BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

14 lata 20 godzin temu #105462 przez aska27
Rika tak to juz jest z tymi marketami :blink: my byliśmy ostatnio w tesco ... tzn tesco ekstra jakis odnowiony hmm,nie ważne,ale 185zł wydaliśmy, masakra hihi ale tak bywa :) oczywiście ja płacę,bo maż oszczedza :woohoo:

własnie szukam na necie tego zestawu, który mi się podobał koszula+szlafrok... myslałam,ze tutaj znajdę i będzie taniej,ale niestety nie ma!

ach chyba pora iść sie powylegiwać :woohoo: Miłego wieczoru!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 19 godzin temu - 13 lata 6 miesiąc temu #105484 przez Rika
O jak mmy do tesco jeździmy to zwykle jest powyżej 300 zł...
Ale wtedy robimy takie większe zakupki :D

Pochwaliłam się u czerwcówek to i Wam się pochwalę :)
Słabo widoczne ząby Zuzy :)
Załączniki:

14 lata 4 godzin temu #105608 przez aska27
ach jaki tutaj dzisiaj spokój.. hmm w końcu niedziela :blink: nie niestety ja spędzam ją samotnie :) tzn z Mikołajem :blink: i szukam koszulki do szpitala.

Rika Twoja córeczka jest przesłodka!!! :) a ten uśmiech :laugh:

14 lata 3 godzin temu #105612 przez masuska
Hehe, jaka czyściutka:)

Witajcie dziewczyny:) Wczoraj byliśmy u znajomych, no i napatrzeć się nie mogłam na Bartka (ma już prawie 3 miesiące). Taaaaaaaaaaaki słodziak:) Podpytałam koleżanki co pakować do szpitala no i przy okazji dostałam pół paczki pampersów rozm.2 pieluchę flanelową, gaziki do pępka z alko, no i majtki jednorazowe:P Śmieszne są i antysexy:P Najgorsze że to rozmiar 40 no i jako tako w nie wchodzę. Gdzie jest moje kochane 38!!!!

Pokażę Wam jaki mają wózek i jeszcze jedna znajoma ma taki. Obie sobie chwalą. No i jak ja się nim bawiłam to nie narzekam.
allegro.pl/producent-kola-obrotowe-pomp-...pac-i1544876246.html

Piżamki zamawiam takie:
moda.allegro.pl/koszulka-nocna-ciazowa-o...-xl-i1548168000.html
A szlafroczek mam. Zostały tylko klapki, kosmetyki, podkłady, podpaski i muszę poprać ciuszki dla synka do szpitala (na około 4-5 zmian). Myślałam że będzie torba gigant, ale jednak nie:)

Ach dziewczyny, tak podpytałam czy się pakować w walizkę czy w torbę, no i koleżanka mi powiedziała, że walizki nie można trzymać na oddziale, bo nie ma gdzie jej schować, bo niby bakterie z zewnątrz itd. Wszystko w moim szpitalu trzeba opchnąć do szafki. Bezsens, ale niech im będzie!

14 lata 3 godzin temu #105615 przez aska27
wózek fajny,a cena jeszcze janiejsza :)
masuska Ty to już prawie przygotowana jestes.. i dobrze, mniej stresu :blink:

ach jak się beznadziejnie czuję dzisiaj, taka senne..chyba przez ta pogodę!

14 lata 3 godzin temu #105620 przez masuska
No, wole mieć już wszystko dopięte na ostatni guzik, z resztą nie lubię jak mi ktoś coś wybiera, bo rzadko trafia w gust. Straszyłam Męża że jak coś się zacznie dziać to bierze koleżankę i na zakupy. Wczoraj też jej to powiedziałam. Nie dawno rodziła więc wie co trzeba. Boje się przez tą szyję że za wcześnie się zacznie.

Właśnie z tym wózkiem to jak bym go nie wypróbowała to może by był mniejszy mój entuzjazm, ale jak się pobawiłam to naprawdę wygony. Ale zmiana gondoli, lub odczepienie fotelika jednak bez pomocy się nie obejdzie.

Co do pogody to chyba faktycznie coś nie halo. Mąż jeszcze śpi, a to już pora obiadowa. Za pół godziny do teściów, więc powoli go zwalę z wyrka:)

14 lata 1 godzinę temu #105631 przez aska27
też tak uważam, najlepiej miec wszystko uszykowane i w spokoju czekać na maleństwo.

jeszcze tylko maj, czerwiec i lipiec :)

14 lata 1 godzinę temu #105645 przez Rika
Masuska fajny wózek, taki lekki się wydaje. A widziałam zdjęcia tej koszulki i padam ze śmiechu :D koszulka fajna ale panie na fotkach udające że są w ciąży nie bardzo :D szczególnie w niebieskiej koszulce :)

Dziewczyny, śmiało piszę, że mam średnie wykształcenie :D
Zrobiłam kilka zadań i mnie przepuściła z matmy :D
Teraz tylko matura i koniec ze wszystkim, ale się cieszę :D
Zaraz jedziemy do koleżanki na urodziny więc już mnie nie będzie chyba że wieczorkiem także miłego popołudnia :)

14 lata 57 minut temu #105649 przez dorotas29
Rika- gratuluję!!!
udanej imprezy!

14 lata 47 minut temu #105654 przez aska27
no i pięknie Rika jesteśmy z Ciebie dumne :blink:
GRATULUJĘ :)

13 lata 11 miesiąc temu #105695 przez Viszka11
RIKA_GRATULACJE!!!

ja wczoraj "wpadke" oglądalam.....i sie usmialam...ale jak sie dzidzi Rodzilo to sie poryczałam..... cry te hormoniki

mam ochotke na Babeczki Czekoladowe.... :P

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)

13 lata 11 miesiąc temu #105899 przez przyszla_mama
hej kochane :)

ja jak pisalam jakis czas temu, ze nic nie mam, to teraz juz ruszylam z dzialaniami :)

juz sporo rzeczy pokupionych, w srode przestawiamy nasza sypialnie i zmieniamy na potrzeby dzidzi. Juz zakupilismy ubranka, polecam wam wpisac w allegro wyprawka dla chlopca/wyprawka dla dziewczynki. Mozna kupic duzo skompletowanych juz ubranek za naprawde fajna cene.

takie ubranka kupilam naszemu synkowi :)

allegro.pl/show_item.php?item=1522578324

a i jeszcze oczekuje poduszki rogala:

allegro.pl/motherhood-kojec-poduszka-dla...azy-i1558559603.html

osttanio pobolewa mnie kregoslup, a cos czuje ze im wiekszy bedzie brzuszek tym bede bardziej to odczuwala. podobno rewelacyjna ta poduszka, ale okaze sie jak dojdzie

a i dzisiaj zmieniam fryzurke :) o :)

Rika, gratuluje serdecznie, takie sukcesy motywuja :)

masuska 3mamy mocno kciuki, aby dzidzia do konca terminu siedziala grzecznie w brzuszku i nigdzie sie nie ruszala :) ja wiem jakie to meczace, przymus lezenia i odpoczynku, na pocztku prawie miesiac przelezalam w szpitalu... 3maj sie kochana

milego dnia :*

13 lata 11 miesiąc temu #105961 przez Rika
Przyszla_mama fajne te ubranka :)
Aj imprezka była udana :D oj ale się naśmiałam :) dopiero o 23:30 wróciliśmy do domu. Mała spała nam całą drogę bo tam miała tyle atrakcji... no i jej narzeczony był to nie wypadało im spać :D dopiero jakieś 20 minut temu wstała po tej wyprawie :D
Uciekam się ogarniać :)

13 lata 11 miesiąc temu #105971 przez masuska
przyszla_mama ciuszki rewelacyjne:) A poduszka strasznie polecana. Myślę, że to dobry zakup.

Rika Gratuluję:)

Viszka11 też oglądałam "Wpadkę", a na porodzie to się też popłakałam, ale ze śmiechu:) To lusterko mnie rozbroiło.

Dziś sobie poleżę na podwórku. Rodzice mają taką świetną huśtawkę i jest długa na 180 cm. Wystarczy tylko materac położyć i można się relaksować na świeżym powietrzu. No i poczytam sobie książeczki:)

Posegregowałam ciuszki dla synka do szpitala i inne rzeczy. Popiorę po świętach i zapakuję do torby:) Czyli wsio:)

13 lata 11 miesiąc temu #105979 przez hoborr
Cześć Wszystkim!

Po pierwsze RIKA gratuluję udanych zmagań z matematyką:) i całą resztą!

Już już byłam wczoraj krok od zakupu dla dzidzi w tesco ubranek (2 za 15zł) - były kaftaniki, śpioszki, jakieś takie pajacyki bez rękawków! Ale oczywiście - poddałam się! Mam nadzieję że później będą dalej takie oferty!

A i wybrałam wstępnie łóżeczko! Tylko nie wiem czy takie może być i czy ta pościel i ogólnie wszytko są w miarę dobrej jakości! Pomóżcie !! Bo ja to się nie znam! Wydaje mi się że może coś być nie tak - bo tanio! A może nie? Napiszcie proszę!
allegro.pl/zestaw-magda-lozeczko-materac...6el-i1558101530.html
czy na tej aukcji można wybrać kolor łóżeczka?? boże jaka ja ciemna jestem!

A i jeszcze mój ROZCZULACZ!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka