BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 6 miesiąc temu #140782 przez różyczka
Listek z ikea - 29 zł jakby co :blink: Bianka będzie pod nim jak calineczka malutka leżała...tak sobie wyobrazilismy :) Jeszcze lampka została do zawieszenia, taka w kształcie kwiatka różowego, narazie lezy na komodzie i nabiera mocy prawnej.

No moja córka też dziś szaleje w brzuchu jak nie ona. Nie wiem co jest grane...może chce sie w końcu przekręcic :unsure:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #140783 przez Lucy
różyczkaHeh usmialam sie z tej lafiryndy :laugh: .Moj w domu to leniwiec pospolity a na podworku poluje na wszystko co sie rusza! Rika ja szukam narzuty(koca) na lozko tylko nie moge sie zdecydowac na kolor beż czy ecru allegro.pl/narzuta-170x210-narzuty-na-ka...zle-i1672057812.html no i jeszcze znalazlam fajny kocyk dla mojej Olki allegro.pl/kocyk-bawelniany-ciekawy-wzor...ska-i1671005324.html Ps.Ogladam TVN STYLE "Jak dobrze wygladac nago" uwielbiam Goke!!!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #140790 przez masuska
Lucy ja bym brała ciemniejszy, ale chyba ecru bardziej do mnie przemawia. Obydwa ładne:) Ogólnie ostatnio choruje na szarości, ale takie grafity:) Dobrze, bo nie długo urządzanie domku.

Kiedyś pisałam że może do lipca się przeprowadzimy, a teram mogę śmiało powiedzieć że chyba do jesieni, ostatecznie na zimę, ale wątpię, także kisimy ogóra u rodziców:P

Różyczko i cena listka zarąbista:) Ale Calineczki to ja mieć podobno nie będę:)

Idę się szykować, trza do ludzi w końcu wyjść:P Jedziemy z Małżem na zakupy.

PS Lucy, Gok jest rewelacyjny. W nowej serii dali jakiegoś błazna. A ten kocyk jest świetny, mam takiego typu ale żółty.

13 lata 6 miesiąc temu #140791 przez Lucy
Masuska znalazlam podgrzewacz fajny w sam raz dla podrozujacych czyli prawdopodobnie cos dla mie :) allegro.pl/extra-podgrzewacz-do-butelek-...dom-i1651765355.html i nawet pasuje do wszystkich rodzai butelek ja mam z tommee tippee

13 lata 6 miesiąc temu #140793 przez masuska
No i szukać nie musiałam:) Dzięki Lucy

Też mam Tommy Tippee. Tylko nie wiem jeszcze jak wysterylizować laktator. Przygotowałam go na komodzie z karteczką żeby wygotowali i przywieźli 2go dnia do szpitala:P

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #140795 przez Lucy
Masuska Ja swoj laktator juz wygotowalam(5 min) i spakowalam do torby.A co do tego koca to musze miec jasny bo w pokoju malo slonca a sciany bezowe i karmelowe wiec kurcze chyba ecru bo bezowy koc i bezowa sciana troche sie zlewa ;)

13 lata 6 miesiąc temu #140796 przez Rika
Ja uważam sterylizator za rzecz zbędną :)

Różyczka akurat do odkurzacza nie używałam ale Lawenda na ubrankach Zuzi i moich pięknie odstrasza ssaki typu komar :)

A do odkurzacza na pewno będę używać jak już będziemy na górze. tutaj jest teściów odkurzacz i wiadomo tam czy im się spodoba... ogólnie nikt nie lubi tutaj takich dziwnych rzeczy typu kadzidła, olejki...

jeszcze nie zamówiłam nic konkretnego, narazie znalazłam gościa który ma wszystko co chcę :) i dodałam do zakłdaek. Za to wydałam 99,99 zł :D na:

allegro.pl/rower-rowerek-trojkolowy-pies...jak-i1656539213.html

13 lata 6 miesiąc temu #140802 przez różyczka
Rika superaste sa te rowerki teraz, moje kumpelki mają dla swoich corek/ około roku mają/ i te maluchy ponoć od kiedy mają te rowerki nie chca już wcale w wózku jeździć :)
A jaki kolor wybrałas?

13 lata 6 miesiąc temu #140805 przez Rika
Pomarańczowy :) najładniejszy moim zdaniem.
No zobaczymy jak to z Zuzą będzie :) Może jednak zrezygnuję z wózka i przez lato Zuza w rowerku a Ola w Zuzi wózku :D
Zobaczymy

13 lata 6 miesiąc temu #140809 przez masuska
Hehe, Rika fajoski:) Najbardziej podoba mi się możliwość bujania:)

Lucy ja tak trochę nie chcę wchodzić mamie w garnki, więc zostawiam to na później dla niej:)

13 lata 6 miesiąc temu #140814 przez dorotas29
Lucy, ja bym wybrała narzutę ecru

Roka- córa bardzo długo jeździła na podobnym rowerku i była bardzo zadowolona,ja z resztą też :)

Ale mnie dzisiaj boli brzuch jak cholera... :(

13 lata 6 miesiąc temu #140816 przez Rika
A ja jestem spuchnięta cała...
Wiecie co? Wstyd się przyznać ale cały dzień ciągnie mnie do papierosa!!! Normalnie jak całą ciążę mnie odpychało od takiego smrodu i w ogóle tak dzisiaj... :(

Tak myślę... już dwa "moje" terminy minęły. Zostaje mi póki co 20 i 22 czerwca. Później chyba 27 i na koniec 1 lipca :)

13 lata 6 miesiąc temu #140817 przez różyczka
No własnie mnie tez dziś boli brzusio Dorotas - na dole, tak jak na okres... :(

Momentami mocniej,momentami słabiej ale boli :( I Mała straaasznie sie rusza, jakoś tak dziko...

13 lata 6 miesiąc temu #140818 przez masuska
Rika napisał:

A ja jestem spuchnięta cała...
Wiecie co? Wstyd się przyznać ale cały dzień ciągnie mnie do papierosa!!! Normalnie jak całą ciążę mnie odpychało od takiego smrodu i w ogóle tak dzisiaj... :(

Tak myślę... już dwa "moje" terminy minęły. Zostaje mi póki co 20 i 22 czerwca. Później chyba 27 i na koniec 1 lipca :)

Czasem to i mnie najdzie ochota, ale już jakoś tak słabo, jak by nie było około 9-10 miesięcy nie palę:) Sukcesik.

A dowiedziałam się dziś że są jakieś nowe papierochy L&M z jakimś bąblem w środku, jak się je pali to są zwykłe, a jak się pęknie ten bąbel to są mentolki:) Jak bym paliła to bym poleciała kupić.

Z tym porodem to już mi się gdybać nawet nie chce, już myślałam że w weekend zobaczę się z Piotrkiem a tu dupa blada. Wzięłam sobie teraz za to długą, ciepłą kąpiel, ale dla przyjemności, a może coś przyśpieszy.

Różyczka, Dorotas to niby normalne bóle, te przygotowujące, też miewam do kilku razy dziennie, ale najgorsze jest jak mnie z krzyża pociągnie, masakra. A tak jest głównie rano.

13 lata 6 miesiąc temu #140820 przez masuska
Nowe dziewczyny na forum:) dodałam Was do tabelki lipcówek, jak coś dostępna pod moimi suwaczkami:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka