- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Green
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A rozczulacz jest faktycznie rozczulajacy

Masuska musze przyznac ze wozek jest ludzaco podobny do mojego zwlaszcza stelarz

Koszule nocne tez ogladalam i zastanawialam sie wlasnie nad takimi ,chce jeszcze po sklepach pobuszowac czy niema gdzies tu na miejscu podobnych i moze tanszych ?

Przyszla_mama strasznie DUUUZO tych ciuszkow w tym zestawie i wszystkie takie slodziutkie .
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Green
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Nic ja sie szykuje i spadam na jakis spacer poki pogoda dopisuje.
- przyszla_mama
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
rozczulac przeeeecudny, jak ja Ci za niego dziekuje, cudownie ze sie podzielilas z nami ta piosenka

dziekuje :*
- kaska191919
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Masuska koszulka fajniutka. Ja kupiłam koszulkę ze szlafrokiem ale musze jeszcze kupić taka rozpinana.
Rika gratulacje i powodzenia na maturkach:D
Przyszła mamo wyprawka ostra za taką kase tyle ciuszków, szkoda, że ja tego wcześniej nie znalazłam, a teraz już nakupilam ubranek dla córeczki:D
habborpiosenka exstra ja też ją teraz katuję

U mnie pogoda też śliczna, ale parę dni pochodzialm i znowu mam to że jak wyjdę to brzuch twardy i boli, wczoraj wziełam nospe a dziś leżę muszę ten tydz przeleżeć bo później święta to chce się gdzieś pójść.Fajnie że już Święta nie długo i później pierwszy maj i zaraz czerwiec i wyczekiwanie na maleństwa.

- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
hoborr
rozczulac przeeeecudny, jak ja Ci za niego dziekuje, cudownie ze sie podzielilas z nami ta piosenkasiedze, slucham ciagle i spiewam
dziekuje :*
Proszę bardzo:) A ja siedzę, słucham ciągle i śpiewam i trochę płaczę! Tak bardzo mnie wzrusza:)!
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście

Cudownie być Mamą
- Kamilka24
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- MELKA 22 LIPIEC 2011

Przyszla_mama ubranka są super- takie słodziutkie i za fajna cenę

Horborku rozczulacz bardzo dał mi do myślenia, tak bym chciała, żeby Amelka była już koło mnie

Rika GRATULACJE
Masuska ale Ci dobrze nie ma to jak u rodziców a jeszcze na leżaczku i przy pięknej pogodzie, aaaaaaa lepiej sobie nie wyobrażam, bo zadzwonie do pracy o chorobowe

Dziś kupiłam pościel dla dzidzi

- kaska191919
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

też wtedy płacze bo sa daleko

- martus0707
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ja to mam przerąbane... Naczytałam się o masusce, że ma skróconą szyjkę i w ogóle a wiecie co się okazało? Że w czwartek na wizycie miałam podobny problem, tylko że u mnie ta szyjka zaczęła już rozmiękać i macica już się zaczęła napinać... No porażka. Od razu oczywiście szpital, zastrzyki rozkurczowe, kroplówki itp. I jeszcze wczoraj w tym szpitalu przez pół godziny nie mogli tętna małego znaleźć, myślałam że zawału dostanę z tych nerwów. No i teraz tylko leżeć i leżeć

- kaska191919
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Rika gratulacje za matme, kolejne gratulasy mam nadzieję ze juz będę składac z powodu zdanej matury
kaska fajny kompel, mega wielki
dorotes, ciasto ekstra, ale jak bylam obżarta to psy na Tobie wieszalam- oczywiście to była Twoja wina nie moja ze sie objadłam

masuska, ja to normalnie Cię podziwiam, przeciez generalnie to ty juz spakowana jesteś

jescze tylko pytanko do Ciebie, czy Ty miałaś jakie objawy w sensie cos tam Ci było i okazałao się , że szyjka Ci się kraca czy kompletnie nic nie podejrzewałaś, generaolnie wątpie czy skracanie szyjki jest jakos objawowe ale ni znam się więc nie wiem...
kurcze pytam bo ja za tydzień ide do lekarza i sie zastanawiam, ze moze to że tak sie czuję super to wcale nic nie znaczy, a za tydzień nad morze i nie chciałabym zostać w domu
Green tez tak mam ze wydaje mi się ze wyglądam normalnie, jem normalnie , czasem sobie pofolguje -ale to przez dorotes

martuś-trzymam mega mocno kciuki zeby oki było, twarda bądź i leż to teraz najwazniejsze jjest.
mnie jakoś noga boli, i widze ze zyła wybiła, generalnie mam po mamie sklonności do żylaków wiec się z tym liczyłam ale to nie wygląda fajnie, no nic w grudniu i tak mam na nią operację- no chyba ze będę karmic to oczywiście przekładam,
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
Martuś też mam miękką szujkę, ale szczęście że szpital mnie ominął.
Natimp1 Spokojnie, ja nic nie czułam, ale na nas tyle mamy tylko 2 przypadki:)
Dlatego się pakuję, bo boję się że jak synek zdecycuje że już chce nas zobaczyć to nie zdążę nic zrobić, kupić, załatwić, a nie lubię jak ktoś wybiera za mnie, przeważnie nie trafia:)
Green kochana, ważę więcej od Ciebie:) Więc keep smiling, a w dniu ślubu było 66, rzuciłam palenie i było 72, teraz już 82, damy radę

Kamilka24 piękna pościel, tak jak hoborr pokazywała, możesz dać linka do aukcji, bo nie wiem czy kupię samą pościel, czy wszystko razem. W moim mieście robią rewelacyjne materace dla dzieci, także mam po kosztach:)
Tata skończył orać idę poleżeć na huśtawce, na słoneczku:)
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
Ach. poleżałam sobie prawie 2 godzinki:) jak fajnie, tylko że wiaterek mnie wkurzał i jak mama krzyknęła obiad, to tak mi się ziemniaków z masłem i z koprem zachciało, że zaraz chyba wszystkie pochłonę. Myślę tez o jajku sadzonym:)
No to pora obiadowa, więc Wam też życzę smacznego:)
- dorotas29
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Glukoza wypita, dwie godziny odsiedziane w laboratorium, myślałam,że zniosę jajko:-)
Po drodze do domu weszłam z mężem do sklepu i kupiłam wanienkę oraz malutkie skarpeteczki.
Doszłam też do jednego wniosku, że butelki na pewno kupuję na allegro

Pozdrawiam Was, Kuleczki!!!