- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A u mnie jest tylko supermarket:(
Dzięki za info.
PS: znalazłam że jednak ta niwea na słońce jest od pierwszego dnia życia www.opinie.senior.pl/Nivea-Baby-Krem-och...ce-SPF-30,48034.html i na innych stronach też było i na opakowaniu pod misiem jest napisane. Ale już się rozmyśliłam.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kaska191919
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0

ja kupiłam z nivea puder i krem na odparzenia , oliwkę bambino i ten żel do kąpieli muszę kupić

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Najmniejsze paczki na spróbowanie w szpitalu a resztę się dokupi, jak nie samemu to zawsze można kogoś wysłać po zakupy

- piernikarczyk07
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Termin z dzisiejszego USG 2 lipiec

Aaaa zrobił mi dziś USG 4D? Czy 3D mam zdjęcia buziulki jak coś to spróbuję jutro zeskanować i wkleić

Miłego wieczorku
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

Basba w cesarce, tak jak pisała masuska, najfajniejsze jest to, ze wiesz dokładnie kiedy zobaczysz swoje dziecko, tego Ci zazdroszczę

Daj fote Piekarniczyk

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nie wyobrażam sobie tego i mam nadzieję że nikt nie będzie zmuszony żeby mnie ciąć

- happymamma
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- You have bound my heart with subtle chains...
Happymammo właśnie chciałam dla malucha, no ale już wiem że nie kupię dzięki:) Hipp ma też jakieś od słońca ale nie wiem czy od pierwszego dnia życia. Jeśli nie to to kupię Oillan Baby delikatny krem pielęgnacyjny do twarzy i ciała na każdą pogodę.
A u mnie jest tylko supermarket:(
Dzięki za info.
PS: znalazłam że jednak ta niwea na słońce jest od pierwszego dnia życia www.opinie.senior.pl/Nivea-Baby-Krem-och...ce-SPF-30,48034.html i na innych stronach też było i na opakowaniu pod misiem jest napisane. Ale już się rozmyśliłam.Kto jeszcze się nie zameldował po wizycie????
Masuska na opakowaniu, na odwrocie, jest napisane "powyżej 3 miesiąca"... Tak samo na ich stronie www.nivea.pl/Produkty/Dla-dzieci-i-niemo...nny-na-slonce-SPF-30
To ja już sama nie wiem

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości

- Viszka11
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- i znow w oczekiwaniu
- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja osobiscie nie chciałabym cc bo to jakby nie patrzeć to operacja i nie rozumiem np. moich koleżanek, które robiły cc na zyczenie bo się bały porodu SN - ja boję sie cesarki dla odmiany o wiele bardziej niz porodu SN. Wolałabym tez rodzić sn bo zalezy mi na obecnosci męża przy przyjściu na świat naszej córki, no i po porodzie SN mogłam sie zajmowac dzieckiem od razu a przy cc do nastepnego dnia trzeba jednak przeleżec na płasko i dzidzia jest na oddziale noworodk. Ja w 2 godz. po moim porodzie pamiętam, ze biegałam po schodach/piętrach szpitala w poszukiwaniu jedzenia bo tak głodna byłam

Ale jesli sa wskazania do CC to nie ma o czym dyskutowac, lekarze wiedzą lepiej(najczęściej).
No i fajne jest to, ze znasz datę

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Napisałam, że osobiście nie chciałabym mieć CC. Ja muszę być "na chodzie" od razu jak tylko wrócę, jak tylko urodzę... będę sama (a nawet chcę być sama) i nie wyobrażam sobie osób trzecich przy opiece nad Olą. A do tego muszę zająć się Zuzią, której wszędzie jest pełno. Po prostu nie wyobrażam sobie mieć CC i zajmować się dziećmi.
Tak naprawdę po porodzie SN ciężko usiąść na tyłku i nic więcej a po CC??? Koszmar... to operacja i na samą myśl robi mi się niedobrze. Ale jak napisałam wcześniej. Każda kobieta powinna mieć wybór... a tym samym nie myślę, ze mama, która urodziła dziecko przez CC czy która karmi swoje dziecko MM z wyboru czy też nie jest gorsza...
- przyszla_mama
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

a co do tego ze cesarka taka straszna, to prosze mi rozyczki nie straszyc

moja siostra rodzila naturalnie, bo lekarze uparli sie ze cesarki nie chca zrobic chociaz maly zle byl ulozony, na dodatek barkiem sie zaklinowal

oczywiscie decydowac sie na cesarke z kaprysu od tak, to na pewno glupota, gdy nie ma zadnych zalecen
kazda ma z nas inna droge do przebycia, ale wierze ze wszystkie damy sobie dobrze rade i bedziemy dumnymi mamusiami juz niebawem