odwalone.
A gdzie Kaska? Basba? i inne. Dużo z nas ostatnio się nie odzywa. Iwanek podczytuje tylko:P
- dorotas29
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ale u mnie było gorąco- w cieniu 20 stopni, nogi mi spuchły

Od rana nie czuję się najlepiej, brzuch mnie boli, twardnieje, wiem,że to normalne na tym etapie ,ale to niekomfortowe....

Śpię na stojąco ,ciśnienie mam dobre,ale widocznie takie mnie dopadły przypadłości,ehhh....
Siedzę teraz w łóżku i odpoczywam, córa śpi, mąż na popołudniówce.
Aha, i jest mi niedobrze, nie mogę jeść, jakby powrócił do mnie pierwszy trymestr....
- piernikarczyk07
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Generalnie nie będę pisać, bo to takie "pierdułki" a tyle kasy za nie że szok

No ale ja już nie jadę na żadne zakupy!! Jedynie co mogę to zakupić resztę na necie i koniec!

Dziś będę sapała jak niemowlę

Aaaa i dzięki Wam kupiłam dziś arbuza

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mam spakowaną już torbę na Mazury ale jutro będę musiała ją przepakować bo nadają ładną pogodę... np na drogę przygotowałam Zuzi rajstopki, spodenki, body na krótki rękaw, bluzeczkę, buciki, kurteczkę i czapeczkę ale dzisiaj pojechałyśmy do urzędu i sklepu i mała była lekko ubrana bo tylko rajstopki, body na długi rękaw i wiosenna kurteczka, czapeczka i buciki i cała się spociła w samochodzie. A w sobotę ma być ok 20 stopni

Tak więc pakowanko jeszcze raz...
Kurcze jakby było mieszkanie to miałabym miejsce na wszystko a tak? Muszę zastanawiać się co tu wynieść do piwnicy żeby więcej miejsca było

Idę włosy malować bo odrosty mi się zrobiły a na święta jakoś wyglądać trzeba

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

też ostatnio bardzo śpiaca jestem... no i zmęczona bardziej,ale w sumie dzisiaj od 7-16 praca, potem mega sprzatanie i dopiero teraz usiadłam.. powiem Wam,ze wykończona jestem!! No,ale nic, zaraz będe w łóżeczku

ach, wydaje mi sie ,ze jestem grubaską jakiej świat nie widział,a dzisiaj mi sie znowu trafił komplement

A tak w ogóle, to mąż mnie ostatnio irytuje,głupia sprawa.. pisać nie będę,ale w przeprosinach dostałam pięknego kwiata (na którego od dawna "polowałam")
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości

Ostatnio zwalił mnie tekstem jak go wołałam: " nie chce mi się dupy podnieść".
Ehhh... No a Wikunia chyba w dzień wcale nie śpi. Wczoraj na zmianę szły boksy w wątrobę i pęcherz

Piekarniczyk07 widzę że zakupy częsciowo zrobione

Miłego wieczorku!!!!!!
- Green
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Co do watrobki tez slyszalam ze sie niepowinno jej jesc w czasie ciazy , wiec podobnie jak Aska unikam jejj teraz mimo tego ze bardzo lubie

Hoborr turkusowa posciel chyba nie najlepiej sie komponuje z zielonymi scianami ,ale czy to wazne? Zreszta ja dzis kupilam mojemu bokserki jasno zielone z turkuzowa lamowaka

Wiec czemu by nie kupic poscieli w takim kilorze.
Co do dolegliwosci to mnie meczy katar sienny a jak na zlosc sasiedzi dookola kosza trawniki wiec katar meczy mnie z 2 sila

- martela89
-
- Gość
-

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- przyszla_mama
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

u mnie dalej trwa syndrom wicia gniazda, a wiec jednoczesnie porzadkuje a do tego kupuje, gromadze itd

to samo z naczyniami, ludzie ile szklanek mozna miec, kubkow, talerzykow i innych pierdulek ktorych nigdy nawet sie raz nie uzywalo to przechodzi pojecie. Zostawilam serwis swioateczny i skompletowalam zestaw do uzytku codziennego, kubki talerze, talerzyki szklanki itd, wszystko w dobrej ilosc, a reszta do pudel i dla potrzebujacych
no na razie tyle na biezaco

aska27 - kwiatek sliczny

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

Gorzej jakby sie coś przytrafiło...polak często jest mądry po szkodzie...
Ja tam wolę nie ryzykowac z tą listeriozą np. w ciązy, ale prawda jest tez taka, ze nawet nie bądąc w ciązy nie jem surowego mięsa i jajek, z obawy przed salmonellą, która kilka osób w moim dzieciństwie sie zaraziło niestety

Ale to jest już indywidualny wybór każdego czlowieka. Moje koleżanki piły w ciązy Karmi np. twierdzac, ze ta odrobina alkoholu, która się w nim znajduje przeciez nie zaszkodzi...
A ja na własne oczy w swojej pracy zetknęłam się z dziećmi z syndromem FAS (dotyka dzieci matek pijących alkohol w ciązy) i choćby mnie teraz torturowali to nie wypiłabym ani kropli.
I Wam też gorąco odradzam dziewczyny.
A tak wogole sliczna dizś pogodka widzę a ja dalej z katarem sie męczę

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- kaska191919
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

u mnie pogoda śliczna
Wczoraj sprzątałam w domku, zostalo mi tylko wywieszenie prania

Ja ostatnio kupiłam sobie sukienkę leginsy i bluzkę

Ja wczoraj od tego sprzatania mało jadlam , że w nocy o 3 byłam taka głodna i poszłam pierwszy raz w życiu jeść w nocy

Ja zakupy dla dzidzi zrobię po wekendzie majowym, ostatnio w carfur była promocja chyba 6 cio pak chusteczek nawilzających pampers sensitive za 26-27 zl, szwagierka kupiła mi 5 tych 6 paków, bo w Białym mieszka.
Ja zauważyałam u siebie dziwne sutki, chyba to ta siara, jakieś dziwne z nich wylatuje jakby się ,,kruszą"

- kaska191919
-
- Wylogowany
- rozmowna
-