BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #105990 przez Green
hoborku z tego co widze to lozeczko jest tylko jedno bez mozliwosci wyboru koloru , ale za to posciel ... MARZENIE ! PRZESLICZNA POPROSTU BOSKA ! Gdyby niefakt ze juz mam posciel do lozeczka to nabank bym chciala wejsc w posiadanie takiej ! MOje lozeczko kosztowalo jakies 399 zl ze wszystkim ,ale dokupowalam kilka rzeczy wiec wyszlo dziebko wiecej jakies 450zl.
A rozczulacz jest faktycznie rozczulajacy :blush:

Masuska musze przyznac ze wozek jest ludzaco podobny do mojego zwlaszcza stelarz :silly: i generalnie uwazam ze cena jest bardzo atrakcyjna.
Koszule nocne tez ogladalam i zastanawialam sie wlasnie nad takimi ,chce jeszcze po sklepach pobuszowac czy niema gdzies tu na miejscu podobnych i moze tanszych ? :silly:

Przyszla_mama strasznie DUUUZO tych ciuszkow w tym zestawie i wszystkie takie slodziutkie .
[/i][/color]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #105998 przez Green
A tak wogole to mialam sie zapytac czy ktoras z was tez tak tyje jak ja? Znaczy zbyt szybko? Ja patrzac na siebie niewidze jakis walow tluszczu wydaje sie mi ze wygladam w miare normalnie jak na 7 m.c. ale patrzac na wage , lzy staja mi w oczach ! Myslicie ze basen albo codzienne spacery mogly by to jakos spowolnic? Nie zebym przesadzala ale przed ciaza wazylam 64/66 kg a teraz juz 8o, a wydaje sie mi ze niejem jakos bardzo duzo ,no ryczec mi sie chce jak wlaze na ta pie*** wage :dry:
Nic ja sie szykuje i spadam na jakis spacer poki pogoda dopisuje.
[/color][/color]

13 lata 11 miesiąc temu #106023 przez przyszla_mama
hoborr

rozczulac przeeeecudny, jak ja Ci za niego dziekuje, cudownie ze sie podzielilas z nami ta piosenka :) siedze, slucham ciagle i spiewam :)
dziekuje :*

13 lata 11 miesiąc temu #106033 przez kaska191919
hej dziewczyny :)
Masuska
koszulka fajniutka. Ja kupiłam koszulkę ze szlafrokiem ale musze jeszcze kupić taka rozpinana.
Rika gratulacje i powodzenia na maturkach:D
Przyszła mamo wyprawka ostra za taką kase tyle ciuszków, szkoda, że ja tego wcześniej nie znalazłam, a teraz już nakupilam ubranek dla córeczki:D
habborpiosenka exstra ja też ją teraz katuję :P
U mnie pogoda też śliczna, ale parę dni pochodzialm i znowu mam to że jak wyjdę to brzuch twardy i boli, wczoraj wziełam nospe a dziś leżę muszę ten tydz przeleżeć bo później święta to chce się gdzieś pójść.Fajnie że już Święta nie długo i później pierwszy maj i zaraz czerwiec i wyczekiwanie na maleństwa. :blink:

13 lata 11 miesiąc temu #106035 przez hoborr
przyszla_mama napisał:

hoborr

rozczulac przeeeecudny, jak ja Ci za niego dziekuje, cudownie ze sie podzielilas z nami ta piosenka :) siedze, slucham ciagle i spiewam :)
dziekuje :*

Proszę bardzo:) A ja siedzę, słucham ciągle i śpiewam i trochę płaczę! Tak bardzo mnie wzrusza:)!

13 lata 11 miesiąc temu #106036 przez Groszek
Piosenka jest extra :)

Cudownie być Mamą

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #106038 przez Kamilka24
HEJ MAMUŚKI, jak tam dzionek mija? Ja do pracy się wybieram :(
Przyszla_mama ubranka są super- takie słodziutkie i za fajna cenę :blink:
Horborku rozczulacz bardzo dał mi do myślenia, tak bym chciała, żeby Amelka była już koło mnie :kiss:
Rika GRATULACJE
Masuska ale Ci dobrze nie ma to jak u rodziców a jeszcze na leżaczku i przy pięknej pogodzie, aaaaaaa lepiej sobie nie wyobrażam, bo zadzwonie do pracy o chorobowe :silly:

Dziś kupiłam pościel dla dzidzi :kiss:
Załączniki:

13 lata 11 miesiąc temu #106040 przez kaska191919
hoborr płaczesz :P ja ostatnio tez jestem jakaś wrażliwa i rozczulona, i też mnie często na płacz zbiera, wogle jakoś często myśle o mojej rodzinie rodzicach jak było kiedyś i
też wtedy płacze bo sa daleko :(

13 lata 11 miesiąc temu #106041 przez martus0707
Hej dziewczyny :)
Ja to mam przerąbane... Naczytałam się o masusce, że ma skróconą szyjkę i w ogóle a wiecie co się okazało? Że w czwartek na wizycie miałam podobny problem, tylko że u mnie ta szyjka zaczęła już rozmiękać i macica już się zaczęła napinać... No porażka. Od razu oczywiście szpital, zastrzyki rozkurczowe, kroplówki itp. I jeszcze wczoraj w tym szpitalu przez pół godziny nie mogli tętna małego znaleźć, myślałam że zawału dostanę z tych nerwów. No i teraz tylko leżeć i leżeć :(

13 lata 11 miesiąc temu #106043 przez kaska191919
Ostro martuś mam nadzieję że wszystko będzie ok , jeszcze z 10 tygodni aby, jak tzreba leżeć to trzeba nie ma zmiłuj, aby z dzidzią było OK.

13 lata 11 miesiąc temu #106052 przez natimp1
hej dziewczyny

Rika gratulacje za matme, kolejne gratulasy mam nadzieję ze juz będę składac z powodu zdanej matury

kaska fajny kompel, mega wielki
dorotes, ciasto ekstra, ale jak bylam obżarta to psy na Tobie wieszalam- oczywiście to była Twoja wina nie moja ze sie objadłam ;)
masuska, ja to normalnie Cię podziwiam, przeciez generalnie to ty juz spakowana jesteś:) heheh a ja nie wspomne,ale powiedziałam sobie ze w maju sie zorganizuje, bede wtedy sporadycznie tylko chodzic do pracy to dam radę:)
jescze tylko pytanko do Ciebie, czy Ty miałaś jakie objawy w sensie cos tam Ci było i okazałao się , że szyjka Ci się kraca czy kompletnie nic nie podejrzewałaś, generaolnie wątpie czy skracanie szyjki jest jakos objawowe ale ni znam się więc nie wiem...
kurcze pytam bo ja za tydzień ide do lekarza i sie zastanawiam, ze moze to że tak sie czuję super to wcale nic nie znaczy, a za tydzień nad morze i nie chciałabym zostać w domu
Green tez tak mam ze wydaje mi się ze wyglądam normalnie, jem normalnie , czasem sobie pofolguje -ale to przez dorotes ;) a jakoś waga niesamowicie biegnie

martuś-trzymam mega mocno kciuki zeby oki było, twarda bądź i leż to teraz najwazniejsze jjest.

mnie jakoś noga boli, i widze ze zyła wybiła, generalnie mam po mamie sklonności do żylaków wiec się z tym liczyłam ale to nie wygląda fajnie, no nic w grudniu i tak mam na nią operację- no chyba ze będę karmic to oczywiście przekładam,

13 lata 11 miesiąc temu #106067 przez masuska
Hey dziewczynki, w tej piosence to dotrwałam do refrenu, piękna, ale tak ryczałam, że stwierdziłam że posłucham kiedy indziej.

Martuś też mam miękką szujkę, ale szczęście że szpital mnie ominął.

Natimp1 Spokojnie, ja nic nie czułam, ale na nas tyle mamy tylko 2 przypadki:)

Dlatego się pakuję, bo boję się że jak synek zdecycuje że już chce nas zobaczyć to nie zdążę nic zrobić, kupić, załatwić, a nie lubię jak ktoś wybiera za mnie, przeważnie nie trafia:)

Green kochana, ważę więcej od Ciebie:) Więc keep smiling, a w dniu ślubu było 66, rzuciłam palenie i było 72, teraz już 82, damy radę:) Popatrz na mamusie z wózkami, czy widać żeby w ciaży były i to nie tak dawno?

Kamilka24 piękna pościel, tak jak hoborr pokazywała, możesz dać linka do aukcji, bo nie wiem czy kupię samą pościel, czy wszystko razem. W moim mieście robią rewelacyjne materace dla dzieci, także mam po kosztach:)

Tata skończył orać idę poleżeć na huśtawce, na słoneczku:)

13 lata 11 miesiąc temu #106093 przez natimp1
masuska ty chyba musisz 2 metry mierzyć skoro niby tyle wazysz , przecież wogóle na ślubnych nie widac ze 66, ja to sie boje na wagę wchodzić.... a dziś apetyt nie z tej ziemi:) zauwazyłam dziwna prawidłowośc, im więcej piję wody tym bardziej m i się chce jeśc - bez sensu powinno byc odwrotnie przecież:)

13 lata 11 miesiąc temu #106130 przez masuska
noo:) 168 cm:) jak to się mówi "grubej kości" jestem:)

Ach. poleżałam sobie prawie 2 godzinki:) jak fajnie, tylko że wiaterek mnie wkurzał i jak mama krzyknęła obiad, to tak mi się ziemniaków z masłem i z koprem zachciało, że zaraz chyba wszystkie pochłonę. Myślę tez o jajku sadzonym:)

No to pora obiadowa, więc Wam też życzę smacznego:)

13 lata 11 miesiąc temu #106175 przez dorotas29
Oj, natimp1, nieładnie tak narzekać na koleżankę :laugh: ,cieszę się ,że smakowało :)

Glukoza wypita, dwie godziny odsiedziane w laboratorium, myślałam,że zniosę jajko:-)
Po drodze do domu weszłam z mężem do sklepu i kupiłam wanienkę oraz malutkie skarpeteczki.
Doszłam też do jednego wniosku, że butelki na pewno kupuję na allegro :)
Pozdrawiam Was, Kuleczki!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka