BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #106925 przez Viszka11
natimp1 napisał:

viszka jak się dobrze czujesz to sprzątaj ale po co okna i firanki,nie za duz ryzyko?

masuska- no Ciebie to w przenośni mozna tylko dogonic, ale ja mogę się pochwalic ze z 1,5 mca temu posegregowałam ciuszki Bo Maksymilianku i mam teraz juz przegląd co potrzebuje dla juniora i moze podchodze tak do tematu bo z ciuchów mama nadkomplet ..

wiem wiem...glopia jestem.,...

juz mnie M. popieprzyl dzisiaj..i to solidnie....z tesktem" Masz tego nie robic NIDY WIECEJ bo ty nosisz w brzuszku MOJĄ CORKE!!" jak bym nie wiedziala ze ona jego jest....

hobbor-sliczna ta posciel

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 8 miesiąc temu #106996 przez aska27
piernikarczyk07 kiedyś poruszyłam juz tutaj temat łóżeczek,bo też mam problem z wyborem :) hmm...
łóżeczka z serii Safari wg mnie są fajne :blink: ostatnio wpadłam na firmę: Pali i teraz głównie łóżeczka i mebelki z tej firmy mi się podobają.. zobaczcie same, oto link:
www.pali.pl/index.php?option=com_content...view&id=44&Itemid=66
Załączniki:

13 lata 8 miesiąc temu #107003 przez różyczka
Aska no mega zajebiste te mebelki :)
Śliczne poprostu...

A ja chora :( Katar, zatkany nos, głowa pęka...a leków żadnych doktor nie dał, bo mam się starac wytrzymać :( a do nosa ewentualnie WODA MORSKA W SPRAYU - nie słyszałam o niej wczesniej ale rzeczywiscie pomaga, mozna ją podawac także dzieciom.

Mamm teraz wolne od pracy, potem wyjeżdżam na 3-dniowe szkolenie, potem znowu wolne bo "majówka" a potem już ustaliłam ginkiem, ze ide w koncu na L4! :lol: :lol:
Natimp też mi dziwnie z tą myślą ale damy radę jakoś chyba hehe :) Ze mną to jest taki problem, ze ja poprostu kocham swoją robotę z młodzieza i dlatego cięzko mi sie z nimi rozstać.

Zdychaaaam dziewczynki :( poprostu zdycham a Mała zdaje sie wogóle tym nie przejmowac bo szaleje sobie jakby nigdy nic...

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 8 miesiąc temu #107055 przez natimp1
Różyczka wracaj do zdrowia, woda morska jest super dla dzieciaczków bo nos przepłukuje, warto ja jmieć zawsze pod ręka przy dziecku..
ja jestem ruchliwy człowiek i siedzenie w domu bez celu moze mnie bardziej zmeczyc niż praca 20/dobę... no nic posprzatm trochę .. potem nie wiem co a pózniej bede synka odbierać z przedszkola o 14:) i tak zleci jakos dwa miesiące... p.s mam nadzieję ze nie wykracze jakiś zych rzeczy i nie będe uniemiona (:(:(
dyis taka pikna pogoda, spacerek konieczny po pracy. wczoraj zrobilismy z Maksinkiem babeczki dla koleżanki. wyszły ekstra :)

nic biore sie za kupno tego zestawu butelek na allegro- musze przeciez dogonic masuskę:)

13 lata 8 miesiąc temu #107070 przez masuska
Z okazji pięknej pogody też sobie poleżę na huśtawce. Mama wrzuciła jeszcze trochę ciuszków do pralki, więc poczytam książkę a później do prasowania:)

Głowa mnie coś boli, ale to chyba za wczoraj.

Co do jedzenia lodów, Mąż zaczął mówić na mnie per "Lodzia". Najlepszy efekt to ma przy znajomych:)

natimp1 3mam kciuki:)

13 lata 8 miesiąc temu #107074 przez piernikarczyk07
Dzień dobry :)

aska27 piękne są te łóżeczka!

Pogoda na prawdę super, właśnie piję kawusie i też się chyba skuszę na huśtawkę w ogrodzie :silly:

Dziś jedziemy z mężem na przedostatnie zakupy dla małego (ostatnie będzie łóżeczko i wózek) :lol: Jestem gotowa, lista zakupów już zrobiłam więc czekam z niecierpliwością jak wpadnę z nią w sklep :silly: :lol:

Kurcze tak się zastanawiam, wiem że masuska jest w innej sytuacji dlatego już szykuje ciuszki dla synusia ale generalnie reszta będzie prała i prasowała ciuszki później??

13 lata 8 miesiąc temu #107079 przez masuska
Też chce już łóżeczko i wózek:) Ale czekamy z tym do po świętach, może nawet do czerwca:(

Miałam zamiar prać w czerwcu i prasować, ale tak jak pisałaś, zaczęłam już teraz

13 lata 8 miesiąc temu #107082 przez piernikarczyk07
Łóżeczko mąż chce już, więc będzie :blink: a wózka nie chcę ja za wcześnie kupować dlatego wczoraj zadecydowałam że kupimy go w połowie czerwca :blink:

A ubranka w takim bądź razie zacznę prać i prasować na początku czerwca :)

13 lata 8 miesiąc temu #107083 przez natimp1
piernikarczyk no ja tak w czerwcu na początku zacznę się ciuszkami zajmowac, nawet gdyby co odpukać to sa posegregowane od 0-4, wiec wyciagnac z szafy i przeprać moze mąż , a wyprasiowac mama lub tesciowa:) ale to ostateczna ostateczność, poprostu nie chce tyle ich w szafie trzymać.

13 lata 8 miesiąc temu #107107 przez różyczka
Piekarniczyk nie denerwujsia :) na pewno zdązysz z praniem i prasowaniem. Ja do tej pory nawet nie kupiłam 1 ciuszka a co dopiero pranie!

dziewczyny miałam jazdę na truskawki prze zdługi czas a teraz dla odmiany zajadam melona i to z taaaakim smakiem, że az na sam widok mi ślina cieknie :P

masuska a ja miałam kiedyś ciocię o imieniu "Lodzia" :lol: (Leokadia)hehehe

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 8 miesiąc temu #107151 przez masuska
No właśnie, mówił że to z jakiegoś serialu Leokadia:)

Była u mnie dziś położna środowiskowa i to ta która prowadzi zajęcia ze szkoły rodzenia, mówi że mogę chodzić na zajęcia, ale nie ćwiczyć, posiedzieć posłuchać to tak:) Więc bardzo się cieszę, jutro idziemy z Mężem:) A ogólnie to zbierała informacje odnośnie warunków dla dzidziusia, a ja miałam nie posprzątane w pokoju. Głupio mi tak, że mieszkam z rodzicami, ale plus że chociaż to domek, a nie blok. Mam nadzieję że najpóźniej na jesień będziemy już we własnym domku. Zawsze mamy jeszcze mieszkanie w bloku, ale to tylko kawalerka, więc na to samo wychodzi co u rodziców.

13 lata 8 miesiąc temu #107208 przez sandraczekolada
a my dla naszej Zuzi takie mebelki wybraliśmy :D
teraz już tylko na nie niecierpliwie czekamy!!!
http://www.tinyurl.pl?CGC4MR85
Załączniki:

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #107209 przez sandraczekolada
Załączniki:

13 lata 8 miesiąc temu #107253 przez piernikarczyk07
Dziewczyny normalnie nogi wchodzą mi w d....noo jakaś masakra od 12 do 17 na zakupach :S

Niby udane te zakupy ale jakoś nie bardzo jestem zadowolona :dry: wydaliśmy 850zł a nic konkretnego nie kpiliśmy :huh:
Jeszcze tylko łóżeczko, wózek i pościele :blink:

Padammmmm i ten upał :lol: :silly:

13 lata 8 miesiąc temu #107298 przez Viszka11
aska27 napisał:

piernikarczyk07 kiedyś poruszyłam juz tutaj temat łóżeczek,bo też mam problem z wyborem :) hmm...
łóżeczka z serii Safari wg mnie są fajne :blink: ostatnio wpadłam na firmę: Pali i teraz głównie łóżeczka i mebelki z tej firmy mi się podobają.. zobaczcie same, oto link:
www.pali.pl/index.php?option=com_content...view&id=44&Itemid=66

to na samym srodku jest sliczne

ja dzis zaszlalam i kupilam sobie spodnie ciazwe dzinsy i 3 bluzki az...nie pytajcie ile wydalam...

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka